Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26984 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: stalen deur plaatsen, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, kozijnen vervangen, raam door openslaande deuren vervangen, tochtportaal maken in een restaurant, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

zondag 22 juli 2018

Hordeur monteren schuifpui

Graag wil ik de hordeur laten monteren aan de achterzijde van het huis. Hij moet op maat gemaakt en geplaatst worden. De lengte is ong 110cm en de breedte ong 230cm
zondag 22 juli 2018

Hor montere

Hor gekocht voor de balkondeur. Houten kozijn. 2mx1m grootte. Kunnen jullie dit maken en plaatsen?
zaterdag 21 juli 2018

Kiep kantelraam repareren

Het kiep kantel raam op onze slaapkamer van alleen nog maar kantelen. In alle standen van de hendel kantelt hij naar voren, we kunnen hem dus niet meer open doen of sluiten
zaterdag 21 juli 2018

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Creëren van een trapgat van de 1ste verdieping naar de zolder. Materiaal is gewapend beton, locatie in Sneek.
zaterdag 21 juli 2018

Klompenhok bij een chalet bouwen

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting
vrijdag 20 juli 2018

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Goeden middag, Ik wil mijn chalet de canexel del laten vervangen door kunststof delen, Het chalet is gebouwd bij MAAT CHALETS , Lelystraat 95 , 3364 AH Sliedrecht . Type rio midas speciaal, afmetingen10,00 x 3,60 m
vrijdag 20 juli 2018

Monteren van een hordeur.

Monteren van een hordeur. Het gaat om 1 hordeur voor een buitendeur. (voordeur). Ook een haakje erbij monteren zodat de kat de hordeur niet open kan maken met zijn pootje.
vrijdag 20 juli 2018

Kozijnen vervangen

Wij willen 9 kozijnen laten vervangen door kunststofkozijnen. Ze zijn 129cm bij 220 cm groot. 3 met krukbedienbaar valraam en 6 met vaste vleugel. HR++ 4/15/5 Argon. Retroprofiel met HVL verbinding.
vrijdag 20 juli 2018

Trapopgang en overloop opknappen

Wil schrootwerk in trapopgang laten vervangen en eveneens plafond overloop. Vervanging door wanddelen (hout/MDF of kunststof - moet nog keuze maken, graag suggesties). Voorwaarde is dat bestaande schrootwerk blijft zitten. Afmetingen: plafond: 97x 292 cm; 1. 53 x 198 cm (verloop met luik vlizotrap); Wand: 244 x 253 cm. , eventueel af te werken met sierlijstjes. Lichtpunt (spotje) moet in nieuwe bekleding worden geïntegreerd. Zie ook foto's.
vrijdag 20 juli 2018

Gat in gipswand dichten

Er zit een gat in mijn muur. Het is van gips. En ik wil het vervangen/vullen.
vrijdag 20 juli 2018

Kozijn met deur en een raam plaatsen

Er moet een deur met kozijn geplaatst worden in een open douceruimte en een raam op het noordeinde in den haag
vrijdag 20 juli 2018

Reparatie van een draai kiepraam

Draaikiepraam van het merk Aubi kan niet meer van kiepstand af, sluit niet meer.
vrijdag 20 juli 2018

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

De Canexel bekleding van een Ocala chalet type 800 x 370 cm van ARCABO vervangen door kunststof.
vrijdag 20 juli 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik drie horren op maat laten maken en bevestigen in/op houten kozijnen, 2 horren zijn voor ramen bedoeld en 1 deurhor. De horren worden door ons aangeschaft.
vrijdag 20 juli 2018

Roldeuren voor kasten maken

Ik wil van de beschikbare ruimte onder de schuine dak als opbergruimte gebruiken. De bestaande planken zullen daardoor vervangen door roldeuren. Het is een klusje voor ERVAREN timmerman. Graag afspraak maken om even langs komen voor details.
vrijdag 20 juli 2018

Raam in blinde muur plaatsen

We hebben een hoekhuis op het oog waar we graag een raam willen laten plaatsen in een blinde muur. Het raam hoeft niet open te kunnen en mag de ongeveer 1,5 meter breed en 0. 5 meter hoog worden. Liefst een kunststof kozijn met houtlook, incl uitslijpen afwerken en lekdorpels. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Graag ontvangen we per mail een indicatie van de kosten.
vrijdag 20 juli 2018

Kozijnen vervangen

Ik wil de kozijnen van de deur vervangen naar kunststof kozijnen. Nu heb ik houten kozijnen. Het gaat om 8 kozijnen en 1 deur
vrijdag 20 juli 2018

Dakraam op zolder plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen voor extra ventilatie. Kunt u een offerte sturen met 3 verschillende maten (incl het plaatsen). En wat is het prijsverschil tussen hout en kuntstof? Hoor graag van u.
vrijdag 20 juli 2018

Dakramen vervangen

Ik wil graag 2 dakramen laten vervangen op de bestaande dakramen. Wat zijn de kosten er van het gaat om een velux GGL3 PK10 94 cm bij 106 cm
vrijdag 20 juli 2018

Hordeur vervangen

Graag laat ik een deurhor monteren bij de achterdeur naar de tuin (houten kozijn, begane grond). De deurhor is al in huis, maar moet nog op maat gemaakt en gemonteerd worden, rechtsdraaiend. De oude hordeur mag gedemonteerd en weggevoerd worden.
donderdag 19 juli 2018

Horren en hordeur laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar twee inzethorren voor op twee slaapkamers. Per kamer betreft het 1 kiepraam dat hoog en smal is. Ook zijn wij benieuwd naar een offerte voor een schuifhor dan wel plissehordeur voor onze openslaande deuren van de woonkamer naar de tuin. Is het gebruikelijk hiervoor een afspraak te maken?
donderdag 19 juli 2018

Vier rolhorren in houten kozijnen monteren

Horren gaan we kopen, 68x155, breedte is goed, hoogte moet ingekort tot 142. Graag horen we hoeveel dit kost.
donderdag 19 juli 2018

Pedelstaf laten maken

Voor onze constitutie borrel op 17 september hebben wij een pedelstaf nodig die ongeveerhoog is. Indien mogelijk zouden wij ons logo hierop willen hebben (voorbeeld in bijlage, indien nodig kan een ai bestand gestuurd worden) en eventueel een tekst in gegraveerd. Verder staan wij open voor input over materiaal en vormgeving.
donderdag 19 juli 2018

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil graag de zolderverdieping afsluiten door een schuifdeur onderaan de trap te laten plaatsen. Doordat de gang erg smal is zal een normale deur niet werken. Ook wil ik graag weten of het mogelijk is om een schuifdeur te plaatsen die in elkaar vouwt zodat de droger en beneden trap niet afgesloten worden als de deur open staat.
donderdag 19 juli 2018

Nieuwe tuinpoort plaatsen

Er moet een nieuwe poort geplaatst worden, de huidige gaat niet meer open of dicht door verzakking. Er zal eerst iemand moeten komen kijken waarschijnlijk. Graag hoor ik wat er mogelijk is en wat het ongeveer zal kosten.
donderdag 19 juli 2018

Oude plafond door gipsplaten vervangen

Oude plafond van woning vervangen door gipsplaten. Oppervlakte per verdieping 45m2 ongeveer. Materialen worden zelf aangeschaft. Wij zijn voornemens een woning te kopen maar we willen graag weten wat bepaalde kosten zijn. Dus graag vrijblijvende offerte.
donderdag 19 juli 2018

Raam door openslaande deuren vervangen

Op de plek waar nu een raam zit wil ik graag openslaande deuren laten plaatsen. Het lijkt er op dat die er al eens gezeten hebben. Ik wil weten wat het ongeveer kost en of dat bouwkundig kan. De afmeting weet ik niet.
donderdag 19 juli 2018

Tochtportaal maken in een restaurant

Ik wil graag een tochtportaal laten maken voor de ingang van mijn restaurant. Afmetingen volgen. Circa 2. 71 hoog en 2x 2 (bxl). Diverse mogelijkheden, invulling in overleg vakman.
donderdag 19 juli 2018

Radiatorbekleding met vensterbank plaatsen

Leveren/plaatsen van radiatorbekleding/vensterbanken in keuken en woonkamer (op korte termijn).
donderdag 19 juli 2018

Hout door kunststof vervangen op de voorgevel

Ik wil mijn voorgevel vervangen. De houten kozijnen zijn in een vervallen staat. Graag wil ik dit laten vervangen voor kunststof.
donderdag 19 juli 2018

Blokhut Roos laten monteren

Betreft blokhut 'Roos' (2.95 x 2.50 meter): We willen graag weten wat de montagekosten zijn. Bestrating is aanwezig.
donderdag 19 juli 2018

Houten voordeur laten repareren

Onze houten voordeur heeft last bij het sluiten ervan, hij gaat netjes dicht alleen zodra je het via de deur hendel op slot wilt draaien dan klemt die, dan moet je heel veel kracht gebruiken wil je het kunnen sluiten. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.
donderdag 19 juli 2018

Antislip in een houten trap frezen

Ik wil graag antislip rubbers laten frezen en plaatsen. Het gaat om 2 x trappen hout, wit geschilderd. 15 treden per trap. Met 1 x rubber strip wit ral9010.
donderdag 19 juli 2018

Vlizotrap monteren

Ik wil graag een nieuwe vlizotrap laten monteren. Ik haal zelf de oude weg. Trap en overig materiaal voor de vakman.
woensdag 18 juli 2018

Hordeur in een kunststof schuifpui monteren

Monteren hordeur in kunststof schuifpui begane grond.
woensdag 18 juli 2018

Zolderraam en rolluik vervangen

Een houten kozijn met driedelig raam (één uitzetraam) vervangen voor idem in kunststof. Buitenafmeting 250 x 120 cm. Tevens het rolluik vervangen voor een elektrisch exemplaar.
woensdag 18 juli 2018

Grote dakramen laten monteren

Ik wil 3 dakramen laten vervangen. Graag willen wij eerst dat jullie komen inmeten, alvorens de dakramen te bestellen en te monteren. Het gaat om vervanging van bestaande (schuine) dakramen. Het betreft dakramen van ca. 140 x 78 cm.
woensdag 18 juli 2018

Nieuw dakraam op zolder plaatsen

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen op de zolder. Deze komt een oud, kleiner dakraam te vervangen. Het gat zal dus groter gemaakt moeten worden en netjes afgewerkt. Afmeting circa 44.5 x 51 cm.
woensdag 18 juli 2018

Blokhut repareren

Mijn blokhut heeft een aantal verrotte planken onderaan. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren.
woensdag 18 juli 2018

Kozijn met houtrot repareren

Ik wil graag bij een kozijn, welke op de begane grond is geplaatst, het houtrot laten verwijderen of eventueel een gedeelte van onderste balk van 70/80 cm laten vervangen. Verder moet er ongeveer 20 cm van het staande gedeelte naast het openslaande raam vervangen worden, of het houtrot verwijderd worden. Het hout is aan de binnenzijde van het kozijn niet rot.
woensdag 18 juli 2018

Traprenovatie met laminaat

Traprenovatie met laminaat. 13 treden
woensdag 18 juli 2018

Stellingkasten in elkaar zetten

Ik wil graag 4 stellingkasten (180 x 90 cm) in elkaar laten zetten. Indien mogelijk graag op korte termijn in de week van 23 tot 27 juli.
woensdag 18 juli 2018

Glas in lood plaatsen en deuren aflakken

Ik wil graag de "CanDo glas in lood Traditional Briljant" in twee binnendeuren type Muiden laten plaatsen. Tevens wil ik de deuren afgelakt hebben in RAL9003. Lak mag u doen, de rest regel ik.
woensdag 18 juli 2018

Horren monteren in kunststof kozijnen

Ik wil graag grijze rolhorren (evenals een grijze lijst) laten moteren voor mijn woon en slaapkamer. Het betreft drie deuren. Een openslaande deur van 1.35 x 2.30 meter en een schuifdeur van 1.40 x 2.37 meter. De woonkamer heeft een frans balkon. En hier gaat het gaat om twee deuren met een afmeting van 93 x 233 cm. Verder zijn er nog twee ramen waar horren in moeten komen van circa 1.30 x 1.40 meter. Fijn als de vakman de horren kan regelen.
woensdag 18 juli 2018

Dakraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Het gaat om het kleinste dakraam. Het dakraam dat ik nu heb is 48 bij 44 cm ongeveer en er moet een soortgelijk dakraam in. Ik heb een pannendak.
woensdag 18 juli 2018

Hordeuren plaatsen

Graag laat ik 2 plisseé hordeuren plaatsen in houten kozijnen met enigzins afwijkende maten. Ze moeten beiden op de 1ste etage komen. Ik zou graag willen dat de vakman langs kan komen om in te meten en de horrren na aanschaf komt monteren.
dinsdag 17 juli 2018

Dakramen vervangen

Ik wil graag 2 dakramen vervangen van Velux. Het gaat om GGL PK10 dakramen. Ik heb een pannendak.
dinsdag 17 juli 2018

Traprenovatie met vinyl van CanDo

Ik wil een traprenovatie doen met CanDo traptrede vinyl van Praxis. De trap heeft 13 treden. De meesten zijn recht en hetzelfde van formaat op ongeveer 5 treden na, dan begint de trap een draai te maken. Graag zou ik willen weten wat deze klus gaat kosten en wat het zou kosten als we 2 trappen lieten doen. De 2e trap heeft 12 treden en draait iets meer dan de eerste trap.
dinsdag 17 juli 2018

Tussenwand plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer extra ruimte hebben d.m.v. het plaatsen van een tussenwand.
dinsdag 17 juli 2018

Dakramen plaatsen

Ik zou graag op zolder drie dakramen willrn laten plaatsen

Partners

Partners van Casius