Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26984 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijnen, vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren, houten kozijnen achterzijde vervangen, meerdere kozijndorpels en ramen vervangen, 500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting, metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen, ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof, 8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen, twee open trappen vervangen, kunststof kozijnen en dubbel glas voor stacaravan realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in nieuwbouwwoning, lekkage bij een dak raam repareren, schuifdeur laten plaatsen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

donderdag 12 december 2019

Trapgat maken in betonvloer

Ik wil graag een trapgat laten maken op de zolder in een beton vloer voor een vaste trap van de overloop naar de zolder toe. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 12 december 2019

Anti inbraakstrip plaatsen in opdracht van VvE voor woontoren

circa 4 x anti inbraakstrips laten plaatsen bij deuren berging en lifthallen naar parkeergarage. Graag gecertificeerd bedrijf!
donderdag 12 december 2019

Schuurdeur vervangen

Ivm verhuizing/bezichtiging moet de schuurdeur worden vervangen en een stukje van het kozijn gerepareerd. De schuurdeur kan bij Praxis worden besteld. De oude deur moet verwijderd worden, afvoeren doe ik zelf.
woensdag 11 december 2019

Vloerbedekking trap plus overloop

Graag laat ik vloerbedekking leggen op de rechte trap plus overloop. De trap heeft 13 traptreden, de overloop is ongeveer 3 m bij 1 m. Er zit bij beiden tapijt op dat eerst weggehaald moet worden (het is in 1 stuk gelegd). Het afvoeren doe ik zelf.
woensdag 11 december 2019

Vervangen kozijn 1e etage

Graag laat ik mijn nieuwe huis het oude, houten kozijn vervangen voor kunststof kozijn met dubbel glas. Het is op de 1e etage. Het kozijn is 2 m bij 2.70 m. Het afvoeren van het oude kozijn hoeft niet perse, dit graag optioneel aan offerte toevoegen. Graag zou ik dit of de laatste week van december laten uitvoeren, of de eerste week van januari.
woensdag 11 december 2019

Trapleuning met smetplank monteren

Ik wil graag achter de leuningen van onze beide trappen smetplanken laten monteren ivm zwakke muren daardoor de leuning niet goed vast blijft zitten. Liefst de smetplank ook geleverd door de timmerman (schilderen in overleg) en monteren. Het betreft 2 trappen, met in totaal 4 stukken trapleuning van verschillende formaten.
dinsdag 10 december 2019

Vervangen van twee metalen deurkozijnen en deuren

Wij willen de deurkozijnen van hal naar woonkamer en van het toilet vervangen door kamer hoge deurkozijnen met een kamer hoge deur. De huidige kozijnen hebben een bovenlicht waar we vanaf willen. Bovendien is een van beide kozijnen beschadigd. Momenteel hebben wij metalen kozijnen. Bij voorkeur vervangen door houten kozijnen. Deuren moeten ook aangeleverd worden of anders een advies waar wij deze kunnen bestellen. Wij kunnen voorbeelden van gewenste deuren en modellen via websites of foto's aanleveren.
dinsdag 10 december 2019

Kozijn vervangen

Ik wil een kozijn laten vervangen, zie foto. Maat 1730 breed, 2700 hoog, Maat boven raam 42 cm hoog. Afleveren zonder verf of evt grondverf.
dinsdag 10 december 2019

Houten kozijnen achterzijde vervangen

Onze houten kozijnen op de eerste etage lijken rot te worden. We willen de achterzijde (begane grond en 1e etage) de kozijnen laten vervangen en zijn benieuwd op welke prijs we moeten rekenen. Ik verneem graag de kosten van zowel een houten als kunststof variant. Daarbij moeten de ramen ook vervangen worden door HR dubbel glas.
maandag 9 december 2019

Meerdere kozijndorpels en ramen vervangen

Een 8-tal kozijndorpels wil ik vervangen en van 6 van deze eventueel de ramen vervangen. Momenteel zijn het 6 (2 openslaande) ramen met bovenlicht. Indien mogelijk allen 2 gehele openslaande ramen of draai-kiep-ramen. Woning is van 1908 en de kozijnen zijn van hout, en wil ik weer van hout. Graag alles laten afvoeren. De afmetingen zijn: op de bovenverdiepring zijn er 3 van 1,70 x 1,07 meter en een van 1,57 x 1,30 meter. Beneden is er een van 1 x 1,67 meter en een van 1 x 1,70 meter. Aan de voorkant is er makkelijk bij te komen, aan de achterkant wordt het lastiger.
maandag 9 december 2019

500 m2 voorzetwanden plaatsen in winkelinrichting

Het betreft een winkelinrichting waarbij circa 500 m2 aan metalen stut wanden geplaatst moeten worden.
zondag 8 december 2019

Het vervangen van een onderdorpel

Onderdorpel buiten vervangen door hardhout dorpel. Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door hardhout. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.
zondag 8 december 2019

Ruit vervangen, dakraam maken en glaslatten vervangen

Er moet redelijk wat raamwerk gebeuren bij ons. We wonen in een tussenwoning met 3 verdiepingen in Breukelen. 1. Ruit vervangen Op de 1e verdieping aan de achterzijde moet onze ruit van de slaapkamer vervangen worden. De ruit (ca 1540 x 1180 cm) hebben we al staan in de schuur, dus puur arbeidskosten plus afwerkmateriaal zoals glaslatten. De glaslatten zitten aan de buitenkant dus moet van buiten vervangen worden. Excl nieuw schilderwerk. 2. Dakraam. We willen aan de voorzijde van ons huis op de 2e verdieping een dakraam geplaatst krijgen. Waarschijnlijk Velux UK04, kunstofwit. We zijn er nog niet over uit of we deze zelf bestellen of laten bestellen dus graag aparte materiaalkosten opnemen in offerte. Dakraam moet door balk heen, dus extra versteviging benodigd. 3. Glaslatten vervangen. Op zolder - 2e verdieping - willen we aan de achterzijde in het dakkapel de glaslatten vervangen krijgen. Dit gaat om 2 ramen van 92x99 cm en 63 x 85 cm.
zondag 8 december 2019

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel is aan het rotten, wat langzamerhand ook de stijlen aantast. Lijkt me handig om het gelijk te vervangen voor een stenen dorpel.
zondag 8 december 2019

Trap aanpassen

Ik zou de trap graag draaien en dus laten doorlopen naar het raam, daar waar de tafel staat. Is dit mogelijk? Betekend dit dat slecht de draai verwijderd wordt en het nieuwe rechte gedeelte geplaatst wordt?
zondag 8 december 2019

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten. Graag ontvang ik daarna uw prijsspecificatie
zondag 8 december 2019

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten.
zaterdag 7 december 2019

Raam in de voorgevel plaatsen

Ik wil een raam met dubbel glas plaatsen in de voorgevel. Enkele buren hebben dit al gedaan. De vergunning is reeds aangevraagd. Het raam komt waar de rolluik van de garage zit. De garage deur is ongeveer 2,90 x 1,20 meter. De afmeting van het raam is ongeveer 1,80 x 1,20 meter. Een deel zal dichtgemaakt moeten worden. Aan de buitenkant moeten multiplex platen komen, dit is een vereiste van de gemeente. De binnenafwerking maakt niet zoveel uit. Het raamkozijn wil ik van kunststof. De garage deur moet verwijdert worden, maar niet afgevoerd. Ik heb ook alle tekeningen, deze zou ik kunnen sturen.
zaterdag 7 december 2019

Kunststof kozijnen (inbouwen)

Ik heb kunststof kozijnen die nog ingebouwd moeten worden. Totaal 6 stuks. Woonkamer voor achter Keuken raam en klein toiletraam Dakkapel voor en achter.
zaterdag 7 december 2019

Overkapping in de tuin dichtmaken

Wij hebben achter in de tuin een overkapping. Wij zouden hier ook graag in de winter kunnen zitten. Dus de wens is een glazen pui die ook helemaal open kan in de zomer maar ook een open haard. Hoogstwaarschijnlijk moet hiervoor het nodige timmerwerk verricht worden maar moet er ook een andere vloer in. Graag ook advies hieromtrent.
zaterdag 7 december 2019

3 puntssluiting in de voordeur aanbrengen

Leveren en monteren van een 3 puntssluiting in de voordeur.
zaterdag 7 december 2019

Koof maken voor afzuigkap

Wij willen een koof laten maken om afzuigslang in de keuken. De koof dient 3 meter lang te zijn.
zaterdag 7 december 2019

trapgat in beton, vlizogat dichtmaken en 2 trappen plaatsen

Ik wil graag een vlizo trapgat laten dicht maken, nieuw trapgat maken in betonnen vloer, 2 kwartstrap plaatsen op eerste verdieping. Begane grond, 2 kwarts eikentrap plaatsen, met een gestucte zijkant en een gestucte vaks kast erin.
zaterdag 7 december 2019

Deurpost vervangen

De deurpost incl. deur van de badkamer moet in zijn geheel vervangen worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
vrijdag 6 december 2019

Sloten plaatsen

We hebben nu normale nachtsloten op de voordeur. Deze wil ik vervangen voor een sleutelversie welke dus ook aan de buitenzijde af is te sluiten. Verder nieuw beslag op de deur.
vrijdag 6 december 2019

Deur op maat laten maken

Ik wil een deur uitgezaagd hebben van1,99 bij 82,5. Aan de deur kant moet er 1 cm a 1,3cm aan de bovenkant af gezaagd worden. Er moeten gaten in geboord worden voor een deur klink. Merk klink skag pfafennain. Oude deur graag verwijderen en afvoeren.
vrijdag 6 december 2019

Metalen spiltrap(pen) door een vaste trap vervangen

Ik heb nu 2 metalen spiltrappen, één van de woonkamer naar de 1e verdieping en één van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Ze zitten aan elkaar vast door middel van een ronde metalen "pilaar". Ik wil deze laten vervangen door een dichte trap, zodat ik ook minder warmteverlies in de woonkamer heb. Zou het ook mogelijk zijn om eventueel alleen de trap in de woonkamer te vervangen of moeten ze allebei omdat ze aan één pilaar vastzitten?
donderdag 5 december 2019

Dakraam plaatsen

Wij willen een dakraam van 78 x 98 cm met evt. een elektronisch rolluik. Graag een offerte.
donderdag 5 december 2019

Vlizotrap naar zolder herstellen

De veer van de houten vlizotrap is kapot waardoor de vlizotrap niet meer blijft hangen. Indien mogelijk repareren of anders nieuw ophangsysteem installeren.
donderdag 5 december 2019

Houten kozijnen vervangen

Ik wil 3 m2 houten kozijnen vervangen door nieuwe houten kozijnen. Er zit dubbel glas in en dit is nog nieuw. Kan dit hergebruikt worden? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 5 december 2019

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil schuifdeur plaatsen in feb 2020. Het is de om de huiskamer op te splitsen. De afmetingen zijn ongeveer 240 hoog en breedte ongeveer 110 a 115.
woensdag 4 december 2019

Beschadigd plafond herstellen door spanplaten

Het gaat om een beschadigd plafond. Een vakman is te ver doorgeschoten met het boren voor de isolatie. 2 kamers met centraal lichtpunt. afmetingen: 1.00 x 1.80 (waarvan 1.00 x 60 luik van vlizotrap) en 2.00 x 3.00. Dit moet hersteld worden door een vakman. Bijvoorbeeld door spanplaten te plaatsen.
woensdag 4 december 2019

Traploper aanbrengen

Ik wil een traploper laten aanleggen. Ik heb al het materiaal, dus het gaat enkel om het leggen. Het zijn in totaal 13 treden en er zit een enkele draai in. Het gaat om een dichte trap.
woensdag 4 december 2019

Tuin poort laten repareren

Onze tuin poort is er afgevallen. Het is de bedoeling dat deze op een goede manier opnieuw wordt gemonteerd, ook willen wij hier een slot in realiseren. Graag ook meenemen in de offerte.
woensdag 4 december 2019

Schuifdeuren op maat maken

Ik wil graag schuifdeuren op maat laten maken voor een kast in de hal. Er dient niks te worden verwijderd.
dinsdag 3 december 2019

Hardhouten dorpel vervangen door een stenen dorpel voor de buitendeur

Mijn schuurdeur heeft een hardhouten dorpel, inmiddels verrot, en dit wil ik vervangen door een stenen dorpel. Het is ongeveer 1,60 - 2 meter lang. Afvoeren van de oude dorpel kan ik zelf doen.
dinsdag 3 december 2019

Houten Kozijn met lekkage repareren

Wij hebben een lekkage onder ons houten raam kozijn, in de slaapkamer. De lekkage zit aan de onderkant en op de muur eronder aan de binnenkant zijn er ook zwarte plekken. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, het is wel een groot raam. Ons appartement is in een historisch pand (+/-1809). Kan eenvoudig afstellen of vervangen van hang en sluitwerk zijn, kitten of het kozijn zelf. Daar ontvangen we graag advies over. Kozijn is eenvoudig te bereiken via achter balkon. Het zit op tweede verdieping aan de achterkant. Graag ontvang ik offertes per email, eventueel kan een afspraak per telefoon gemaakt worden.
dinsdag 3 december 2019

Trap aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag een eikenhouten trap op de 1e verdieping. Met een 3300 mm vloermat, 3100 mm hoogte. Optrede moet 19,3 mm zijn, tree dikte 42 mm. Treden 91 cm breed. Borstwering bdz 46 mm. Traphek werk met loden spijlen. Balustrade 1,7 meter breed
dinsdag 3 december 2019

Lambrisering op de muur laten plaatsen

Het leveren en plaatsen van lambrisering in slaapkamer 1. We staan open voor allerlei materiaalkeuzes (gemaakt of prefab). De stijl van de volledige lambrisering is simpel en relatief strak zoals de bijgevoegde voorbeelden. Volledige lambrisering (inclusief staande plint) vloer tot +/- 1 meter hoog (circa 12,2 meter lang). Er moet rekening gehouden worden met lage stopcontacten en overzetplint.
maandag 2 december 2019

Antislip in een houtentrappen frezen

Ik ben opzoek naar iemand die mij in de week van 16 december tot en met 22 december kan helpen met het infrezen van antislip strippen in twee houten trappen, en de montage van de antislip strippen. In totaal gaat het om circa 30 treden. De trappen zijn geschilderd.
maandag 2 december 2019

Trap renovatie

Betreft een traprenovatie: plaatsen treden + stootborden + vloerbedekking weghalen van trap.
maandag 2 december 2019

Tyrem dakraam laten monteren + regelen gootstukken

Ik wil graag een dakraam Tyrem 500 wit met afmeting 55 x 78 cm gemonteerd hebben door mijn dakelementen heen (dus het dak uitzagen). Het dak is geplaatst bij de nieuwbouw in 2001. Ik heb zelf het dakraam, maar de gootstukken ontbreken. Indien het mogelijk is deze apart benoemen in de prijsopgave. Het materiaal dat vrij komt van het uitzagen van het dak, kan ik zelf wegbrengen.
maandag 2 december 2019

Drie dakramen vervangen en de oude afvoeren

Ik wil graag 3 dakramen vervangen. Het dak bestaat uit kunst dakleien, met asbest (ik heb een soort rapport waarin staat wat voor soort asbest en hoeveel, ik dacht 10 -15%). De ramen zijn 114 x 118 cm en de oude ramen zouden afgevoerd moeten worden.
maandag 2 december 2019

Ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik wil op de eerste etage 3 houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Daarbij moeten de enkelglas ramen verruild worden door dubbel HR glas.
maandag 2 december 2019

Kozijn met raam vervangen

Wij willen graag boven 1 raam met enkel glas vervangen door een kunststof kozijn met HR++ glas, het kozijn is 156 bij 134 cm.
maandag 2 december 2019

8 deuren afhangen en scharnieren infrezen in de kozijnen

We zijn opzoek naar iemand die 8 deuren voor ons wilt afhangen. Het gaat om een nieuwbouwwoning en de kozijnen zijn al geplaatst. De scharnieren dienen nog in gevreesd te worden in de deurkozijnen. In de deuren zelf zitten de scharnieren al in gevreesd. Afmetingen van de deuren zijn circa 98 x 2315 mm.
maandag 2 december 2019

Schuifdeur in woonkamer plaatsen

Ik wil de woonkamer in tweeën delen, en ik wil van een deel, een slaapkamer maken. Daar moet dus een houten schuifdeur in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 2 december 2019

Trapleuning schuren en lakken

Ik wil mijn trapleuningen laten schuren en lakken. Het gaat over 2 leuningen met een s bocht en 3 korte rechte leuningen. Wat gaat dat ongeveer kosten.
zondag 1 december 2019

Vervangen schuurdeur en hang en sluitwerk

Wij willen een nieuwe schuurdeur hebben. Het hang en sluitwerk moet ook vervangen worden. Verven doen wij zelf. De schuurdeur is ongeveer 90 cm bij 2 m. De kosten van de huidige deur laten weghalen en afvoeren graag apart benoemen op de offerte.
zondag 1 december 2019

Houten vouwdeur voor woonkamer leveren en monteren

Ik wil een vouwdeur tussen de woonkamer en slaapkamer laten maken. Van hout en niet doorzichtig glas. Afmeting: 306 x 260 cm.

Partners

Partners van Casius