Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eelde of directe omgeving.

68 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, een pui en twee schuifdeuren vervangen aan de zijkant van een woning, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eelde:

Trappen schilderen of renoveren

Wij hebben twee trappen die gerenoveerd moeten worden. Wij twijfelen over verven of gehele renovatie. De ene trap heeft 13 tredes en de ander 2. Daarnaast heeft de trap twee kwarten.

Kozijn opdikken en paneeldeur plaatsen

DEZE WEEK, dus voor 17 augustus te klaren: 1 kozijn voor afdekdeur aanpassen/opdikken voor stompe deur plus nieuwe paneeldeur plaatsen. 2 muren van 8 m2 afwerken met gipsplaten, regel + platen al aanwezig

Dakramen plaatsen

Wij willen 2 velux dakramen van 98 x 78 cm laten plaatsen. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Traptreden verbreden van een wenteltrap

Wij hebben een smalle wenteltrap naar boven. Daarbij zijn de traptreden ook heel smal. Graag zouden we deze traptreden willen verbreden. Zou u kunnen aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn en uiteraard ook niet onbelangrijk een kostenindicatie.

Inbouwkasten in de nieuwbouwwoning maken

Zoek offerte voor nieuwbouw woning in buurt groningen

Deurkrukken, -klinken en -slot vervangen

Twee deurklinken/krukken moeten gerepareerd/vervangen. Van 1 is de klink half losgeschoten en kan de deur niet meer dicht. De deurkruk is van merk Hoppe. Ik heb nog geen materiaal aangeschaft, want ik weet niet wat hiervoor handig is. Dus graag advies hierover en een inschatting van de prijs.

Velux SK01 dakraam plaatsen

Graag offerte voor plaatsen van een Velux dakraam op zolder. Een klein raam moet vervangen worden door een Velux dakraam SK01 114 x 70 cm, inclusief gootstukken en afwerking.

Raam- en deurkozijnen vervangen

Vervanging van twee grote, houten kozijnen. De maten moeten opgenomen worden. Aan de voorzijde is er nu geen scharnierend raam, dat willen we wel. Aan de achterzijde plaatsen van tuindeuren i.p.v. de ramen die er nu zitten. Het zijn ramen met eronder houten planken, geen gemetselde gevel dus. Naast de deuren mogelijk een glaspaneel of twee glaspanelen. Alles met dubbel glas uit te voeren. Kozijnen in crème/lichte witte kleur. Graag advies over welke mogelijkheden er zijn. We willen gebruik maken van de verlaagde btw actie. Qua planning geen haast maar wel graag vóór de winter.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Nieuwbouw woning met vlizotrap, wil graag een vaste trap laten plaatsen. Trap kan geleverd worden door de vakman. Nieuw trappengat maken. Zijn waarschijnlijk meer mensen in de buurt die dit willen.

Op onze zolder hebben wij aan 2 zijden ...

Op onze zolder hebben wij aan 2 zijden een systeem van schuifwanden/-kasten die op rails lopen. Daarachter kunnen wij dozen enz. kwijt onder het schuine deel van de zolder. 2 wanden: een hoge en een lage wand moeten vervangen worden, want lopen niet meer soepel en zitten los. Er zijn denk ik wel een soort systemen voor te koop, maar wat weet ik niet en ik kan het ook niet zelf, vandaar hulp gevraagd. Ik kan evt. foto's sturen van hoe het eruit ziet, stuur een reactie.

Rotte dorpels en delen van stijlen ...

Rotte dorpels en delen van stijlen vervangen van een aantal kozijnen. Loodslabbes plaatsen onder kozijnen

Een bestaand kozijn 283x260 vervangen ...

Een bestaand kozijn 283x260 vervangen door openslaande deuren naar de tuin