Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

25492 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen, vrijstaande gemetselde garage bouwen, groot verlaagd sierplafond maken, vrijstaande garage achter het huis bouwen, dubbele taatsdeuren plaatsen, kunststof kozijnen plaatsen, stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen, kozijnen vervangen door kunststof, vervangen van diverse raamkozijnen, kozijn met seizoensdeuren plaatsen, stalen schuifdeur plaatsen, deuren van staal plaatsen, dubbele taatsdeur van metaal met glas installeren, voordeur en voorzetramen renoveren, staal met glasconstructie binnen maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

maandag 21 augustus 2017

Rolhordeur monteren in houten kozijn

Graag 1 rolhordeur monteren. Ik ga hem bij de Gamma aanschaffen. Rolhordeur 400 of 600 serie kleur: wit ral 9010 De breedte tot 105 cm en de hoogte tot 215. Mijn maten zijn 87 cm enGraag zo snel mogelijke offerte, want wil de roldeur zo snel mogelijk geplaatst hebben. Uiterlijk 14 september ivm vakantie
maandag 21 augustus 2017

Plaatsen dakraam

Plaatsen van dakraam en daardoor vervanging van oude dakraam. Dit oude dakraam is kleiner waardoor er een groter gat in het beschot gemaakt moet worden. Het nieuwe dakraam is een Velux Type SK 06 2050 van Gamma. Bijbehorend rolgordijn moet tevens ingezet worden in het dakraam. Ook moet het gootstuk behorend bij de SK 06 2050 worden geplaatst.
maandag 21 augustus 2017

Uitsparing betonnen platdak tbv lichtstraat

Uitsparing in betonnen dak voor een lichtstraat maken We hebben een aanbod gekregen voor een nieuwbouwwoning. Nu willen we graag een indicatie voor het maken van een uitsparing in een betonnen dak van de uitbouw. Ik wil graag een uitsparing laten maken in een betonnen dak voor het aanbrengen van een lichtstraat. We willen graag een lichtstraat van 60 cm bij 3. 00 meter in een aanbouw van 2,50 meter.
maandag 21 augustus 2017

Aftimmeren van een dakkapel

Aftimmeren van een dakkapel en het plaatsen van een nieuwe venstervank
maandag 21 augustus 2017

MDF ombouw met deuren maken in de gang

Wij hebben enkele MDF panelen op maat laten zagen en laten die binnenkort in een matte kleur spuiten. Daarna willen wij op de 1e verdieping in onze woning in de gang een ombouw laten maken met daarin 3 deuren. Voor de onderliggende constructie hebben wij nog geen materialen. Wij hebben al wel de MDF platen, 2 stuks van 240 x 20 cm en 3 stuks van 240 x 60 cm (deuren). Wij ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs, zodat u de klus hier even kunt bekijken.
maandag 21 augustus 2017

Dakraam plaatsen en schoorsteen verwijderen.

Wat ik wil is een dakraam plaatsen. Zou graag willen weten hoe groot deze zou kunnen worden. (heb er wat foto`s bij gedaan). Voordat ik het verkeerde besteld. En dan zou ik de pijp van de kachel weg willen laten halen op het dak. En daar dan de op het gat een plaatje hout en daar dan de dakpannen over heen die over zijn van het dakraam. Aantekening 1:pijp op het dak Aantekening 2:dakraam locatie binnen. (hoog 110 breedte van de plaat ongeveer 120-124) Foto 3 is de binnenkant van de pijp. Mijn wensen zijn wel een kunststof dakraam
maandag 21 augustus 2017

Plaatsing groot dakraam boven trapgat

Ik wil een dakraam laten plaatsen in schuin pannendak boven een trapgat. Velux Dakraam en gootdelen reeds aangeschaft.
maandag 21 augustus 2017

Dakraam Rooflite monteren

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een dakraam rooflite 114x 118cm inclusief dakgoot. We hebben nog maar van 1 bedrijf een offerte gehad. Graag willen we meerdere ontvangen.
maandag 21 augustus 2017

Verlaagd plafond aanbrengen in keuken

Mevrouw/meneer, Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor het plaatsen van een verlaagd plafond van circa 8 vierkante meter.
maandag 21 augustus 2017

Kozijnen en deuren vervangen

Ik heb op dit moment in een groot deel van mijn woning al kunststof kozijnen en ramen. Alleen een keukenkozijn met balkondeur en een kozijn met stolpstel in de slaapkamer zijn nog van hout en voorzien van enkel glas. Ik overweeg om die te laten vervangen. Ik wil graag offertes ontvangen voor zowel hout als kunststof. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten. Ook wil ik graag overleggen of ik het kozijn met stolpstel misschien kan laten vervangen door een schuifpui of een pui met een kiep-kantelsysteem.
maandag 21 augustus 2017

Beweegbare lichtkoepel maken in betonnen dak

Graag een offerte voor een ronde koepel wat tevens dient voor doorgang dak terras in betonnen plafond
zondag 20 augustus 2017

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.
zondag 20 augustus 2017

Houten langwerpige eettafel voor 6 personen inkorten

Het is een 6 persoons eettafel. Inkorten voor 4 personen. Lengte nu is 2.30 x 0.90 meter. Volledige afwerking.
zondag 20 augustus 2017

Nieuwe buitendeur leveren en plaatsen

Wat zijn de kosten voor een voorgelakte nieuwe garage/buitendeur met kamer voor slot na inbraak? Het is een dichte stompe deur van 83 breed en 214 cm (211 + vulbalk mag ook) met een kamer voor een 'standaard' slot (slot is nog goed hoeft niet in offerte, scharnieren met dievenpennen zijn ook nog goed). Het gaat dus alleen om de deur en plaatsen.
zondag 20 augustus 2017

2 x dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen van 114 x 118 cm. De dakramen zijn van het merk Rooflite.
zondag 20 augustus 2017

Hordeur op maat maken en monteren

Graag wil ik een Bruynzeel hordeur 800 serie wit 100 x 235 cm kopen, binnenmaat kozijn 80 bij 198,8 cm er is weinig ruimte op het kozijn, alles moet netjes en functionerend gemaakt worden. Materiaal moet nog worden aangeschaft.
zondag 20 augustus 2017

Vliering op zolder maken

Wij willen graag op zolder een vliering laten maken met een vlizotrap erin. We hebben een rijtjes huis(nieuwbouw, 2 jaar oud) met schuine daken op zolder. Het huis is 4. 80 breedt. Afhankelijk van de meerkosten willen wij indien mogelijk ook een extra dakraam(velux ggl sk08) laten plaatsen. Dus wij zouden graag een offerte ontvangen waarop dan apart de meerkosten voor het raam staat.
zondag 20 augustus 2017

Overheaddeur elektrisch bedienbaar maken

Het elektrisch bedienbaar maken van een overheaddeur van ongeveer 3 x 3 meter.
zondag 20 augustus 2017

Deuren monteren

2 buitendeuren plaatsen/inhangen 2 buitendeuren op maat maken/zagen 2 buitenduren glas inzetten Slotgat freezing aanwezig: ja 2 buitendeuren deurbeslag plaatsen Materiaal: hardhouten deuren Links buitendraaiend Afmeting: 211.5 x 88 cm Merk: Bruynzeel Aanschaf:juli 2017 Gamma Locatie: garage BM 88 met blank glas
zondag 20 augustus 2017

Dakramen plaatsen

Ik wil twee dakramen laten plaatsen, ik heb ze nog niet aangeschaft, ik zag bij de Gamma een aanbieding van een dakraam 48 x 70 cm ongeveer. Er zitten momenteel al twee kleine dakramen die vervangen moeten worden. De openingen moeten natuurlijk worden vergroot. Het gaat hier om alleen het plaatsen. Ik heb een foto bijgesloten.
zaterdag 19 augustus 2017

Vaste trap naar zolder maken

Wij zijn opzoek naar een vaste trap naar zolder. Het zou gaan om een kwartslag trap ook moet hij ingemeten worden. Wij maken nu gebruik van een vlizotrap
zaterdag 19 augustus 2017

Dakraam plaatsen

Hierbij een aanvraag voor het plaatsen van het volgende dakraam. VELUX tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt SK06 114 x 118 cm, type GGL SK. Het dakraam dient tussen twee steunbalken te komen, ruimte tussen de steunbalken is 92 cm. De steunbalken zijn ongeveer 20 cm diep en 10 cm dik. Dus deze moeten aangepast worden. Het dak heeft dakpannen, hout en isolatiemateriaal.
zaterdag 19 augustus 2017

Onderhoud aan een schuur

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een kleine schuur van 3 x 2,5 meter bij mijn woning. Die schuur is aan de buitenzijde betimmerd met houten rabatdelen die vervangen moeten worden. Ik heb al 45 Zweedse rabatdelen gekocht en die worden hier rond 30 augustus afgeleverd. Ook het kozijn met bovenlicht en de deur laat ik graag even beoordelen. Die vertonen ook slechte delen. Ik hoor graag of reparatie mogelijk is of dat vervanging beter is. Ik ontvang graag uw offerte, met daarin ook een aparte post voor het beitsen van de houten delen.
zaterdag 19 augustus 2017

Zwevend tv meubel maken

Zwevend tv meubel B 120 H 25-30 D 35 Met lade of klep, maakt niet zoveel uit. Eenvoudig en strak zonder toeters of bellen. Kleur RAL 9016 mat/Zijdeglans
zaterdag 19 augustus 2017

Bovenraampje vervangen door ventilatieluik

Wij hebben in de keuken een raam staan dat uit drie onderdelen bestaat. Links vaste deel. Rechtsboven vaste deel raam en eronder een draaikiepraam. Graag willen wij het deel dat rechtsboven aanpassen om een ventilatierooster te kunnen plaatsen of de een luikje te kunnen plaatsen dat naar buiten toe opengaat. Dit om de draaikiepraam niet te hoeven gebruiken om de keuken te ventileren. afmetingen 50 a 60 x 20 cm.
zaterdag 19 augustus 2017

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag wil ik in mijn woonkamer 2 hordeuren laten plaatsen. Ik moet deze nog kopen. Ik wil ze graag op maat laten maken en laten monteren. Gaat om 2 deuren van 203 x 81 cm in kunststof kozijnen.
zaterdag 19 augustus 2017

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terrasoverkapping gekocht van 6 meter breed en 3 meter diep en wil die hier graag laten plaatsen. Er moeten 3 staanders worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Dakramen vervangen

Wij hebben op onze zolder nu 2 oude Velux dakramen van 78 x 98 cm. Ik wil bij Gamma 2 nieuwe dakramen in die maat kopen, in wit houten uitvoering. Ik laat de oude ramen graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ook wil ik dan rolgordijnen aan de binnenzijde laten plaatsen. Ik kan de ramen zelf aftimmeren en zal de oude ramen ook zelf afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Kunststof binnendeur repareren

Hang- en sluitwerk is defect. Ik weet niet zeker of het een binnendeur is, kan ook een buitendeur zijn. Een scharnier is zeker afgebroken. Het gaat om een draaikiepdeur. Repareren of vervangen.
vrijdag 18 augustus 2017

Glazen wand met deur plaatsen

Dag, op 5 oktober krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. In het kader van licht en openheid willen we een stalen wand met glas en een deur. De afmeting van het totaal zal zijn 2,50 meter breed en 2,75 hoog.
vrijdag 18 augustus 2017

Dakplaten en balken vervangen

Dakpannen zijn nog goed, alleen de balken en dakplaten vervangen. Het gaat om ongeveer 45 m2 waarvan 6 meter ongeveer aan balken.
vrijdag 18 augustus 2017

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een prijsopgave voor een taatsdeur (aluminium met glas) tussen de hal en woonkamer? Hoogte ongeveer 2.50 meter en breedte is onegever 1 meter. Aluminium met slank profiel (met glas). Alleen de deur, geen kozijn. Kunt u mij informatie en prijzen verschaffen?
vrijdag 18 augustus 2017

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.
vrijdag 18 augustus 2017

Traprenovatie van 13 treden en stootborden

Wij hebben een dichte houten trap met 13 treden waar we graag traprenovatie op laten leggen. Het is een rechte trap. De trap is al helemaal kaal en we schuren deze vooraf glad. We hebben het materiaal al gekocht voor op de treden en stootborden. Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Vlizotrap vervangen

Het hout waarmee ik mijn vlizotrap sluit is kapot gegaan. Die zal vervangen moeten worden en de randen eromheen zijn beschadigd. De randen moeten dus ook aangepast worden. Het is voor de verzekering, maar moet ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Dakraam en gootstuk laten plaatsen

Ik wil een dakraam met gootstuk laten plaatsen in Huissen. Een nieuw te plaatsen dakraam. In een schuin dak van de badkamer. Met pannen aan de buitenzijde. De binnenzijde niet aftimmeren. Een Velux raam van 98 * 78 cm. Er is geen haast mee.
vrijdag 18 augustus 2017

Gevels betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil mijn houten rabatdelen aan de gevels en zijkanten dakkapel vervangen door kunststof rabatdelen. Het dakkapel heeft zijkanten van ongeveer 2 bij 1 meter. Ook boven de voordeur zit een stuk wat we vervangen willen hebben. Dat stuk is ongeveer 1.50 bij 2 meter. Dan wil ik nog graag de boeidelen van de garage laten vervangen. Hoeveel meters dat is, durf ik niet te zeggen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt. Bij de afvoer van de garage zit ook een kleine lekkage, daar is het nat. Dit moet eigenlijk wel zo snel mogelijk opgepakt worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Kozijn op badkamer vervangen

We willen een kozijn laten vervangen op onze badkamer. Een kunstof kozijn willen we erin met een kantel/kiep mogelijkheid. Ongeveer 90x70.
vrijdag 18 augustus 2017

Deur dichtmaken

Ik heb een nieuwe woning gekregen. Er zit een deur in de woonkamer naar de keuken. De keuken heeft ook een eigen deur naar gang. De deur naar de woonkamer mag worden gesloten. Er zitten alleen een deur met kunststoffen kozijnen. Ik wil hem dicht laten maken met gips. Hij moet worden kunnen hersteld wanneer ik vertrek, want het is een huurwoning.
vrijdag 18 augustus 2017

Dakramen compleet plaatsen

Ik wil twee dakramen laten plaatsen van 114 x 118 cm. Rooflite. Beide ramen ook aftimmeren en zonwering aan de binnen- en buitenzijde monteren. De ramen zijn in bestelling bij Gamma.
donderdag 17 augustus 2017

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?
donderdag 17 augustus 2017

Wandkast maken van steigerhout

Ik wil graag een wandkast laten maken van steigerhout. Het gaat om een kast van 2 meter breed en 1 meter hoog. We willen 2 deuren aan de linker- en rechterzijde en in het midden 3 laden. We zijn benieuwd naar de kosten. We willen graag een offerte ontvangen met daarin aparte posten voor de materialen en de arbeid.
donderdag 17 augustus 2017

Grote overkapping achterin tuin

Nu einde tuin 2 kleine schuurtjes. Zou 1 groot afdak moeten worden met aan achterzijde hogere muur en aan zijkanten muur tot dak (met aan achterzijde brede deur naar poort) en dak over het ene schuurtje heen. Het andere schuurtje wordt afgebroken. Liefst dak stevig genoeg om eventueel paar zonnepanelen op te leggen. De ondergrond betegelen we zelf wel. Breedte 660 cm, diepte waarschijnlijk 4 meter. Een paar steunen aan open kant lijken nodig dan. En dan qua materialen goedkoop maar heel lang bruikbaar.
donderdag 17 augustus 2017

Schuurdeur stellen

Na de deur eruit te hebben gehaald om te kunnen schilderen en nieuwe tocht stripjes geplaatst te hebben wil de deur nu alleen bij heel hard dicht duwen nog sluiten, de scharnieren zijn er niet uit geweest dus voor mij erg vreemd! Graag hulp in deze.
donderdag 17 augustus 2017

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Kozijnen met taatsdeuren maken

Nieuwe taatsdeur maken tussen hal en kamer. Met dempende scharnieren. Maten hoog 247 cm Breed 145 cm. Inclusief scharnieren en grepen. Hout (met glas). Zwarte kleur. Optioneel is ook het plaatsen, dit ligt aan de meerprijs.
donderdag 17 augustus 2017

RVS trapleuningen maken

We willen graag voor onze drie trappen een nieuwe RVS trapleuning laten maken. Eén trap is gewoon rechtdoor met 11 treden, eentje met twee hoeken die is 15 treden hoog en dan nog een met ook twee hoeken en die is 16 treden hoog. Voor de trap in de woonkamer (eentje met twee hoeken) moet er tevens een balustrade komen. Graag een timmerman die het materiaal levert en op korte termijn.
donderdag 17 augustus 2017

Stompe deuren afhangen

Voordat ik bij Praxis 4 nieuwe binnendeuren ga kopen, wil ik even weten wat het kost om ze hier te laten afhangen. Het gaat om 4 stompe deuren zonder glas. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
donderdag 17 augustus 2017

Voordeur inmeten en afhangen

Wij willen bij Praxis een nieuwe voordeur van CanDo bestellen. Wij willen de deur hier graag door een vakman laten inmeten en na de levering ook laten afhangen. We ontvangen graag uw prijsopgave.
donderdag 17 augustus 2017

Hor in dakraam plaatsen

Graag wil ik een hor laten plaatsen. Het gaat om een Velux hor GGL 606. Voor een dakraam met een houten kozijn. De constructie zit er al, er moet alleen een hor op geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius