Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26929 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

woensdag 21 augustus 2019

Vaste trap zolder

Wij zouden graag een vaste trap naar de zolder willen hebben. Het betreft een houten tussendek en het gat voor de deur naar de trap moet nog gemaakt worden. De ruimte voor de trap te plaatsen is reeds aanwezig. Wij willen graag een vakman laten langskomen om de situatie te beoordelen
woensdag 21 augustus 2019

Dakraam vervangen

Betreft vervangen oud dakraam door nieuwe. Afmeting (ong.) 55 bij 65. Het oude materiaal ook graag afvoeren.
dinsdag 20 augustus 2019

Meerdere trappen in casco woning realiseren

In onze nieuwe cascowoning willen wij 4 nieuwe trappen, 2 naar kelders en 2 naar verdiepingsvloeren. De kelder is 2,40 meter hoog en maar 2,90 groot. De hoogte van de verdiepingen is 2,60 meter. 2 trappen willen wij budgetvriendelijk. De 2 andere willen wij luxer. Er kan worden ingemeten hoe groot de trappen moeten worden. Een trap komt in de woonkamer naar de eerste verdieping. Hier willen wij een mooie trap. We dachten aan een stalen dragers met degelijk open, houten treden. Een beetje RVS look. Deze is recht van onderen en heeft een kwart aan de bovenkant. Een andere trap die wij ook ongeveer zo willen hebben moet een kwart boven en een beneden.
dinsdag 20 augustus 2019

Traprenovatie

Heb een trap, 14 rechte treden en die wil ik graag met covers laten bedekken. De zijkanten ( de wangen dus, zijn onlangs geschilderd, dus het gaat om de treden en de stootkanten. Wil heel graag weten wat mij dit gaat kosten ( bij benadering).
dinsdag 20 augustus 2019

Kozijnen leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van aluminium en houten kozijnen voorzien van triple glas, in totaal 12 kozijnen waarvan 1 erker (kozijntekening beschikbaar), in totaal 50m2 gevelopening.
dinsdag 20 augustus 2019

Garagedeur elektrisch bedienbaar maken

De kantelbare garagedeur elektrisch bedienbaar maken. Maakt onderdeel uit van VVE, dus aangezicht moet gelijk blijven. Graag opgave incl. materialen en eventuele opties qua motortje. Voor indruk situatie zie bijgaande foto. Reactie graag via mail, niet telefonisch.
dinsdag 20 augustus 2019

Opmeten en plaatsen houten poortdeur

Ik wil graag hulp met vervangen van de houten poortdeur. Dit houdt in opmeten, advies en plaatsen van deur. Oude materiaal verwijderen en afvoeren.
dinsdag 20 augustus 2019

Slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen

Ik wil mijn slaapkamer in tweeën opsplitsen door middel van gipswanden. Er moeten 2 muren komen. Een van 1,60 x 2,70 en een van 2,00 x 2,70 meter. Ik wil er eigenlijk ook graag een raam in willen plaatsen maar weet niet of dat mogelijk is. Graag een zo geluiddichte oplossing. Afwerking is niet nodig. Elektra is ook niet nodig. Ik wil ook een deur hebben in de muur van 2 x 2,70 meter.
dinsdag 20 augustus 2019

Vervanging keukenkast na waterschade

Als gevolg van waterschade is een keukenkast onderaan uitgezet aan twee zijden en sluit de vaatwasserdeur niet meer. Het betreft een wit hoogglans kast met laden (90 cm), laden zijn nog in tact kast heeft een zichtdeel links (door verdiept keukenblad). Zou graag deze kast vervangen en bestaande laden laten terugplaatsen.
maandag 19 augustus 2019

Traprenovatie

Heb een dichte trap die 2 keer een kwart draaid, gewoon zoals in de meeste nieuwbouw rijtjeshuiswoningen. Deze wil ik bekleed hebben, materiaal heb ik al in huis.
maandag 19 augustus 2019

Knieschotten op zolder maken

Wij willen graag knieschotten op de zolder aan beide kanten. Graag op wieltjes verschuifbaar. De breedte van de woning is 5.25 ongeveer.
maandag 19 augustus 2019

Tochtstrips in een schuifpui vervangen

Wij willen graag onze aluminium schuifpui weer tochtvrij hebben. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om de middenstijl, wie kan dit verhelpen? Met vriendelijke groet,
maandag 19 augustus 2019

Traprenovatie

Voor in het huis dat wij hebben gekocht willen wij de dichte vuren trap van 13 treden laten renoveren. Wij willen de verlijmde vloerbedekking laten verwijderen en de renovatie met laminaat. Graag een offerte voor klus, inclusief materialen en aanbrengen.
maandag 19 augustus 2019

Dorpel vervangen openslaande deuren en keukendeur

Graag zou ik de onderdorpel van openslaande deuren met aan weerskanten 2 ramen in 1 kozijn laten vervangen, als mede de onderdorpel van de keukendeur. De onderdorpels zijn nu van (gerot) hout en laten we het liefst vervangen door een onderhoudsarmer materiaal, zoals Belgisch hardsteen.
maandag 19 augustus 2019

Lekkage in plafond in de stacaravan repareren

Door lekkage van het dak moet de plafond van de keuken vervangen worden in onze stacaravan. Buiten zou er een kapje (een soort dakpan) vervangen moeten worden om de lekkage te dichten. Het plafond is een soort kunststof, wat normaal in een caravan zit. Ik weet niet of alleen de plek van de lekkage vervangen kan worden, of dat de gehele keuken en/of met de woonkamer erbij gedaan moet worden. De keuken is ongeveer 2 x 1,5 meter en met de woonkamer erbij is het in totaal 3 x 3 meter ongeveer. Het hoogseizoen is voorbij, dus er zou geklust mogen worden.
maandag 19 augustus 2019

Meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning

In een nieuwbouw woningen moeten een aantal timmer klussen worden uitgevoerd. Er moeten circa 140 cm hoge plinten geplaatst worden en circa 10-12 cm afgelakt tegen betonwanden en binnenwanden te lijmen met verschillende binnen en buitentenstekken. Daarnaast moet een boekenkast worden ingekort en meerdere andere kleine klussen.
maandag 19 augustus 2019

Kozijn van garagedeur vervangen

Ik wil een kozijn van de garagedeur laten vervangen door een prefab Sleiderink HH deurkozijn. Breedte 94, hoogte 205,5 cm. Kozijn is geplaatst in buitenmuur garage (spouwmuur 2 x 90 mm plus 9 cm spouw).
maandag 19 augustus 2019

Dorpel voordeur vervangen

Vanwege houtrot moet de dorpel van voordeur door hardstenen dorpel worden vervangen. Afmetingen dorpel zijn ca. L 104, B 12, H 8 cm.
zondag 18 augustus 2019

Binnendeuren plaatsen of schilderen

Ik wil 5 deuren laten plaatsen. Bijvoorbeeld CanDo Boardpaneel deuren. Als ik deze in de winkel koop wat kost het om deze deuren op te laten hangen in mijn woning? Inclusief en exclusief geverfd? momenteel zitten er deuren in en we overwegen of we deze misschien willen laten schilderen, van blauw naar wit. We twijfelen tussen de mogelijkheid om nieuwe te plaatsen of de huidige te laten schilderen. Ik zie graag uw prijsopgave tegemoet. Mochten we toch de nieuwe deuren kiezen zouden de oude deuren afgevoerd moeten worden. De deuren hebben een standaard maat.
zondag 18 augustus 2019

Trap voorzien van overzettreden

Ik wil graag trap voorzien van overzettredes, 13 tredes, kwart draai naar rechts, dichte trap evt incl zijkanten Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout
zondag 18 augustus 2019

Dakterras overkappen

Graag zouden wij ons dakterras gedeeltelijk overkappen. Het dakterras is op dit moment niet overdekt, waardoor bij regen alles op het terras nat regent, en de schuifpui gesloten moet worden gehouden om te voorkomen dat de gelegde houtvloer nat regent bij een buitje. In bijgevoegd document wordt de overkapping omschreven voor een luifel die 1/3e van het terras overdekt met glasplaten, met als doel een offerte te krijgen voor de verdere uitwerking van het ontwerp, de doorberekening ervan, en de plaatsing van de constructie. Het gaat om 4 glazen platen op een frame die aan het betonnen deel van de gevel wordt bevestigd. De exacte uitwerking hiervan kan dus nog in overleg worden ingevuld. We horen graag of jullie hier ons mee zouden kunnen helpen. Alvast bedankt.
zondag 18 augustus 2019

Achterdeur in garage maken

Ik wil graag een raam en kozijn vervangen ,voor een achter deur in de garage. Er zal na het verwijderen een stukje moeten worden uitgezaagd zodat de deur erin kan.
zondag 18 augustus 2019

Nieuwe dorpel onder dubbele buitendeur

De dorpel onder mijn dubbele tuindeur is grotendeels verrot en moet worden vervangen.
zaterdag 17 augustus 2019

Kast op maat met louvredeuren laten maken

Ik wil graag 2 kledingkasten laten maken 1 maat 210 breed en hoog 270. En 1 kledingkast plaatsen bij een schuin dak maat 1,5 breed 2,60 hoog 0,75 breed 1,50 hoog De kasten voorzien van kastplanken en hanggedeeelte en voorkant Louvre deuren ben erg benieuwd of dit kan... Bedankt voor de moeite.
zaterdag 17 augustus 2019

Traptrenovatieborden leggen

Twee trappen waar op de treden traprenovatie gelegd moeten worden.
zaterdag 17 augustus 2019

Montage tochtvaldorpel

Onze voordeur (tussen de woonkamer en de hal) heeft een enorme kier (1cm +) aan de onderkant. Om tocht en muizen tegen te gaan willen we een ingebouwde valdorpel laten monteren.
zaterdag 17 augustus 2019

Trap aanpassen

We hebben nu een houten trap met een hoek van 90 graden. De trap is van de tweede verdieping naar de derde verdieping. We willen graag een tweede hoek van 90 graden aan het einde van de trap zodat we op de bovenverdieping meer ruimte hebben om een kamer aan te leggen. Ik beschik over een tekening.
zaterdag 17 augustus 2019

Deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen

In verband met het aanvragen van subsidies voor het inbouwen van een nieuw ventilatie systeem en de algehele isolatie van de woning moeten ramen en deuren vervangen worden door dubbel of 3 dubbel glas. Het gaat om onder andere een schuifpui, 1 venster aan de voorkant waar ook het kozijn vervangen moet worden, en de voordeur. Het liefst heb ik ook hulp van de vakman met de aanvraag van de subsidie.
vrijdag 16 augustus 2019

Oude kozijnen vervangen

Ik ga een jaren 60 woning kopen en wil alle kozijn vervangen. het gaat om 9 kozijnen, deze wil ik van kunststof hebben. Ik zit te twijfelen of ik dubbel of tripple glas wil hebben, dit ligt aan de prijs. Voor het enkel glas vervangen voor dubbel of tripple glas wil ik graag gebruik maken van de subsidie.
vrijdag 16 augustus 2019

Hoogslaper met minimale draagkracht van 160kg

Wij willen graag een hoogslaper met daaronder kastruimte maar ook open ruimte omdat in dezelfde kamer ook een ledikant moet komen te staan. Ik denk in het verlengde van het bed een trap waar bergruimte mogelijk is. We willen graag onze huidige matras 160 bij 200 cm en lattenbodem behouden. En onderkant bed moet niet hoger dan 160/ 170 ? Kamer standaard hoogte 250
vrijdag 16 augustus 2019

Afdak aan achterzijde huis

Wij willen een afdak van 9,4 bij 4,2 laten berekenen. Een afdak van hout met dakleer ook graag met lichtkoepels erin.
vrijdag 16 augustus 2019

Poort zetten

Mijn huidige houten poort (ongeveer 1 meter breed) van de achtertuin is aan vervanging toe. Deze zou ik graag door een nieuwe houten poort laten vervangen. Graag van stevig hout en met een slot erin. Het moet tussen 2 stenen muren geplaatst worden. Graag de houten poort laten leveren door de Gamma.
vrijdag 16 augustus 2019

Houten raamkozijn beneden achter vervangen

Het kozijn is rot. Buitenmaat 2.53 bij 1.87 meter. Heeft een groot en zijraam met bovenraam. Graag offerte voor kunststof en hout. Inclusief dubbel glas. Raam 1.73 bij 1.74, zijraam 0,51 bij 1.74. Dit moet dus vervangen worden.
vrijdag 16 augustus 2019

Vervangen van zeven binnendeuren

Er zijn 6 houten kozijnen met een bovenraampje en er is een kozijn zonder bovenraampje. Alle deuren zijn opdekdeuren. 5 deuren zijn 93,5 cm. breed 1 deur is 95 cm. breed 1 deur is 85 cm. breed De hoogte is plm. 2.09 m.
vrijdag 16 augustus 2019

Twee houten kozijnen vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen van 2 nieuwe kozijnen incl. plaatsen. raam 1) breed 145 cm, hoog 128 cm. Raam 2) breed 190 cm, hoog 128 cm. wensen: - kozijn van hout - zelfde oude stijl - raam 1 v.v. kiepraam - raam 2 v.v. 3 elementen - incl glas
vrijdag 16 augustus 2019

Lambrisering plaatsen

Graag lambrisering van mdf in de gang maken en plaatsen. De afmetingen zijn 100 cm hoog. 470 cm breed. Gegrond en afgelakt.
vrijdag 16 augustus 2019

Hardhouten glaslatten vervangen

Ik heb een probleem met 12 stuks liggende glaslatten. Het gaat om circa 1 meter per stuk. De onderkant wil ik laten vervangen, oude kit strak verwijderen, nieuwe glaslatten onderzijde roestvrij aan dubbel glas bevestigen schilderbaar af kitten, gronden en aflakken RAL9010.
vrijdag 16 augustus 2019

Een zolderraam realiseren

Ik heb een dichte zolder en ik wil graag een dakraampje plaatsen voor meer lucht en licht. Mijn zoontje slaapt er en het is er heel benauwd, vandaar dat ik opzoek ben naar een oplossing. het gaat om een puntdak. Het is makkelijk om aan de binnenkant bij te komen. Ik ben opzoek naar de goedkoopste oplossing en zag dat er kleine ramen zijn voor op zolder. Als het mogelijk is zou ik graag de afvoer kosten van het bouwmateriaal ontvangen. Graag ontvang ik advies en een prijs opgave.
vrijdag 16 augustus 2019

Groter kunststof dakraam plaatsen en huidige verwijderen

Op het schuine dak van een normale eengezinswoning zien wij graag het kleine dakraam (30 x 40 cm ongeveer) vervangen door een groter kunststof raam, van ongeveer 72 x 140 cm. Het huidige raam moet eruit gehaald worden, afvoeren is niet nodig. Er moet een stuk uitgezaagd worden voor het nieuwe raam. Er is heel makkelijk bij te komen.
vrijdag 16 augustus 2019

Stevig stapelbed met matrasmaat van 90x220

wij willen graag een groter stevig stapelbed voor onze tweeling. Ze slapen in een kleine kamer dus we willen het liefst als het mogelijk is een constructie van een stapelbed waarbij 1 kant aan de muur is gemonteerd en dus niet los staat. Ze hebben nu al een stapelbed met lengte 200 meter maar 220 is niet standaard dus bijna niet te krijgen. (Het is ook mogelijk om een los stapelbed te plaatsen.)
vrijdag 16 augustus 2019

Afdakje in tuin maken

Ik wil een schuin afdakje in de tuin om spullen onder te zetten. Achterkant tegen hek aan voor versteviging bij storm. Een zijkant muur, andere kant zit een tuindeur. Lengte 1,95 m , diepte 1,50 m, hoogste laagste punt 1,80 m. Dak graag met doorzichtige golfplaten afmaken.
donderdag 15 augustus 2019

Een vast raam ombouwen tot draaikiepraam

We willen graag een vast raam in een bestaand kozijn laten vervangen door een draai/kiep raam. Dit met het oogmerk meer te kunnen ventileren. De afmetingen van het bestaande HR glas zijn 138 bij 69 cm.
donderdag 15 augustus 2019

Vast raam vervangen door draai-kiep raam

Ik wil graag een vast raam vervangen door een kiepraam. Het gaat om 40 cm breed x 1,20 meter hoog. Het is een slaapkamerraam, in een erker van jaren 30 glas. Het oude glas zou afgevoerd moeten worden en er is makkelijk bij te komen.
donderdag 15 augustus 2019

Scharnieren van kunststof keuken buitendeur vervangen

Ik wil graag dat de buiten keukendeur 180 graden kan wegdraaien.; Heeft 3 kunststof scharnieren en kan nu niet helemaal open draaien.
donderdag 15 augustus 2019

Kastje op maat maken

Het maken van een kastje met twee deuren en planken op een bestaand kastje. Materiaal Cubico MT? Stol dikte: 50 mm., kleur: Carbon KS. Bijlage: bestaand kastje.
donderdag 15 augustus 2019

Klapdeuren plaatsen

We willen voor de woonkamer een klapdeur laten plaatsen, de oude kozijn en deur liggen er al uit, en eventueel die andere standaard deuren vervangen.
donderdag 15 augustus 2019

Schuifdeuren aanbrengen in garage

Ik heb ter breedte van 4,80 meter wandplanken geïnstalleerd tegen de buitenmuur van de garage. Daar wil ik een schuifdeurensysteem tegenaan laten installeren, zodat de planken en de rommel daarop uit het zicht komen.
donderdag 15 augustus 2019

Lekkage Velux dakraam

Lekkage Velux dakraam links onder. Het is niet een lekkage die altijd aanwezig is, ik wil dat iemand er naar komt kijken en het oplost.
woensdag 14 augustus 2019

Sleuven voor anti-slip strips op trap

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips.
woensdag 14 augustus 2019

Draairamen veranderen in draaikiepramen

Wij willen graag 1 of 2 houten draairamen op de eerste verdieping aan de voorkant laten vervangen door een houten draaikiepraam. Maten van het eerste raam is rond de 50 bij 145 cm en de ander is rond de 80 bij 145 cm.

Partners

Partners van Casius