Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

25362 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: fundering met schroefpalen maken voor een houten garage, kunststof schroten op de stacaravan vervangen, openslaande deuren en kozijnen vervangen, garage met overkapping maken, chalet bekleden met kunststof, houten kozijnen met taatsdeuren plaatsen, schutting, overkapping en carport plaatsen, canexel vervangen door kunststof op een chalet, taatsdeuren monteren, kunststof kozijnen van Finstral of Schuco plaatsen, kunststof paneelluiken monteren, dubbele taatsdeuren en gewone dubbele deuren plaatsen, aluminium harmonicadeur plaatsen, inbouwkasten en ensuite kasten maken, stalen taats- of scharnierdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

zaterdag 24 juni 2017

Eiken tafel schuren en lakken

Ik wil graag een eikenhouten tafel laten schuren en lakken. Afmeting 2. 20 bij 1m.
zaterdag 24 juni 2017

Horren monteren houten kozijnen

Graag laat ik 1 hor monteren voor de keukenraam. Deze moet nog wel op maat worden gemaakt. Ik heb hiervoor al de onderdelenset, horrprofielen en horgaat. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten. Dit wil ik graag zo snel mogelijk willen weten. Graag zou ik telefonisch willen horen of dit gaat, omdat ik niet vaak op de mail zit. Met vriendelijke groet, Marie
zaterdag 24 juni 2017

Kozijnen taatsdeuren

Wij willen een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De ruimte die we beschikbaar hebben is 160 cm breed. De hoogte is 2. 60. Graag ontvangen wij een offerte voor 3 soorten materialen. Van Hout- Alimium to staal.
vrijdag 23 juni 2017

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur van 93 cm 2X Weet ik nog niet
vrijdag 23 juni 2017

Opnieuw fineren/bekleden van eettafel

Ik wil een gefineerde eettafel blad 240 x 95 cm op laten knappen
vrijdag 23 juni 2017

Boeidelen vervangen

We willen graag alle boeiplaten vervangen. Langs een plat dak, rondom. En een stuk dakgoot. Ook bij de garage en de carport. De woning is 8 meter breed, inclusief de garage en ook circa 8 meter diep. Het is een geschakelde woning, de garages. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een afspraak.
vrijdag 23 juni 2017

Tochtportaal maken met taatsdeur

Ik wil graag een taatsdeur tussen de voordeur en de gang. Om een tochtportaal te creëren. De gang is 1,18 m breed, 3 meter hoog en 5,26 diep. Graag wil ik weteb=n wat zoiets ongeveer zou gaan kosten. Weet ik nog niet
vrijdag 23 juni 2017

Hor in schuifpui monteren

Hor monteren van 135 breed in schuifpui van 250h en 270breed en eventueel ook in ramen
vrijdag 23 juni 2017

Hordeur monteren op een houten kozijn

Graag monteren van een plissehor serie 900.
vrijdag 23 juni 2017

Kantel-kiepramen afstellen

Ik wil graag 4 kantel-kiep ramen opnieuw laten afstellen. Ze zijn geplaatst in 2012 (nieuwbouw destijds). Ze openen en sluiten niet zo soepel meer nu. Op 1 raam moet mogelijk het rubber aan de onderkant worden vervangen (maar vastplakken is misschien voldoende).
vrijdag 23 juni 2017

Kozijnen plaatsen

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam Noord. Wij willen graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Uitzagen uit een houten bedrijfsdeur (schatting 5 cm dik) 2 gaten van 40 cm bij 110 cm; - Maken of kant-en-klaar kopen en plaatsen van 2 kozijnen en leveren bijhorende ramen. Vanwege budget gaat voorkeur uit naar valramen; - Uitzagen uit een betonnen muur een gaat van 60 cm bij 80 cm of een andere maat; - Maken en plaatsen van een raamkozijn met bijhorende valraam (afhankelijk van de prijs laten maken of kant-en-klaar kopen bij de bouwmarkt).
vrijdag 23 juni 2017

Aluminium schuifpui hoger plaatsen

In verband met isolatie van het dakterras moet onze Aluminium Schuifpui ongeveer 7 cm omhoog. Het kozijn staat tussen twee muren met boven het kozijn een hout constructie. Het kozijn moet in zijn geheel 7 cm omhoog. Onder het kozijn moet dus de verhoging en nieuw lood of iets dergelijks komen.
vrijdag 23 juni 2017

Blokhut Ohio plaatsen

Wat kost het monteren van een garage ohio? (art. 425522)
vrijdag 23 juni 2017

Monteren van hor voor schuifpui

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Draai kiepraam repareren

Ons draai kiepraam werkt niet meer goed. De kiepstand blokkeerd en het raam kan Niet meer helemaal open. Wij wonen in Vleuten.
vrijdag 23 juni 2017

Hor Bruynzeel voor schuifpuien monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Bruynzeel lamellenhor voor schuifpuien monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Lamellenhor monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Bruynzeel hor monteren

Ik heb de lamellenhor van Bruynzeel voor schuifpuien serie 700 al aangeschaft. Graag montage hiervan.
vrijdag 23 juni 2017

Stompe binnendeuren met beslag afhangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het inmeten, op maat maken, afhangen, en beslag montage voor 2 stompe binnendeuren met glas in lood (door ons zelf te bestellen via de Gamma webshop: Lotte met glas in lood Versa, stomp, inclusief glasmontage, totale kosten voor 2 deuren en bezorging €944). Voor wat betreft het op maat maken: het gaat om maatwerk, we wonen in een oud huis en geen kozijn is standaard/recht. Beslag schaffen we zelf aan, montage ervan moet meegenomen worden in de offerte. Er is geen tochtvaldorpel nodig. Graag ontvangen we de prijs op basis van 2 deuren.
vrijdag 23 juni 2017

Rolhordeur in de slaapkamer maken

Graag willen wij een rolhordeur met deurmaat 1.97 bij 0.87 meter op onze slaapkamer. Het komt in een houten kozijn.
donderdag 22 juni 2017

Hor plaatsen in draai-/kiepraam en dakraam

Graag zou ik een insectenrolhor willen laten plaatsen in een draai-kiepraam op de eerste verdieping en in/bij het dakraam op de tweede verdieping. De betreffende insectenhorren zijn aanwezig, moeten wel nog op maat gemaakt worden. Op beide plaatsen hoet er niets gedemonteerd te worden.
donderdag 22 juni 2017

Schutting, overkapping en carport plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen, een overkapping en carport (zie tekening). De tuin is goed bereikbaar. Schutting: Grenen, betonpalen grijs, betonnen platen grijs en een afdek lat. Inclusief 3 poorten met stalenframe. Carport en overkapping: materiaal metaal of hout en dak doorzichtige platen. Een en ander dient voorzien te worden van een goot. Uitvoering op zijn vroegst 6 weken vanaf nu.
donderdag 22 juni 2017

Louvredeuren ophangen

Ik zou graag 2 louvredeuren willen laten ophangen
donderdag 22 juni 2017

Tussenwand op zolder laten plaatsen

Op onze zolder een wand met deur maken. Spits dak, lengte: 4.30 meter. Dan wil ik graag nog de prijs weten wat het kost om een dakraam te laten zetten van 94 x 118 cm. Het betreft een houten dak met isolatie en dakpannen. Er zit op dit moment nog geen dakraam. Het betreft een koopwoning waarvan ik de sleutel volgende week ontvang. Zou u twee aparte offertes kunnen sturen, voor het plaatsen van de wand en het plaatsen van het dakraam?
donderdag 22 juni 2017

Canexel vervangen door kunststof op een chalet

Ik wil mogelijk een chalet met canexel laten vervangen voor kunststof. Wat is de prijs ongeveer? Het gaat om een chalet van 45 m2. Het gaat mij om een richtlijn. Op dit moment vervangen hoeft nog niet, maar alvast voorbereiden kan geen kwaad.
donderdag 22 juni 2017

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil graag een 2e dakraam op zolder. Het dak is van hout en isolatie, er zitten dakpannen op het dak. Het dakraam moet ongeveer 50 cm breed bij 70 cm lang. Het dakraam zal ik uiteindelijk zelf aanschaffen. Wat zijn de kosten om dat te laten plaatsen?
donderdag 22 juni 2017

Boeiboord bekleden met Trespa

Boeiboord achterzijde van vrijstaande woningen bekleden met trespa. Totale lengte ongeveer 11 meter Boeiboord is van hout in goede staat.
donderdag 22 juni 2017

Installatie van binnendeuren

Wij willen 6 binnendeuren vervangen. Huidige deuren zijn opdekdeuren. Willen veranderen naar deuren die in het kozijn vallen.
donderdag 22 juni 2017

Binnendeur door een schuifdeur vervangen

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hievoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ong. 1. 85 m een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke ivm hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet.
donderdag 22 juni 2017

Schuifdeur binnen laten maken

Ik wil van 1 binnendeur een schuifdeur laten maken. Hiervoor zal het kozijn ook moeten worden aangepast (er zit nu een afdeklat). Mogelijk kan de huidige deur hiervoor worden gebruikt? Daarnaast willen we 1 nieuwe binnendeur waarin 4 glasvensters. Deze moet worden afgehangen en van glas worden voorzien. Ook gaan we 3 nieuwe buitendeuren met een 3-puntssluiting aanschaffen. Een van de buitendeuren moet een brievenbus in worden aangebracht. Ik wil advies over de benodigde materialen. Ook zou ik graag bij de schuifpui van ongeveer 1.85 meter een plissé-hor willen laten plaatsen maar ik weet niet goed welke in verband met hendel aan beide zijden van de deur. Ook 3 oprolhorren voor draai-kiepramen op de 1e verdieping waar ik ook niet goed van weet welke ik nodig heb. Is het mogelijk een globale offerte te geven voor bovengenoemde werkzaamheden? Met vriendelijke groet,
donderdag 22 juni 2017

Opdekdeuren binnen laten afhangen

Er moeten 2 opdekdeuren worden afgehangen (binnen). Daarnaast moet het deurbeslag worden gemonteerd.
donderdag 22 juni 2017

Trap babyveilig maken

We hebben een open trap tegen 1 muur zonder draai en zonder leuning aan de open kant. Onze baby gaat kruipen en we willen de trap beveiligen door de ruimte tussen de treden dicht te maken en een leuning met spijlen aan de buitenkant van de trap te maken. De verdieping is ongeveer 2.50 meter hoog.
donderdag 22 juni 2017

Kattenluik plaatsen in een kozijn naast de deur

Ik zoek iemand die voor mij een kattenluik kan plaatsen in een kozijn naast de deur. Materiaal is kunststof.
donderdag 22 juni 2017

Schuiframen herstellen

Schuiframen herstellen Betreft een oude woning met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Het betreft 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 22 juni 2017

Bruynzeel rolhordeur monteren

Voor de balkondeur graag een rolhordeur monteren. Deze moet nog ingekort en op maat gemaakt worden. Ik heb de rolhordeur al in huis. Wij hebben houten kozijnen. Het gaat om het monteren van de Bruynzeel 600 serie, in het kozijn van de balkondeur. Ongeveer 85 cm breed en 2 meter hoog. Het heeft niet zo'n haast, wij gaan eerst nog op vakantie.
donderdag 22 juni 2017

Raam- en deurkozijn in de schuur plaatsen

We would need a new door (200 x 80 cm) and a window (60 x 75 cm) for our shed (schuur).
donderdag 22 juni 2017

Kiep-/kantelraam laten repareren

Kiep kantelraam (Rotor) is losgeschoten, sluit nog wel maar hangt als het open is dus op een punt. Verder nog een stroef verlopen kiep kantelraam waarvan het beslag is gebarsten (GU) en een kiep kantelraam waarvan het slot in t beslag niet los wil, waardoor 't altijd in de bovenste stand zit en 't raam dus van de straatkant makkelijk opengeduwd kan worden. Hierdoor zit er spoed op.
donderdag 22 juni 2017

Systeemplafond leveren en monteren

Betreft: Offerteaanvraag leveren en monteren systeemplafond van 12 m2. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor bovengenoemde: Omschrijving: Ruimte 4 x 3 meter, plafond hoogte 265 cm, systeemplafond hoogte 220/225 cm. Plafondplaten Thermatex - Antaris C 60 x 60 (of gelijkwaardig) Kleur plafondplaat RAL9010. Aanvang werkzaamheden week 27.
donderdag 22 juni 2017

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand kan plaatsen met een opening van 1. 5m. Een plafon over een ander plafon heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.
donderdag 22 juni 2017

Aluminium taatsdeuren monteren

Ik wil een aluminium taatsdeur tussen de entree en de keuken. Tot aan het plafond. Van zwart staal zwart of aluminium. Wat is er mogelijk en wat kost het?
donderdag 22 juni 2017

Blokhut Hysop plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hysop
donderdag 22 juni 2017

Hysop blokhut plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hypsos. 220 x 180 cm. Houten blokhut met een schuin dakje. Op het dakje moet dakleer geplaatst worden. De ondergrond/vloer is al gereed, de blokhut komt waar een schuurtje gestaan heeft.
woensdag 21 juni 2017

Hangwerk van ramen vervangen

Nadat er dubbelglas is gezet in onze ramen zijn deze amper tot niet meer omhoog te schuiven. Graag zouden we een hangwerk willen plaatsen waardoor de raamkozijnen weer omhoog kunnen. 2 ramen gaan nog redelijk omhoog (met veel kracht) en de andere 2 zitten helemaal vast. Gaat dus om 4 ramen totaal.
woensdag 21 juni 2017

Stalen taats- of scharnierdeur plaatsen

We zijn op zoek naar een stalen deur met een 4 of 5 vlaks glasverdeling, afmeting: 2900 x 950 mm. We twijfelen tussen een scharnierdeur in kozijn of een taatsdeur. We hebben vloerverwarming. Graag zouden we van beide deuren een of meerdere offertes krijgen.
woensdag 21 juni 2017

Plaatsen rolgordijn Velux dakraam

Hoe duur is het bij de Praxis montageservice om op een Velux kantelraam een verduisterend rolgordijn te plaatsen, GGL8?
woensdag 21 juni 2017

Kunststof dakraam van Velux plaatsen

Graag wil ik een kunststof Velux CK02 dakraam laten plaatsen, inclusief het aftimmeren van het dakraam aan de binnenzijde en het monteren van de dakraambekleding aan de binnenzijde. Graag ontvang ik hiervoor uw prijsopgave.
woensdag 21 juni 2017

Tussendeur repareren

Onze tussendeur van hout met glas is kapot. Het is een deur met 1 deel glas wat door de houten spijlen verdeeld was in drie ruitjes. De lijst is er af omdat we de ruit er uit moesten halen, deze omlijsting is kapot. En de ruit dus ook. Het gaat om een ruit van 173 cm hoog en 66 cm breed (mat glas niet doorzichtig) dikte van de deur is 4 cm. We willen de deur laten herstellen en graag weten wat dat kost.
woensdag 21 juni 2017

Stalen taatsdeuren plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor stalen taatsdeuren. De breedte van de doorgang is 306,5 cm en de hoogte 245 cm. De huidige deuren zijn 166 cm breed. Deze breedte willen wij graag ongeveer aanhouden en ernaast glazen panelen.
woensdag 21 juni 2017

Hardhouten schuifraam repareren

Ik wil graag een offerte aanvragen over een hardhout schuiframen reparatie. Oorspronkelijk was het hoofdvenster in het midden open, maar door een slecht onderhoud was te veel koud, wind en geluid lekkend. Bij de eerste reparatiepoging probeerden de werknemers het raam te isoleren door rubberen strips en poetsstroken te plaatsen, maar dit hielp slechts gedeeltelijk en duurde niet lang. Na een jaar hebben de werknemers bij de tweede reparatiepoging de gewichten en veren verwijderd en het centrale venster met siliconen afgesloten en als oplossing voor ventilatie snijden ze het linkerzijde kleine raam waardoor het mogelijk is om open te schuiven. De baan werd opnieuw zeer slecht uitgevoerd, wat lekkage van wind en geluid veroorzaakt en deze keer ook wat water. Ik zou willen dat het raam terug naar de oorspronkelijke werkende staat gaat (de kleine zijruit raken en het hoofd midden venster weer openen) en natuurlijk goed geïsoleerde op de best mogelijke manier. Ik sta ook open voor alternatieve oplossingen als er problemen komen.

Partners

Partners van Casius