Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

25048 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met puntdak bouwen, garage met puntdak bouwen, kozijnen in de woning vervangen, deuren, raam- en deurkozijnen vernieuwen, alle ramen en kozijnen vervangen in een bovenwoning, dubbele garage laten bouwen, stenen schuur / tuinhuis bouwen, plafonds verlagen, metalstudwanden plaatsen met kozijnen en stompe deuren, kunststof kozijnen stellen in jaren '30 VvE-pand, stalen taatsdeuren plaatsen, openslaande deuren laten plaatsen, fundering voor een garage maken, diverse kozijnen en deuren op maat maken, ramen maken in buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 28 april 2017

Alluminium

Een alluminium deur met glas tussen de kamer en de hal. Hoog 2. 15 bij breed 1. 15. Aluminium met slank profiel (met glas)
vrijdag 28 april 2017

Woonkamerplafond verlagen

We willen ons woonkamerplafond deels verlagen (6meter bij 6meter) Wat zijn hier de kosten van verwachten jullie?
vrijdag 28 april 2017

Change windows in attic and bedrooms

We would like to change several windows 1. Attic - 43X43 inches 2. 2 windows - 78X55 inches Please send estimates for each.
vrijdag 28 april 2017

Tussenwand afbreken en nieuwe plaatsen

Op zonder wil ik een stukje muur verplaatsen. Het ene stuk moet dus worden afgebroken en een nieuw muurtje geplaatst.
vrijdag 28 april 2017

Stompe schuurdeur inhangen

Het afhangen van een stompe schuurdeur.
vrijdag 28 april 2017

Draairichting trap veranderen

Trap veranderen van links opgang naar rechts opgang. Welke mogelijkheden zijn er.
vrijdag 28 april 2017

Sluiting van kunststof kozijn herstellen

De sluiting van een kunststofkozijn is stuk. Het kozijn is circa 25 jaar oud en verder prima.
vrijdag 28 april 2017

Traprenovatie met overzettreden van Praxis

Het gaat om een houten dichte trap, met 2 kwartdraaien en 15 treden. Het is momenteel kaal en erg versleten, Ik wil dat het met overzettreden, en stootborden wordt gerenoveerd. Graag alleen offertes van bedrijven die gewend zijn om werk in het centrum van Amsterdam uit te voeren. Er is bijvoorbeeld geen grote hoeveelheid ruimte om te werken. Zeker niet voor de deur en ook is er weinig ruimte binnenshuis.
vrijdag 28 april 2017

Trap moderniseren met CanDo treden

De trap moet bekleed worden met overzettreden van Cando en stootborden. Het betreft een houten dichte trap met 12 treden. 4x 120 cm lang, 1x 130 cm en 7x 100 cm. Een trap met twee keer een kwart slag. De trap is kaal. De zijkanten schilder ik vooraf zelf. Offerte exclusief en inclusief materiaal.
vrijdag 28 april 2017

Daklijst(en) met houtrot na controle vernieuwen

Het huis wordt binnenkort geschilderd. Voor die schilderbeurt is het nodig om alle houten delen op rot te controleren. In ieder geval is er een daklijst aan de voorzijde die zichtbaar rot is en vervangen moet worden. Het gaat hier om het aangezicht van de woning, dus hoogstaand vakwerk is vereist. Het betreft een twee-onder-een-kap woning. Ik schat dat het om zo'n 30 meter daklijst gaat.
vrijdag 28 april 2017

Binnendeur plaatsen

Een binnendeur plaatsen. Het kozijn is er al. De deur moet ik nog kopen. Een deur met drie ruiten van mat glas. Ik weet niet of het een stompe deur of opdekdeur zal zijn.
vrijdag 28 april 2017

Stompe paneeldeuren afhangen

Voor onze woning hebben we vijf tweedehands stompe paneeldeuren op maat gekocht. Deze moeten afgehangen en eventueel bijgeschaafd worden. Daarnaast moeten de scharnieren geplaast worden. Zou u hiervoor een offerte kunnen maken?
vrijdag 28 april 2017

Tussenwand in huis zetten

Ik wil graag een tussenwand laten plaatsen in mijn woonkamer. Hij is 2,5 meter breed en ook 2,5 meter hoog. Tussenwand zal zonder deur zijn. Ik wil isolatie in de wand en gevoegd en geverfd hebben.
donderdag 27 april 2017

Trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder maken. Op dit moment zit er een vlizotrap. Er is voldoende ruimte voor een vaste trap.
donderdag 27 april 2017

Tussenwand plaatsen in de schuur

Graag zou ik mijn schuur willen splitsen in 2 ruimtes. Zo was het oorspronkelijk ook alleen de vorige bewoners hebben er 1 grote garage van gemaakt. Er zitten al 2 deuren in, alleen een tussenwand mist nog, zodat ik er echt 2 ruimtes van kan maken. De tussenwand moet zo goedkoop mogelijk zijn; een simpel houten wandje is al voldoende. De ruimte is 3 meter breed en 2.20 meter hoog.
donderdag 27 april 2017

Diverse kozijnen en deuren op maat maken

Ik wil graag 5 binnendeuren op maat, ouder huis met afwijkende maten, gemaakt in mijn huis, inclusief montage. Plus één nieuw raamkozijn met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte Kozijnen deuren en dakramen nieuwe stompe opdek binnendeuren
donderdag 27 april 2017

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag weten wat een vaste trap naar zolder plaatsen kost. Er zit nu een vlizotrap. De vast trap zal op een andere plek moet komen. Vloer is van beton.
donderdag 27 april 2017

Nieuw stalen kozijn plaatsen voor zwaardere deur dan huidige

Ik heb een nieuwe deur gekocht. Met glazen ruitjes. Nu hebben we 2 extra paumelles nodig of een nieuw stalen kozijn. Wie kan dit voor ons plaatsen en wat zijn de totale kosten? De deur is zwaarder dan een standaard deur. De oude deur verwijderen we zelf.
donderdag 27 april 2017

Hout op traptreden monteren

Ik wil hout op treden laten monteren. Op dit moment ligt er bekleding op de treden. Dat haal ik zelf eraf en dan zou ik er graag hout op gemonteerd willen hebben. Overzettreden en stootborden monteren. Eiken treden met anti-slipstrips. De zijkant van de trap schilder ik vooraf zelf.
donderdag 27 april 2017

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder maken. Er is een vlizotrap aanwezig. De vaste trap kan niet op dezelfde plek gerealiseerd worden. Er moet dus een nieuwe gat gemaakt worden. Vloer is beton. Ik krijg de woning op 18 augustus, graag de maandag erna beginnen.
donderdag 27 april 2017

Tussenwand met deur laten plaatsen

Tussenwand in de garage hoogte 224 en 288 breed inclusief een rechtsdraaiende deur. Materiaal gips, metalen profielen en isolatie.
donderdag 27 april 2017

Buitendeur afhangen

In verband met een klachtoplossing van een klant van Praxis zoek ik een vakman voor het vervangen van een buitendeur. De buitendeur is kromgetrokken en moet vervangen worden voor een nieuwe. De leverancier zorgt voor een nieuwe deur. Het hang- en sluitwerk kan overgezet worden. In de deur zit een ruit.
donderdag 27 april 2017

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen (houten frame, isolatie en gipsplaten) met deur. Lengte muur+ deur 5 meter. Hoogte tussen 2,50 en 3. 00 meter.
woensdag 26 april 2017

Schuiframen en onderkant kozijn vervangen

Ik wil twee schuiframen met enkel glas vervangen door twee schuiframen dubbel glas. Per raam is het ongeveer 0.90 x 1.5 meter. De onderkant van het kozijn van de ramen vervangen. Twee bovenramen in het kozijn zijn al vervangen door dubbel glas. Alles van hout. Graag eerst een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Ramen maken in buitengevel

Wij hebben het bestaande souterrain laten vergroten tot de volledige oppervlakte van de woning met als doel hier een extra woonverdieping van te maken. Om daglicht en lucht in die woonlaag te krijgen, dienen er vier ramen te worden gecreëerd in de buitengevel. Betreft een jaren 30 woning met bakstenen dubbelsteensmuur. De ramen moeten ongeveer 40 cm hoog en een meter breed te worden. 2 in de achtergevel, een in de voor- en een in de zijgevel. Als het goed is moeten deze gezien de formaten dan niet moeten gestut maar hier graag advies over qua wet-en regelgeving. Werkzaamheden willen we deze zomer uit laten voeren maar op basis van offerte moeten we de omgevingsvergunning nog aanvragen dus afhankelijk van die snelheid. Willen graag echte kosten zodat we weten waar we aan toe zijn en budgetten kunnen samenstellen maar als dit obv gegeven info niet kan dan graag zo accuraat mogelijke prijsindicatie.
woensdag 26 april 2017

Kozijnen met stalen taatsdeuren

Stalen staats deur woonkamer Afmeting 211,5 bij 93
woensdag 26 april 2017

Velux GGL U04 dakraam plaatsen

Het type is GGL U04 (reeds in bezit) Er zitten gootstukken bij, niet bekend of dit past bij de Tuile du Nord pannen. Het dak is een gebroken kap, met gordingen het dakraam past tussen de gordingen. Er is binnenisolatie (steenwol) aangebracht.
woensdag 26 april 2017

Achterdeur en voordeur vervangen

Betreft monteren en afhangen nieuwe voor-en achterdeur. Voordeur is de cando ml697 met glas en lood (diamond) en als achter de cando ml 559. Ik heb één sleutel die ik gebruik voor zowel de voordeur, achterdeur en schuurdeur. Ik zou graag deze situatie behouden. Tevens hang en sluitwerk monteren, bij de achterdeur moet de aangepaste klink uit de huidige deur worden overgezet in verband met een rolluik. Het overige hang en sluitwerk graag advies of dit nog overgezet kan worden is (50 jaar oud). Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Garagedeur ombouwen tot kozijn met raam en buitendeur

Ik heb op dit moment een garage die ik graag wil ombouwen tot een slaapkamer. De garage deur, die bestaat uit 2 openslaande deuren zou ik graag willen vervangen in een gedeelte wat bestaat uit een raam kozijn (met rooster) en een buitendeur die naar binnen openslaat. Afmetingen van het kozijn zijn 224 cm X 212. De raam zijde hoeft niet volledig uit raam te bestaan onderzijde mag ook pui zijn. Het moet goed geïsoleerd zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Plafonds verlagen

-Plafond badkamer verlagen inclusief spotjes 7m2 -Plafond gang verlagen inclusief spotjes 6m2 -Plafond overloop verlagen inclusief spotjes 7m2 -plafond verlagen WC inclusief spotjes, 1,3m2 - woonkamer/keuken (62m) plafond verlagen: zone verdeling creeren, dus niet alles verlagen Advies nodig. - ook moeten de hoge keukenkasten(2,15) worden ingebouwd (plafond hoogte is 2,6m. Alsware in de muur met aan de rechterkant 3 nissen (60cm breed) inclusief spotjes en aan de linkerkant een ingebouwde wijnkast plus er boven nog een nis inclusief spotje. De keuken wand is 4,2m breed waarvan 2,4m de keukenkasten. Dus rechts en links 90cm ruimte om de nissen in te bouwen en wijnkast. - ook zouden we graag een boekenkast willen laten inbouwen in de muur, de ruimte is 30cm diep en 1,80 breed en 2,60 hoog.
woensdag 26 april 2017

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen, in plaats van de bestaande vlizotrap. Er is voldoende stahoogte op zolder en genoeg ruimte voor het trapgat (huis uit 1959 geen beton maar zgn broodjes). Trapgat van de vlizotrap zal ik zelf dicht maken. De te leveren betrap moet dicht zijn en een halve slag hebben. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Een bruynzeel magneet hordeur

Ik wil graag een offerte van de plaatsing van een magneet hordeur, standaard magneet. Door de magneetstrips sluit de hor altijd automatisch.
woensdag 26 april 2017

Velux SK06 dakraam plaatsen

Ik wil een Velux dakraam laten vervangen. Het gaat om het model SK06 van 114 bij 118 cm. Het oude raam uitnemen en het nieuwe erin zetten dus. Hetzelfde formaat. het dakraam en gootstukken heb ik al in mijn bezit. Aan de binnenzijde aftimmeren doen we zelf.
woensdag 26 april 2017

Verlaagd plafond in slaapkamer maken

Om geluidsoverlast te verminderen van de boven buren wil ik graag uitzoeken of een verlaagd plafond in de slaapkamer gaat helpen
woensdag 26 april 2017

Trap maken en plaatsen

Vuren houten trap met twee keer linkse draaien (dubbelkwart trap), een beneden en een boven maken en plaatsen. Het idee is dus een paar treden richting de muur, draai naar links en grootste deel van de trap langs de muur en weer een kwart draai richting de bovenverdieping. Het moet een open trap worden, met balustrade. Tevens de oude trap verwijderen, graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Dorpel aan buitenkant schuifpui vervangen

Dorpel plaatsen in kunststof of natuursteen onder de schuifpui aan de buitenkant bij de tuin. Lengte ongeveer 3 meter.
woensdag 26 april 2017

Houten vensterbanken vervangen en raamdorpels voegen

Ik wil in mijn woning 2 houten vensterbanken laten vervangen. Verder moet er aan de buitenzijde wat voegwerk van een raamdorpel worden hersteld. Er zit ook een dorpelsteen los. Ik laat de vensterbanken hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.
woensdag 26 april 2017

Klein dakraam vervangen

Het dakraam ( klein) van de zolder overloop moet vervangen worden. Graag advies betreffend de benodigdheden. Daarnaast wil ik graag een aantal dakpannen bij een ander dakraam (denk 4 stuks) goed laten leggen. Nieuwe dakraam van het zelfde formaat is de voorkeur. Het huidige raam is 59 bij 49cm. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Aluminium deur opnieuw afhangen

Mijn aluminium deur hangt af. Deze dient dus opnieuw afgesteld te worden.
woensdag 26 april 2017

Houten poorten repareren of vervangen

Ik heb 2 houten toegangspoorten waarvan de palen waaraan het hek hangt rot zijn. Er moeten 4 palen 15 x 15 vervangen worden en deklatten van de beide poorten moeten vervangen worden.
woensdag 26 april 2017

Velux dakraam verplaatsen

Sinds een jaar heb ik een huis gekocht en hier hebben ze een Velux dakraam op de voorzolder zitten. Deze zou ik willen laten verplaatsen naar de achterzolder, omdat we daar meer licht nodig hebben. Ik ben benieuwd wat de totale kosten zijn om dit te laten doen. Het stuk waar het dakraam uitkomt moet natuurlijk ook weer goed worden dichtgemaakt, maar ik dacht zelf dat daar misschien de dakpannen et cetera van het punt waar het gat wordt gemaakt weer gebruikt kunnen worden.
woensdag 26 april 2017

Slot op slaapkamerdeur zetten

Ik wil graag een deurklink met slot of los slot op een slaapkamerdeur laten zetten. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
woensdag 26 april 2017

Draaivleugels in houten kozijnen vervangen

In bestaande houten kozijnen zitten draaivleugels met enkel glas. De vleugels zijn slecht, deze wil ik laten vervangen door draai-kiep vleugels met dubbelglas. Levering glas door opdrachtgever. Kozijnen blijven zitten echter dienen te worden voorzien van kierdichtingen. Afmetingen van de bestaande vleugels: 2x 50 x 120 cm; 1x 110 x 120 cm (alleen draaifunctie); 2x 60 x 120 cm.
woensdag 26 april 2017

Nieuwe voordeur aanbrengen

Graag voordeur inmeten en afhangen.
woensdag 26 april 2017

Voordeur laten inmeten en afhangen

Ik zou graag een voordeur laten inmeten en afhangen. Gaat om een hardhouten deur met 3 puntsluiting.
woensdag 26 april 2017

Boeibord en glaslat vervangen op begane grond

Boeibord van de schuur te vervangen op de begane grond, stukje lood op overgang aanbrengen om houtrot in toekomst te vervangen. Glaslat van raam te vervangen op de begane grond. Houtwerk in grondverf op te leveren.
woensdag 26 april 2017

Lekkend dakraam vervangen

Wij willen een oud en lek dakraam van 79 cm hoog en 130 cm breed laten vervangen. Dit is geen standaardmaat. Wij zijn op zoek naar een vakman die het raam hier goed kan inmeten en de vervanging kan verzorgen. We willen deze klus voor eind oktober afgerond hebben. Het raam is buitenom goed bereikbaar. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.
woensdag 26 april 2017

Fineerlaag van ovale tafel vervangen

Mijn tafel vind ik qua vormgeving en poten nog steeds fantastisch. Hij is bijna 20 jaar oud en de kersenfineerlaag (en ook de poten) zouden eigenlijk een nieuwe kersen of noten fineerlaag kunnen gebruiken. Dat heb ik liever dan een nieuwe tafel uitzoeken want de meesten zijn erg standaard. Graag ontvang ik een offerte. De afmetingen zijn ca 1,80 lang bij 1,00 meter breed (in ovale vorm)
dinsdag 25 april 2017

Scharnieren aan kunststof kozijn vervangen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning 1 kunststof kozijn met draai/kiepraam van ongeveer 18 jaar oud. De scharnieren werken niet meer en ik wil deze laten vervangen. Bij het openen schiet het raam aan de onderzijde uit het scharnier. Het gaat om een kiepkantelraam van ongeveer 1 x 1 meter met daarnaast een vast raam. Het werk kan van binnenuit worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en de kosten van de reparatie.
dinsdag 25 april 2017

Houten taatsdeuren laten maken

Van hal naar tv kamer en van hal naar woonkamer. Standaard plafond. 2 deuren Hout (met glas)

Partners

Partners van Casius