Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26922 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, vervanging kozijnen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken, vaste trap naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

vrijdag 27 maart 2020

trap opknappen

Onze kat heeft letterlijk de krullen van de trap gekrabd. Graag willen we de trap laten verfraaien. We willen geen vloerbedekking meer. kunt u ons een idee geven van de verschillende opties en bijbehorende prijzen? Met vriendelijke groet,
vrijdag 27 maart 2020

Drempel reparatie

Ik zou graag de drempel aan de buitenkant van de balkondeur willen laten repareren. Deze is deel van het kozijn/frame waar de deur in zit. Deze is van hout en is de verloop van tijd gebroken en gaan rotten. Ik kijk uit naar een reactie.
vrijdag 27 maart 2020

Dorpel vervangen

De natuurstenen dorpel van mijn voordeur is geheel door midden en moet vervangen worden. Aan een kant zit hij vast aan het deurkozijn. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
donderdag 26 maart 2020

Gipswand

Ik vroeg mij af hoe veel het zou kosten om een gipswandje te laten plaatsen van 3 bij 5. Hoor het graag!
donderdag 26 maart 2020

Steektrap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dichte steektrap 94 breed 260 lang 306 hoog. Er zit momenteel geen trap in. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 26 maart 2020

plaatsen velux ramen

Op de meest schuine kant van het mansarde-dak willen we 4 velux dakramen plaatsen op de plekken waar nu kleine plastic raampjes zitten.
donderdag 26 maart 2020

Eiken trap plaatsen in plaats van wenteltrap

De aanwezige wenteltrap willen we eruit halen en daar een rechte eiken trap voor in de plaats. Het gat is 2.10 , 2.80 hoog en de breedte 80 cm . We zouden graag aan de linkerkant smeedijzeren spijltjes willen hebben. Boven blijft er een hekwerk over van 50cm breed , eraan 1.10 , 1.20 en 80 cm . (4 palen hekwerk) Deze willen we ook met dezelfde smeedijzeren spijltjes.
donderdag 26 maart 2020

binnendeur & kozijn vervangen

We willen een binnendeur - van gang naar woonkamer - vervangen door een mooie staallook deur met een zwart kozijn. Hiervoor moet het huidige houten kozijn (met bovenlicht) verwijderd worden omdat we een deur willen tot aan het plafond.
donderdag 26 maart 2020

De oude schuurdeur vervangen

binnenwerk van slot schuurdeur is versleten. Slotenmaker krijgt deur niet open dan alleen te slopen. Graag offerte om schuurdeur te vervangen. Foto's aanwezig op aanvraag.
donderdag 26 maart 2020

Schuurdeurkozijn verrot en moet vervangen worden

Ik zoek een kozijnenspecialist die herstel werk kan uitvoeren bij het kozijn van mijn schuurdeur. Deze is van onderen verrot en die moet geheel of deels vernieuwd worden. Het is een houten kozijn.
donderdag 26 maart 2020

Bestaande erker vernieuwen

Wij hebben een bestaande erker aan de voorzijde, deze moet vernieuwd worden. Het gaat vooral om de kozijnen en de ramen. Graag zouden wij van een of meerdere aannemers een vrijblijvende offertes ontvangen.
donderdag 26 maart 2020

Vervangen binnendeuren

We willen 5 nieuwe binnendeuren met glasopening (melkglas). tevens nieuwe binnendeur sloten, rvs scharnieren en deurbeslag (IND basis). Graag offerte inclusief montage en afvoer oude deuren.
woensdag 25 maart 2020

Monteren driepuntsaansluiting in voordeur

Ik wil in mijn bestaande voordeur van 40 mm dik een driepuntsaansluiting laten monteren door een specialist. Bestaande insteekgrendels verwijderen en gaten moeten netjes hersteld worden. Bestander maurer cilindermoet weer gebruikt worden. Deur is voorzien van inbraak werend hang en slutwerk. Binnenkant is voorzien van deurkruk en de buitenkant zit een kruk. Driepuntsaansluiting kan ik aanschaffen. Graag een offerte Dank
woensdag 25 maart 2020

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.
woensdag 25 maart 2020

Kattenluik dichtmaken in een hardhouten buitendeur

Ik wil een kattenluik laten verwijderen en dichtmaken in een hard houten buitendeur.
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen van 2 fakro dakramen

Plaatsen van 2 fakro dakramen met gootstuk afmeting 55 x 78 cm. Dak is niet geïsoleerd er zitten geen balken die doorgezaagd moeten worden. Binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Ramen zijn makkelijk hanteerbaar voor 1 persoon.
woensdag 25 maart 2020

Houtrot in schuifpui herstellen

Er zit houtrot in de onderdorpel van de schuifpui en aan de onderkant van het vaste staande deel.
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe schuifdeur plaatsen

Het gaat om een en-suite schuifdeur die keuken van kamer scheidt. Hoogte 220 breedte 170 cm.
woensdag 25 maart 2020

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.
dinsdag 24 maart 2020

Scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen

We willen op zolder een scheidingswand en een klein keukenblokje laten zetten.
dinsdag 24 maart 2020

Vaste trap zolder

Heb een vlizotrap, wil nu een vaste trap dus er moet een trapgat gemaakt worden in betonnen vloer en huidige vlizotrap dichtgemaakt worden.
dinsdag 24 maart 2020

4 seizoenen pui plaatsen

Het gaat om een drie seizoenen pui met een maximale breedte van circa 25000mm en een hoogte van circa 22000mm. In de bijlage heb ik een foto van de achterkant gevoegd waarbij het gaat om de vervanging van de deur en het rechter raam op de foto (het raam met een stuk muur eronder). Graag zou ik drie openslaande deuren willen aan de rechterkant op de foto en één glaswand aan de linkerkant op de foto. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.
maandag 23 maart 2020

Houten schuurtje renoveren

Ik heb een schuur van 3 x 2 meter die in zakt. De onderste planken zijn rot en ik wil graag weten of hier iets aan gedaan kan worden. Ik hoor het graag.
maandag 23 maart 2020

WC raam inbouwen in dichte muur van toilet

Opdracht is een complete klapraam te installeren in een dichte muur. Er moet dus een raamopening gezaagd worden in de muur. Formaat ca 40 x 60 kozijn of in overleg meest geschikte formaat.
maandag 23 maart 2020

Glazen tuinkamer monteren

Ik ben van plan een tuinkamer bij Tuinmaximaal te kopen. Ik zou graag in contact met 2 monteurs willen komen die ervaring hebben met het plaatsen en monteren van Tuinkamers. Dit zal denk ik pas juni gebeuren (nadat de wereld hopelijk weer normaal functioneert) maar zou graag alvast een prijskaartje willen ontvangen. Het wordt een glazen tuinkamer, 5X3, met glazen schuifdeuren aan 2 kanten. Dit moet tegen het gevel aan gemonteerd worden. Er moet 2 betonmoeren geplaatst worden en fundering voor de glazen schuifdeuren. De tuin is helemaal bestraat. De Tuinkamer wordt als een complete bouwpakket geleverd.
maandag 23 maart 2020

Radiatorombouw plaatsen

Ik wil een ombouw om een radiator heen laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 23 maart 2020

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil de brievenbus laten vervangen, van de kunststof voordeur.
maandag 23 maart 2020

Zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken

We krijgen 8 april de sleutel. Dan gaan we de woning afmaken en een vliering laten bouwen. Wij willen een zwevende trap naar die vliering. Daar komt de ouderslaapkamer. Het liefste van houtlook in de kleur zwart uitgevoerd Het is nieuwbouw. Dus prefab betonnen wanden. Gaat om circa 12 treden. We willen dus een moderne uitstraling maar verder toch recht toe recht aan.
zondag 22 maart 2020

Herstellen schuifpui

De schuifpui sluit niet goed meer. De schuifdeur sluit erg zwaar en het kost veel moeite om de deur goed in het slot te laten vallen. Daarnaast tocht de deur erg veel, met een hoog geluid wanneer de wind er op staat. Daarnaast zou ik graag willen weten of het mogelijk is om aan de buitenkant beslag/slot te bevestigen zodat de deur ook van buiten open/dicht kan. De schuifpui is van aluminium en is volgens de vorige bewoners van dit huis 10 jaar oud. Ook is ons verteld dat de fabrikant van de deze schuifpui ondertussen niet meer bestaat.
zaterdag 21 maart 2020

Tuindeur plaatsen

Wij hebben een stevige houten tuindeur gekocht en willen deze graag ophangen aan een muur met de sluiting naar een stevige paal toe. Momenteel hangt er een tuindeur maar deze deur is versleten en aan vervanging toe.
zaterdag 21 maart 2020

Pergola realiseren in de achtertuin

Beste vakman, Wij willen graag een pergola laten maken achter in de tuin. De pergola willen we hebben bevestigd in de hoek van onze schutting en onze schuur. De pergola moet worden gebouwd met hardhout of wellicht douglas hout en er moet iets van schuifbaar duurzaam doek tussenkomen. Een wens van ons is om de pergola op maat te maken zodat deze niet breder dan de schuur wordt (ca. 290 cm breed en 300 cm lang). Als voorbeeld hebben we een foto van Pinterest in de bijlage opgenomen (maar dan in houtkleur). Alle materialen moeten verzorgd worden door de vakman. Graag ontvangen wij een totaalprijs voor het materiaal en de arbeid.
zaterdag 21 maart 2020

Keukenplinten op maat zagen

Ik wil ons keukenplinten passend laten zagen. We hebben namelijk een nieuwe vloer, maar hadden er geen rekening mee gehouden dat de plinten dan niet zouden passen. Het gaat om 2 grote keukenplinten van 170 cm en 200 cm en twee kleine plintjes. Onze voorkeur gaat er naar dat er iemand langskomt met een zaagmachine die meteen goed kan meten.
zaterdag 21 maart 2020

Dakraam plaatsen

Ik heb nu een plastic raampje maar ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet dus verwijderd en afgevoerd worden en daarna vervangen.
zaterdag 21 maart 2020

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Ik wil graag een lat van mijn tuinhuisje laten vervangen. Het betreft een lat waar een ruit op rust, deze is verrot.
vrijdag 20 maart 2020

Eettafel laten inkorten van 2.20 naar 160 lang

Ik heb een 6 persoons Eiken eettafel van 2.20 lang en zou er graag een 4 persoons tafel van 1.60 laten maken.
vrijdag 20 maart 2020

Koof plafond met spotjes en led-strip realiseren

Zie foto. Was al begonnen met maken koof, maar ik ben geen timmerman en het plafond loop niet helemaal lekker. We willen in ieder geval een koof om de gordijnrails mooi weg te werken van 25 cm breed en 15 cm hoog. Er moeten dubbele spots in komen en led strips. Het gaat om een lengte van 860 cm recht. Het moet ook klaargemaakt worden voor de stucadoor. Er hoeven geen spots en ledsstrips in. Dit zou de elektricien doen, maar als je dit ook kan dan mag je natuurlijk dat ook meenemen. Het gaat mij echt om de kwaliteit, want prutswerk kan ik zelf wel.
vrijdag 20 maart 2020

De oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks)

Zowel onze schuurdeur van de schuur voor als achter zijn verrot en moeten vervangen. Gaarne offerte voor het vervangen van beide deuren.
vrijdag 20 maart 2020

Vaste trap verplaatsen

Ik wil de vaste trap verplaatsen. Hij loopt nu linksom achter de wc om, maar dat moet rechtsom worden. Recht om zit nu de berging on de trap en is apart bereikbaar. Kortom nwe trap, maar zelfde gat.
vrijdag 20 maart 2020

Binnendeurkozijn vervangen

Ik wil een offerte voor het vervangen van een binnendeurkozijn voor de caravan. Het heeft waterschade opgelopen aan de onderkant.
vrijdag 20 maart 2020

Lichtkoepels plaatsen

Het moeten twee lichtkoepels van ongeveer 120 x 90 zijn voor onze keuken met een plat dak. Helder glas antraciete ombouw.
vrijdag 20 maart 2020

Keukenkast met carrousel sluit niet goed

Wij hebben een carrousel kast in onze keuken welke niet goed meer werkt. Graag willen we deze laten repareren. Een onderdeel is stuk waardoor deze kast slecht sluit en ook moeizaam opengaat.
donderdag 19 maart 2020

Trap bekleden met overzettrede

Het is een open trap met 1 draai, 12 treden, verflaag, onder- en bovenkant trede bekleden bijvoorbeeld met overzet trede.
donderdag 19 maart 2020

Planken voor Ikea Pax-kast maken van massief hout

Ik zou graag in mijn Ikea Pax-kast de 5 planken willen vervangen door planken van van massief (samengesteld) hout. De planken hebben afmetingen van 75x58cm. Het is de bedoeling dat u deze voor mij passend maakt zodat ik ze in de kast kan leggen en waar ik boeken op kan zetten zonder dat deze doorzakken.
donderdag 19 maart 2020

2 dakramen plaatsen

Wij zouden op zolder graag twee dakramen willen hebben. Aan de voor- en achterkant van ons huis 1. Wij willen graag twee dakramen met kunststof kozijnen. Wat betreft de maat van de ramen, zitten wij nog te twijfelen tussen de 78x140 en de 134x 140. Wat zouden jullie ons aanraden?
donderdag 19 maart 2020

Trap bekleden

Wij willen graag een offerte voor het bekleden van onze trap. Meerdere opties zijn mogelijk, behalve vloerbedekking. Het betreft een trap met 13 treden.
donderdag 19 maart 2020

Vide bed laten bouwen in slaapkamer met hoog plafond

Ik wil graag een ruime slaapvide laten bouwen in een slaapkamer met hoog plafond. Het moet een 2 persoonsbed worden.
woensdag 18 maart 2020

Spil van trap niet meer recht (verzakt?)

Laatst heb ik geconstateerd dat de spil van onze trap niet meer recht staat. De treden lijken tot nu toe stevig te zijn, alleen de treden naar de eerste verdieping kraken licht en een tree, derde van onder op de trap naar zolder, lijkt beetje los te zitten. Graag wil ik de spil weer recht laten zetten, en als de tral verzakt blijkt te zijn deze opkrikken, mocht dat lukken.
woensdag 18 maart 2020

Houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouw project ben ik op zoek naar een offerte voor een houten trap. De verdiepingshoogte is 2800 mm, maat trapgat is 1900 x 1000 mm de trap kan of met een 1 boven kwart of met een boven en onder kwart. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk u offerte.
woensdag 18 maart 2020

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van kozijn van de schuurdeur is verrot. Ooit is deze al vervangen maar opnieuw verrot. Vandaar gaarne vervanging door kunststof.
woensdag 18 maart 2020

Trapleuning smetplank

Graag wil ik twee smetplanken laten maken ,een lange en korte en ook graag bevestigen , schilderwerk kan ik zelf wel doen. Op dit moment zitten de leuningen namelijk tegen gipsplanken aan. De afmetingen zullen ongeveer 3 meter, de ander 1.5 meter voor de bocht in de trap ze mogen.

Partners

Partners van Casius