Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Wijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in De Wijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in De Wijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in De Wijk of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit De Wijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in De Wijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in De Wijk:

Houten kozijn met taatsdeuren monteren

Ik wil graag een houten kozijn met taatsdeuren laten monteren. Materiaal: Hout (met glas). Van de woonkamer naar hal. Het gaat om een kozijn van 2.70 meter hoog en 1.80 breed.

Taatsdeuren van glas laten plaatsen

Ik heb drie doorgangen waar ik nu schuifdeuren heb. Graag wil ik in een van de doorgangen een taatsdeur laten plaatsen. Het gaat om een deur van 1.20 bij 2.50 meter. Voor verder informatie graag contact opnemen. Ik wil de taatsdeur graag volledig van glas.

Boekenkast van massief hout, geloogd ...

Boekenkast van massief hout, geloogd eiken of geloogd grenen (met niet al te veel noesten)of teakhout. Gesloten onderstuk met deurtjes of lades (ongeveer 70 cm hoog), hierboven boekenplanken waarvan één plank met verlichting en deurtje met ruitje als vitrine gedeelte. Voor de rest van de planken geen ruitje of deurtje. Niet modern, moet passen bij oude grenen en eiken kasten. De kast moet verplaatsbaar zijn in een heel uitzonderlijke situatie, hij komt nl op een luik te staan in de vloer. (in 23 jr. is het pas 3 maal nodig geweest om het luik te openen).