Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

25815 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: dubbele industriële deuren voor vakantievilla's, nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren, taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen, taatsdeuren laten plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in winkel maken, kozijnen van hele woning vervangen door kunststof, slanke taatsdeuren naar tuin installeren, rotte vloerbalken vervangen, kamerscheidende taatsdeuren plaatsen, kozijn met taatsdeuren in een wand, stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes, taatsdeur plaatsen, stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren, eet- en woonkamer scheiden met pendeldeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

maandag 23 oktober 2017

Erkerbank maken

Wij willen in onze erker een bank laten maken met indien mogelijk een opbergplek. De afmetingen van de erker zijn 160 cm breed aan de zijde van het raam en 200 cm aan de zijde van de kamer. Ongeveer 75 cm diep. Verder is het de bedoeling dat de bank overgaat in de vensterbanken. Deze dienen ook vervangen te worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. De bank alsmede nieuwe vensterbanken willen we graag in de kleur ral 9010 hebben. Klus zou bij voorkeur begin tot medio december 2017 uitgevoerd dienen te worden. Bij voorbaat
maandag 23 oktober 2017

Zolder aftimmeren

Zolder aftimmeren,vensterbanken,muur plaatsen, schotjes maken, vliering en een ombouw om de cv-ketel en wasmachine.
maandag 23 oktober 2017

Toilet en zolder afbouwen

Toilet: nieuwe toilet, wanden, verwarming en wastafel. Zolder: electriciteit aarden, plafon en wanden af timmeren
maandag 23 oktober 2017

2 hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 hordeuren nodig voor mijn balkons. Ik twijfel nog tussen de aanschaf van rolhordeuren of scharnierende hordeuren. De deuren zijn ongeveer 205 cm hoog en 90 cm breed. Ik laat de hordeuren hier graag inmeten en na levering op maat maken en monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn voor beide types hordeur.
maandag 23 oktober 2017

Timmerwerk buitenzijde woning

De rabatdelen aan de zijkant van de woning en boven de garagedeur dienen vervangen te worden. Graag laat ik alles door de vakman controleren en daar waar nodig aan pakken.
maandag 23 oktober 2017

Voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een kunststof kozijn en voordeur. De deur zal 92 cm breed worden en 2.10 meter lang. Aan de rechterzijde zal er een kozijn met raam komen. De deur dient te worden geleverd met een 3 puntsluiting.
maandag 23 oktober 2017

Trespa boeidelen vervangen

Ik wil de oude trespa boeidelen vervangen voor nieuwe boeidelen. Het gaat om een goot met bodem en boeideel van 20,5 plus 25 x 700 cm en een garage boeideel van 28 x 305 cm.
maandag 23 oktober 2017

Scheidingswand met een hoek plaatsen

Ik wil graag een scheidingswand laten plaats zonder deur. Het gaat om een deel van 180 cm e dan de hoek om nog 60 cm. De hoogte zal 2.60 meter moeten worden. Er dient aan 1 zijde gipsplaten van 12.5 mm geplaatst te worden. De andere zijde zou open mogen blijven, frame blijft zichtbaar. Indien het verstandiger is deze te dichten dan hoor ik het graag. De wanden zal ik zelf gaan behangen.
maandag 23 oktober 2017

Wanden met deuren plaatsen

Voor ons nader te verbouwen kantoor willen wij graag wanden met deuren laten plaatsen om zo verschillende vergader ruimtes/werkplekken te creëren. Wij zijn geïnteresseerd in een afwerking zoals jullie zwart stalen binnendeuren/ wanden. Vandaar deze offerte aanvraag. Onderstaand afmetingen. Unit 1 Wand 1 6 meter breed en 4 meter hoog. Twee openslaande deuren Wand 2 4 meter breed en 4 meter hoog Unit 2 Wand 1 2 meter breed en 4 meter hoog. Met 1 openslaande deur Wand 2 2,5 meter breed en 4 meter hoog Wand 3 2,5 meter breed en 4 meter hoog
maandag 23 oktober 2017

Slaapkamer creëren door tussenwand te plaatsen

Ik wil graag een slaapkamer creëren door het plaatsen scheidingswand, graag met een deur. Dit zijn de afmetingen: 4,50 meter lang en ongeveer 3,10 meter hoog. Optioneel is nog hoek van 0,84 centimeter waar de mogelijkheid is voor het plaatsen van de deur. (zie foto's voor impressie van huidige situatie).
maandag 23 oktober 2017

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap
maandag 23 oktober 2017

Systeemplafond in winkel maken

Ik wil 100 m2 systeemplafond aanbrengen in winkel . In Bussum 1402NT zonder verlichting .
zondag 22 oktober 2017

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam bestellen met verduisteringsrolgordijn + eventueel montage.
zondag 22 oktober 2017

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Graag offerte voor een lichtkoepel van 100 bij 200 mm. Dubbelwandig. In te bouwen in betonnen dak.
zondag 22 oktober 2017

Wieltjes van een aluminium schuifpui vervangen

Wij hebben een aluminium schuifpui waarvan de wieltjes vervangen moeten worden. Ik weet niet welk merk het is. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
zondag 22 oktober 2017

Plaatsen van kozijnen

Het verwijderen van twee oude kozijnen en het plaatsen van 1 draaikiep raam van 1,10 x 1,70 en 1 vast raam van 2,20 x 1,70.. beide ramen zijn al voorzien van het ++ glas
zondag 22 oktober 2017

Tussenwand plaatsen

De zolder is nu een grote ruimte. Hier moet een 4de slaapkamer worden gerealiseerd worden door het plaatsen van een tussenwand met een deur. Het moet een kamer van 6 x 4 meter worden. De klant wil de tussenwanden laten plaatsen met profielen.
zondag 22 oktober 2017

Achterdeur monteren

Een achterdeur monteren en een slotgat erin maken. Ik heb een CanDo ML559. Een glaspaneel plaatsen. De deur is al geschilderd en in huis. Wat kost het om de deur door u te laten plaatsen?
zondag 22 oktober 2017

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.
zondag 22 oktober 2017

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer van mijn zoon. Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten.
zondag 22 oktober 2017

Zolder indelen met goede isolatie

Wij willen de zolder indelen in 2 slaapkamers en 1 washok zoals getekend in bijlage. Lichtpunten zitten er al, behalve de washok. Stopcontacten zitten ook. We willen alleen 1 lichtpunt in de washok en de kamers indelen met 3 deuren in totaal. Graag wil ik weten hoeveel het ongeveer zal kosten. Het huis is volgend jaar pas klaar(nieuwbouw).
zondag 22 oktober 2017

Inbouwkast plaatsen

De klant wil een inbouwkast laten plaatsen, de lengte van de muur is 2.70 meter breed en de hoogte is ongeveer 2.60 meter. De klant wil graag een prijsopgave zonder en met de aanschaf van de materialen.
zondag 22 oktober 2017

Dorpel van buitendeur vervangen

De voordeur dorpel heeft geen goede ondersteuning gehad. De dorpel is nu gebroken en op een andere plek begint hij nu ook scheuren. De werkzaamheden moeten op een maandag gaan plaatsvinden. De klant staat open voor een totale vervanging, maar wil wel eerst kijken of een simpele reparatie niet al genoeg is.
zondag 22 oktober 2017

Lekkage Velux dakraam verhelpen

Mijn Velux dakraam is ongeveer 20 jaar oud en lekt ter hoogte van de draaihendel waarmee het dakraam wordt afgesloten. Ik laat graag even beoordelen of dit gerepareerd kan worden en ontvang daarvoor graag uw advies en offerte.
zondag 22 oktober 2017

Kamerscheidende taatsdeuren plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor staatsdeuren als scheiding tussen de woonkamer en keuken voor ons nieuwe huis. We zijn benieuwd wat de kosten zijn voor zo'n constructie. De maten zijn 300 cm breed en 260 cm hoog. 2 deuren met 2 zijpanelen. Aluminium met slank profiel (met glas).
zondag 22 oktober 2017

Klompenhok aan een stacaravan maken

Wij hebben de wens om aan onze stacaravan een klompenhok te laten aanbouwen van 2 meter breed en 145 cm diep. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsindicatie.
zondag 22 oktober 2017

Erkerbank maken

Wij willen graag een erkerbankje inclusief klep laten maken, overeenkomstig bijgaande afbeelding. Er is geen radiator ombouw nodig. De afmeting is ongeveer 150 x 60 cm. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
zondag 22 oktober 2017

Vaste zoldertrap maken

Wij hebben op dit moment in onze woning een vlizotrap naar de zolder, maar die zit in een ruimte waar het gebruik niet handig is. We overwegen om een vaste dichte zoldertrap te laten maken op een andere plek. We hebben een houtskeletwoning met houten vloeren. We willen een smalle trap van ongeveer 60 cm breed. We laten de situatie hier graag beoordelen en inmeten. We staan open voor uw advies en ontvangen graag een offerte.
zondag 22 oktober 2017

Kozijn met taatsdeuren in een wand

Wij willen naar de hal en en naar de berging graag taatsdeuren. Zij zitten dan in dezelfde wand ongeveer 5 meter van elkaar verwijderd. Wat het materiaal moet zijn is nog niet bekend. Weet ik nog niet
zondag 22 oktober 2017

Lichtkoepels op plat dak plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 2 lichtkoepels, 50 x 50 cm, in een plat dak.
zaterdag 21 oktober 2017

Tuimelraam repareren

Wij hebben een oud tuimelraam, een dakraam dat er al vanaf de bouw van ons huis in zit. Bij het volledig kantelen voor het reinigen van de buitenkant is er aan de linkerzijde iets afgebroken. Het gaat om een deel van het scharnier en nu sluit het raam niet goed meer en trekt scheef. Ik weet niet welk merk het is. We laten dit graag herstellen. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsopgave.
zaterdag 21 oktober 2017

Inbouwkast op zolder maken

Een inbouwkast op zolder maken. Uw prijs zo globaal mogelijk ik weet de afmetingen niet.
zaterdag 21 oktober 2017

Verlaagd plafond monteren

Verlaagd plafond in open keuken en woonkamer. Totale oppervlakte 36 m2. Ik wil ook met spots er in maar deze kan ik eventueel zelf halen. Andere materialen zijn voor de vakman. Optioneel is ook afvoeren van afval, dit ligt aan de meerprijs.
zaterdag 21 oktober 2017

Antislip profielen in een houten trap frezen

Ik wil in 26 treden, verdeelt over 2 trappen, antislip strips laten frezen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 21 oktober 2017

Kiepraam plaatsen in een vast kozijn

Wij hebben een vast houten kozijn waarin we graag een draaikiepraam willen laten plaatsen. We ontvangen daarvoor graag uw prijsindicatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Taatsdeur leveren en plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal/entree en de woonkamer. De aAfmeting is circa 240 x 260 cm (260 cm hoog). Van welk materiaal weet ik nog niet. Kunt u wat informatie en prijzen sturen?
zaterdag 21 oktober 2017

Deuren afhangen met beslag

Er moeten 4 nieuwe deuren worden afgehangen en er moet beslag worden gemonteerd. En er moet 1 oude deur worden afgehangen. De aanschaf van het beslag en de nieuwe deuren doet de klant zelf.
zaterdag 21 oktober 2017

Houtrot in kozijn behandelen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een pui met houtrot. Er is daar een balkon waarop de vakman kan staan tijdens de klus. Ik laat de pui hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw reparatievoorstel met prijsopgave.
zaterdag 21 oktober 2017

Deuren aanpassen en afhangen

Drie deuren aanpassen en afhangen: 2 zijde per deur inkorten, gat boren voor de slotplaat, aanpassen slotplaten in de deurposten, scharnieren plaatsen in de deuren (uitsparingen voor frezen) + overzetten scharnieren en het afhangen van de deuren. Geen schilderwerk of glaszetten. Er zijn geen oude deuren die verwijderd moeten worden.
zaterdag 21 oktober 2017

Dakraam vervangen

Het oude kleinere dakraam vervangen met een nieuw en groter dakraam.
zaterdag 21 oktober 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen, waarvan 1 de badkamerdeur betreft. Het materiaal is al in huis. In de deuren moet het deurbeslag nog worden geplaatst. De deuren liggen al op de verdieping.
vrijdag 20 oktober 2017

Houten deurdorpel vervangen

De houten dorpel onder onze buitendeur achter moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten en/of natuursteen dorpel. Dorpel is ongeveer 120 cm breed. Ik zoek iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.
vrijdag 20 oktober 2017

Garagedeur vervangen

Ik wil mijn metalen garagedeur vervangen door een houten pui met raam en brede deur. Maten van de pui zijn 235 centimeter bij 210 centimeter. De vakman is verantwoordelijk voor het materiaal.
vrijdag 20 oktober 2017

Enkele aluminium taatsdeur plaatsen

Graag willen we een Aluminium taatsdeur met de look van een stalen deur. De afmetingen zijn 1m breed en 2,3 meter hoog. Er is een foto bijgevoegd om de look duidelijk te maken.
vrijdag 20 oktober 2017

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.
vrijdag 20 oktober 2017

Canexel delen op een chalet vervangen door kunststof

Wij hebben een 9 jaar oud vakantiechalet dat aan de buitenzijde is betimmerd met Canexel delen. Die delen zijn in slechte staat en wij zijn in onderhandeling met de fabrikant in verband met de garantie die wij verwachten. Omdat dit lang duurt, willen we zelf alvast een vakman zoeken die voor ons een offerte kan verzorgen voor de vervanging van de Canexel delen door kunststof delen. De maat van het chalet is 3,70 x 10,0 meter. Het gaat om ongeveer 50 m² dubbelrabat, bijvoorbeeld VinylPlus of Eurotexx. De oude delen moeten afgevoerd worden. Het chalet is rondom goed toegankelijk. Ik ontvang graag uw offerte. De daadwerkelijke uitvoering zal afhangen van de uitkomst van mijn garantieverzoek.
vrijdag 20 oktober 2017

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Boeideel met kunststof of keralit bekleden

Graag het boeideel vervangen voor een 2 onder een kap huis met een lengte ongeveer gelijk aan 14 meter met Keralit of Trespa. Boeideel is 30 centimeter breed. Het oude boeideel moet worden verwijdert. De klant heeft nog een aantal vragen over de materiaalkeuze, het is aan te raden om de klant even te bellen.
vrijdag 20 oktober 2017

Kiep kantelraam mechanisme repareren

Mijn kiepkantelraam in de woonkamer in mijn flat is kapot gegaan en ik kan het raam niet meer sluiten. Vooral nu er weer wind komt en het slechter weer wordt is dit natuurlijk niet te doen. Graag prijsopgave en beschikbaaarheidsdatum.
vrijdag 20 oktober 2017

Chalet opnieuw bekleden

Ik heb een chalet in zeeland van bijna 10,50 meter bij 4 meter ik zoek iemand die hem opnieuw. Wil laten bekleden met kunsstof, niet met canexel, dat ik heb. Staat in vrouwenpol

Partners

Partners van Casius