Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Buinen of directe omgeving.

12 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, uitbouwen houten schuur met metalen frame, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Buinen:

Onderdorpel en stukken kozijn vervangen

Ik zoek een timmerman/kozijnenspecialist die twee kozijnen deels kan vervangen. De onderdorpel is door houtrot aangetast. Het gaat om twee kozijnen van ongeveer 90 cm breed. Graag zou ik dit willen vervangen door middel van kunststof.

Traprenovatieset aan laten brengen

Ik wil graag de trap belegd hebben met trapreden uit jullie winkel. Het zijn 14 traptreden in totaal.

Voordeur en achterdeur plaatsen

Graag wil ik een voordeur en achterdeur laten vervangen. Dus oude deur eruit halen en nieuwe deuren plaatsen en goed hangen/stellen. Deuren moeten luchtdicht en waterdicht geplaatst worden! :)

Bestaande boeiboorden vervangen door kunststof/Trespa

Ik wil graag alle boeiboorden vervangen door kunststof. Betreft een woonboerderij. Ik schat dat het om zo'n 70 meter gaat. We hebben nu hout, ik wil dit graag vervangen voor kunststof.

Grosfillex vouwdeur Una afhangen

Ik wil graag mijn aangeschafte Grosfillex vouwdeur Una van 84 x 205 centimeter laten inkorten en ophangen. De vouwdeur moet ingekort worden naar 190 centimeter.

Windveren van een boerderij vervangen

Bij een boerderij in Nieuw Buinen de windveren vervangen. Van hout naar kunststof. Voor: 5.80 en 3.70 m. Midden: 1.75 m. Achter: 5.60 en 4.00 m. Staanders en liggers. Denkelijk 0.25 m. breed.

Kunststof kozijnen plaatsen

Mijn zoon heeft een huis in Nieuw-Buinen, de 2 voor kozijnen zijn voorzien van enkel glas en 1 kozijn is verrot en moet eruit en dicht gemetseld worden. De binnenzijde kan hij zelf doen. Hij heeft 4 kunststof kozijnen met glas van ons gekregen die geplaatst moeten worden. Wilt u en kan u dit doen en wat zouden de kosten hiervan zijn? Maat oude kozijnen: 270 bij 200 en 250 bij 200 Nw (gebruikt), 106 bij 200.

Houten kozijnen laten leveren

We gaan beginnen met een aanbouw. hiervoor zijn nodig: drie kozijnen buiten muur en een binnenmuur (halfsteens)kozijn standaard maat 83x201. 5 deurmaat. Maten buitenkozijnen. Twee raam kozijnen buiten maten breed 90,hoog 130. Waarvan een met uitzet raam naar buiten draaiend (zijkant schanierend),het tweede raam met vast glas. Het derde buitenkozijn gaat een deurkozijn worden met zijlicht. Tot. Breedte 163 cm,hoog standaard 212cm cm. (passend voor een deur, kozijn maat 83 cm breed hoog 202. 5) de rest wordt zijlicht van boven naar beneden. (maat bestaande deur is 201 cm x 81. 5) graag offerte incl glaslatten ,spouwlatten (13 cm spouw) Indien u ook HR ++ plus glas kunt leveren hiervoor ook een prijsopgaaf a.u.b. , Franco levering ??

Dubbelglas en/of kozijnen vervangen

Graag ontvang ik een offerte alleen voor het plaatsen van dubbel glas en een offerte inclusief kunststof kozijnen met dubbelglas. Het gaat om een oude woningbouwwoning waar boven nieuwe kozijnen in moeten. Graag vergelijkbaar materiaal als wat er op dit moment in zit, standaard kozijnen die niet te duur moeten zijn zodat het er voor nu netjes uitziet, we blijven hier namelijk niet lang wonen. 4 Kozijnen dienen vervangen te worden; 2 kozijnen met een hoogte van 140 cm. en breedte 97 cm. Andere 2 kozijnen zijn: breedte 92 cm. x hoogte 115 cm. Graag zou ik apart willen weten wat de prijs is, indien dit mogelijk is, voor 4 kantel/kiepramen.

Garage verbouwen naar serre

Naast de woning hebben wij een garage staan. Deze willen wij graag gaan gebruiken als serre. De zijmuur en een gedeelte van de achtermuur dient verwijderd te worden en daar zal glas en een schuifpui geplaatst moeten worden. Ook het dak dient aangepast te worden. De binnenzijde van de garage zullen wij zelf opknappen.

Dubbele deuren maken

Een dubbele deur (geen klapdeuren en niet in de vloer vast te zetten i.v.m. vloerverwarming) met onderpaneel van hout en bovendeel met sierglas (door ons zelf te plaatsen)met bijbehorend kozijn. Bij voorkeur afgelakt wit. Sluitwerk reeds aanwezig. Maten hoogte:2.31 en breedte: 186 (excl.kozijn).

Dakraam plaatsen. Er moet een groter ...

Dakraam plaatsen. Er moet een groter raam in komen dan bestaande inclusief raam.