Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Drenthe.

661 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Drenthe:

zaterdag 4 juli 2020

Nieuwe trap plaatsen

Het moet een rechte, open en eenvoudige trap zijn met een bordes, de trap komt met de rechterkant tegen een muur, het bordes van de trap komt tegen de andere muur met rechts de verdieping, links van de trap en het bordes komt een reling. De hoogte van vloer tot vloer is 270 cm, de trap mag maximaal 120 cm breed zijn.
vrijdag 5 juni 2020

Vervangen dakraam

Wij willen twee dakramen vervangen + afwerking er van Afmetingen. Formaten Grote raam is 88 bij 83 cm. Kleine raam 47 bij 40 cm.
vrijdag 22 mei 2020

Dakraam plaatsen

Ik heb op zolder nog een dakraam staan wat nog geplaatst moet worden. Even wat info: Plaats: Emmen Aanwezig: dakraam tyrem 114x118 cm Bijbehorende dakgoten Past niet tussen de balken. Moet dus constructief opgelost worden. Verder materiaal niet aanwezig. Zit op dit moment een klein kraampje dat kapot en lek is. Puin graag ook afvoeren.
maandag 18 mei 2020

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen, gaat om een hardhouten voordeur.
zondag 17 mei 2020

Sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet

Ik wil in 2 chalets (naast elkaar) een raam laten plaatsen. Circa 150 bij 50. Sparing moet gezaagd worden. Dubbel glas en evt. mogelijkheid tot openklappen
maandag 13 april 2020

Vervangen 2 dakramen

Nu 2 Velux dakramen maat raam 46x88 cm,dus alleen het raam,komt frame etc nog overheen en zou dan kunststof willen +inbouwen.
maandag 13 april 2020

Kantelraam zolder vervangen

Maat 134x 98 cm. Hout wit gelakt.
woensdag 25 maart 2020

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.
maandag 16 maart 2020

Luxtra dakraam plaatsen voor Velux met buiten rolluik

Het vervangen van een dakraam. Velux nu Luxtra. Incl buiten rolluik. Gat zit er dus al en de maat blijft het zelfde.
zondag 8 maart 2020

Deur vervangen

Ik wil mijn deur door een nieuwe vervangen. Verwijderen en afvoeren is in overleg. De hoogte is ca 264 cm, en de breedte ca 88 cm. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 maart 2020

Plafondplaten plaatsen

Ik heb een plafond van 17 m2 bij de praxis gekocht, hier wil ik graag gaatjes in hebben voor 9 spotjes. de platen heten pan o quick xl en zijn 60x120. Het gaat om het plafond om de keuken. Graag plafond plaatsen en spotjes boren + spotjes plaatsen.
maandag 10 februari 2020

Nieuw kozijn in schuur en nieuwe deur

Stormschade herstel. ** Aan de foto's te zien gaat het alleen om een nieuwe stapeldorpeldeur. Kozijn lijkt nog in goede staat.
maandag 13 januari 2020

Schuurdeur inhangen

Er moet een nieuwe buitendeur geplaatst worden. Al zelf geprobeerd maar helaas mislukt, deze klemt nu als een gek. Zoek dus iemand die deze klus vaker geklaard heeft. Het gaat om een stompe kale deur met slotgat uitfresing. De scharnieren moeten nog uitgetekend worden en uitgebeiteld/uitgefreesd, en de gaten voor de klink. Deur staat in de bestelling, wordt binnen week of 2 geleverd.
maandag 30 december 2019

Klein dakraampje realiseren

Ik wil een klein dakraampje om zo mijn kilgoot te kunnen zien/in de gaten te houden op volloop van water. Onze regenpijp raakt helaas zo nu en dan verstopt.
dinsdag 24 december 2019

Vlizotrap kopen en plaatsen

Ik wil de oude vlizotrap verwijderen, afvoeren en vervangen voor een nieuwe met een trap hekje. Wie kan die klus klaren? Dus trap en hekje leveren en plaatsen.
woensdag 4 december 2019

Beschadigd plafond herstellen door spanplaten

Het gaat om een beschadigd plafond. Een vakman is te ver doorgeschoten met het boren voor de isolatie. 2 kamers met centraal lichtpunt. afmetingen: 1.00 x 1.80 (waarvan 1.00 x 60 luik van vlizotrap) en 2.00 x 3.00. Dit moet hersteld worden door een vakman. Bijvoorbeeld door spanplaten te plaatsen.
maandag 25 november 2019

Dakramen vervangen 2 stuks

Maat dakramen 78×98 type mk04 velux Oude ramen eruit halen en de nieuwe herplaatsen. Er zit vocht tussen het glas en het lekt. Afvoeren doe ik zelf.
vrijdag 8 november 2019

Vlizotrap leveren en monteren

Wil de vaste trap naar 1e verdieping vervangen voor een vlizotrap. Vaste trap staat erg in de weg. Stuur wat foto's mee van de huidige situatie. Vloer is van hout. Trapgat moet worden aangepast en nieuwe trap andersom zodat de verdieping makkelijker is te bereiken. Lijkt me zeker zinvol de situatie ter plaatste te bezien. Offertes inclusief het afvoeren van oud materiaal.
vrijdag 1 november 2019

Vervangen van de voordeur en schuurdeur

ik wil graag een goede veilige voordeur laten opmeten, eventueel het kozijn te laten vervangen. De toekomstige deur heeft een smalle strook dubbelglas. Ik wil ook de schuurdeur gelijktijdig laten vervangen. Beide deuren moeten anti inbraak worden, ik laat mij hierin graag adviseren. Dus vroeg mij af wat de kosten hiervan gaan worden. Afspraak maken om thuis vrijblijvend langs te komen en alles op te meten is welkom.
woensdag 30 oktober 2019

Garagedeur vervangen door vaste pui met deur en raam

De garagedeur moet worden vervangen door een pui. Dit betekend dat u de garagedeur verwijderd en afvoerd. De pui zal uit de helft moeten bestaan uit een deur en bovenin de pui ramen die wel lichtdoorlaten maar niet door kan kijken. Afmeting van de muren zijn 250 bij 220. Het is aan de vakman om invulling te geven voor de materialen en uitvoering.
vrijdag 25 oktober 2019

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap met 1 bocht en 13 treden bekleden met overzet treden en schopborden van de praxis
dinsdag 15 oktober 2019

Plafond van de carport afwerken met led spots

Samen met de buren delen wij een carport. Het plafond hiervan moet vervangen worden. Graag zouden wij brede, witte platen met led spots er in willen hebben met een bewegingssensor. De carport is ongeveer 5 x 5.5 meter. We halen het oude er zelf af en brengen dit ook zelf weg.
dinsdag 1 oktober 2019

Twee Velux dakramen plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van 2 stuks Velux dakramen 134 x 118 cm (b x h). Dakbeschot is helemaal vrij (geen isolatie of iets) en goed bereikbaar. De tussenmaat van de gordingen is 130 cm. Nu zijn er geen ramen aanwezig.
maandag 9 september 2019

Trap bekleden met laminaat

Onze trap naar de 1e verdieping willen wij laten bekleden met laminaat. We hebben het type laminaat al bij praxis gezien. Betreft een open houten trap met een lichte draai naar links. We willen graag dat iemand deze klus op zich neemt. Oude trapbekleding verwijderen we zelf.
dinsdag 27 augustus 2019

Schuurdeur verbreden voor een bakfiets

Momenteel hebben wij een schuurdeur van ongeveer 80 centimeter breed en ongeveer 2 meter hoog, maar deze is niet breed genoeg voor de bakfiets. Wij willen graag de schuurdeur verbreden naar 1 meter breed. De muur is van steen. Graag een goede, stevige deur van goede kwaliteit, het is namelijk ook een buitendeur.

Partners

Partners van Casius