Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26948 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, uitbouwen houten schuur met metalen frame, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

donderdag 23 mei 2019

Uitbouwen houten schuur met metalen frame

Houten schuur met goede metalen frame waarvan hout vervangen moet worden en de schuur uitgebouwd.
donderdag 23 mei 2019

Trapkast onder trap bouwen

Ik wil graag onder mijn rechte, dichte trap naar de 1e verdieping een poetshok. Daarvoor zal de trap aan de zijkant rechtgezet moeten worden. Dus een frame met een MDF wand met daarin 1 enkele kleine deur en een dubbele deur ernaast. Voor de stijl zie bijlage.
woensdag 22 mei 2019

Deurkozijn vervangen in schuur

Wij hebben een nieuwe schuurdeur hangen maar willen graag het kozijn vervangen voor een HARD HOUTEN kozijn. De afmeting van het oude kozijn is circa 900mm bij 2005mm Het gaat om het demonteren en plaatsen van het kozijn en het afhangen van de schuurdeur.
woensdag 22 mei 2019

vlizotrap installeren

Ik wil graag een vlizotrap van 60 x 1.20 laten installeren. Er zit al een luik in het plafond maar deze is nu niet groot genoeg voor de trap. Het gaat om een houten plafond. De klus bestaat dus uit het plaatsen van de trap en het luik passend maken.
woensdag 22 mei 2019

Kast in trappenkast maken

Ik ben op zoek naar iemand die een draaikast in mijn trappenkast kan maken en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
woensdag 22 mei 2019

Rolhor voor deur installeren

Goede middag . Ik heb van mijn broer een rolhor voor mijn tuindeur gekregen voor mijn verjaardag . Deze is afkomstig van de Praxis . Daar ik minder valide ben, zou ik graag hulp willen hebben van u . Ik moet er wel bij zeggen dat de drempel van graniet is. Ik hoop snel iets van u te kunnen ondernemen
woensdag 22 mei 2019

Houten dorpel vervangen door kunststof variant

Onze buitendeur dorpel is verrot en is aan vervanging toe. Ik wil er een kunststof dorpel in hebben.
woensdag 22 mei 2019

Binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer

Ik wens een binnentrap, linksdraaiend met onderkwart. Een trapgat moet nog gemaakt worden. Wordt 90 x 190 cm (iets langer kan wel, breder niet). Verdiepingshoogte is 251 cm (vloer tot vloer). Met stootborden en met leuning. Betreft wel een betonnen vloer waar rekening mee gehouden moet worden.
woensdag 22 mei 2019

Tweede trapleuning aanbrengen in jaren dertig woning

Wij hebben een jaren dertig woning in Utrecht met 1 leuning aan de muurkant. Het is een hardhouten trap met een houten trapleuning. Wij willen graag een tweede trapleuning plaatsen aan de andere zijde met een bijbehorend hekwerk, in de stijl van de woning, zodat de trap veiliger is. Wat zijn hiervan de kosten? Het is een trap met 14 treden. Bijgevoegd een foto van de trap. Het gaat dus om een linkerzijde van de trap, gekeken vanaf de begane grond.
dinsdag 21 mei 2019

Houten balkon vervangen

We wonen in een jaren 30 huis en hebben een houten balkon. Deze is rot en moet worden vervangen. We willen graag exact hetzelfde een hardhouten balkon. De lengte is ongeveer 4,5 - 5 meter en het balkon rust op 3 balken en heeft houten balustrades.
dinsdag 21 mei 2019

Houten balkonhek op maat maken en plaatsen

Ik wil een houten balkonhek van 12,5 meter lang en 1 meter hoog op maat laten maken en plaatsen. Ondergrond is geen probleem, balkon is pas vernieuwd. Hek kan aan de ene kant makkelijk vastgezet worden , aan de andere kant mag het niet vastgeschroefd worden door de VvE. Hiervoor zal er een andere oplossing voor bedacht moeten worden. Ik laat mij graag adviseren.
dinsdag 21 mei 2019

Kelderkoekoek souterain

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het realiseren van een kelderkoekoek in de logeerkamer (souterain) inclusief inschatting op welk termijn dit mogelijk is. De logeerkamer heeft op dit moment een lichtstraat waardoor het al wat daglicht binnenkrijgt via de bovenliggende raampartij van de woonkamer. Ik heb een aantal foto's + tekeningen echter kan via dit formulier maar 1 bijlage bijsluiten. Indien u meer wenst te ontvangen voor het opstellen van een goede offerte, hoor ik dat graag!
dinsdag 21 mei 2019

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik wil graag de schuurdeur naar de andere kant van onze stenen schuur verplaatsen. ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 21 mei 2019

Voordeur plaatsen

Ik wil een nieuwe voordeur laten plaatsen die ik zelf zal aanschaffen. De huidige voordeur verwijder ik zelf.
maandag 20 mei 2019

Vaste trap naar zolder

Ik zou graag een houten vaste trap naar zolder willen. De trap moet boven de huidige trap komen, er is daar nog geen trapgat. Op de overloop zit een vlizotrap, deze moet dan ook verwijderd worden en het gat dicht gemaakt worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn en hoe snel dat gerealiseerd kan worden.
maandag 20 mei 2019

Portiekdeur van appartement en brievenbussen vervangen

Ik wil graag de portiekdeur en de brievenbussen van een appartementencomplex late vervangen. Ik ontvang graag 1 offerte per onderdeel, inclusief de materialen.
maandag 20 mei 2019

Gipswand laten repareren

Ik wil graag 2 gaten laten repareren in een gipswand. De gaten zijn ontstaan door een afgebroken kapstok (er waren verkeerde pluggen gebruikt. De gaten zijn 5 cm breed en staan ongeveer 50 cm van elkaar vandaan. De hele muur is 125 x 260 cm maar ik vermoed dat het mogelijk is om het desbetreffende stuk uit te zagen ipv de hele muur te vervangen. De bijgevoegde afbeelding laat een van de twee gaten zien.
maandag 20 mei 2019

Kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen

In mijn achterhuis heb ik nu een raam dat uitkijkt op mijn tuin. Wat ik echter wil is een groot kozijn met daarin 2 terrasdeuren, zijlichten aan beide kanten en bovenlichten (inclusief glas). De afmetingen van het nieuwe kozijn moeten ongeveer 2,40 tot 2,60 (b) en 2,80 (h) meter worden. Daarvoor moet het huidige kozijn verwijderd worden, een stuk (draag-) muur verwijderd worden en dus ook een stalen balk geplaatst worden. Daarnaast moet in dezelfde ruimte een tussen muur verwijderd worden om van 2 kamers 1 grote keuken te maken. Voor zover bekend is deze muur niet (meer) dragend. De muur is ongeveer 3,50 meter breed en 3,00 meter hoog.
maandag 20 mei 2019

Trapleuningen van RVS op maat maken en monteren

Het monteren van 5 trapleuningen, sommigen moeten ook nog op maat gemaakt worden. Het materiaal is RVS. Materiaal is besteld.
maandag 20 mei 2019

Boeidelen vervangen

Ik wil de boeidelen laten vervangen op schuur. Afmeting schuur 4 bij 2.35 meter. Het moeten trespa boeidelen zijn. Misschien wil ik ook meteen de regenpijp laten vervangen. Graag een offerte.
maandag 20 mei 2019

Luik in laminaatvloer aanbrengen

Ik laat eerdaags de spouwmuren isoleren en zo ook de vloer. Voor dat laatste is echter een luik naar de kruipruimte noodzakelijk en dat heb ik niet meer sinds er laminaat gelegd is. Graag hulp gevraagd voor het aanbrengen van een luik in de BG-vloer opdat kruipruimte toegankelijk wordt voor isolatie.
maandag 20 mei 2019

2 draaiende delen van dakkapel vervangen

Ik wil 2 ramen van een dakkapel vervangen door 2 nieuwe inclusief dubbelglas. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 20 mei 2019

2x Velux dakraam vervangen SK06 SK08

Ik ben op zoek naar iemand die 2 dakramen SK06 en SK08 voor mij kan vervangen door nieuwe. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
maandag 20 mei 2019

2 tuimelramen plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in een schuin pannendak 2 tuimelramen kan plaatsen. De ramen moeten 113 bij 118 cm groot worden. De kozijnen moeten van hout of kunststof zijn, maar dit bespreek ik graag met de vakman.
maandag 20 mei 2019

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die een trap kan maken inclusief trapgat in de betonnen vloer. Het moet een houten trap met 2 bochten worden. Dit mag doordeweeks, maar ook in het weekend. Ideaal zou zijn: ergens tussen 12 juli en 31 juli.
maandag 20 mei 2019

Vervangen van een binnendeur

Ik zoek een deurenspecialist die een houten binnendeur in mijn woning kan vervangen. In de deur zijn kleine raampjes aanwezig. Wellicht wil ik hier een deur voor in de plaats met een industriële look. Wellicht moet ook het kozijn vervangen worden.
maandag 20 mei 2019

Het vervangen van een viertal ramen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een 4 tal ramen/kozijnen in het schuine pannendak kan vervangen. 1 van de ramen moet ook vergroot worden. Ik zie graag kunststof kozijnen als vervanging van de huidige kozijnen. Het gaat om 1 raam aan de voorzijde en 3 ramen aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een tussenwoning.
maandag 20 mei 2019

Garagedeur beveiligen

Metalen kanteldeur moet van een degelijk slot worden voorzien.
maandag 20 mei 2019

Garagedeur elektrisch bedienbaar maken

ik wil mijn garagedeur van handmatig, elektrisch maken. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 20 mei 2019

Raamkozijnen vervangen

Ik wil graag 4 raamkozijnen vervangen: 62x113 cm 2x 62x112 cm 60x112 cm Ik ontvang graag een offerte.
maandag 20 mei 2019

3 puntsluiting plaatsen in een voordeur

3 puntsluiting plaatsen in een voordeur. Inclusief materiaal en montagekosten etc.
maandag 20 mei 2019

Vervanging dakraam

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het dakraam aan de achterzijde. Er zal een GGL-8 geplaatst moeten worden. De afwerking zal ik zelf verzorgen.
maandag 20 mei 2019

Dakraam plaatsen

Ik heb een 4 pan dakraam en wil graag een 6 pan dakraam past tussen de balken. Het aftimmeren aan de binnenzijde van het dak zal ik zelf verzorgen.
zondag 19 mei 2019

Timmerwerk in stacaravan

Oude inbouwkasten verwijderen, nieuw wandje plaatsen en plafondplaat vervangen.
zondag 19 mei 2019

Elektrische garagedeur (met zonnepaneel)

We willen de garagedeur veranderen. We willen graag een elektrische poort installeren, met zonnepaneel. En de mogelijkheid om het systeem te wissen en te openen in geval van een storing. Contact bij voorkeur in het Engels of Frans.
zondag 19 mei 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een timmerman die een tweedelige Louvredeur op maat kan maken. Afmeting bedraagt 215 bij 68 cm. Materiaal bij voorkeur steigerhout.
zaterdag 18 mei 2019

Het renoveren van een dichte trap

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. De trap is niet bekleed, van donkerbruin hout een heeft licht beschadigde treden. Het is een dichte trap die met een lichte bocht naar boven loopt. Graag een bekleding (stofferen of laminaat).
zaterdag 18 mei 2019

Velux dakraam plaatsen

Ik heb een Velux dakraam gekocht. Het oude raam van 114 bij 118 cm kan niet mer dicht en dient dus te worden vervangen. De afwerking wil ik graag in overleg bespreken.
zaterdag 18 mei 2019

Vervangen 4 kozijnen

Wij willen 4 nieuwe houten kozijnen inclusief glas laten plaatsen. Raam 1: dubbel raam Raam 2: enkel raam moet dubbel raam worden Raam 3: enkel raam moet dubbel raam worden Raam 4 enkel raam moet dubbel raam worden
zaterdag 18 mei 2019

Rolluiken plaatsen

Bij 2 slaapkamer ramen wiilen wij rolluiken laten plaatsen. Op de 1e etage. Allebei 165 cm hoog en 1 kozijn van 1 meter breed en 1 van 58 cm breed. De maat is van het kozijn. Liefst zelf komen opmeten zodat de goede maat besteld kan worden.
zaterdag 18 mei 2019

Balustrade plaatsen op bordestrap

Het is een bestaande bordes trap waar we een balustrade op willen hebben. Deze is er nu niet.
vrijdag 17 mei 2019

Bedstee laten bouwen

Ik zou graag een bedstee laten maken van 200 cm lang en 130 cm breed, Hij komt naast een rechte muur te staan in een hofjeswoning. De hoogte zal denk ik zeker 150 cm moeten zijn. Of 200 cm voor kast ruimte erboven. Voordat het bouwen mogelijk is, moet ik nog wel liefhebbers vinden voor 2 grote antieke buffetkasten. Dat kost wat tijd.
vrijdag 17 mei 2019

Verwarmingsombouw

Ik wil graag een verwarming ombouw met vensterbank vooronder het raam en een ombouw voor een kleine verwarming in de hoek laten plaatsen. De radiator onder het raam is ongeveer 3 meter lang en in de hoek 60 cm.
vrijdag 17 mei 2019

Deur en kozijn van schuur vervangen

Het houten kozijn en de deur dient te worden vervangen. De dichte deur dien rechts draaiend naar buiten te zijn. Het kozijn is 88 cm breed en 195 cm hoog en de deur 77 cm breed en 192 cm hoog.
vrijdag 17 mei 2019

Trapopgang en onder de trap afsluiten met schuifdeuren

Ik wil graag de trap afsluiten met een schuifdeur met matglas en voor onder de trap een schuifdeur zonder glas. De afmeting is totaal +/- 240 bij 215 cm.
vrijdag 17 mei 2019

Kunststof dakraam vervangen of repareren

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn kunststof dakraam kan repareren of vervangen. Het betreft een raam van 106 bij 68 cm die door brand bij de buren is aangetast.
vrijdag 17 mei 2019

Vlizotrap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de vliering

We willen een compacte vlizotrap (aluminium) van 1e verdieping naar zolder/vliering laten monteren. Het trapgat is 60 bij 40 cm en zal vermoedelijk iets moeten worden vergroot (de zoldervloer is van hout), tot bijvoorbeeld 60 bij 60 cm (dat is een soort minimumgrootte, zo heb ik uit de beschrijvingen van vlizotrappen begrepen).
vrijdag 17 mei 2019

2 Trappen bekleden met hout

Ik ben op zoek naar iemand die mijn betonnen trappen wilt bekleden met een loper van hout. Ik weet niet precies om hoeveel treden het gaat, maar het zijn 2 trappen. 1 kwart en 1 Z trap. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Bij voorbaat dank.
vrijdag 17 mei 2019

Trapgat zagen en nieuwe zoldertrap plaatsen

Wij willen een vlizotrap naar zolder vervangen door een ruimtebesparende vaste trap. Het huidige gat in het plafond dient dicht gemaakt te worden en te worden verplaatst. Het betreft een houten verdiepingsvloer. Vervolgens dient een ruimtebesparende steektrap tegen een muur te worden geplaatst. Om dit te realiseren dient 1 slaapkamer deur te worden verplaatst.
donderdag 16 mei 2019

Open trap dichtmaken

Ik wil graag de zoldertrap dicht laten maken.

Partners

Partners van Casius