Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bovensmilde of directe omgeving.

18 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten buitenkozijnen met bovenlichten op begane grond vervangen, kozijnen vervangen hoekwoning, vervangen kozijnen/beglazing, vliering met vlizotrap op eerste verdieping maken, garagedeur vervangen en openslaande deuren bij de tuin, kozijnen vervangen van 2 woningen, kleine steiger bouwen in sloot, vliering realiseren met vlizotrap, trapgat vergroten en trap plaatsen, binnendeuren vervangen en 7 deuren verven, trap opnieuw bekleden, bergruimte schuine kant zolder, request for quote: new windows, veranda bouwen aan huis, deuren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bovensmilde:

Horren monteren in houten kozijnen

Graag monteren en plaatsen van een tweetal horren die eenvoudig te bedienen zijn. Kozijnen in keuken en woonkamer met naar buiten draaiende ramen dus er is sprake van een iets uitstekend stukje uitzetijzer, daar moet een oplossing voor worden gevonden. Afmetingen van de kozijnen zijn 1,20 meter bij 1,60 meter. Ik heb ook nog legio elektriciteitsklussen eventueel.

Stalen paneeldeur monteren

Ik wil graag een stalendeur met paneel. Deur en paneel vanonder 30 cm staal, ramen 3 vlaks 2 meter hoog, totale breedte 120 Weet ik nog niet

Pui plaatsen in garage

Van de garage aan mijn woning wil ik een praktijkruimte maken. De bestaande garagedeur van 2,47 meter breed wil ik laten vervangen door een pui (een vergunning van de gemeente is niet nodig, dat heb ik nagevraagd). Er moet een kozijn in met een deur met isolatieglas en een vaste ruit ernaast.

Kunststof kozijn plaatsen in het toilet

Graag willen wij het oude raampje in het toilet laten vervangen door een nieuw kunststof kozijn. Het raampje meet ongeveer 60 x 40 cm. Hier moet dubbelglas in komen.

Geachte heer, mevrouw, Ik wil mijn ...

Geachte heer, mevrouw, Ik wil mijn huidige rechte trap met 12 treden renoveren. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor montage van donkere cpf treden en stootlatten gedaan door uw monteur. Tevens wegwerken zijrand, daar de treden iets uitsteken Alvast bedankt voor uw reactie.