Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26984 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, garage- en carportbouw of kozijnen, deuren en dakramen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

donderdag 20 februari 2020

Reparatie spanplafond

lekkage gehad en hierdoor kleine scheurtjes in keuken plafond - afmetingen plafond 2.5 * 3.5 meter. er zijn 6 kleine scheurtjes, waarvan een paar rond een licht balk.
donderdag 20 februari 2020

Loodslab boven raamkozijn aanbrengen

Hallo, ben op zoek naar een bedrijf die een loodslab kan aanbrengen boven een kozijn die tijdens een renovatie is vervangen. de aannemer destijds heeft toen blijkbaar de loodslab ook verwijderd, na wat jaren verder slaat de buitengevel bij ZW wind vocht door, de aannemer heeft wel de gevel daarna geïmpregneerd en bleef het weer even droog. maar ik zou graag weer een loodslab zoals het hoort boven het kozijn willen hebben. De verantwoordelijke aannemer is failliet dus nada garantie. De goede oplossing betekent denk ik wel dat het kozijn met dubbel glas er uit moet afm ( 230 x 140 cm ) loodslab plaatsen en kozijn er weer in. Wie wil hier een offerte voor maken ?
woensdag 19 februari 2020

Schuifpui van schuifrichting veranderen

Huidige schuifpui opent aan de rechterzijde. Door een herinrichting van de tuin zou het beter zijn als de pui links opent.
woensdag 19 februari 2020

Garage laten bouwen

goede middag wat is de kostprijs van garage 6 meter lang 5 meter breed en 2.60 meter hoog MET SPITS DAK [pannen] met 4 ramen erin [lengte ] voor en achter grote poort 2.50 meter breed.
dinsdag 18 februari 2020

Tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken

Vorige week met de storm is het hele hek van mijn oprit met 2 openslaande deuren kapot gewaaid, dit is al de 2e keer. Planken zijn scheefgetrokken, slot is eruit. Ik denk dat de deuren 1,5 m per stuk zijn, dus in totaal een doorsnee van 3 m. Het frame is rond de 1.80 m van ik denk aluminium, dit ga ik nog controleren, en met hardhouten planken. Graag wil ik de hardhouten deuren, inclusief hardhouten planken en aluminium frame vervangen. Er zijn een aantal planken die hergebruikt kunnen worden. De oprit zit in de achtertuin. Graag de materiaal kosten apart benoemen op de offerte.
dinsdag 18 februari 2020

Dorpel bij buitendeur vervangen

We willen de dorpel bij onze voordeur vervangen van onze jaren '30 woning. Op dit moment hebben we er een van beton die ook vastzit aan de verhoogde stoep voor de woning. De huidige dorpel tocht en we willen graag de verhoogde stoep voor de woning veranderen. Deze offerte gaat enkel over de dorpel (hardsteen). De dorpel is ongeveer 80/ 90 cm.
dinsdag 18 februari 2020

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Omdat er veel tocht door de voordeur via de brievenbus naar binnen komt, wil ik graag weten of we dit gat niet beter kunnen dichten. Wat zouden daarvan de kosten zijn?
dinsdag 18 februari 2020

Garage na stormschade vervangen/ herstellen

Door de storm zijn de zijwanden van mijn metalen garagebox verbogen / verplaatst. 1. Is dit nog te herstellen en wat zijn de kosten hiervan? 2. Wat zijn de sloopkosten van de garage indien herstel te duur wordt? De afmeting is ongeveer 2,5-3 x 5 meter. Graag alles afvoeren. Het materiaal voor de nieuwe garage is een beetje afhankelijk van de verzekering en hoeveel wij zouden kunnen betalen. Maar het wordt dat waarschijnlijk van hout.
dinsdag 18 februari 2020

Nieuwe (stompe) buitendeur plaatsen

Ik wil een nieuwe buitendeur plaatsen, stevige houten deur met 3 puntsluiting en ik geloof dat het een stompe deur is. Oude haal ik er zelf uit en voer het ook af. Als we de financiën hebben dan willen we rond mei/juni beginnen.
dinsdag 18 februari 2020

Reparatie carport na storm

Hello, a part of our carport has been broken by the last storm, we would need someone to repair it. The measurements are I think 4-5 x 1,5 meters. A panel of the roof has blown off en needs to be repaired. I need the quotation fore the insurance.
dinsdag 18 februari 2020

Vouwdeur tussen garage en bijkeuken

Ik zou graag de vouwdeur tussen de garage en bijkeuken willen vervangen. Opening is 75 bij 210 cm, zelfde afmeting moet ervoor terug. Graag de oude deur ook afvoeren.
dinsdag 18 februari 2020

Knieschot op zolder aftimmeren

Ik wil graag een knieschot van hout met schuifdeuren laten maken. Afmeting 545 x 105 cm. Er is geen knieschot aanwezig.
maandag 17 februari 2020

Hardhouten glaslatten vervangen

Ik wil graag de glas latten op de boven verdieping vervangen. Het zijn in totaal 6 ramen. 5 ramen van 90 bij 135, en 1 raam van 35 bij 135.
maandag 17 februari 2020

Plinten aanbrengen met kliksysteem

We hebben alle plinten thuis en hebben al 1 slaapkamer af en de 2e slaapkamer is voor de helft gedaan. Voor de rest van het huis willen we graag hulp inschakelen. Het gaat om ongeveer 80 m2, plinten zijn 79 mm hoog en 9 mm dik. Voor de buitenhoeken zou je netjes moeten kunnen verstekzagen. Methode bevestiging plinten: kliksysteem
maandag 17 februari 2020

Houten buitenluiken leveren en plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal buitenluiken kan plaatsen bij onze woning. Het gaat om twee ramen 1 raam is 1.45 hoog 1 m breed. Het andere raam 1.60 hoog en 1 m breed. Dus 4 luiken. We vinden een luik zoals de groene in de bijlage mooi of gewoon een egaal luik afhankelijk van de prijs.
maandag 17 februari 2020

Bestaande deur vervangen door een glazen stompe deur

Ik heb een huiskamerdeur inclusief aluminiumkozijn. Deze wil ik vervangen door een nieuw kozijn en een niet doorzichtig of melkglazen deur. Het zal dan een stompe deur worden. Kozijnen blijven dan denk ik van aluminium. Het glas boven de deur willen we dan van hetzelfde glas als de deur als dat mogelijk is. De deur zou ingemeten moeten worden. Eind juni/ tweede week juli zou ik graag beginnen.
maandag 17 februari 2020

Trapleuning met spijlen maken en plaatsen

Ik zoek een timmerman die een trapleuning met spijlen kan maken. Het gaat om een rechte trap, een kant open andere kant muur met leuning. hardhout, vernissen. afmeting bestaande leuning: lengte 397 cm doorsnede 37 x 67 mm.
zondag 16 februari 2020

Badkamerkastjes laten maken

Ik wil voor onder de wastafel een kastje laten maken van 60 cm breed en een kastje van 35 cm breed en hoog 160 cm. Staand met pootjes en met een houtlook.
zondag 16 februari 2020

Verlaagd plafond realiseren

Wil graag een verlaagd plafond aanbrengen in de keuken voor het plaatsen van inbouwspotjes, plafond is 13 m2. Ik laat mij verder graag adviseren.
zondag 16 februari 2020

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag een vouwdeur willen tussen mijn slaapkamer en woonkamer. Momenteel zit er een pvc harmonica deur in, maar die wil ik niet. De opening, tussen slaapkamer en woonkamer, is 1.18 m breed en 2.55 m hoog. Wie zou deze deur voor mij willen maken? En zou u mij kunnen adviseren wat voor een deur ik het beste kan hebben? Ik weet niet wat er mogelijk is qua materiaal. Ik zou graag advies hierover willen hebben.
zondag 16 februari 2020

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.
zondag 16 februari 2020

Alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof

Vervangen van huidige kozijnen in de gehele voorgevel. Keukenraam 158 breed en 152 hoog voorzien van kiepkantelraam voorzien van tripple glas. Voordeur 103 breed en 224 hoog v.v 3 punts sluiting en tripple glas. Toiletraam 54,5 breed en 43 hoog voorzien van tripple glas. Bovenkamer 158 breed en 185 hoog voorzien van kiepkantelraam en drukgeregeld luchttoevoerrooster en tripple glas. Badkamerraam 156 breed en 62 hoog voorzien van kiepkantelraam en tripple glas. Kozijnen uitgevoerd in kunststof met hout look. Graag ook alternatief in hout aanbieden. Zie foto's
zondag 16 februari 2020

Renoveren balkon houtrot

Wij willen graag drie balkons aan de achterzijde laten renoveren. Dit in verband met houtrot. Het gaat om balkons van verschillende mensen. Het is een appartementencomplex en het gaat om de eerste etage, de tweede en de derde. Ik weet niet wat de situatie bij de anderen is, maar bij mij gaat het om de omheining en om de ondersteuning, in totaal ongeveer 3-4 meter. Graag laat ik iemand even langs komen om het te beoordelen. We zijn een VVE. Rond eind maart zouden we graag starten als het allemaal goedgekeurd wordt.
zondag 16 februari 2020

keuken plafond verlagen voor inbouw spots

Ik zou graag mijn plafond in de keuken (deels) verlagen om inbouwspots te kunnen plaatsen, denk ongeveer 6 tot 8.
zaterdag 15 februari 2020

Opening schuur verbreden voor motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal voor de motor. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Gaat om de volgende werkzaamheden: - Opening verbreden schuur - Nieuwe deur maken (uit 1 of 2 stukken) en afhangen - nieuw slot op deur plaatsen - oude deur afvoeren
zaterdag 15 februari 2020

Raam plaatsen op schuin dak

Voor meer licht willen we graag een extra raam laten plaatsen op een schuin dak. Het is een dak met dakpannen. Er hoeft geen balk of iets dergelijks te worden verplaatst. We willen graag een breed raam van ongeveer 117 cm breed (mag wat kleiner eventueel) met een hoogte van 70 cm (mag ook iets kleiner eventueel). Het hoeft geen raam te zijn dat open kan. Graag de goedkoopste mogelijkheid (als dat wél een raam is dat open kan is dat ook goed). Graag ontvangen we een offerte voor de aankoop van het raam inclusief plaatsing. Glas: de meest gekozen soort Geen kunststof, houten lijst.
zaterdag 15 februari 2020

Vervanging kozijn BG-1e

Het is een groot gevelbreed en -hoog kozijn, met meerdere deelkozijnen. Breedte kozijn: ca. 525 cm, opgedeeld in 3 gelijke delen. Hoogte kozijn: ca. 520 cm, opgedeeld in 5 ongelijke delen (van ca. 210 cm hoog tot 60 cm). Inclusief dubbele deur op begane grond naar tuin en te openen raampje op 1e verdieping. NB: vrijstaande pui, dus overspant van begane grond tot 2e verdieping. Graag vervangen voor hetzelfde soort kozijn, van hetzelfde materiaal (hout) en zelfde indeling.
zaterdag 15 februari 2020

Vochtwerende schuurdeur laten maken

Ik wil een nieuwe deur voor mijn schuur laten maken. Maat is 76 x 160 x 4 cm. In de schuur staat de CV ketel.
vrijdag 14 februari 2020

Replace door and window including glass

I had a breack in and I need to replace the door and window frame. Please find attached the measurement of the door and window frame which needs replacement. The glass is in good condition and does not need to be replaced. Current frame is from wood, the new one I want from pvc or otherwise wood. Can you please let me know the costs for: 1. For new frame with and with out glass 2. Transport costs 3. Labour costs (Montage) to replace the frame/door/glass 4. Garbage removal costs 5. Any other required costs If something is not included in the quote, please note it down for me. The sooner you can start, the better.
donderdag 13 februari 2020

Deur en latei plaatsen in een draagmuur

ik ben opzoek naar een vakman om mijn latei te vervangen boven de tuindeuren van ongeveer 2.40 m . Foto in de bijlage.
donderdag 13 februari 2020

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

In betonnen dak een gat zagen voor een te plaatsen licht gebogen lichtkoepel met de maten 900 x 1200 mm
donderdag 13 februari 2020

Dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen

Ik wil in een appartement op 2 hoog een aantal kozijnen en ramen laten vervangen: 3 x dubbele kozijnen hout en HR++ ramen plaatsen (in kiepvorm) Maat:2 X 66 X 175 EN 1 X 66 X 175 EN 1 X 50 X 110 cm. 115 x 175 cm elke raam. 1 x erker kozijnen hout en HR++ ramen plaatsen (waarvan 1 kleinere kiepraam)
donderdag 13 februari 2020

Vervangen van binnendeur

Er moet een standaard simpele binnendeur vervangen worden. Dus aanschaf van nieuwe deur en hengsels. Scharnieren op juiste hoogte plaatsen. Ik laat mij adviseren over de juiste deur.
donderdag 13 februari 2020

Opnieuw plaatsen van een bestaande vlizotrap

In onze woning bevindt zich een opvouwbare "harmonica" stalen zoldertrap, gemonteerd aan een verticaal luik. Deze constructie is echter niet meer veilig. Als je het luik opent dan schuift de trap in een keer helemaal uit en komt met een klap op de grond terecht. Hij hoort ingeklapt aan het luik te blijven hangen tot je hem handmatig uitschuift; en zo werkte het eerst ook. Ik twijfel ook aan de veiligheid van de hele constructie - het voelt allemaal nogal gammel aan. We willen dit laten herstellen, liefst met behoud van de bestaande harmonica-trap.
donderdag 13 februari 2020

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist
donderdag 13 februari 2020

Dakraam of koepel realiseren in een houten dak

We willen graag een raam of koepel van 40 x 60 cm. Het dak is van hout met bitumen. Goed geïsoleerd en met ventilatie mogelijkheid. Wat zou ons dat kosten inclusief montage en wat is de levertijd ongeveer?
donderdag 13 februari 2020

Bestaande traptrede verbreden

In verband met een steile trap waar de trede te ondiep zijn. zouden wij de traptrede willen verbreden de trap bestaat uit kwart draai ( 4 draai trede + 5 rechte trede) Trap is 9 jaar oud.
donderdag 13 februari 2020

Kruipluik naar kruipruimte maken

In een houten vloer met parket erover dient een kruipluik gemaakt te worden, zodat wij een houtworm-controle kunnen uitvoeren. Ter voorbereiding hebben wij gaatjes geboord om te zien waar de balkenlaag precies loopt. Graag ontvangen wij een offerte om het luik te plaatsen.
donderdag 13 februari 2020

Maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin

Ik zoek een deurenspecialist die sloopwerk kan uitvoeren en een deur kan plaatsen. Ik wil graag een brandwerende deur incl. laten plaatsen tussen de garage en de kamer op de begane grond. Hier is nog geen opening voor en deze opening zal dus in de huidige (niet dragende muur) gemaakt moeten worden. Uitvoering bij voorkeur binnen 3 weken.
donderdag 13 februari 2020

Vervanging lichtkoepel

Onze huidige lichtkoepel is aan vervanging toe. Zie foto
donderdag 13 februari 2020

Pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen bestaande uit de volgende delen: - Plaatsen houten pergola (ongeveer 4 meter lengte), waaraan een hangstoel & hangmat opgehangen kunnen worden - indien mogelijk graag haken plaatsen/boren zodat deze gemakkelijk opgehangen kunnen worden. - Schutting verwijderen & plaatsen 13 m (i.v.m. erfscheiding met een buur zullen deze kosten gedeeld worden, vandaar de splitsing). Het liefste de schutting van hout, maar als er betere plannen zijn staan wij daar ook open voor! - Schutting verwijderen & plaatsen 14 m, het liefste van hout, maar als er betere plannen zijn staan wij daar ook open voor! Graag beide delen van de schutting afvoeren. Alvast dank!
woensdag 12 februari 2020

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Graag laat ik een vaste open houten zoldertrap plaatsen en trapgat maken houten vloer. Plafondhoogte is ongeveer 3 m. Het is een normaal rijtjeshuis.
woensdag 12 februari 2020

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.
woensdag 12 februari 2020

Kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen

Ik wil de kozijnen van de voorgevel van mijn huis vervangen. Daarnaast wil ik de voordeur laten vervangen en op de eerste etage van de woning twee kozijnen aan de achterkant van de woning. Het gaat om een jaren 30 woning met houten kozijnen. Ik wil graag houten kozijnen terug plaatsen. In totaal willen wij graag 4 raamkozijnen met klap kiep kozijnen naar binnen en in de kozijnen ventilatieroosters. De voordeur en het kozijn van de voordeur willen wij laten vervangen zodat hier ook een nieuw raampje boven de deur geplaatst kan worden.
woensdag 12 februari 2020

Plafond veranda vervangen

Er is nu een bestaand dak rustend op 2 stenen pilaren en aanhechting aan de garagewand. Het dak moet in zijn geheel vervangen worden met een alternatief. Afmeting is breed ca. 5 meter en diepte heeft een maat van ca. 2.50 meter.
woensdag 12 februari 2020

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Het betreft 4 kunststof kozijnen met de afmeting van 1.30 x 2.00 per kozijn.
woensdag 12 februari 2020

Slaapkamerdeur vervangen voor kwalitatief stevige deur met slot

In mijn beneden woning wil ik de slaapkamerdeur vervangen door een stevige deur van massief hout met een stevig slot. Het is nu een opdekdeur, of dit weer een opdekdeur moet worden weet ik niet, want ik weet niet goed wat de mogelijkheden zijn. Een standaard maat 80 cm bij 2.20 m.
dinsdag 11 februari 2020

Door instalation with painting

I want to replace a damaged door. The new doors at praxis have a different color than my current doors, so i would like to have the new door painted in the correct color. Please let me know how much is the installation and painting cost with your service. the door has a normal size, I think it is 78 cm by 1.90 cm. A picter of the door and the damage are attached. Thank you
dinsdag 11 februari 2020

Voordeur van het appartement vervangen

De toegangsdeur van mijn appartement moet worden vervangen doordat deze kromgebogen is door lekkage. Daardoor sluit deze niet meer goed. De voordeur heeft een Italiaans slot. Deze wil ik graag in de nieuwe voordeur willen hebben. De nieuwe deur wil ik van vrij massief hout hebben. De voordeur is van een standaard maat, ongeveer rond de 2 m hoog, de breedte durf ik niet te zeggen. Graag maak ik afspraak voor schouwing en uitbrengen offerte. Het zou fijn zijn als we de klus in maart kunnen afronden.
dinsdag 11 februari 2020

Deuren op maat maken en afhangen

We willen graag een goede offerte ontvangen om voor ons deuren op maat te maken en af te hangen. Het gaat hierbij om de cando Calgary deuren, 10 stuks, 8 dichte en 2 met ruit. Scharnieren etc. hebben we allemaal besteld bij de praxis.

Partners

Partners van Casius