Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26736 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage ondergronds maken, een gemetselde garage in de achtertuin realiseren, drie trappen laten vervangen, garage bouwen aan huis, tuinhuis als erfafscheiding laten bouwen, alle kozijnen van een hoekwoning met plat dak vervangen, 2x2 dubbele ramen op eerste verdieping vervangen, houten kozijnen op de voorgevel vervangen door kunststof, 4 kozijnen inclusief dubbel glas vervangen, kozijnen en dakramen vernieuwen, nieuwe kozijnen en brievenbussen leveren en plaatsen, grote kozijnen vervangen, chalet bekleden met kunststof, offerte voor kunststof kozijnen, kozijnen en ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 25 september 2020

Scheidingsmuur plaatsen

Ik wil graag van 1 grote slaapkamer twee kleinere kamers maken
vrijdag 25 september 2020

Ramen en een kozijn vervangen

Wij willen graag een raam laten vervangen en eventueel een kozijn (als het nodig is), afm. 220x200 cm. Verder eventueel nog een raam van 100x250 dat kapot is. Is het mogelijk langs te komen voor inspectie? De kozijnen bevinden zich op de begane grond.
donderdag 24 september 2020

Nieuwe binnendeuren en kozijnen plaatsen

Ik wil graag een nieuw kozijn en nieuwe deur voor binnen de maat van het kozijn is 1300x2040 en daar een deur in
donderdag 24 september 2020

Lichtkoepels vervangen

Ik heb op de aanbouw 3 lichtkoepels (allen +- 80x80 buitenmaats) die ik vervangen wil hebben op een houten plat dak met dakleer.
donderdag 24 september 2020

Vervangen van twee raamdorpels

Heb twee raamdorpels die rot zijn en wil deze laten vervangen. Het zijn houten dorpels. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 24 september 2020

kozijnen vervangen

Wij willen graag de kozijn vervangen. Dit is dubbelglas waarbij de binnenkant is gebarsten. Wij vragen ons af of dit te vervangen is met een raam met dubbelglas dat ook kan openen. Op dit moment is wat wij willen vervangen niet te openen. De afmetingen zijn 120cm bij 115cm (ongeveer). Dit raam zit overigens op de tweede verdieping. Het kijkt uit over de stoep, dus via hoogwerker is het bereikbaar.
donderdag 24 september 2020

Draai kiepramen repareren

Een bestaande draai/kiepraam ( op de raamhendel staat Destil) wil niet open. Het haakje boven zit vast en reageert niet mee als je aan de raamhendel draait om het raam op verschillende standen (kiep of draai) te zetten. De andere haakjes (midden en beneden) reageren wel naar behoren.
donderdag 24 september 2020

Binnen deur verplaatsen niet dragende muur

Wij hebben een een trappegatkast met een deur en willen de deur in een andere hoek. We willen graag weten wat de kosten zijn inclusief het dichtmaken van de verplaatste deur. We zouden de deur in de zwarte muur willen. Zie foto
donderdag 24 september 2020

Schade aan de voordeur herstellen

Er zit is een gat in mijn deur en de deur sluit wat moeilijker dan voorheen, ik weet niet zeker of dat de deur gerepareerd (opvullen, verven?) moet worden of dat er een nieuwe deur in moet. ik heb hier een offerte voor nodig om op te sturen naar de verzekering waarna de reparatie uitgevoerd kan worden.
donderdag 24 september 2020

Tussenwand zetten met deur

Ik wil graag van 1 slaapkamer 2 slaapkamers maken. Er moet dus een tussenmuur komen (wel goed geluidsdicht) met een deur erin. Eventueel graag laminaat vloer eruit halen (zodat de muur natuurlijk op het beton komt te staan) en indien mogelijk ook laminaat weer bijgewerkt terug. Foto in bijlage van de kamer die gesplitst moet worden.
donderdag 24 september 2020

Binnendeur lamineren

Ik wil een binnendeur opnieuw lamineren. Het bestaande laminaat is te veel beschadigd en moet worden vervangen aan één kant. afmeting deur 93 x 213. Houtsoort red ceder.
donderdag 24 september 2020

Rubbers voor en achterdeur vervangen

Ik wil graag de rubbers in de kunststof kozijnen van mijn buitendeuren vervangen. Het gaat om de voor en achterdeur, en deze hebben een standaard deurmaat.
woensdag 23 september 2020

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Ik wil een nieuwe zoldertrap: Halfslag trap - open - vuren-A kwaliteit (1x transparante grondlak) - 1x zwarte slijtstrip - langs muurzijde een rechthoekige leuning 38x80mm - trap gemonteerd en gesteld - trapgat in houten balklaag maken (inclusief leveren en monteren kantstukken).
woensdag 23 september 2020

Klapraampjes plaatsen

In een mijn huidige kozijn wil ik twee klapraampjes laten maken voor het luchten van een nieuwe slaapkamer. Het gaat om twee kleine raampjes van 1110 x 500 Op de foto staan de twee die vervangen moeten worden. Midden welk raambeslag ik wil en de onderste is een foto van een bestaand raam beneden. Wil ze graag laten maken en eventueel zelf plaatsen. Graag offerte zonder plaatsen en met plaatsen.
woensdag 23 september 2020

Een nieuw kozijn leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist voor het vervangen van een kozijn met raam. Maten van kozijn 880 bij 550 mm. Graag weer een houten kozijn leveren en plaatsen.
woensdag 23 september 2020

Knieschotten maken op zolder

Ik zou graag knieschotten willen maken op zolder. Breedte van de zolder is 6 meter. En dat aan beide kanten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 22 september 2020

Raampje in voordeur maken

In de voordeur wil ik een raam laten maken met HR++ glas. Afmeting ongeveer 20 cm bij 60 cm.
dinsdag 22 september 2020

Openslaande dubbele terrasdeuren plaatsen

Vervanging bestaande tuindeuren voor openslaande terrasdeuren naar de tuin. Hardhouten deuren voor plaatsing in bestaande kozijn. Zo strak mogelijk met zoveel mogelijk glas. Afmeting bestaand kozijn: 1985 x 2290
dinsdag 22 september 2020

Plafond verlagen

Voor ons nieuwbouw project te Badhoevedorp zouden wij graag de plafonds willen laten verlagen incl. het plaatsen van inbouwspots. Ons huis wordt casco opgeleverd. Het verlagen van de plafonds betreft: - De kelder (25 m2) - De gehele begane grond (80 m2) - De gehele 1e verdieping (60 m2) - De 2e verdieping alleen in de hal (20 m2) Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject
dinsdag 22 september 2020

Afstellen binnen deuren

Afstellen binnen deuren het gaat om meerdere deuren alleen wil ik eerst een prijs offerte. De de binnen deuren gaan niet Helemaal open en er zitten overal Licht kiertjes Tussen de deur en het kozijn. En hij het dicht maken van de deur hoor je een klap de deuren vallen niet in de dopjes
dinsdag 22 september 2020

Drie kozijnen vervangen en dubbel glas plaatsen

Ik wil twee grote ramen laten vervangen met dubbel glas, drie draaival ramen vervangen, schuifdeuren van kasten vervangen, op alle deuren sloten aanbrengen etc
dinsdag 22 september 2020

videbed - inbuwhoogslaper laten maken

Wij willen graag een videbed of inbouwhoogslaper laten in een slaapkamer (kleine extra verdieping waar minimaal 2 matrassen op kunnen) van steigerhout met steigerbus als hekje en trap erbij. Met ondersteuning (deels) op poten. Hoogte vanaf 2 meter (boven de deuringang). zie 2 bijlagen.
dinsdag 22 september 2020

Het laten vervangen van een kozijn

Ik ben op zoek naar een specialist voor het vervangen van een kozijn inclusief raam op de zolder/zijkant van mijn woning. Het is een kozijn met rechte stukken van 213 hoog 64,6 breed en er zit een punt op van 44 en 46 zie foto met een open slaand raam. Het huidige kozijn is van hout, maar dit wil ik laten vervangen door kunststof.
dinsdag 22 september 2020

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een nieuwe vouwdeur voor de badkamer. B.70,5 H. 1.95. Deze moet op maat gemaakt worden. De brandweer heeft mijn huidige deur gesloopt, deze kan ook worden afgevoerd.
dinsdag 22 september 2020

vlizotrap vervangen

Ik wil mijn bestaande houten vlizotrap vervangen door een nieuwe aluminium i.i.g. een lichte vlizotrap met leuning
dinsdag 22 september 2020

Valdorpel in de voordeur laten plaatsen

Graag wil ik een valdorpel laten plaatsen in mijn voordeur. De reden dat ik voor een valdorpel moet kiezen is dat de vloer vanaf de deur naar de woonkamer iets oploopt. Zonder valdorpel (momenteel) is er dan ook ruim 1,8cm aan ruimte tussen de onderkant van de deur, en de vloer. De functie is dan ook om tocht te beperken wanneer de deur dicht zit. De deur is 36CM breed, met een "gat" van 1,8CM aan de onderkant. Zie ook foto's voor verduidelijking. Wie o wie is handig genoeg om dit mooi en vakkundig uit te voeren?
maandag 21 september 2020

Raam in muur plaatsen

Ik zou graag een raam willen plaatsen in een buitenmuur. Het raam moet ongeveer 100 cm breed en 60 cm hoog zijn.
maandag 21 september 2020

Houten luiken laten maken

Ik wil graag houten luiken laten plaatsen voor een nieuwbouw woning. 4x. (1313 x 445), raamafmeting 1313 x 890 mm, aantal ramen 2 10x (2450 x 445), raamafmeting 2450 x 890 mm, aantal ramen 5 Kleur monumenten groen Uitvoeren met scharnieren en hang en sluitwerk.
maandag 21 september 2020

Vervangen houten raamkozijn

Wij willen graag een raamkozijn aan de zijkant van ons huis laten vervangen. Het betreft 1 kozijn met 4 delen Deel 1- blind 62 cm Deel 2- Draairaam 150cm Deel 3- Vast raam 224cm Deel 4- vast raam 160 Opgegeven maten zijn de maten van het glas, de totale lengte van het kozijn is dus groter. Graag met houten kozijnen in verband met het naastliggende houten kozijn.
maandag 21 september 2020

Het renoveren van de treden van een trap

Ik zoek een trappenspecialist voor het renoveren van een trap met een 180 graden draai. 12 treden waarvan 8 brede/grote en 4 smalle/kleine treden. Alleen de loopvlakken vernieuwen. Treden zijn al aanwezig. JeWe overzettrede eiken lichtgrijs.
maandag 21 september 2020

Houten draairaam vervangen

De scharnieren van mijn raam zijn verbogen en het hout versplintert. Ik heb er een specialist naar laten kijken en die heeft aangegeven dat het raam vervangen moet worden. Het gaat om een draairaam om de eerste verdieping, 3 meter vanaf de grond. De afmetingen zijn L 135,5 en B 62,5. Wat zou dit kosten? Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.
maandag 21 september 2020

Vervangen Velux GGL04 dakraam

Ik heb een dakraam die vervangen moet worden van het type velux GGL04, er moet een nieuwe dakraam in, wat kost het bij jullie om de oude dakraam te demonteren en nieuwe te plaatsen plus t bijbehorende isolatie buitenkant en waterafvoer stuk.
maandag 21 september 2020

Voordeur repareren (houtrot onderkant)

De hoek van de voordeur is ernstig beschadigd door vocht en houtrot. Dit moet gerepareerd worden en daarna de voordeur en kozijnen (voordeur, en raampartij aan de voorkant benedenverdieping) opnieuw geschilderd. Zie bijlage voor enkele foto's
maandag 21 september 2020

Kelder koekoek laten maken (vergunning onderweg)

Goedendag, ik wil graag zsm een kelderkoekoek van 3 m in Amsterdam. Vergunning is toegezegd en komt eraan. Kunnen je prijs opgeven en wanneer je het kan maken?
zondag 20 september 2020

Houtrot in dorpel van schuifpui vervangen (of repareren).

Ik wil de houtrot bij de dorpel en op een aantal plekken onderaan de schuifpui gerepareerd of vervangen hebben. Op sommige plekken zal nieuw hout geplaatst moeten worden, misschien zelfs een nieuwe dorpel? De rest van de schuifpui is in prima staat. De schuifpui is 2.16m breed en bestaat uit 2 delen, waarvan 1 bewegend. De deuren zijn 1.96m hoog.
zondag 20 september 2020

Afdakje bij voordeur met dakpannen maken

ik wil een afdakje laten maken bij de voordeur met sneldek betonpan. Afmetingen 160 bij 130
zondag 20 september 2020

2x2 dubbele ramen op eerste verdieping vervangen

Bestaande situatie: (2x) 1 vast en 1 naar buiten openslaand raam, dubbel glas, ventilatierooster, inbraakpreventie sluitingen met steunkolom in het midden probleem: voor 80-jarige niet meer bereikbaar voor verf- en schoonmaakonderhoud. gewenste situatie: (2x) 2 naar binnen openslaande ramen, verder idem maat: ramen ca. 74x102, kozijn ca 164x108 (bxh) Hout: merantie 54x67. De zij- en middensteunen lopen -zo te zien- door achter de beplating boven de ramen (zie foto) en dienen dan als steun voor het dak.
zondag 20 september 2020

Trespa plaat langs dakrand plaatsen

Ik wil graag de boeiboorden van het dak (nu hout) laten vervangen door trespa platen. De woning is circa 6 m breed.
zondag 20 september 2020

Traprenovatie met laminaat

Ik wil 2 dichte trappen met 2 draaien, met laminaat laten bekleden. Het zijn in totaal 25 treden en 27 stootborden. De materialen verzorg ik zelf.
zondag 20 september 2020

Houten kozijn vergroten

Ik wil het huidige kozijn in mijn bijgebouw laten vergroten naar plm 1.49m (huidige breedte)x 1.4m met indien mogelijk een kiepraam van isolatieglas. Liefst een houten kozijn. Het huis heeft een bakstenen gevel en het kozijn bevind zich op de bagane grond.
zondag 20 september 2020

Houten kozijnen op de voorgevel vervangen door kunststof

Ik wil 2 houten kozijnen van 1,8 m x 2m, 1 kozijn van 1,5 x 1,5 m en 1 voordeur kozijn 2 m x 2.8 m door kunststof kozijnen laten vervangen.
zaterdag 19 september 2020

Verlaagd plafond in badkamer maken en koof in keuken maken

Eind volgend jaar wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. We willen dan graag in de badkamer (2850mmx2005mm) een iets verlaagd plafond met spotjes hierin. In de badkamer komt ook een grote spiegel met verlichting (exacte afmetingen weten we nog niet precies). Daarnaast willen we in de keuken een koof laten plaatsen met spotjes, dit zo klein mogelijk. Het zal gaan om ongeveer 5m lang in totaal, zo dun mogelijk en ook de breedte zo klein mogelijk. We zijn benieuwd naar de kosten van de klus.
zaterdag 19 september 2020

Rubbers vervangen kunststof kozijnen

Vervangen van rubbers van kunststof kozijnen vrijstaande woning: 4 kozijnen 1 e verdieping (draaikiep) 7 ramen bg waarvan 4 draai kiep 2 puien bg 3 deuren met ramen bg
zaterdag 19 september 2020

Op zolder scheidingswand timmeren

Wij hebben momenteel een hoekje op de zolder waar de wasmachine en droger staan. Deze hoek willen we graag dicht hebben, maar weten niet goed hoe dit gedaan kan worden. Zie afbeelding als voorbeeld. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn. Met vriendelijke groet,
zaterdag 19 september 2020

Draai kiep raam repareren

We hebben op de slaapkamer 1 draai/kiepraam. Deze gaat momenteel wel horizontaal open en dicht echter niet meer verticaal. heb er wat foto's bij gedaan echter weet ik niet of je daar iets aan hebt. Wij zouden hier graag een offerte voor ontvangen.
zaterdag 19 september 2020

Tuinhuis als erfafscheiding laten bouwen

Wij willen graag een tuinhuis in de achtertuin van ons hoekhuis willen plaatsen. Het gaat om een tuinhuis gezamenlijk met zit hoek onder een afdak. De achter en zijkant wordt tegerlijkertijd onze nieuwe erf afscheiding. Het dak wordt waarschijnlijk een groendak, maar dat kunnen we ook zelf aanleggen. In de bijlage is een tekening toegevoegd. Graag ontvang ik jullie offerte
zaterdag 19 september 2020

Glas in de voordeur vervangen door hout

Wij willen graag het glas in onze voordeur vervangen door een houten plaat, om een kattenluikje in te kunnen zetten. We durven het zelf niet aan om het glas uit de voordeur te halen zonder beschadigingen. We willen graag dat het hout dezelfde kleur (grijs) krijgt als het matglas dat nu in de deur zit. Ook moet er dus een gat in worden gemaakt tbv het kattenluikje. Dit kunnen we zelf doen, maar we weten niet welke afmetingen deze plaat zou moeten hebben. Bovendien weten we dus niet hoe we de glaslatten los moeten krijgen. Het huis komt uit 2008 en er zitten aluminium glaslatten in de deur (denk ik).
zaterdag 19 september 2020

3x dakramen laten plaatsen

Op zolder wil ik graag 3 dakramen laten plaatsen. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor: dakramen (3 stuks) en de plaatsing? Type dakraam een uitzet tuimel, kunststof of hout PU gelakt. Maat voor het dakraam 134 cm breed en 98 cm hoog. Opmerking: de zolder is nog niet geïsoleerd (enkel dakbeschot). Het gaat om een mansarde dak, wat bedekt is met keramische tegels. Er is geen aftimmering nodig. Ik zie uw offerte graag tegemoet.
zaterdag 19 september 2020

Chalet opnieuw bekleden

Wij willen onze chalet met kunststof laten bekleden. Zit nu canexel op. Ons chalet is 10 meter lang en 4 meter breed
zaterdag 19 september 2020

Houten onderdorpel voordeur vervangen

Voordeur onderdorpel is verrot, dient vervangen te worden. Wat is hier een richtprijs voor?

Partners

Partners van Casius