Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beilen of directe omgeving.

62 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, vervanging balkondeuren en ramen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beilen:

Afdak van golfplaten laten maken

Ik heb een afdak met golfplaten maar hij is erg lek, waarschijnlijk heb ik het niet goed bevestigd. Het afdak is ongeveer 5 x 4 meter in totaal. Ook zou ik graag glazen deuren met houten kozijnen laten plaatsen, in plaats van de staldeuren die er nu in zitten.

Voordeur leveren en plaatsen

Wij denken er over na om de voordeur te vervangen. Graag maken wij een afspraak zodat de vakman ons kan adviseren over de juiste voordeur. De deur inclusief hang- en sluitwerk dient dan ook door de vakman geleverd te worden en geplaatst.

Kozijn vervangen

Er dient een nieuw kozijn en nieuw dubbel glas raam geleverd te worden en geplaatst. Maat kozijn: H: 155,05 B: 113,05 Maat raam (standaard dubbelglas): H:134.05 B:92.05 Ruit is al verwijderd. Kozijn is deels verwijderd.

Trap bekleden met vloerbedekking

Wij willen onze trap bekleden met vloerbedekking. Graag informatie over mogelijkheden en wat dit kost.

Plaatsen kozijn met twee draaideuren

Betreft het plaatsen van een aluminium kozijn met 2 draaideuren, als tuinpoort. Betreft alleen het plaatsen.

Hardhouten tuindeur die niet krom trekt ...

Hardhouten tuindeur die niet krom trekt en goed wordt gemonteerd.