Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26940 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, garage / berging bouwen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, lichtkoepel leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 22 juni 2018

Binnendeur afhangen

Nieuwe deur plaatsen/afhangen, de oude deur wordt vervangen
vrijdag 22 juni 2018

Taatsdeur van glas in eikenhouten frame plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur van de hal naar de woonkamer Kamerhoog. Glas in eikenhouten frame. 1. 35 meter breed Hout (met glas).
vrijdag 22 juni 2018

Achterdeur afhangen

Het gaat om het plaatsen van een achterdeur. De deur is 93 bij 211 cm.
vrijdag 22 juni 2018

Horren monteren

4 nets to be installed: 3 window nets (upstairs) and 1 net over the garden doors downstairs.
vrijdag 22 juni 2018

Plaatsen van een dakraam

Wij willen graag in onze nieuwbouwwoning een dakraam van 114 bij 118 cm laten plaatsen. Het betreft een zolderraam met een schuin dak. Op dit moment is er geen raam aanwezig. Zou u mij kunnen zeggen wat de totale prijs is. Graag een offerte met en zonder dakraam.
vrijdag 22 juni 2018

Trap bekleden met grind

Ik wil mijn trap bekleden met grind. Eventueel ook een tweede trap bekleden. Beide trappen hebben 13 treden.
vrijdag 22 juni 2018

Spiltrap vervangen door vaste trap

Ik wil de spiltrap laten vervangen door een vaste trap. In principe willen wij alleen de trap naar de eerste verdieping vernieuwen. Maar omdat de huidige spiltrap tot aan de zolder doorloopt, dus langs twee verdiepingen loopt, vroeg ik me af of dit mogelijk is. Graag uw globale kosten voor een vaste trap naar de eerste verdieping met als aanvullende optie een vaste zoldertrap.
vrijdag 22 juni 2018

Tuindeur vervangen

Ik heb achter openslaande deuren. Deze laten water door en zijn toe aan vervanging. Tevens wil ik dat ze ook veiliger zijn tegen inbraak en zowel van binnen als van buiten op dezelfde manier af te sluiten zijn. Nu zitten er aan de binnenkant haken die ik niet van buiten kan sluiten en dus niet achterom weg kan. Het zijn houten deuren en dat wil ik ook zo houden. Ik wil dus offerte voor de deuren en sloten en het plaatsen van de nieuwe deuren (incl slotwerk) en verwijderen en afvoer oude deuren. (verfwerk is niet nodig). Huidige deuren bestaan voor groot deel uit dubbelglas en dit wil ik behouden
vrijdag 22 juni 2018

Luiken laten maken voor binnen

Ik wil graag binnen luiken laten maken en plaatsen, zowel slaap als woonkamer, liefst eenvoudige van planken met een dwars plank
donderdag 21 juni 2018

Anti slip in een houten trap frezen

Het gaat om 2 trappen met elk 13 treden van Essenhout. Op elke traptrede willen we 1 antislip strip laten zetten.
donderdag 21 juni 2018

Buitendeur plaatsen

Deur gekocht bij karwei. Deur boris met mat glas. 88x211,5. Met veiligheidsbeslag, driepuntssluiting, AXA scharnieren met dieven pen en boringen en frezingen. Met tochtvaldorpel en aluminium sleutelbedienend veiligheidsbeslag en brievenbuspakket. Uitvoering stomp. Graag kom ik in contact om dit te laten monteren.
donderdag 21 juni 2018

Tuinpoort monteren

Ik wil graag een tuinpoort laten monteren. De poort moet worden afgehangen, er dient een slot en twee insteeksloten gemonteerd te worden, anti inbraakprofiel monteren en kozijnbalken links en rechts monteren. De tuinpoort is een meter breed en heb ik al in huis.
donderdag 21 juni 2018

Trap naar kelder realiseren

Het betreft een houte trap naar de kelder. De hoogte is 290 cm, breedte 65 cm, circa 14 treden. De trap loopt recht naar beneden en draait onderaan een kwart en moet dan breder uitlopen, circa 90 cm. Er hoeft geen zijkant of een leuning te worden gemonteerd.
donderdag 21 juni 2018

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik en mijn vriendin hebben 3 weken geleden een huis gekocht waar momenteel nog een vlizotrap is naar de zolder. Deze willen wij graag vervangen voor een vaste trap, waarbij ook het trapgat verplaatst moet worden. Gaat om een dichte trap en het liefst een de bovenkant een kleine draai zodat je aan de rechterkant uitstapt. De afmetingen waarin de trap zal moeten passen zijn als volgt: 2,8 m lang, 2,43 m (van het de vloer tot aan het plafond) en 89,5 cm breed. Wij zien graag een offerte tegemoet. Met vriendelijk groet, Robin van Leerdam
donderdag 21 juni 2018

Deuropening verbreden van de schuur

Wij hebben een schuurdeur van 90 cm breed. Wij willen graag de scooter kunnen bergen. Het stuur van de scooter is 1 meter breed. Om die reden willen wij de schuurdeur en opening verbreden naar minimaal 1 meter. De huidige schuurdeur is een houten deur met gewapend glazen ruit vanaf 1 meter hoogte.
donderdag 21 juni 2018

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het scheiden van een ruimte in twee. De afmetingen van de te plaatsen muur zijn 416x250 cm. Door middel van gipsbetonblokken met een dikte van 10 cm.
donderdag 21 juni 2018

Voordeur af laten hangen

Ik wil een voordeur af laten hangen. Het gaat om de Gamma voordeur. Kozijnen moeten ook geïnspecteerd worden. Ook moet er ingemeten worden. De afmeting van de voordeur heb ik niet.
donderdag 21 juni 2018

Lichtkoepel leveren en plaatsen

De ruimte is 2 x 3.50 m en wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. Graag prijzen van verschillende afmetingen: 1.20 x 1.20 m 1.20 x 1.80 m 1.20 x 2.40 m
donderdag 21 juni 2018

Balkonkast maken

Het vervangen van een houten balkonkast (228 x 90 x 70 cm) achterbalkon 1e etage inclusief schilderwerk, afvoer van de oude en het plaatsen van vogelwerend materiaal, ook op de andere kast en op een afvoerbuis van de CV. Zie de foto's en ter vergelijking de foto van de andere, nog goede kast.
donderdag 21 juni 2018

Binnendeuren voorzien van een (cilinder)slot

4 binnendeuren van ons appartement voorzien van een (clilinder) slot. Huidige deuren behouden - hebben geen uitsparing voor slot. Tel. Bereikbaar na 16. 00 uur.
donderdag 21 juni 2018

Garage / berging bouwen

Er moet een berging/garage gebouwd worden. Maten en ontwerp staan in de bijgaande tekening: - Daklicht in polycarbonaat - Fijnbezaagd vuren halfhouts rabat 180 x 54 mm, verduurzaamd (Tanatone kleur bruin) en terug gedroogd - Er moet een kleine elektrische radiator aangesloten worden die alleen aan gaat als het onder 0 komt. Plaatsing is bij voorkeur zo snel mogelijk, maar er is flexibiliteit mogelijk. Mochten er andere zaken relevant zijn, voel je vrij om die ook ter sprake te brengen.
donderdag 21 juni 2018

Dakraam laten monteren

Klant wenst een dakraam te laten monteren. De maatvoering is nog niet helemaal bekend en duidelijk, maar zal naar verwachting wel groter als 1m2 worden. Klant overweegt nu modellen 114x118 of 140x134. Het kan ook nog een ander model worden. Klant woont in een woning van 1 jaar oud. Klant zal het dakraam bij GAMMA gaan kopen, maar heeft dit niet gedaan. Advies is gewenst bij de aankoop en een offerte om zeker te zijn wat de kosten zullen zijn.
donderdag 21 juni 2018

Niet sluitende achterdeur herstellen

Deur werkt bij warm weer. Sinds 1 maand zijn er dievenklauwen in gezet en nu sluit hij nog slechter met slot. Ik krijg de sleutel bijna niet meer omgedraaid.
woensdag 20 juni 2018

Trappen laten bekleden

Het gaat om twee trappen die ik wil laten bekleden. Het liefst met zwart wit visgraat stof met een traploper effect. De trappen zijn nu wit geschilderd.
woensdag 20 juni 2018

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.
woensdag 20 juni 2018

CanDo traptreden en stootborden aanbrengen

Traptreden en stootborden renoveren met overzettreden (Cando). Graag ontvang ik een prijs voor één trede. Ik heb een trap 13 treden. Er zit nu tapijt op, dit haal ik er zelf van van af.
woensdag 20 juni 2018

Kunststof dakramen plaatsen

Wij willen rond november 2 kunstof Tuimel dakramen laten plaatsen. Van ongeveer 80 x 140 cm. We hebben niet een vaste maat die we willen dit is een schatting Indien mogelijk met horren en verduisteringsgordijn
woensdag 20 juni 2018

Dak-/tuimelraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam tuimelraam laten plaatsen op een schuin dak. De afmetingen van het raam moeten dan zijn 78 x 140 cm. Inclusief een verduisterend rolgordijn voor het raam. Graag wil ik weten wat de totale kosten hiervan zijn.
woensdag 20 juni 2018

Metalen drempel van de garagedeur opnieuw bevestigen

De metalen drempel van de garagedeur is los geraakt uit het beton, waardoor de kanteldeur niet meer op de voet van de drempel wil sluiten. Reparatie moet op korte termijn plaatsvinden, daar ik de garage net heb verkocht.
woensdag 20 juni 2018

Dorpel bij de voordeur vervangen

Leveren en plaatsen van een hardstenen dorpel onder de voordeur van 1.80 meter.
woensdag 20 juni 2018

Hordeur monteren

Ik zou graag mijn hordeur (plissedeur 900 serie) laten monteren. Het betreft een hordeur (96 cm x 2.15 cm) van de Gamma.
woensdag 20 juni 2018

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik een hordeur plaatsen op de begane grond. Ik moet de hordeur nog kopen, omdat ik de maat moet opnemen. De hordeur moet afgemeten en geplaatst worden.
woensdag 20 juni 2018

Voordeur met kozijn en dorpel plaatsen

Ik wil de oude voordeur verwijderen en een compleet nieuwe voordeur plaatsen met kozijn en dorpel. De deur is 103 bij 211 cm.
woensdag 20 juni 2018

Blokhut plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het in elkaar zetten van tuinhuis Tahlin (240 x 270 cm) plus een schakelaar en stopcontact monteren.
woensdag 20 juni 2018

Deuren vervangen door vaste wand met deur

Ik wil 2 bestaande deuren vervangen door een vaste glasplaat met 1 deur met houten kozijnen en voorzien van glas.
woensdag 20 juni 2018

Trap in buurthuis plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2.60 hoge wenteltrap in buurthuis, balustrade gesloten in verband met veiligheid.
dinsdag 19 juni 2018

Trap zandstralen

Wij hebben een open houten trap van 12 treden met een bocht. Deze willen we graag laten zandstralen.
dinsdag 19 juni 2018

Taatsdeur plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur (zwart aluminium met slank profiel) over de gehele breedte van de muur in de woonkamer. De woonkamer is 5.75 meter breed en 2.60 meter hoog. Vanwege de breedte moeten er waarschijnlijk twee vaste glazen frames aan weerszijde geplaatst worden en dan twee openslaande deuren in het midden.
dinsdag 19 juni 2018

Dakraam plaatsen

Graag een dakraam komen plaatsen.
dinsdag 19 juni 2018

Tussenwand plaatsen

20 x 15 m scheidingswanden plaatsen in bestaande ruimte tbv creëren showroom. Komen vrij in een ruimte te staan, circa 2.50 hoog, kunnen niet aan plafond bevestigd worden, is te hoog.
dinsdag 19 juni 2018

Vast dakraam laten monteren

Wij willen graag een vast dakraam. Van ongeveer 78x98. Wij plaatsen ben zelf, zijn nu met de bouw van een aanbouw bezig. Kunt u deze leveren? Wat is de termijn.
dinsdag 19 juni 2018

Dakraam plaatsen

Het plaatsen van een tuimelvenster 'GGU 0070' met de afmeting 55 x 78 cm in het schuine dak van de badkamer. Het gaat om het plaatsen van een geheel nieuw raam. Werkzaamheden zijn inclusief buitenafwerking (binnen doen wij zelf). Materialen leveren wij zelf.
dinsdag 19 juni 2018

Trap met vinyl bekleden

Wij willen graag een trap laten bekleden met vinyl. De trap heeft 18 treden. Het materiaal komt deze week binnen.
dinsdag 19 juni 2018

Deuren laten inmeten en afhangen

Hierbij zou ik u willen vragen om deuren te laten inmeten bij mij thuis. Als alle afmetingen bekend zijn, dan wil ik de deuren bij de Gamma in Diemen bestellen en vervolgens wil ik deze deuren laten afhangen door een monteur.
dinsdag 19 juni 2018

Op maat gemaakt meubilair badkamer

Ik zoek een partij die op maat gemaakt meubilair voor mijn badkamer kan maken. Momenteel is er een tekort aan ruimte. Ik zoek een partij die met mij om tafel wil gaan zitten.
dinsdag 19 juni 2018

Velux dakramen vervangen

Wij willen 3 dakramen (schuin dak) laten vervangen. Een op zolder en twee naast elkaar op de 1ste verdieping. Huidige ramen zijn van hout en wij willen graag kunststof. Denk aan de Velux GGL UK 08 maat 134-140.
maandag 18 juni 2018

Deur met kozijn en frame op zolder maken

Ik wil graag een deur naar mijn zolder maken. Hiervoor moet nog een compleet frame gebouwd worden en hierin een kozijn inclusief deur gemonteerd worden. Tevens moet de complete trap naar zolder dicht worden gemaakt (de ruimte tussen de tredes).
maandag 18 juni 2018

Dakraam met duo verduistering en hor plaatsen

Ik wil graag een Velux dakraam met een duo verduistering en hor erin Ik wil dit laten plaatsen en wil graag de kosten hiervoor weten
maandag 18 juni 2018

Loft bed laten maken

Ik wil graag en éénpersoons loft bed maken voor mijn zoon, zoals op bijgevoegd foto. Mijn plafond is 294 cm en de breedte (bedoel ik van hoofd tot voet) van de plek voor het bed is 228 cm. Het bed kan van steigerhout gemaakt worden. Kan je dit doen voor ons en wat is de kost?
maandag 18 juni 2018

Trap laten renoveren

Ik wil mijn trap vanuit de entree naar de eerste verdieping laten renoveren. Het gaat bij elkaar om zo'n 12 treden waarbij er nieuwe overzetredes geplaatst moeten worden. Deze halen wij zelf.

Partners

Partners van Casius