Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26985 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 17 januari 2020

Gipswanden, deuren en stopcontact op zolder plaatsen

Ik zoek een timmerman die een tweetal afscheidings-/gipswanden op mijn zolder kan plaatsen. Daarnaast moeten er 2 stompen deuren in de wanden geplaatst worden en moet het aansluiten aan het schuinlopende plafond. Ook moeten er stopcontacten in de wanden aanwezig zijn.
vrijdag 17 januari 2020

Het vervangen van 3 houten dorpels

Ik zoek een deurenspecialist die 2 of 3 houten dorpels kan vervangen. Dit mag met hout, maar ook ander materiaal. De exacte maten bespreek ik graag met de vakman.
donderdag 16 januari 2020

Deur meterkast ophangen

De deur van de meterkast moet weer opgehangen worden met nieuwe scharnieren. Het is een houten deur. Hoogte 2.57 meter.
donderdag 16 januari 2020

Trap aanpassen

We hebben een houten trap, en we willen de onderkant van richting willen veranderen. Nu is de trap boven aan met een bocht en onderaan recht. Maar deze zouden we ook met een bocht de woonkamer in willen. Wat gaat deze aanpassing kosten? Ik hoor her graag.
donderdag 16 januari 2020

Eenvoudig slot op slaapkamerdeur

Ik wil graag een slot in mijn slaapkamerdeur laten zetten. Dit mag gewoon zo simpel mogelijk worden gehouden.
donderdag 16 januari 2020

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor drie louvre deuren op maat. deur 1; 2230 mm bij 445 mm deur 2 ; 2230 mm bij 610 mm deur 3 ; 2230 mm bij 445 mm Wat zijn de mogelijkheden qua hout en bewerking? Ik neem aan dat dit zonder beslag en deurgrepen is en dergelijke. Ik ontvang graag een prijsopgave en de bestel en garantie procedure.
donderdag 16 januari 2020

Kozijnen vervangen

Ik wil 8 houten kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof bij een standaard rijtjeshuis. Het is totaal 26 m2 glaswerk. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 15 januari 2020

Dakraam voor badkamer plaatsen

Ik wil graag een 78 x 98 cm dakraam laten plaatsen (lengte badkamer/schuin dak 3 m). Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 15 januari 2020

Trapkast laten maken met verlichting

We zouden graag een trapkast willen laten maken onder een dichte trap. Het gaat dus vooral om het plaatsen van een deur met kozijn en een paar plankjes plaatsen. De afmeting vindt ik lastig in te schatten. We zouden ook graag verlichting willen hebben als dat mogelijk is. Dit graag apart op de offerte vermelden.
woensdag 15 januari 2020

Trapleuning met houten spijlen

Ik zoek een timmerman die een houten trapleuning en spijlen kan leveren en plaatsen. Het gaat om de trap van de begane naar de eerste verdieping. De trap wordt met tapijt bekleed.
woensdag 15 januari 2020

Trap tapijtvrij maken en schilderen

In mijn huurhuis zitten twee trappen welke bekleed zijn met tapijt. Doordat ik ga verhuizen zal ik waarschijnlijk deze trappen kaal en wit geschilderd moeten opleveren. De ene trap is dicht en de andere trap is open en beide hebben 13 treden. Beide trappen hebben een kwart draai. Ik zou graag beginnen in de week na 9 februari. Voor de woning staat een container waar het tapijt in kan.
woensdag 15 januari 2020

5 decrement inkorten in verband met nieuwe vloer

Ik zoek een deurenspecialist die 5 houten binnendeuren kan inkorten. In verband met een nieuwe vloer moet er elke deur ongeveer 2 cm worden ingekort.
woensdag 15 januari 2020

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een grote deur in mijn woonkamer kan verwijderen en daar een vouwdeur voor in de plaats kan zetten. De binnenmaten zijn circa 212 bij 93 cm. Het bestaande kozijn is van metaal. Ik bespreek graag met de vakman wat er mogelijk is.
woensdag 15 januari 2020

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Momenteel heb ik in de huurwoning een vlizotrap. Omdat ik medisch ben heb ik bij de woningbouw vereniging een aanvraag gedaan om een vaste trap naar zolder te laten plaatsen, en heb akkoord gekregen. Ik kan namelijk niet die trap op en af en wil heel graag mijn wasmachine daar plaatsen want de badkamer is daar echt te klein voor. Ik kom graag in contact met een trapspecialist die bij mij de situatie komt bekijken en een offerte kan opmaken.
woensdag 15 januari 2020

Kozijnen met glas vervangen door een draai/kiep raam

Op de 3 etage (2.14 mtr x 1.33 mtr) moet een kozijn vervangen worden door een raam met een vast deel en een deel draai/kiep. In die kamer hebben we een verlaagd plafond, waardoor het raam dat we nu hebben niet meer open kan. Wij zoeken naar een andere oplossing. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we het willen hebben, daar willen we graag advies over. We hebben nu houten kozijnen, dat zouden we weer willen. Graag laten we het afvoeren. Een steiger is wel mogelijk, maar het raam bevindt zich boven de trap op de foto.
woensdag 15 januari 2020

Tocht van openslaande deuren verhelpen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning waar de vorige bewoners een uitbouw met openslaande deuren hebben laten plaatsen. Er komt een ontzettende koude luchtstroom van die deuren af, zeker als de wind erop staat. Tochtstrips hebben het probleem helaas niet verholpen. Ik kan stoken wat ik wil, het blijft koud. De gordijnen dicht houden scheelt iets, maar ik wil ook niet de hele dag in een donker huis zitten. Graag laat ik dit verhelpen. NB: ivm mijn werk reacties graag per e-mail, niet telefonisch. Alvast bedankt.
woensdag 15 januari 2020

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 1 of 2 kozijnen (zijn nu van hout) vervangen. Eventueel een stukje muur metselen tussen de kozijnen, maar dat wil ik laten beoordelen. Het raam is ongeveer 4 x 1,5 meter. Ik wil weer houten kozijnen ervoor terug. Ik laat het graag door de vakman afvoeren. Het is op de tweede verdieping, een steiger kan geplaatst worden.
woensdag 15 januari 2020

Muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine

Wij zijn een bedrijf in een haven en op dit moment zijn we onze kantine voor de jongens aan het opknappen. Nu is er een top-idee gelanceerd, nml om de blinde muur (wel met kleine bovenraampjes) uit te breken en daar 2 grote ramen te plaatsen, zodat er meer (dag )licht naar binnen kan komen en zodat de jongens tijdens hun boterhammetje de loods in kunnen kijken. Nu vond ik jullie site op het internet, dus vandaar mijn mailtje om wat informatie. Bijgaand 2 foto’s: eentje van de binnenkant en een van de buitenkant. De “buitenmuur” is overigens niet echt een buitenmuur, want deze komt uit in de loods. Volgens kenners is het een éénsteensmuur. Onze wens is om links en recht van de dikke pilaar (zie foto binnenkant) 2 grote ramen te plaatsen, met grote bovenramen (kiep/kantel). Denk je dat jullie hier iets mee kunnen? Zo ja, kunnen jullie dan een inschatting maken van de kosten, of komen jullie daar eerst voor langs? En op welke termijn zouden jullie eventueel tijd hebben om de werkzaamheden uit te voeren? Ik hoor het graag!
woensdag 15 januari 2020

Wasmachine kast voor op balkon

Ik wil mijn wasmachine op het balkon plaatsen en daarvoor wil ik een goede kast laten maken. De wasmachine verplaats ik zelf. De kast moet 1 m bij 1 m bij 1.50 m worden. De kast mag niet van hout worden, maar ik laat mij graag adviseren over het best te gebruiken materiaal. Wel graag isoleren. De klus moet uiterlijk voor 1 maand worden uitgevoerd. De kast kan ook elders gemaakt worden en dat ik hem plaats bij mij op het balkon.
dinsdag 14 januari 2020

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

We betrekken de garage bij de woonkamer en willen daarom graag een kozijn met ramen laten plaatsen, in plaats van de garagedeur. Als jullie ook de garagedeur verwijderen en afvoeren zou mooi zijn. Zie bijlage voor situatie, het gaat om de donkere deur. Ik kan later pas exact meten. Het is ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog gok ik. We denken aan aluminium, maar we staan open voor advies. We willen graag in juni beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Middenpaneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil het middenpaneel van mijn kunststof voordeur vervangen door een modernere versie. Het is witte kunststof, en het middenpaneel is ongeveer 1,75 bij 80 cm. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 14 januari 2020

Slotgat frezen in een deur

Slotgat in opdekdeur maken en 2x gat voor scharniertjes boren. Het gaat om dezelfde (binnen)deur.
dinsdag 14 januari 2020

Een binnendeur afhangen

Ik wil graag een binnendeur laten afhangen. De afmeting is: 210 cm hoog en 77.5 cm breed. Er zit nu geen deur in. Wie de deur aanschaft is afhankelijk van de kosten.
dinsdag 14 januari 2020

Houtrot raamkozijn herstellen

Beschadigd en/of houtrot aan een raamkozijn dient hersteld te worden.
dinsdag 14 januari 2020

Velux dakraam vervangen met een iets afwijkende afmeting

Wij hebben een oud Velux dakraam type VL 023.000 (afmetingen: 55 x 102 cm). De levensduur van het raam loopt richting zijn einde. Wij willen dit raam dan ook graag laten vervangen. Hierbij denken wij aan een Velux dakraam van kunststof: Velux GGU CK04 (55 x 98 cm) inclusief toebehorende onderdelen. De keuze is voor dit raam omdat deze nagenoeg dezelfde afmetingen heeft als het huidige, en we een Velux dakraam degelijk vinden. Ter verduidelijking hebben we 3 foto's van het huidige Velux raam bijgevoegd. We zien graag een offerte voor het genoemde dakraam (+ toebehorende onderdelen) inclusief plaatsing/montage. Het oude dakraam kunnen we zelf afvoeren. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Een deel verhuren we voor vakantiegasten. Als u komt aanrijden is daar gelijk de vakantie woning. Onze woning zelf is door de voortuin heen naar de andere deur met de deurbel. Waar het raam vervangen moet worden is in de vakantiewoning. Als wij tevreden zijn met het resultaat, zijn er meerdere ramen die eventueel vervangen kunnen worden.
dinsdag 14 januari 2020

Advies en plaatsen van een houten binnentrap

Ik hoop op deze manier in contact te komen met een vakman die mij kan adviseren over het plaatsen van een houten binnentrap. 180 graden, van 1e verdieping naar zolder. De bedoeling is dat deze trap hooguit begin maart wordt geplaatst, mag zeker eerder indien dit uitkomt bij de vakman.
maandag 13 januari 2020

Voorzetwand plaatsen voor tv ombouw

Voor de betonnen wand wil ik een voorzetwand plaatsen voor mijn tv, geluidsbar en elektrische open haard. De wand zal 2.10 meter breed en 2.70 meter hoog gaan worden. De diepte is 40 cm. De wand dient net als de betonnen wand geschilderd te worden zodat dat 1 wordt. Zie voorbeeld foto.
maandag 13 januari 2020

Vervangen dakraam

Graag laten wij ons dakraam vervangen. Het is nu 1 dakraam van ongeveer 1.10 m bij 1.10 m, maar willen als het mogelijk is 2 stuks hebben maar smaller. We zouden een totale breedte kunnen van 150 cm. We zouden graag 2 offertes willen hebben, 1 van een groot raam van ongeveer 1.14 m bij 1.18 m en 1 offerte van 2 smallere ramen van ongeveer 66 cm bij 1.18 m. Het gaat om kunststof ramen, graag met binnenafwerking en al en verduisteringsgordijnen.
maandag 13 januari 2020

Deur vervangen door een MDF paneelschuifdeur

Wil graag een schuifdeur (een MDF paneeldeur) zonder zichtbare rails en geen helder glas. De hoogte is 223 cm en de breedte is 90 cm. Er zit nu een gewone deur, die moet eerst verwijdert worden. Een doorbraak is ook niet nodig.
maandag 13 januari 2020

Traprenovatie: schilderen of plaatsen van overzettreden

Ik wil mijn trap (dicht met draai, 14 tredes) laten renoveren. Er ligt nu vloerbedekking op. Zouden de kosten voor het verwijderen hiervan apart op de offerte benoemd kunnen worden? Ik ben benieuwd wat het evt. kost om de volledige trap te renoveren. Ik wil dan kiezen voor overzettreden of schilderen met traploper. Kunt u mij zeggen wie dit kan doen/ wat de prijzen zijn? Graag ook de kosten voor materiaal apart benoemen op de offerte graag.
maandag 13 januari 2020

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Onze dakgoot bekleding is aan vervanging toe. Het hout is goed, maar er beginnen ook al delen af te bladeren door een lekkage. Dit willen we graag vervangen door een onderhoudsvrije kunststof buiten en onderkant circa 5 meter.
maandag 13 januari 2020

Schuurdeur inhangen

Er moet een nieuwe buitendeur geplaatst worden. Al zelf geprobeerd maar helaas mislukt, deze klemt nu als een gek. Zoek dus iemand die deze klus vaker geklaard heeft. Het gaat om een stompe kale deur met slotgat uitfresing. De scharnieren moeten nog uitgetekend worden en uitgebeiteld/uitgefreesd, en de gaten voor de klink. Deur staat in de bestelling, wordt binnen week of 2 geleverd.
maandag 13 januari 2020

Dorpels binnendeur plaatsen en/of vervangen

Omdat wij een gietvloer krijgen zijn er 3 dorpels van binnendeuren in huis die verhoogd moeten worden (of vernieuwd) en 2 dorpels die er nu nog niet zijn, die geplaatst moeten worden. Ook moet onze voordeur ingekort worden.
maandag 13 januari 2020

Leveren en vervangen van voor- en achterdeur

Het gaat om het vervangen van de voor- en achterdeur, waarbij van belang is dat de klus wordt uitgevoerd volgens de subsidie isolatie voorwaarden. Voordeur in maat: 925 * 2175 mm. Achterdeur in maat 875 * 2085 mm. Met hr ++ glas en 3 punts sluitwerk.
zondag 12 januari 2020

Traprenovatie: overzettreden plaatsen

We willen onze dichte trap (nieuwbouwwoning van 11 jaar) renoveren d.m.v. overzettreden te laten plaatsen. Het betreft een smalle trap (1e trede is 92 cm breed) met twee wendingen; zie foto. Er zitten antislip strips op de treden, het is niet van rubber maar een soort schuurplaklint. We weten niet of dit erop kan blijven zitten, of dat deze verwijderd dienen te worden. De trap heeft 14 treden. De materialen die nodig zijn om het te plaatsen hebben wij niet, de overzettreden kunnen wij zelf regelen als we daar aanwijzingen voor krijgen.
zondag 12 januari 2020

6 opdek binnendeuren vervangen

Ik wil 6 opdekdeuren van mdf laten vervangen: 2 deuren met een vrij/bezet slot, 2 deuren zonder slot, and 2 deuren met een slot met sleutel. Ik heb al de deuren en de deurbeslag gekocht. Afvoeren van oude deuren is niet nodig.
zondag 12 januari 2020

Trap renovatie

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om mijn trap te laten renoveren met ‘ can do’ wat jullie verkopen. Op de site kan ik de benodigdheden en dergelijk vinden qua kosten maar niet wat het kost om het jullie te laten doen. Ik zal een foto meenemen van de trap voor een idee.
zondag 12 januari 2020

Kozijn in blinde zijmuur plaatsen

Wil een raam in zijmuur van mijn hoekwoning ivm met lichtinval afmeting ongeveer 1.10 meter bij 0.50 meter.
zondag 12 januari 2020

Dakraam in schuin dak trappenhuis

Dakraam plaatsen in schuin dak, verwijderen houten gordingen en vervangen voor stalen ivm afwerking binnenkant. Maten gordingen 120x 180cm (Maten dakraam hierop aanpassen, liefs gehele grootte.)
zondag 12 januari 2020

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder. Hierbij moet het gat ook nog gemaakt worden naar de zolder. Het gaat om een open trap. De houtsoort hebben wij nog niet over nagedacht. Het is een trap met 2x een draai of 1x. Zelf weten wij niet wat het handigst is. De trap komt over de andere trap en word dus een kamer kleiner gemaakt (dit word al gedaan) Graag een offerte voor de trap en het plaatsen.
zaterdag 11 januari 2020

Hoogslaper maken in vakantiewoning tussen 2 muren

Wij willen graag een hoogslaper laten maken tussen 2 muren. Een harde buitenmuur en een binnenmuur. Er zijn dus staanders tegen de binnenmuur nodig. De afstand tussen de muren is 201 cm. Als het kan nog een bed eronder: 2.00 x 0.90 dus 2 x . Maar mag los van elkaar blijven via liggers tegen de muren? Zou volgende maand kunnen.
zaterdag 11 januari 2020

Dorpel buitendeur vervangen en neuten plaatsen

De huidige (natuurstenen) dorpel van de voordeur is versleten en dient te worden vervangen door een nieuwe natuurstenen/ hardstenen dorpel. Aan de onderkant van de deurkozijnen wil ik neuten (natuursteen) laten plaatsen. De neuten zullen tussen de 8 en de 10 cm worden. Ontbrekende cement tussen buitenmuur (baksteen) en kozijn aanbrengen. Leeftijd huis: ca 100 jaar.
zaterdag 11 januari 2020

Monumentenglas plaatsen in 2 grote ramen

Ik wil tegen de geluidsoverlast van de straat graag monumentenglas laten plaatsen in 2 grote schuiframen. De ramen kunnen eruit om de touwen te vernieuwen en er zitten 4 ruitjes van 47,5 cm bij 65 cm in een raam. Ik ontvang hier graag een offerte voor inclusief het monumenten glas. Ik ben opzoek naar de beste optie, mijn isolatie is slecht. Graag zou ik ook advies willen ontvangen of het plaatsen van monument glas de beste optie is.
zaterdag 11 januari 2020

Tien stompe binnendeuren afhangen

Ik wil 10 stompe binnendeuren laten afhangen.
vrijdag 10 januari 2020

Trapkast maken

Trapkast onder nu open trap laten maken. ik wil graag een trapkast laten maken. wij hebben een open trap en die moet dus dicht gemaakt worden met deuren erin en opbergplanken.
vrijdag 10 januari 2020

Trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken in beton voor een vaste trap naar zolder in plaats van de vlizotrap die we nu hebben. Het trapgat moet ongeveer 1 bij 3 meter worden. Het gat moet gezaagd worden in de kanaalplaten en raveelijzers moeten worden geplaatst. Het moet ondestempeld worden. Dit alles wil ik graag door een bedrijf laten doen. Constructie berekeningen en tekeningen heb ik. De Gemeente zegt dat er geen vergunning nodig is maar ik wil dat het veilig is. Ik ben al naar het Stadsarchief geweest en ik heb veel foto's van bouwtekeningen gemaakt. Mogelijk ook de trap plaatsen: een vurenhouten dichte trap met 1 kwart draai. Het plafond is 2,60 meter hoog.
vrijdag 10 januari 2020

Houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen

Ik wil aan de voorkant (benedenwoning) de oude houtkozijnen laten vervangen door kunststofkozijnen van mijn jaren 30 woning. Het gaat om 1 groot raam dat bestaat uit 3 ramen. In totaal gaat het om ongeveer 3,20 x 2 meter. Graag de kozijnen laten afvoeren. Het gaat om de benedenverdieping. Eventueel wil ik dit ook bij 2 kamers aan de achterkant laten doen, dit is afhankelijk van de prijs.
vrijdag 10 januari 2020

Timmeren van kleinere meterkast in de gang

We willen een kleinere meterkast in de gang getimmerd hebben zodat het glas in lood raam weer zichtbaar wordt. (Deze zit naast de voordeur). De kast is nu 85 x 40 cm en het raam begint op een hoogte van 72 cm. Het gaat om een jaren 30 woning. De basis van de kast moet zo groot blijven, anders wordt het lastig met de parketvloer.
vrijdag 10 januari 2020

Onderdorpel van het raam vervangen

De onderdorpel van het raamkozijn is volledig rot. Deze moet hard nodig vervangen worden. De dorpel is 280 cm lang. Ik hoop dat iemand dit zou kunnen en willen doen. Graag ontvang ik hierover een offerte
vrijdag 10 januari 2020

Schuifpui vervangen door vast kozijn met geluidswerende ramen

Ik wil graag de schuifpui met dubbelglas vervangen door twee geluidswerende ramen. Ik vermoed dat het kozijn ook vervangen zou moeten worden. Ik wil graag advies over het soort materiaal. De schuifpui heeft twee gedeeltes, een vast gedeelte en een schuifgedeelte van ongeveer 212 cm x 222 cm. De pui graag afvoeren.

Partners

Partners van Casius