Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Assen of directe omgeving.

1215 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met extra verdieping bouwen, kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, meerdere lichtkoepels plaatsen, stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen of renoveren en dubbel glas plaatsen, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen, stalen pendeldeuren installeren, voorzetwanden, tussenwanden en dergelijke plaatsen, kozijn met taatsdeur plaatsen, stalen taatsdeuren in een kantoorruimte, dubbele pendeldeur monteren, sPOED Timmerman gezocht, stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Assen:

Trap naar zolder laten plaatsen en trapgat zagen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder plaatsen. Echter zit daar nu een vlizotrap. Er moet dus ook een trapgat gemaakt worden in het beton. Misschien handig om te weten het plafond bestaat uit plafond platen. Tevens moet de electra van de (plafond) verlichting hierdoor omgelegd worden. Ook willen we de trapkist afgetimmerd hebben, en een hekwerk bovenaan het trapgat. Graag ontvangen we offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden.

Inbouwkast achter toilet maken

We willen in de woonkamer een inbouwkast maken onder de trappen naar boven. De wc zit al onder de trap, en daarachter is nog ruimte. Graag een deel van t muurtje daar weg, en binnenin mooi afwerken tot opslagruimte/kast. Ook een soort deur natuurlijk zodat alles er weer netjes uitziet.

Vaste trap naar de zolder laten maken

Ik heb in mijn woning een vlizotrap naar de zolder en zou graag een vaste trap laten maken. Omdat er op de overloop niet veel ruimte is, moet die trap misschien in een slaapkamer worden gemaakt. Daarbij moet misschien een wandje worden verplaatst of uitgebroken. Ik wil onze zolder laten afwerken en daar misschien nieuwe dakramen of een dakopbouw/dakkapel laten maken. Alles staat of valt echter met de mogelijkheden voor een vaste trap. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw offerte.

Deuren afhangen

Wij hebben 6 deuren voor onze nieuwe woning en die moeten worden afgehangen. Het hang- en sluitwerk moet nog gemonteerd worden.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Wij zouden graag met spoed de onderdorpel van de schuur willen laten vervangen. De huidige houten dorpen is helemaal verrot. Hierdoor loopt het water vanuit de tuin de schuur in. Ook zouden we een offerte willen ontvangen voor het ophogen van de vloer van de schuur.

Vlizotrap plaatsen

Ik wil graag een vlizotrap geplaatst hebben in een plafond van de opbergzolder. Dat is een houten plafond. De opbergzolder is beloopbaar.

Plaatsen van een lichtstraat

Wij zijn ons aan het oriënteren op de woningmarkt en hebben nu een ruime 2 onder 1 kap woning op het oog. Wij zouden, mochten we de woning kopen, middels en suite deuren de woonkamer en keuken van elkaar willen scheiden. Hiervoor is (veel) meer daglicht nodig. Wat zijn hierin de mogelijkheden en wat zijn de kosten hiervan? Alvast bedankt voor de reactie.

Vervangen van de voordeur

Mijn voordeur is rot en laat water door en moet dus vervangen worden. Graag zou ik een aanbieding ontvangen voor het leveren en plaatsen van een nieuwe voordeur. Het kozijn hoeft niet vervangen te worden. De deur is is een standaard afmeting uit de jaren '80. Ik heb de afmetingen niet. De oude deur mag dan ook afgevoerd worden.

Zware binnendeur laten afhangen

Ik wil graag een deur van de woonkamer naar de berging laten afhangen. Kozijn is reeds geplaatst, 100% haaks waterpas. Zware brandwerende deur is ook precies op maat maar moet vermoedelijk wat bijgeschaafd worden. De 4 scharnieren moeten precies op de juiste plek worden geplaatst. Hiervoor moet in zowel kozijn als deur een uitsparing worden gefreesd of gebeiteld. 2 mm speling overal

Velux MK04 tuimelvenster op zolder monteren

Graag zouden wij op zolder een tuimelvenster Velux GGL-MK04 (79 x 98 cm) willen laten monteren. Montage betreft het plaatsen van het dakraam tussen 2 balken van de dakgording (dakgording vervangen niet nodig). Daarnaast de afwerking aan de buitenzijde (waterkering, dakpannen e,d,). Afwerking aan de binnenzijde (aftimmering) zal door ons zelf worden gedaan. Reeds gipsplaats-afwerking aanwezig, waarin een gat voor het tuimelvenster gezaagd dient te worden . Aanschaf Velux GGL-MK04 tuimelvenster in overleg. Foto 1: betreft voorbeeld situatieschets ruimte tussen balken dakgording. Foto 2: betreft gipsplaatafwerking waarin tuimelvenster geplaatst moet worden.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Wij willen graag onze open trap beneden laten dichtmaken om daaronder een provisiekast te laten maken. Materialen laten leveren door timmerman.

Vaste trap plaatsen

Wij willen onze vlizotrap graag laten verwijderen en een vaste (open) trap laten plaatsen. Het gat in het plafond (hout) moet groter gemaakt worden.

Dakramen plaatsen op zolder

Ik heb twee oude dakramen, welke ik wil laten vervangen door Velux dakramen van 98 x 78 cm.

Nieuwe buitendeur leveren en plaatsen

Graag willen we een offerte voor het leveren en monteren van een nieuwe hardhouten buitendeur. Gelakt in kleur. Het cilinderslot dient overgezet te worden, verder voorzien van degelijke veiligheidssloten, een driepuntssluiting. Een houten deur met een grote glazen ruit vanaf 60 cm van de onderkant van de deur. Graag uw offerte voor het inmeten, leveren en afhangen van de nieuwe deur.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Wij wonen in een nieuwbouwwoning in Assen. Het dakraam zal 78 x 140 cm zijn of 114 x 118 cm.

Dakraam op zolder laten plaatsen

Wij willen graag een tuimelvenster in het dak op zolder laten plaatsen. Het dakraam is nog niet aangeschaft. Het betreft een nieuwbouw woning in Assen.

Velux tuimelraam plaatsen

Ik wil graag een Velux tuimelraam plaatsen; afmetingen zijn 78 x 98 cm. Er zit nu ook een raampje, maar dit is kleiner dan wat erin komt. We hebben een schuin pannendak.

Dakraam vervangen

Op mijn zolderverdieping zit een oud uitzetraam dat ik wil laten vervangen door een nieuw Velux dakraam van 55 x 78 cm. Het huidig raam is een paar centimeter kleiner, dus de uitsparing moet passend gemaakt worden. Ik wil het raam ook laten aftimmeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Onderdorpel van de hefschuifpui vervangen

De onderdorpel van onze houten hefschuifpui heeft houtrot en dient vervangen te worden, met name onder het raamgedeelte. Ongeveer 2.7 meter onderdorpel. Kan het raamgedeelte worden verwijderd, zonder beschadiging van de rest van het kozijn of dient het gehele kozijn te worden vervangen? Ik kan er een foto van sturen.

Binnendeur met kozijn vervangen

Plaatsen van nieuwe houten binnendeur met houten kozijnen. Verwijderen van bestaande ijzeren kozijnen en kunststof binnendeur. De nieuwe deur moeten we nog uitzoeken, dus het kan zowel een opdekdeur als stompe deur worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kattenluik plaatsen in de houten voordeur

Wij willen of in de dikke houten voordeur een kattenluik laten plaatsen, of in dik dubbelglas aan de achterkant van het huis. Wij willen een kattenluik met chip-herkenning gaan aanschaffen. Graag zouden wij een offerte willen voor in de houten deur en een voor in het dubbelglas. Ik ben op maandag en woensdag het best te bereiken.

Kast onder een schuin dak maken

Het maken van een witte kast onder een schuin dak, volgens bijgaande tekening. Het hoogste punt is 260 cm en het loopt af naar 57 cm hoogte. De breedte van de kast is 311 cm. De eerste twee deuren zijn recht (97 cm breed) daarna komen er vier schuine deuren. De deuren zijn draaideuren. Kastinrichting: legkast met het aantal legplanken in overleg.

Tussenwand als scheidingswand laten plaatsen

Op zolder willen wij een afscheiding laten plaatsen onder het schuine dak aan een kant. Het schuine dak is bekleed met gipsplaten. De naad tussen twee platen ligt op een hoogte van 93 cm vanaf de vloer (= vloerbedekking). De afstand tussen de muren is 293 cm. Aan beide zijden bevinden zich op ongeveer 10 cm boven de vloerbedekking buizen van de verwarming (foto's 1 en 2), die ongeveer 3 cm uit de wand lopen. Bij de naad tussen de gipsplaten zit aan beide zijden een afdeklat, zie foto 3. Voor deze afscheiding lijkt me het S20 systeem van Gamma met 5 MDF-panelen(wit) van 60 cm breed geschikt. Ik heb het materiaal nog niet besteld.

Boekenkast / boekenplank laten maken

Boekenplank laten maken Voor in ons huis zijn wij op zoek naar een bijzondere boekenkast/boekenplank. Wij stuitten op de boekenplank 'Tree Branch Bookshelf' van Olivier Dollé. Graag willen wij zo'n boekenplank, en hopen op uw beste prijs. Afmeting 3. 20m. Wij hebben gezien dat deze vraag al eerder gesteld is, dus hopen op een positieve reactie. Graag via mail.

Taatsdeur van glas met staal

De deur komt tussen de hal en de woonkamer. Afmeting 2.5 x 1.5 meter. Materiaal deur: glas met antraciet staal, met vlakverdeling. Kunt u mij een prijsopgave doen?