Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Borger of directe omgeving.

23 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Borger:

Binnendeur en kozijn plaatsen

Wij willen een nieuw kozijn met binnendeur laten plaatsen in een bestaande muur. Offerte incl plaatsen, en kozijn, liefst via mail ivm lastig te bereiken op mijn werk

In elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten

In elkaar zetten van 2 zweefdeurkasten Alpha/delta 150 cm. Legplankenset (3x),ladeblok,softclosing.

Entree aan huis maken plus gevel timmerwerk

Kopse kant van boerderij voorzien van houten delen, schat ongeveer 30 m2. En het aanbouwen van een entree ca. 6 m2. Een gesloten ruimte met een deur creëren. Niet een afdak of iets dergelijks. De deur is aanwezig. Tot en met 3 mei zijn wij er, zou mooi zijn als u voor die tijd kan komen kijken, want daarna zijn we een aantal maanden weg en pas 10 augustus weer terug.

Plafond vervangen overloop

Plafond op overloop van 5 x 2 meter ogeveer vervangen. Er zit nu een systeemplafond op de overloop boven. We willen graag een strak plafond met spotjes. Er moet een luik in komen voor de zoldertrap. Liefst met spoed en zeker eerder dan september.