Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

24878 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kunststof schuifpui en kozijnen plaatsen, garage tegen de hoekwoning bouwen, nieuwe garage bouwen, garage met berging bouwen, houtskeletbouw garage bouwen, houten schuur laten plaatsen, vervangen van houten kozijnen door kunststof, gevelbekleding aanbrengen op een chalet, garage laten metselen, houten steiger laten vervangen, chalet met kunststof panelen laten bekleden, garage in de tuin bouwen, raamkozijnen en dakluiken vervangen in trappenhuis, stacaravan met kunststof bekleden, fundering voor een tuinhuis plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 24 maart 2017

WC raam vervangen

Ik wil graag een raampje in de WC vervangen. Maat 38 breed, 56 hoog (nog precies in te meten). Raampje dient open te kunnen en van binnenuit schoon gemaakt te kunnen worden vanwege metselwerk aan de buitenzijde voor het glas. Dus tenminste kiep functie, evt draai kiep. Hout / kunstof mag beide.
vrijdag 24 maart 2017

Afdak maken voor een houtopslag

Vervanging van 14 bitumen (3,8 m2) golfplaatjes op mijn houtopslag. De oude zitten met spijkertjes vast en kunnen gemakkelijk los gewipt worden. Makkelijk bereikbaar met huishoudtrap. Verwijderen en afvoeren oude plaatjes en op maat zagen nieuwe plaatjes en aanbrengen met speciale nagels.
vrijdag 24 maart 2017

Verlaagd plafond met Hue inbouwspots maken

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Heesch (nabij Oss) welke naar verwachting in mei opgeleverd gaat worden. Wij hebben interesse in een verlaagd plafond met Hue inbouwspots. Graag zouden wij 3 verschillende offertes willen ontvangen. Offerte 1) wij hebben een open keuken die in directe verbinding staat met de woonkamer. Graag willen wij weten wat het kost om een verlaagd plafond met 6 Hue inbouwspots in de keuken te laten maken. Afmetingen keuken: circa 2,740 x 2,440 m. Offerte 2) Graag willen wij weten wat het kost om een verlaagd spanplafond met 4 Hue inbouwspots in de badkamer te laten maken. Afmetingen badkamer: circa 2,700 x 2,100 m. Offerte 3) Ook zouden wij graag willen weten wat het kost om zowel de keuken als de badkamer te laten doen. Hierbij nog wat algemene info: - Muren en plafond zijn van beton. - Max zakhoogte keuken is +/- 20cm, badkamer is +/- 11 cm. - Uitsparing nodig t.b.v. ventilatiekanalen (keuken en badkamer) en afzuigkap (keuken) - Inbouwdiepte Hue spots is 10cm, armaturen en spots kunnen wij zelf kopen, wel graag laten installeren - In de bijlage vindt u de plattegrond van de begane grond (keuken) en de plattegrond van de 1e verdieping (badkamer).
vrijdag 24 maart 2017

Nieuwe deur in de schuur plaatsen

De deur van de schuur moet worden vervangen.
donderdag 23 maart 2017

Extra schuurdeur realiseren

Ik zou graag in mijn nieuwe woning een deur in een houten garage naar de tuin willen laten maken en een deur van de woonkamer naar de garage. Graag prijs opgave
donderdag 23 maart 2017

Opdekdeuren afhangen

8 opdekdeuren; sluitwerk is van oude deuren; deurbeslag is nieuw; gaten in deuren voor paumelles moeten worden geboord omdat de voorgeboorde gaten op een andere hoogte dan in het kozijn zitten.
donderdag 23 maart 2017

Vlizotrap laten vervangen

Ik wil een vlizotrap laten plaatsen. De andere vlizotrap is kapot dus die moet vervangen worden.
donderdag 23 maart 2017

Kozijn met houtrot repareren

Ik wil graag een kozijn met houtrot laten repareren. Doordat het kozijn nu beschadigd is sijpelt er ook regenwater naar binnen dat de problemen verergert.
donderdag 23 maart 2017

Tuindeur laten plaatsen

Afscheiding is 2.30 m. Tussen stenen schuur en betonnen (sier)paal. Belangrijk is dat de bovenruimte ongeveer 2. 5 meter is.
donderdag 23 maart 2017

Ramen en kozijnen bij slaapkamers vervangen

Wij zouden graag aan de achterkant van ons huis op de eerste en tweede verdieping dubbelglas willen laten plaatsen. Mogelijk is het een meerwaarde om ook meteen de kozijnen erbij te vervangen. Zie de foto voor een beeld van de te vervangen ramen(en kozijnen) Op de bovenste verdieping gaat het echter ook nog om een groter raam incl deur. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet.
donderdag 23 maart 2017

Sloten in binnendeuren zetten

Nieuwe binnendeuren van loopslot voorzien en een wc deur van slot voorzien. En deurkrukken plaatsen.
donderdag 23 maart 2017

Boeiboord met aluminium bekleden

Mevrouw / meneer, Ik zou graag van u een offerte ontvangen voor het bevestigen van : - aluminium boeiboordbekleding op gebogen multiplexondergrond - lengte ca. 6 meter, breedte ca. 40 cm - kleur ral 7016 (anthraciet), mat. Er is een foto beschikbaar. Met dank en vriendelijke groet.
donderdag 23 maart 2017

Muur weghalen en tussenwand plaatsen

Een tussenwand zetten en een muur weghalen
donderdag 23 maart 2017

Deuren in een schuifdeurkast zetten

Ik heb een schuifdeurkast gekocht, van ongeveer 220 cm breed. De kast is in elkaar gezet en alles kan er al in hangen. Het enige wat nog moet gebeuren zijn de deuren. 2 deuren die erin gezet moeten worden. Ik wil graag weten hoe veel dit gaat kosten en hoelang het zou duren totdat iemand kan komen om het te monteren. Ook zou ik willen weten hoe hoog de prijs zou zijn, incl de reiskosten die er zijn omdat jullie naar plaatst van bestemming moeten reizen. Ik wacht af op uw reactie. Mvg, Rana
donderdag 23 maart 2017

Trespa boeiboord bij de hoekwoning vervangen

Vervangen boeiboord hoekwoning met trespa. Het zal rond de 12 meter zijn. Op de hoogte van de zolderverdieping dus een lange ladder of hoogwerker is nodig. Ik kan er een foto van mailen.
donderdag 23 maart 2017

Trap met hout of laminaat renoveren

Ik wil mijn trap laten bekleden met hout/laminaat. Mijn trap heeft 13 treden, het tapijt is al van de trap af. Er zitten nog lijmresten op. De trap heeft 2x een kwart draai en is een dichte trap.
donderdag 23 maart 2017

Tuinhek laten repareren

Opis het tuinhek kapot gewaaid. Er zijn meerdere palen afgebroken en schuttingdelen waren gaan vliegen. Dit zou ik graag laten repareren. (Verzekeringswerk). Verder is het tuinhek makkelijk toegankelijk, nl. Hoekhuis grenzend aan trottoir, grenzend aan weg in woonwijk gelegen te Rotterdam Ommoord. Graag fysieke inspectie met offerte. U kunt mij iedere dag tussenuur bereiken op telefoonnummer
donderdag 23 maart 2017

Houten schuifdeur laten plaatsen

Ik heb een vraagje; graag zou ik binnenshuis een schuifdeur van hout willen laten plaatsen. Normale deurbreedte van 90 cm. Er zit opening tussen 2 kamers, en ik heb gedacht boven en beneden rails plaatsen en de deur erop,ben geen klussenman, ideetje??? Zou ik vrijblijvend een offerte kunnen krijgen. Of kan iemand vrijblijvend kunnen komen kijken. Ik verneem wel.
donderdag 23 maart 2017

Kunststof raamlatten aanbrengen

Wij willen de houten latjes aan de onderkant van de ramen laten vervangen door kunststof latjes. Het betreft 4 ramen. In de kleur 9001. De latjes zijn tussen de 1.50 en 2 meter lang.
donderdag 23 maart 2017

Draairichting van de buitendeur omdraaien

Ik wil de draairichting van de buitendeur naar mijn balkon omgedraaid hebben. Daarvoor moeten 4 scharnieren worden overgezet en de klink/schoot verplaatst naar de andere zijde.
donderdag 23 maart 2017

Boeidelen op de garage vervangen

Wij willen de boeidelen van de garage laten vervangen. Het gaat om houten boeidelen van 31 cm hoog met de maten 5,20 - 6,90 - 3,17 - 2,90 en 2,60 meter. Bij het vervangen moet er ook een deel van de overkapping worden weggehaald, dat wilt u wellicht vooraf even bekijken. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Houten taatsdeur levereren en plaatsen

Ik wil graag een houten taatsdeur, kamerhoog. Dus circa 260 cm en 130 breed. De vloer het plafond zijn van beton, staalframebouw. Uitvoering mogelijk in oktober.
donderdag 23 maart 2017

Voordeur laten leveren en vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leveren en vervangen van een nieuwe voordeur met 3-puntsluiting. Aanschaf deur graag in overleg.
donderdag 23 maart 2017

Vlonderplanken op het balkon aanleggen

Ik wil graag op mijn balkon 12 m3 vloerplanken laten leggen op balkjes. Zie ook bijlage foto. Maximale hoogte 5,5 cm in verband met de balkondeuren. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik zelf de materialen lever en 2 waarbij jullie ook de materialen aanleveren; met een hardhouten versie en een goedkopere variant (10 jaar levensduur).
woensdag 22 maart 2017

Keldertrap op maat laten maken

De keldertrap van onze woning, ruim 120 jaar oud, dient te worden vervangen. Deze dient op maat gemaakt worden. De trap zal van hout gemaakt moeten worden en zal ongeveer 4 a 5 meter lang moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.
woensdag 22 maart 2017

Deurkozijn en balkondeur vervangen

Ik wil mijn deurkozijn vervangen door nieuwe kozijn. Maar ook een nieuwe deur laten plaatsen ( type BM 92 of BM 88). Het is de op mijn balkon. Ik heb ook een nieuw slot nodig (driepuntssluiting). Betreft een houten kozijn en deur. De deur zit in de uitbouw (uit 2005) welke deels van hout en deels van steen is. In de deur zit een raam welke geplaatst moet worden. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Raamkozijnen vervangen en vergroten

- Souterrain, huidige 2 ramen aan de voorkant, samenvoegen en vergroten tot een groot strak raam, kunststof kozijnen en dubbel glas. - Mogelijk plaatsen van 2 ramen aan de zijkant van het souterrain (zie tekening) ongeveer 80 cm breed en 40 cm hoog. - Vervangen van kozijnen en ramen aan de voorkant op begane grond, kunststof en dubbelglas. - Mogelijk klein zijraam op eerste verdieping vervangen en vergroten. Graag per klus een prijsindicatie indien mogelijk.
woensdag 22 maart 2017

Tuinpoortdeur plaatsen

Het plaatsen van 'tuinpoort HKC recht' van Gamma met tuinpalen alsmede de poort voorzien van een cilinderslot met deurkrukken.
woensdag 22 maart 2017

Glazen taatsdeur

Een Taatsdeur naar 2 zijden 90 gr. Draaiend. Afm. Circa 220 cm hoog. Circa 110 cm breed. Ge etst
woensdag 22 maart 2017

Pedelstaf laten maken

Graag zouden wij een pedelstaf willen laten maken. Hij moet ongeveer 2 meter lang en 5 cm breed zijn.
woensdag 22 maart 2017

Dorpel en/of kozijn (deels) vervangen

De dorpel van het slaapkamer raam op 1 hoog is verrot. Graag zou ik de houten dorpel willen laten vervangen. De lengte hiervan is 1.50 meter.
woensdag 22 maart 2017

Simpele scheidingswand plaatsen

Simpele Scheidingswand van 2,60m hoog en 70cm breed. Geen dragende muur, geen stopcontacten ofzo.
woensdag 22 maart 2017

Verlaagd plafond met spotjes als verlichting plaatsen

Voor nieuwbouwhuis willen we het plafond verlagen met maximaal 6 cm om inbouwspotjes te plaatsen en 4 plafondlampen, dit zal in de woonkamer + keuken zijn. Tekening van begane grond bijgevoegd. De verwachte oplevering is 15 juni op dit moment en dit is eerste wat we willen laten doen, dus afplakken etc niet nodig. De ruimte is 11.50 meter lang en 6.06 meter breed.
woensdag 22 maart 2017

Cilindersloten vervangen

Ik wil bij 2 kunststof deuren, voor- en achterdeur huis en 3 houten deuren, 2 schuur en 1 poort alle met dezelfde sleutel open kunnen maken. Dit betekent graag op alle 5 een nieuw slot, is een heel slot nodig of alleen cylinder? die alle ook weer met 1 sleutel te openen zijn.
woensdag 22 maart 2017

Vlonder op de patio plaatsen

Het betreft het verwijderen van de oude planken en afvoeren en het plaatsen van een nieuwe hardhouten vlonderplanken op een patio van 9-10 m2. De ondergrond zijn dak tegels.
woensdag 22 maart 2017

Vaste trap naar zolder te laten maken

OP dit moment heb ik een vlizo trap naar zolder. Graag wil ik deze laten vervangen door een vaste trap naar zolder. Voor zo ver ik kan zien is de verdiepingsvloer van hout. Het trapgat dient te worden vergroot voor de vaste trap.
woensdag 22 maart 2017

Deurslot vervangen

Ik wil het slot van mijn voordeur laten vervangen. Het betreft een buitendeur met 1 puntsluiting.
woensdag 22 maart 2017

Lekkage aan kozijn behandelen

Als het hard regent komt er water in de sponning te staan daar waar het raam de sponning in gaat. Er ontstaat dat lekkage en vochtplekken op deze plek. Graag laat ik het kozijn beoordelen en waar mogelijk repareren.
woensdag 22 maart 2017

Tapijt van een open en dichte trap verwijderen

Wat kost het verwijderen van vloerbedekking op een dichte trap en een open trap. Separaat hoor ik graag wat de kosten zijn voor de lijmresten te verwijderen. Graag uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag 2 deuren laten afhangen. Het hang- en sluitwerk dient te worden gemonteerd en is reeds in mijn bezit. Het betreft een binnendeur en een wc deur inclusief slot. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.
dinsdag 21 maart 2017

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil een vaste trap naar de zolder laten maken. De trap moet gemaakt en geplaatst worden. Er zit nu een vlizotrap, deze verwijderen plus gat dichten en een nieuw gat in de betonnen verdiepingsvloer maken. Als nieuwe trap wil ik graag een houten dichte trap, deze moet tegen een wand worden geplaatst. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Afdak maken tussen de keuken en schuur

Afdakje tussen keuken en schuur ongeveer 2. 5 meter breed en 2 meter lang
dinsdag 21 maart 2017

Trap renoveren of plaatsen

Trap plaatsen of renoveren.
dinsdag 21 maart 2017

Binnendeur met kozijn vervangen

Plaatsen van nieuwe houten binnendeur met houten kozijnen. Verwijderen van bestaande ijzeren kozijnen en kunststof binnendeur. De nieuwe deur moeten we nog uitzoeken, dus het kan zowel een opdekdeur als stompe deur worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 21 maart 2017

Plafond vervangen en witten

Plafond van 12 m2 laten vervangen en witten en woonkamer witten van 28 m2.
dinsdag 21 maart 2017

Vervangen van een dakraam

Wij willen graag in onze eengezinswoning uit 1963 het oude dakraam vervangen door een nieuw Velux dakraam. Het raam gat is 104 bij 104cm. Graag zou ik een offerte willen hebben voor de "VELUX tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt SK06 114x118 cm". Zie bijgaand foto's van onze huidige dakraam. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Dorpel en onderste kozijndeel vervangen

Bij de voordeur zijn de dorpel en de onderste ligger van het raam ernaast aangevreten door de hond van de vorige bewoonster (bij ons nieuw gekochte huis). Tevens op zolder een veluxraam, waarbij de onderste ligger in een hoek rot is (zwart). Wat zou ons dit ca gaan kosten om te laten maken? Gelieve via email en niet bellen ivm werk, waar ik niet op kan nemen.
dinsdag 21 maart 2017

Plaat van het dakterras vervangen

Ik heb een dakterras en daar ligt een stalen afdekplaat op. De plaat is circa 4 meter lang en 40 cm breed. Met een reling er bovenop gemonteerd. Daaronder zit een houten plaat deze is verrot deze moet vervangen door watervast multiplex. De reling zit gemonteerd met bouten deze moeten afgekit worden i.v.m. lekkage.
dinsdag 21 maart 2017

Vaste trap naar beneden en boven installeren

Wij hebben een vaste trap van de begane grond naar de eerste etage en van de eerste etage naar zolder. Beide trappen willen wij graag laten verwijderen en de nieuwe trappen dienen in spiegelbeeld geplaatst te worden. Dit zal dan 2 kwarts naar rechts worden. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.
dinsdag 21 maart 2017

Vervangen van Velux dakraam

Wij willen ons dakraam vervangen door een kunststof dakraam van Velux inclusief Solar rolluik (mag ook handbediend rolluik zijn) het dakraam is een GGL 6 model dus 55 x 98 centimeter en het ligt op een Franse kap woning het onderste deel.

Partners

Partners van Casius