Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Coevorden of directe omgeving.

102 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Coevorden:

Nieuwe trap plaatsen

Het moet een rechte, open en eenvoudige trap zijn met een bordes, de trap komt met de rechterkant tegen een muur, het bordes van de trap komt tegen de andere muur met rechts de verdieping, links van de trap en het bordes komt een reling. De hoogte van vloer tot vloer is 270 cm, de trap mag maximaal 120 cm breed zijn.

Buitendeur kozijn vervangen

Het houten deurkozijn van de schuur dient te worden vervangen. De afmeting van het kozijn is 229 cm hoog en 97 cm breed. Hierin zal de oude schuurdeur terug geplaatst te worden. Deze deur is 210 cm hoog en 88 cm breed. De kier tussen de deur en het kozijn wordt netjes dicht getimmerd.

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Ik wil een trapgat in een betonnen vloer laten zagen om een vlizotrap naar de zolderverdieping te vervangen door een vaste trap. Het beton is zo'n 11 cm dik.

Voordeur plaatsen

Deur afhangen hang en sluitwerk

Velux dakraam laten monteren

Ik heb nu een Velux dakraam GGL1 en deze wil ik graag laten vervangen door een GGU MK04 raam. Het aftimmeren aan de binnenzijde wil ik graag door de vakman laten uitvoeren.

Binnendeur afhangen en bijschaven

Een binnendeur afhangen. Een stompe deur van 201.5 x 83 cm. De deur moet u in de breedte bijschaven naar circa 82.5 cm. Het is een oude woning. De deur is al in huis. De oude scharnieren en het beslag wil ik laten overzetten. De oude deur haal ik zelf weg.

Boeidelen op de garage vervangen

Wij willen de boeidelen van de garage laten vervangen. Het gaat om houten boeidelen van 31 cm hoog met de maten 5,20 - 6,90 - 3,17 - 2,90 en 2,60 meter. Bij het vervangen moet er ook een deel van de overkapping worden weggehaald, dat wilt u wellicht vooraf even bekijken. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe voordeur leveren en plaatsen

Nieuwe voordeur leveren en plaatsen, inclusief hang en sluitwerk. Oude deur verwijderen

Kunststof kozijnen plaatsen

Ik wil graag in 2 ramen een kunststof kozijn laten plaatsen. 1 raam is in 3 delen waarvan er 2 open moeten kunnen en er moet een rooster in. Het andere raam is in 2 delen waarvan beide delen open moeten kunnen. Beiden moeten ook voorzien worden van dubbel glas met een HR ++ waarde. Liefst reactie via mail. Via mobiel ben ik niet altijd goed bereikbaar.

Harmonicadeuren aanbrengen

De klus betreft een serre waarin ik alle kanten open zou willen kunnen maken. Het gaat om 1 pui bestaande uit een linksdraaiende deur van 231.50 bij 93 cm. Waar rechts van de deur 2 keer een glasstrook zit. Deze totale pui zal 2.70 bij 2.40 meter worden. Dan wil ik graag een harmonicadeur van 3.68 bij 2.40 (4 elementen). Graag wil ik nog twee andere harmonicadeuren van 2.70 bij 2.40 meter. Het betreft een serre. Graag ontvang ik een aanbieding voor hout, kunststof en aluminium.

Zwaar lopende schuifpui repareren

Wij hebben een kunststof schuifpui en die loopt heel zwaar, kan dit verholpen worden?

Vuren trap naar zolder laten plaatsen

We willen een vuren trap van de eerste verdieping naar de zolder laten plaatsen. Het is een verdiepingsvloer van hout. Er zit nu een vlizotrap in, die mag blijven zitten. De vaste trap moet op een andere plek komen. Een trap met twee keer een kwart slag of een halve slag. Boven rondom het trapgat een balustrade plaatsen. En leuningen aan de muur bevestigen. Ook het trapgat van ongeveer twee meter bij een meter maken. De verschillende onderdelen apart opnemen in uw offerte.

vijf opdekdeuren plaatsen

Ik ga morgen 5 nieuwe binnendeuren bestellen bij de Praxis. Het gaat om opdekdeuren van 88 x 211,5 cm, 3 x links- en 2x rechtsdraaiend. Als ze geleverd zijn wil ik ze graag op korte termijn laten plaatsen. De oude deuren zullen wij zelf afvoeren.

Buitendeur met glas laten plaatsen

Ik wil een buitendeur met glas laten plaatsen. De tweedehands deur die we hebben gekocht is te groot voor het kozijn wat er nu inzit. De deur is een paar cm te breed. Het glas is al geplaatst. Een houten kozijn en houten deur.

Klus in de slaapkamer

We overwegen het knieschot op een wand van ongeveer 4,5 meter bij ongeveer 0,90 m te laten bekleden met plakhout van Timber in de kleur oud wit. Op dit moment zit er glad glasvezelvlies behang op. Ik wil graag weten wat dit gaat kosten.

Kunststof kozijn leveren en plaatsen

Wat is de prijs van het leveren en plaatsen van een kunststof kozijn van 178 x bij 57 cm? Een vast raam en een uitzetraam. Hoeft geen dubbel glas te zijn, het is voor de schuur. Het oude houten kozijn haal ik er zelf uit. Kozijn voor op de begane grond.

Scheidingswand met deur plaatsen

Een nieuwe scheidingswand met een deur laten plaatsen op zolder. De lengte is 3 meter en de hoogte is 2,25 meter. Enkelzijdig afgewerkt met gips in een houten of aluminium frame. Graag een offerte inclusief alles.

Kunststof badkamer kozijn plaatsen

1 Raam voor badkamer vervangen: - hoogte binnen werk 1.176 - hoogte buiten werk 1.270 - verticaal binnen werk 924 - verticaal buiten werk 998 Graag met satijn isolatieglas en kunststof kozijn. Op dit moment zit er een houten kozijn in. Alle materiaal graag leveren en plaatsen.

Klein dakraam plaatsen

Het plaatsen cq vervangen van een klein dakraam. Betreft de noordoostzijde van het schuine dak, woonhuis uit 1978. Maten plus minus 42x50 cm. Betreft het leveren en plaatsen van een nieuw dakraam.

Verrotte dorpels schuifpuien vervangen

Ik heb 2 verrotte houten dorpels in de schuifpui, die aan vervanging toe zijn. Totale lengte ongeveer 2 meter.

Voordeur plaatsen

wat kost het plaatsen van een voordeur

Afhangen buitendeur + vervangen boei

Ik heb een buitendeur die ik wil vervangen door een nieuwe (gebruikte) buitendeur. Deze moet afgehangen worden en eventueel passend gemaakt worden. Deur is aanwezig. Tevens moet een boei vervangen worden.

Bordestrap maken

Het maken en plaatsen van een bordestrap in huis. Linksdraaiend met onderkwart. Van grenenhout. Afwijkende maat, hoogte 3.40 meter met bordes op 80-90 cm. In Duitsland vlakbij Coevorden.

Binnen raam kozijn

Ik wil in een binnenmuur een raamkozijn geplaatst hebben. Houten raamkozijn op maat maken en vervolgens plaatsen. Er zit een ronding in. Gat in de muur zit er.

Een bestaand kozijn op zolder dient ...

Een bestaand kozijn op zolder dient vervangen te worden door een aanwezig kiepbaar kozijn. Het kozijn is een ruitvorm van 1 mtr bij 1 mtr. Er wordt voor een steiger gezorgd. Het is de bedoeling om de kozijnen uit te wisselen.