Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26816 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

dinsdag 14 juli 2020

Twee velux dakramen vervangen

Graag willen wij op onze slaapkamer twee velux dakramen laten vervangen door twee Tyrem Pro dakramen (114 x 118 cm) inclusief gootstukken van Bouwmaat.
dinsdag 14 juli 2020

Gootklossen, overstek en boeiboorden

Het gaat hierbij om een woning uit 1911. Circa 10 strekkende meter overstek behoort vervangen te worden. De gootklossen (30 stuks) zijn momenteel ingemetseld en rot. Deze dienen mee vervangen te worden. Tevens vervanging boeiboorden rondom (circa 26 strekkende meter)
maandag 13 juli 2020

Smalle traptreden verlengen

Gaat om de rechte (vrij steile) houten trap van begane grond naar 1e verdieping. De treden zijn zeer ondiep aangezien het een oudere woning betreft. Wil graag de treden laten verlengen (ik begreep dat circa 2 cm extra mogelijk moet zijn) d.m.v. van overzet/opzet-treden? Graag advies van de vakman.
maandag 13 juli 2020

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik zou graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Er zal door de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en het oude gat gedicht. De offerte dient inclusief afwerking te zijn. uitwerk details kunnen nader besproken worden.
maandag 13 juli 2020

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag een afgewerkte scheidingsmuur plaatsen in een studio, om zo een aparte slaap gedeelte te creëren. De muur moet stevig genoeg zijn om een tv van 40 kg te kunnen dragen. En moet de muur voorzien zijn van een stopcontact. Verder hecht ik veel waarde aan een mooie strakke afwerking.
maandag 13 juli 2020

Vervangen hardhouten kozijn

Vervanging van een kunststof kozijn door hardhouten kozijn met triple glas en 2 ventilatieroosters op de begane grond aan de voorkant. Afmetingen ongeveer: 380 x 190 cm en zijraam 80 x 190 cm.
maandag 13 juli 2020

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.
maandag 13 juli 2020

Houten kozijn vervangen

Helaas zijn onderdorpel en zijdorpel aangetast door vocht. Kozijn is op eerste verdieping Bij voorkeur duurzaam hardhout (anders even overleg over houtsoort) Layout als op foto Ipv houten bovenraam mag ook ventilatierooster, of iets dergelijks Inclusief HR dubbelglas Maten: 400cm bij 180 cm.
zondag 12 juli 2020

Trespa dakgootranden van 2 dakkapellen vervangen

Van twee dakkapellen (elk circa 3,00 meter breed) aan de voorzijde van ons huis moeten de beide dakgootranden vervangen worden door Trespa, Keralit of Werzalit. Graag advies van de vakman. Op de voorzijden en zijkanten van beide dakkapellen zit al 15 jaar Trespa dat optioneel ook vervangen zou mogen worden afhankelijk van de prijs.
zondag 12 juli 2020

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een terrasoverkapping van 6 bij 2.50m met opaalwit polycarbonaat dan, 2 spaanders en led verlichting.tegen de achtergevel van mijn huis.buren aan beide kanten hebben een tijd uitbouw.geen zijwanden dus nodig.
zondag 12 juli 2020

Trappenhuis renoveren in een VvE complex

Ik zoek een specialist die het trappenhuis deels kan renoveren. Een aantal treden kraken. De handrailing mag beter vastgezet worden. Eventueel het tapijt vervangen. Het betreft een trappenhuis voor 5 verdiepingen.
zaterdag 11 juli 2020

Opening van schuifpui omdraaien

Ik wil graag dat de opening van mijn schuifpui rechts opent ipv links. Is dit mogelijk? De schuifpui is 2 meter breed.
zaterdag 11 juli 2020

Vloerbedekking trap vervangen

Van een gesloten houten binnentrap in de woonkamer (van begane grond naar 1e verdieping) moet het tapijt worden vervangen. Tevens moet er aan 1 zijde van de trap lambrisering weggehaald worden en muurschade herstellen.
zaterdag 11 juli 2020

Het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap

Ik zoek een trappenspecialist die een compleet nieuwe trap van de begane grond naar de eerste verdieping kan aanleggen. Het moet een open houten trap worden. De oude trap mag verwijderd worden. Graag een leuning bij de nieuwe trap.
zaterdag 11 juli 2020

Een binnendeur voor een trapgat plaatsen

Ik wil graag een deurkozijn laten plaatsen in een trapgat, voor een opdek of stompe deur, afhankelijk van wat het meest geluidsdicht is. Materialen laat ik graag door jullie timmerman leveren.
zaterdag 11 juli 2020

Balkon planken monteren

De huidige balkon latten (zie foto) wil ik vervangen door liggende planken. Er is al een ijzerenframe waar deze op gemonteerd kunnen worden aangezien de huidige constructie daar ook aan vast is gemaakt. Aan de voorkant moeten 4/5 liggende planken 3,95-4,00M komen en aan de zijkant 4/5 liggende planken van 0,80-0,85M. De huidige constructie demonteer ik zelf. Afhankelijk van de prijs willen de buren hetzelfde. Na montage zullen we het gemonteerde zelf schilderen.
vrijdag 10 juli 2020

Trapkast en inloopkast bouwen

Graag op de begane grond onder de trap een kast op maat en op de 1e verdieping een kleine slaapkamer ombouwen tot inloopkast.
vrijdag 10 juli 2020

Bestaand dakraam vernieuwen

Op zolder (vaste trap) een Velux GGL1 dakraam vervangen voor dezelfde.
vrijdag 10 juli 2020

Radiator ombouw en overzet plinten leggen

Ik zou graag een radiator ombouw van hout willen laten plaatsen (en maken), ik zou hem ook graag willen laten schilderen in wit/crème. Verder wil ik graag overzet plinten aanbrengen in mijn slaapkamer van 3,47 bij 3,82. De overzet plinten heb ik al in huis.
vrijdag 10 juli 2020

Kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen

Graag 4 nieuwe kunststof kozijnen op de 1e verdieping van onze hoekwoning. Gaat over 2 dubbele ramen met openslaande delen en 1 draai-kiepraam en 1 kleiner badkamerraam (Zie foto) Afmetingen van de 3 grote ramen is 1,40 meter breed x 1,90 meter hoog en badkamerraampje is 0,65 meter breed x 0,85 meter hoog.
vrijdag 10 juli 2020

Reparatie voordeur

De toplaag/paneel van de voordeur is losgegaan. Zie foto. We willen dit graag netjes laten herstellen.
vrijdag 10 juli 2020

Deuropening vergroten in een draagmuur

Deuropening vergroten en verhogen naar 150 cm breed en 240 cm hoog. En Is een draagmuur dus ook moet er een stalen balk geplaatst worden. Bedoeld om een taatsdeur met paneel te plaatsen. Hier is nog geen draagkracht berekening voor gekomen.
donderdag 9 juli 2020

Bestellen en plaatsen buitendeur

Onze buitendeur is aan vervanging toe. Wij willen graag een nieuwe buitendeur bestellen en laten plaatsen. Een foto van de deur is bijgevoegd.
donderdag 9 juli 2020

Kolompoot maken van eikenhout

Ik wil graag een kolompoot laten maken voor een ovale tafel van 200cm lang en 100 cm breed. Graag eiken, zie foto Het gaat dus om maatwerk
donderdag 9 juli 2020

Trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen

Ik heb nu nog geen trap, ik heb alleen een vuren houten trap in delen liggen. Of ik wil ze niet gebruiken niet en laat een nieuwe trap plaatsen, of ik wil de trap bekleden die er nu ligt (inclusief monteren). Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 8 juli 2020

Verhogen deuropening

Enkele jaren geleden hebben we een plavuizenvloer laten leggen welke bijna 20 mm hoger ligt. Hierdoor is de voordeur te laag. We zouden graag de deuropening willen verhogen. De deur is 93 cm breed.
woensdag 8 juli 2020

Vensterdeel openslaande balkondeuren repareren

Van de driedelige balkondeuren (2 openslaande deuren en 1 vensterdeel) vertoont het vensterdeel lekkage. Vooral bij regen uit Zuid-ZuidWest. Bovendien moet de verbinding van de balkondeuren met de gevel mogelijk opnieuw gekit worden. Graag het geheel bekijken en in ieder geval het vensterdeel (ong. 80 cm breed) repareren.
woensdag 8 juli 2020

Bekleding trap nieuwbouwwoning

Wij zouden graag een offerte willen om onze toekomstige trap in nieuwbouwwoning te bekleden. we hebben de aannemer gevraag om rechte trap , deze ondergrond zal verwacht in beton dan wel in hout uitgevoerd worden. We zouden graag een offerte hebben wat dit ongeveer Wij zoeken een trap met geen overhangende delen, zal een volledig rechte trap zijn met 12 treden. zoals voorbeeld op jullie website : https://www.trappenhuis.nl/wp-content/uploads/2015/03/trapbekleding-beuk.jpg Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton
woensdag 8 juli 2020

2 kozijnen vervangen

We willen 2 kleine kozijnen laten vervangen door kunststof exemplaren met kantel-kiep ramen. Afmetingen zijn (bij benadering) 100*60 cm.
woensdag 8 juli 2020

3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen

Ik wil mij zolder in 3 kamers met 3 aparte deuren laten opdelen met tussenwanden die geïsoleerd moeten worden en ook wil ik een vliering erboven laten maken(om spullen op te kunnen bergen). De hoogte tot de nok is 4 meter 70. Breedte is 7 meter 40 van de zolder Lengte is 5 meter 25. Er worden 2 dakkapellen van 420 bij 150 geplaatst die nog afgetimmerd moeten worden de knieschotten indien die verwijderd kunnen worden verwijderen en kastjes met schuifdeuren daarvoor in de plaats indien de knieschotjes niet verplaats kunnen worden netjes afwerken en opbergruimte maken met schuifdeuren. 3 lichtpunten voor iedere kamer en een trap naar de vliering. Bij voorkeur gelieve contact op te nemen via mijn e-mail.
woensdag 8 juli 2020

vide realiseren

Ik wil graag een vide laten maken waar een tweepersooonsbed op kan komen met trap. Afmeting ongeveer 160x210.
dinsdag 7 juli 2020

Schuurdeur verplaatsen

Wat zijn kosten voor verplaatsen van de schuurdeur van de voorkant naar de zijkant van de bakstenen schuur. Nieuwe opening maken, oude opening dicht metselen. Bij kleurverschil zullen wij daarna zelf de schuur schilderen. Nieuw kozijn nodig, misschien nieuwe deur, misschien bestaande deur. Graag dus als optie in offerte. Offerte graag per mail
dinsdag 7 juli 2020

Terrasoverkapping

Ik wil een terrasoverkapping naast mijn schuur. Er is begonnen aan een overkapping maar die deugt niet. Zie foto. Graag een ervaren vakman die ervaring heeft met terrasoverkappingen. Graag de golfplaten en hout hergebruiken. De constructie zal opnieuw gemaakt moeten worden.
dinsdag 7 juli 2020

kastje voor inbouw inductieplaat met voldoende ventilatie

Wij kopen een inductieplaat. Die komt op de afwasmachine. Probleem is dat we een inbouw moeten kopen om de functies te krijgen die we willen hebben. Dus hebben we een ombouw nodig met voldoende breedte, lengte en diepte opdat der plaat goed past, er netjes uitziet en er voldoende ventilatie is. We zoeken OF een goede timmerman (kast MDSF, wit afgelakt) OF een goede metaalbewerker (kast van RVS).
dinsdag 7 juli 2020

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920
dinsdag 7 juli 2020

2 Velux Dakramen 55 x 78 leveren en nieuw plaatsen

Plaatsen en eventueel in overleg leveren van 2 x Velux Dakraam 55 cm x 78 cm. Het is voor de achterzijde van een pannendak waar momenteel nog helemaal geen ramen in zitten.
dinsdag 7 juli 2020

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.
dinsdag 7 juli 2020

Fietsenhok in voortuin maken

Ik zoek een timmerman die een fietsenhok voor in mijn voortuin kan maken. De afmeting van het hok wordt 2,5 bij 3, geschikt voor minstens 3 fietsen. Het is verdiept en er moet een goed systeem voor afwatering komen. Graag van hout.
dinsdag 7 juli 2020

Glas in lood binnendeur vervangen

Er zit een ster in het glas-in-lood raam van mijn Cando-binnendeur. Dit wil ik graag herstellen. Het gaat om CanDo glas in lood kristal Dimension Dublin 231,5 x 93cm artikelnummer 8711251336009. Graag ontvang ik een indicatie (incl. schilderwerk indien dit nodig is) Het gaat eigenlijk om 1 paneel. Ik zie dat je ze alleen per 2 kan bestellen ?
dinsdag 7 juli 2020

2 trappen bekleden met massief Eiken

Ik wil graag 2 trappen laten bekleden met massief Eiken, in verstek gelijmd. De trappen zijn nu van beton.
maandag 6 juli 2020

Dakraam vervangen

Het velux dakraam (114*118) wat nu op mijn zolder zit wil ik graag vervangen door een kunststof exemplaar. Dit raam is niet goed geplaatst waardoor er waarschijnlijk nog dakpannen geslepen moeten worden. Ook wil ik het oude raam afgevoerd hebben.
maandag 6 juli 2020

Ubbink dakraam vervangen

Mijn Ubbink dakraam is kapot. De raamuitzetter is stuk. Graag laat ik hem vervangen. Het is een 4 pans dakraam, en ik heb geen voorkeur voor een merk. Ik kom graag met u in contact.
maandag 6 juli 2020

Keerwand plaatsen

Onze achtertuin heeft met de buren een grondkering van 10 meter breed en 2 meter hoog bestaande uit 40 jaar oude bielsen. De keerwand is aan vervanging toe. Wat voor keerwand het moet worden weten we nog niet. Schanskorven ? Betonblokken? Betonnen/gemetselde muur ? Wij zoeken een aannemer die ervaring heeft met een dergelijk werk.
maandag 6 juli 2020

Slot op slaapkamerdeur maken

In ons appartement in Delft willen we sloten laten maken op 3 binnendeuren. Het gaat om eenvoudige sloten, het hoeven dus geen cylindersloten te zijn. De bedoeling is dat de kamers zowel van binnen als van buiten op slot kunnen.
maandag 6 juli 2020

Trap vervangen

Er zit nu een wenteltrap metaal met hout en is niet gebruiksvriendelijk. Ook hebben we boven een overloop waar nieuw hekwerk moet komen. We willen een trap die bekleed kan worden met pvc en de trap die geplaatst gaat worden moet dicht worden ( stootranden). De hoogte van bestaande trap is 2,84 en de breedte is 94 cm maar deze trap komt bijna halverwege balustrade uit deze kan verplaatst worden zodat het makkelijker loopt het liefste een trap met alleen onder een kwart draai.
maandag 6 juli 2020

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil graag mijn oude garage deur vervangen naar een geisoleerd pui met loopdeur. Zie foto 1 als voorbeeld, en een foto van mijn oude garage deur met afmeting 2,37 bij 2,26 meter.
maandag 6 juli 2020

Houten binnenwand plaatsen met schuifdeur en bovenlichten

Ik wil het achterste deel van de doorgebroken woonkamer weer als extra slaapkamer gaan gebruiken zoals ooit origineel de situatie was. Er moet dus weer een scheidingswand komen (houten frame met gipsplaten) met een schuifdeur erin die in deze nieuwe wand wegvalt. Bovenin de scheidingswand smalle vaste bovenlichten (circa 30 cm hoog) met helder dubbel glas voor lichtinval. Plafondhoogte is 2,54 meter en de breedte op de plek waar de tussenwand moet komen is 2,60 meter.
maandag 6 juli 2020

Kozijn plaatsen in blinde muur

Ik wil graag een heel nieuw raam plaatsen in de voorgevel op de 2e verdieping. (steiger kan geplaatst worden). Het betreft een blinde (spouw) muur waar een totaal nieuw raam in moet komen dus er moet op de 2e verdieping een gat in de voorgevel komen voor een raam van 60 cm x 80 cm. Architect tekent dit in en vraagt vergunning aan. (vergunning beschikbaar rond week 40)
maandag 6 juli 2020

Trap opnieuw bekleden met tapijt

Onze trap moet opnieuw bekleed worden met tapijt. Dit wil ik als verrassing voor mijn ouders laten doen. Het gaat om 12 treden met een kwartslag draai erin!
zondag 5 juli 2020

Windveren vervangen of bekleden

Wij willen de windveren van onze hoekwoning vervangen of bekleden door onderhoudsvrij materiaal. Graag een passend advies dus vervangen of bekleden en welk materiaal? En wat zijn de te verwachten kosten compleet inclusief materiaal en werkloon (montage).

Partners

Partners van Casius