Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

25860 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

woensdag 22 november 2017

Kozijnen taatsdeuren

IK wil graag een staatsdeur tussen de keuken en de serre. De afmeting van de doorgang is 207 cm hoog en 141 breed. Profiel moet dun en zwart zijn. Aluminium met slank profiel (met glas)
dinsdag 21 november 2017

96 hsb wanden

Kosten, graag even contact
dinsdag 21 november 2017

Plafond verlagen

-Plafond BG verlagen dmv rachels incl stucplaat. 77m2. - Vliering maken op zolder incl vlizotrap. 23m2. - Geisoleerde scheidingswand plaatsen tussen badkamer en slaapkamer. 6,5 m2.
dinsdag 21 november 2017

Trap naar zolder laten plaatsen

Lezer, In maart 2018 kunnen wij terecht in ons nieuw koophuis. Wij willen hierbij graag een vaste zoldertrap laten aanleggen (houtenvloer) graag willen wij dit laten inmeten bezorgen en plaatsen, wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoor graag van u. M.v. g Whitney
dinsdag 21 november 2017

Inbraakwerend kogellagerscharnier monteren

Ik wil graag dat er een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst word in mijn deur van de garage.
dinsdag 21 november 2017

Inbraakwerende kogellagerscharnier plaatsen

Ik wil graag dat er in de schuur deur een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst word.
dinsdag 21 november 2017

Inbouwkast onder de trap maken

Inbouwgarderobe onder de traf
dinsdag 21 november 2017

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.
dinsdag 21 november 2017

Kiep kantelraam laten repareren

Onlangs hebben wij een huis gekocht waarvan 1 kiep kantelraam defect blijkt te zijn. Zoals op de foto is te zien mist er een onderdeel aan de kant van het raam bij de klink waardoor het mechanisme elkaar niet altijd vastpakt. Wanneer ik ervoor zorg dat het mechanisme wel (tijdelijk) goed loopt, merk ik dat bovenin het raam het een en ander mis gaat. Een aantal onderdelen lopen vermoedelijk tegen elkaar aan waardoor het raam niet naar behoren werkt. Daarnaast is 1 van de 2 schroeven die de klink van het 2e kiep kantelraam op z'n plek houden halverwege afgebroken. Zou u een 2e offerte / prijsindicatie willen opgeven om dit te herstellen?
dinsdag 21 november 2017

Koof laten maken

Graag zouden we in de slaapkamer een koof/ombouw willen laten maken om de leidingen van de kachel. Er kan niet in de muur geboord worden, dus moet aan het plafon bevestigd worden. De slaapkamer wordt hierna gestuct
maandag 20 november 2017

Taatsdeur leveren en plaatsen

Hoogte 2,6 mtr Aluminium met slank profiel (met glas)
maandag 20 november 2017

Buitendeur inmeten en monteren

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het opmeten en even later zetten van een buiten deur. Het betreft een hardhouten buiten deur met glas en 1 punt sluiting. Tijdens het opmeten zal ik graag advies over slot/ophanging/etc. Willen ontvangen.
maandag 20 november 2017

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis veranderen: - in de bijkeuken schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter; deze deuren moeten nog besteld worden - een kast op de slaapkamer ombouwen naar een inloopkast (ik weet precies wat ik wil; er komt ook een storemax kastdeel in en nog wat andere dingen: die kast moet ik nog bestellen). - op de bovenste etage enkele planken bevestigen op strips aan de muren
maandag 20 november 2017

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 20 november 2017

Vast dakraam in een hellend dak plaatsen

Ik wil graag een klein dakraam (Ubbink 40 centimeter bij 30 centimeter) laten plaatsen in een schuin dak van 45 graden voor een kleine badkamer, op onze zolder laten zetten.
maandag 20 november 2017

Gevolgschade van een daklekkage herstellen

Wij hebben een paar weken geleden een flinke lekkage gehad in het dak (het probleem zelf is verholpen door een dakdekker), maar de waterschade aan het knieschot en dakbeschot moet nog hersteld worden. Ter indicatie: plaatmateriaal (knieschot) moet vervangen worden en het dakbeschot zelf is overschilderbaar.
maandag 20 november 2017

Plaatsen van een trap

Ik wil een rechte houten trap of zwevende trap van ongeveer 2,20 meter laten plaatsen. Er dient een muurplaat geplaatst te worden om de druk te verdelen. De vloer boven wordt gedragen door dikke balken van 30 cm ongeveer. De trap moet wat stijler.
maandag 20 november 2017

Trap met laminaat laten renoveren

Traprenovatie met laminaat met 13 treden
maandag 20 november 2017

Nieuw deurbeslag laten monteren

Wij willen graag nieuw deurbeslag met een veiligheid cilinder op de voordeur. En eventueel een anti inbraakstrip.
maandag 20 november 2017

Loopdeur in een overheaddeur maken

Wij hebben in ons bedrijfspand 2 grote overhead deuren. En wij willen hier graag loopdeuren van maken.
maandag 20 november 2017

Kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw

Het gaat hier om 8 begane grond appartementen die vanuit de Vve vervangen moeten worden. Graag een afspraak m. Bt een gedetailleerde offerte zowel houtvals kunststof. Afmeting plusminus 3. 40 x 256
zondag 19 november 2017

Binnendeuren klemmen en deurkrukken kraken

Wij willen graag eerst een beoordeling van de huidige deuren. Moeten er nieuwe deuren in of kunnen ze hersteld worden? Verder is de valdorpel van de voordeur kapot. Deze moet vervangen worden, maar dan moet waarschijnlijk eerst de deur eruit om te kunnen zien van welk merk hij is. En dan er weer in hangen tot er een nieuwe is gekocht.
zondag 19 november 2017

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
zondag 19 november 2017

Koof maken in keuken

Wij hebben een keuken laten plaatsen, alleen de koof zat niet inbegrepen. We hebben platen en balken voor het geraamte en de schroeven. We zoeken een vakman die de koof kan maken.
zondag 19 november 2017

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam.

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draaikiepraam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.
zondag 19 november 2017

Achterdeur vervangen

Ik wil mijn bestaande achterdeur laten vervangen door een Weekamp type WK044, inclusief 3 puntsluiting, veiligheidsglas en beslag met kerntrekbeveiliging. Huidige deurmaat: 210.5 x 82.5 x 40 cm.
zondag 19 november 2017

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Wij willen graag ons huis (appartement, begane grond) goed tochtvrij laten maken. Dit betreft met name de deuren en raamkozijnen aan de achterkant van het huis, en de voor- en haldeur. We hebben eerder zelf al wat geprobeerd met plakstrippen, maar willen het nu graag echt netjes aangebracht zodat we klaar zijn voor de winter.
zondag 19 november 2017

Gamma Secustrip op voordeur en voordeurkozijn plaatsen

Ik wil op mijn voordeur en voordeurkozijn een Gamma Secustrip laten monteren. Alle benodigdheden zijn in huis. De strip moet een klein stukje worden ingekort. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
zondag 19 november 2017

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.
zondag 19 november 2017

Vervanging van dubbel glas

Kunt u mij een gespecificeerde offerte geven voor de vervanging van dubbelglas in HR++. Gelaagd veiligheidsglas is niet nodig. Het gaat om 4 grote ramen met de volgende globale afmetingen:   2 ramen studeerkamer: hoogte x breedte: 203 x 225 cm hoogte x breedte: 203 x 235 cm 2 ramen tuinkamer met schuifpui: hoogte x breedte: 200 x 220 cm hoogte x breedte: 200 x 220 cm   De locatie is Maasbommel. De ramen bevinden zich op de begane grond. Het betreft 1 schuifpui en 3 vaste ramen. Alle in aluminium kozijnen. Er staat op het huidige glas vermeld: RAPD PANE KGraag in uw offerte vermelden: • aanduiding van het glasmerk en type • de isolatiewaarde • keurmerken die van toepassing zijn • termijn waarop het geplaatst kan worden • hoe lang de plaatsing in beslag neemt
zondag 19 november 2017

Louvre buitenluiken maken

Het betreft het maken van Louvre luiken voor de buitenkant van de ramen. Ik wil graag houten luiken, in totaal gaat het om 7 ramen met als hoogte: 200, 5 keer. Volgend jaar wordt het huis geschilderd en op nieuw gevoegd, ik ben op zoek naar een prijsindicatie om te kijken of ik dan ook de luiken wil plaatsen.
zondag 19 november 2017

Deur met inbraakschade vervangen

2 weken geleden is er poging tot inbraak bij ons geweest. Onze deur is vernield met een koevoet. Dit moet hersteld/vervangen worden. Deur is van stevig hout materiaal. De precieze afmetingen weet ik niet.
zondag 19 november 2017

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.
zondag 19 november 2017

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand laten zetten van metalstud met stalen kozijn en opdekdeur van 201.5 cm. x 88 cm. Wand (3,70 x 2,05 meter hoog) met steenwolisolatie en gipsplaten van 12,5 mm. dik. Deze behangklaar afwerken en met hang- en sluitwerk.
zondag 19 november 2017

Binnendeur vervangen

Ik heb een stompe binnendeur gekocht met glas en losse roedes. Ik wil die deur hier laten afhangen. Het glas zit er al in, maar de roedes moeten er nog op. Ik heb ook al het hang- en sluitwerk hier aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 19 november 2017

Onderste deel van een houten buitendeur vervangen

Ik moet op 5 januari mijn huurwoning opleveren. Voor die tijd wil ik door een timmerman 3 houten delen in de onderkant van mijn buitendeur laten vervangen. Op die plek heeft een kattenluik gezeten en ik moet de deur naar de oorspronkelijke staat laten terugbrengen. Ik wil de nieuwe delen dan ook even laten schilderen. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, zodat u de klus kunt inmeten.
zondag 19 november 2017

Niet dragende houten wanden verwijderen

Het betreft het verwijderen van 2 wanden van maximaal 10 m2 per stuk. De wanden bestaan alleen uit hout/triplex en is dus ook niet dragend. De afwerking hierna zal ik zelf verzorgen.
zaterdag 18 november 2017

Verlaagd plafond met inbouwspots maken

Ik wil graag een verlaagd plafond in mijn woonkamer/keuken van gipsplaten zodat het gestuukt kan worden met inbouwspots. Het gaat hier om 54 vierkantenmeter.
zaterdag 18 november 2017

Dakramen plaatsen

Wij willen 2 velux dakramen van 98 x 78 cm laten plaatsen. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.
zaterdag 18 november 2017

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil een dubbele taatsdeur tussen de woonkamer en leefkeuken. Het gaat om een totale afmeting van 232 bij 130 breed.
zaterdag 18 november 2017

Kozijnen vervangen en deuren afhangen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar 8 stalen kozijnen vervangen voor houten kozijnen, stomp. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het plaatsen van houten kozijnen en het afhangen van 8 deuren, de deuren worden zelf geleverd. Ten tweede willen we weten wat het kost als er alleen 8 deuren hoeven te worden afgehangen, allen stomp.
zaterdag 18 november 2017

Vlonder repareren

Wij hebben een vlonder van ongeveer 15 meter bij 4 meter naast onze woonboot liggen (in het water dus). Een van de houten dwarsbalken heeft rotte plekken. Ik denk dat er een nieuwe houten dwarsbalk geplaatst moet worden (eventueel met nieuwe palen) en dat de vlonderplanken kunnen worden hergebruikt. Tevens is er nog een tweede klus: het dak van het tuinhuisje dat op de vlonder staat moet vervangen worden.
zaterdag 18 november 2017

Kiep-/kantelramen afstellen of repareren

Op te lossen: 1 raam sluit slecht in onderste schanierpunt. Bij slagregen komt vocht langs het rubber. Vanaf de bouw, 12 jaar terug, sluit het raam al niet goed. Ik moet het raam oppakken om hem goed te kunnen sluiten. Kunt u het raam goed afstellen?
zaterdag 18 november 2017

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil graag mijn oude messing brievenbus vol bruine, niet te verwijderen, vlekken vervangen, omdat mijn voordeur en gevel nu netjes gemaakt zijn. Ik heb een nieuwe brievenbus gekocht, maar hij past niet precies. Dus moet er een vakman aan te pas komen. Welke goede timmerman kan mij helpen?
zaterdag 18 november 2017

Houten boeidelen vervangen door Keralit

De gevels van mijn woning zijn vervangen en nu voorzien van Keralit. De boeidelen moeten echter nog gebeuren. Ik zou graag willen weten wat daarvoor de kosten zijn. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, aanbrengen van de nieuwe boeidelen en alles schoon opleveren.
zaterdag 18 november 2017

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

Tussen de woonkamer en de gang hebben we een metalen deurkozijn met daarin een houten opdekdeur. Op het punt waar het slot in de metalen sponning valt, is de uitsparing uitgescheurd. Wij willen graag advies van een vakman omtrent de vraag of het kozijn gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Wij zijn telefonisch lastig bereikbaar, maar reageren altijd op uw email-bericht.
zaterdag 18 november 2017

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.
zaterdag 18 november 2017

Trapopgang dichtmaken met een schuifdeur

Ik wil een schuifdeur laten maken en deze laten plaatsen bij de trapopgang in onze woonkamer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het kost. Ik wil een afspraak maken om de klus hier eerst even in te meten.
zaterdag 18 november 2017

Vervangen van onderdorpels, glas en luiken

Het betreft het vervangen onderdorpels van 2 kozijnen inclusief nieuw glas en de eerste 10 cm van de stijlen. Tevens zal het lood onder de dorpels vervangen moeten worden en de 2 houten luiken. De onderdorpels zijn ongeveer 2.20 meter lang, de luiken zij 35 bij 25 cm en het glas 1.35 bij 40 cm.
vrijdag 17 november 2017

Kozijn met taatsdeuren en glaspanelen plaatsen

Wij wonen sindskort in een oude woning en zijn die aan het verbouwen. We hebben er al nieuwe openslaande tuindeuren in laten zetten. Aan de andere kant van de kamer willen we tussen de keuken en kamer graag een stalen kozijn laten plaatsen met taatsdeuren en aan de zijkanten glaspanelen. We willen een verdeling met 4 glasvakken. We willen de deuren op dezelfde hoogte als de tuindeuren, omdat we dit optisch mooi vinden. Dat zou betekenen dat er aan de bovenzijde ook nog een 'bovenlicht' met glas komt. De opening is 260 cm hoog en 295 cm breed. We laten de klus hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag uw advies.

Partners

Partners van Casius