Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dwingeloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dwingeloo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dwingeloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dwingeloo of directe omgeving.

34 klanten uit Dwingeloo bevelen een bij Casius in Dwingeloo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dwingeloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Dwingeloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dwingeloo:

Eiken trap plaatsen

Ik wil een eiken trap met slip in een U vorm laten plaatsen. De opening is 100 bij 300 cm.

Vouwdeur inkorten en monteren

Ik wil graag een vouw deur van Grosfillex Latya laten inkorten en monteren. Deze moet ongeveer 15 cm korter worden.

Stalen deuren met glas leveren en monteren

Wij krijgen op 1 juli de sleutel van onze nieuwe woning en dan gaat de aannemer aan de gang met het maken van een cementdekvloer en het leggen van een tegelvloer. Als dat klaar is, willen wij er graag 2 stalen deuren laten plaatsen. We willen tussen de hal en woonkamer een deur van 90 x 220 cm die linksom de woonkamer in draait. Verder willen we tussen de slaapkamer en badkamer een stalen deur van 90 x 220 cm met daarnaast een stalen paneel van 40 cm breed. Die deur moet vanuit de slaapkamer rechtsom de badkamer indraaien naar de muur toe. We willen graag weten wat het verschil in prijs is voor een taatsdeur en een deur met scharnieren. Ook horen we graag wat de levertijd is.

Kunststof kozijnen met glas in de stacaravan plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een aantal kunststof kozijnen een deur in onze Willerby stacaravan. Deze nieuwe kozijnen dienen inclusief dubbelglas geplaatst te worden. De kozijn maten zijn: Raam 1: br. 191,5 cm, hoogte: 100 cm Raam 2: br. 64 cm, hoogte: 100 cm, met draai / kiep raam Raam 3: br. 64 cm, hoogte: 100 cm Deur: br. 84 cm, hoogte: 195 cm

De onderdorpel van mijn 2 buitendeuren ...

De onderdorpel van mijn 2 buitendeuren zijn verrot en moeten vervangen worden. Ik heb de materialen al en vraag me verder af hoe het moet en of er een expert bij kan komen om te repareren. Verder ook nog 2 stukjes van de onderkant van het kozijn waar de deur inhangt (heb hardhout al in huis).

Hallo, In onze bijkeuken op de eerste ...

Hallo, In onze bijkeuken op de eerste verdieping wil ik graag een kast laten maken van ongeveer 2.4x1.5x2.4.m. Ik wil hierin graag op grijphoogte o.a. een droger en een losse vaatwasser hebben, dus het moet wel stevig zijn. Onder en boven de machines wil ik graag kastruimte en het geheel afgesloten met deuren. Het hout mag simpel maar degelijk zijn.

een hang-legkast in een hal boven van ...

een hang-legkast in een hal boven van 2.30 hoog en 1.43 breed diep 50 cm. met een deur die gelijk is aan de bestaande deuren die ook bij de praxis vandaan komen. Een hang-legkast onder een schuindak. boven 55 cm. ruimte en daarna schuin naar beneden tot 1.40 cm daarna recht naar beneden lopend bij een knieschot dat 90 cm. hoog is. Tussen het knieschot en de zijkant van de kast ontstaat dan een ruimte van 180 cm De totale hoogte is dus ook 2.30 cm. Deze kast kan wel 55 to 65 cm diep worden. Leg gedeelte zal dus open moeten worden en achter de deur zal boven het hang leg Hiervoor geldt voor de deur hetzelfde