Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in uw regio.

26759 klanten bevelen een bij Casius aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman:

maandag 23 april 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren ze moeten nog op maat gemaakt worden het zijn kiep kantelramen naar binnendraaiend. Het zijn houten kozijnen
maandag 23 april 2018

Kozijnen en glas laten vervangen

We hebben nog twee grote ramen van hout die we willen vervangen met kunstof kozijnen met nieuw glas. Ook willen we het kozijn van de voordeur vervangen met een nieuwe deur en glas.
maandag 23 april 2018

Houten boeidelen en dakranden opnieuw bekleden

Graag offerte voor bekleden dakranden ong 30 m, en boeidelen ong 40meter.
maandag 23 april 2018

Trap bekleden met hout of rubberwood

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag zou ik een prijsopgave willen als we de trap zouden laten bekleden met (massief) hout, of rubberwood met een witte anti slip strip erin. Het gaat om 1 open en 1 dichte trap van ieder 12 treden. Plus 2 kleine halletjes die met hetzelfde hout bekleed moet worden. Er ligt nu vloerbedekking op maar willen dat zelf verwijderen en schilderen. Graag eerst even bellen.
maandag 23 april 2018

Onderdorpel met houtrot repareren of vervangen

Ik wil mijn huis laten schilderen maar de onderdorpel aan de achterkant vertoont houtrot op een aantal plaatsen. Dit is al een keer gerepareerd. Graag ontvang ik advies en offerten mbt mogelijkheden voor duurzame repartie of vervanging
maandag 23 april 2018

Trappen maken en plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Trap van de begane grond naar eerste verdieping inclusief trap naar de zolder. Geen idee welk houtsoort het is. We willen graag de trappen in de zomer laten plaatsen.
maandag 23 april 2018

Deur inhangen

Deur inhangen badkamer. Deur op maat zagen.
maandag 23 april 2018

Montage van een vlizotrap

Vlizotrap monteren in bestaande opening, op maat gekocht, strook van 30 bij 10 dichtmaken.
maandag 23 april 2018

Buitendeur naar het dakterras plaatsen

Op de 1e verdieping het realiseren van een deur, van de overloop, naar het dakterras toe. Betreft uitbreken van de stenen buitenmuur en plaatsen van het kozijn met deur. Optioneel is afvoeren van de oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.
maandag 23 april 2018

Afgelakte toiletdeur monteren

Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor het afhangen en het monteren van het slot van een afgelakte toiletdeur die bij Praxis is gekocht. Er zit geen knip op de deur.
zondag 22 april 2018

Drie pergola's plaatsen

Ik wil drie pergola's laten monteren voor de rozen. Een pergola is 120 bij 200, een andere 240 bij 200 en de derde 340 bij 200 cm.
zondag 22 april 2018

Nieuwe voordeur met nieuw kozijn plaatsen

Het voordeurkozijn moet vervangen worden en ik wil er een nieuwe voordeur in. Het moet gemeten worden zodat het goed besteld kan worden en na levering worden geplaatst. Wat kost dit? Kozijn meranti
zondag 22 april 2018

Hordeur monteren

Hordeur monteren
zondag 22 april 2018

Slotgat in hardhouten deur laten frezen

Een slotgat in een hardhouten deur frezen (en een slot plaatsen). In principe gaat het alleen om het slotgat maken. Ik wil daarna de deur zelf beitsen voordat ik de deur op zijn plek hang.
zondag 22 april 2018

Kersenhout blad van de eetkamertafel schuren

Het betreft een eetkamertafel van 200x100 cm en een salontafel van 120x120 cm
zondag 22 april 2018

Rolhordeur plaatsen bij een tuindeur

Ik heb een rol hordeur gekocht bij de gamma in zoetermeer een paar weken geleden en zie nu dit via internet.
zondag 22 april 2018

Tuinpoort maken en plaatsen

Er moet een nieuwe tuinpoort gemaakt en geplaatst worden. De poort is 1 bij 1,50 meter.
zondag 22 april 2018

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen 98 x 114 cm. Wij regelen zelf de materialen, dus alleen vervangen.
zondag 22 april 2018

Taatsdeur plaatsen

Voor de afscheiding van de keuken en de woonkamer willen we een aluminium taatsdeur (zwart) en een aluminium deur voor in de woonkamer(zwart). Aluminium met een slank profiel (met glas). Het gaat om een gietvloeren ondergrond. Afmetingen: 4,03 meter breed en 2,70 meter hoog.
zaterdag 21 april 2018

Horren monteren

Graag een vrijblijvende offerte voor plaatsen van 1 hor in een raamkozijn en 2 Horren in schuifdeur.
zaterdag 21 april 2018

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ca. 24 m2 Keralit gevelbekleding aan te brengen op achtergevel woning, vanaf 1e verdiep tot de nok (puntdak). Twee ramen in gevel aanwezig. Offerte voor plaatsing Keralit, excl. Materialen.
zaterdag 21 april 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen bij ons op zolder. Het zijn 2 dakramen, nog aan te kopen bij jullie (Gamma). Kunt u een indicatie geven van de plaatsingskosten?
zaterdag 21 april 2018

Buitentrap realiseren

Het gaat om een trap in de tuin. De ruimte is vrij beperkt. Het tuintje is smal (circa 190 cm) en in die ruimte moet de trap circa 250 cm omhoog naar het dakterras. Daarom is het nodig dat de trap een kwartslag maakt onderin. De trap zelf moet ook vrij smal uitgevoerd worden, circa 80 cm (maximaal). Verder zal er met piketpalen wat gefundeerd moeten worden. Verankeren bovenaan in de muur (hout, ik check nog of daarachter baksteen zit, anders gebruik maken van de dakbalken) is mogelijk. Tekeningen van de situatie ter plaatse zijn beschikbaar. Als je me een mailadres geeft, stuur ik ze op.
zaterdag 21 april 2018

Reparatie van een schuifpui

Schuifpui gaat aan een kant niet meer omhoog. Is al een keer eerder gebeurd, waar aan een kant de wielen waren losgeraakt en niet meer met het hefboom mechanisme mee liep. Schuifpui is 2x2 en van hout, dus aardig zwaar
zaterdag 21 april 2018

Hor monteren

Graag laat ik een rol hordeur van Gamma monteren voor mijn slaapkamerdeur. Deze hor is al op maat gemaakt, maar ik kom er niet uit hoe te monteren.
zaterdag 21 april 2018

Trap bekleden

Wat wil je bekleden? De trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In ons huis van 1910 willen wij de trap bekleden. Het gaat alleen om de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Het gaat om 18 treden. Sisal bekleding als dat kan.
zaterdag 21 april 2018

Houtwerk ombouw dakgoot repareren

Ik ben op zoek naar iemand die een reparatie aan onze woning uit kan voeren. Een tijd geleden is door een schilder houtrot/worm vastgesteld in de houten ombouw om een van de dakgoten van onze jaren 30 woning. Aan de andere zijde is er wat waterschade aan een goot na een overstroming. Ik zou het graag goed laten bekijken en eventueel laten repareren voordat we verder gaan met het schilderwerk.
zaterdag 21 april 2018

Harmonicadeuren plaatsen

Graag zou ik in de uitbouw van een nieuwbouw woning harmonicadeuren laten plaatsen van 5m breed.
zaterdag 21 april 2018

Kozijnen vervangen

Alle kozijnen vervangen . Vier grote ramen en twee kleine ( totaal 20 vierkante meters)
vrijdag 20 april 2018

Metalen deur plaatsen

Graag een metalen deur met scharnieren plaatsen. Standaardmaat 231,5 cm hoog en 93 cm breed. Komt tussen de woonkamer en de hal.
vrijdag 20 april 2018

Horren plaatsen in houten kozijnen

Ik zou graag 2 horren willen laten plaatsen. Deze heb ik al in huis. Het gaat om een deurhor (openslaande deuren) en een raamhor.
vrijdag 20 april 2018

Een vaste kastdeur verplaatsen

De vaste kastdeur staat in een kleine slaapkamer en gaat open in de daarnaast gesitueerd groter slaapkamer. Ik wil graag de kast betrekken bij de kleine slaapkamer. De deur en sponning in de grote slaapkamer moet dan worden weg gehaald. De muur moet daarna weer gestuukt worden en aan de andere kant moet een schuifdeur geplaatst worden.
vrijdag 20 april 2018

Vlizotrap laten plaatsen

Ik heb een kleine vliering met een vloertje er in en al een trapgat met luik, hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor een eenvoudige vlizo trap oplossing.
vrijdag 20 april 2018

Velux dakraam vervangen

Graag zou ik mijn Velux dakraam willen laten vervangen. Ik ben niet in het bezit van een nieuw raam. Het betreft dubbel glas en het binnenste raam moet worden vervangen vanwege barsten. In het bijgevoegde document vindt u een foto m.b.t. welk type het betreft.
vrijdag 20 april 2018

Dak/tuimelraam vervangen

Kunststof dakraam vervangen, gaarne prijzen van diverse merken. Binnenmaat 61 x 73,5 cm. Buitenmaat breed circa 70 of 75 cm lengte circa 82 of 84 cm. Gaarne exact laten opnemen door vakman. Handgreep beneden, dubbelglas waar geen condens opkomt. Inclusief afvoeren van oude materialen.
vrijdag 20 april 2018

Hor monteren in houten kozijn

Graag wil ik een Plissé hordeur Serie 700. Wit RAL 9010 maximale breedte tot 100 cm en maximale hoogte tot 199 cm door u laten monteren.
vrijdag 20 april 2018

Deuren inhangen

Ik wil 2 opdek deuren laten inhangen. Scharnieren en deurbeslag is al aanwezig. De deuren zijn 211,5 bij 83 cm ongeveer.
vrijdag 20 april 2018

Vijf deuren inmeten en afhangen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het leveren, inmeten en afhangen van 5 binnendeuren (stompe stijldeuren).
vrijdag 20 april 2018

Draaikiepramen en kozijnen nakijken

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een vakman die onze draaikiepramen kan controleren. Het gaat om totaal 12 ramen, waarvan het beslag en de kozijn gecontroleerd moet worden. Wij willen graag in kaart brengen wat er aan mankeert. Zo is er een raam dat enkel open kan middels de kiepstand, maar niet via de draaistand. Daarnaast zijn er een paar ramen die klemmen. Ook zijn de kozijnen al een geruime tijd niet meer geïnspecteerd. Uit deze inventarisatie kan een opdracht volgen. Ik wil afspreken in de week van 30 april of 7 mei. Ik hoor graag wat de kosten bedragen van dit bezoek en mogelijke data en tijden om langs te komen. Met vriendelijke groet,
donderdag 19 april 2018

Opdekdeuren laten plaatsen

Ik wil graag 2 opdekdeuren laten ophangen. De houten kozijnen zijn nieuw en hebben nog geen gaten voor de pau melles. Graag de gaten boren mbv een mal. Verder ook de gaten voor het slot plaatsen.
donderdag 19 april 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag horren laten monteren in 6 naar binnen draaiende ramen (waarvan 1 zolder draai/kiep-raam) en 1 deur. Het zijn volgens mij afwijkende afmetingen. Het is handig als iemand langs komt en gaat opmeten en plaatsen.
donderdag 19 april 2018

Schuurdeur plaatsen

Onze schuurdeur is aan vernieuwing toe. Dit moet inclusief hang en sluitwerk en glas plaatsen en afhangen. De deur is 211 bij 83 cm.
donderdag 19 april 2018

Opdekdeuren monteren

Ik wil 2 opdekdeuren laten plaatsen in nieuwe houten kozijnen. De gaten voor de Pau Melle scharnieren moeten nog genoord worden Graag met een mal inboren.
donderdag 19 april 2018

Beschimmelde ramen vervangen

Ik heb een aantal beschimmelde ramen die ik graag wil vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 100 bij 50 cm.
donderdag 19 april 2018

Dakgoten met Trespa of kunststof bekleden

Wij zijn van gedachten onze dakgoten te laten bekleden met trespa. 2 x 6 meter lang het gaat oude voorzijde en de onderzijde van de goten. Nu zit er hout op dit mag blijven zitten dit is nog goed. Graag zouden wij hiervoor een passende offerte ontvangen.
donderdag 19 april 2018

Hardhout vlonder op balkon maken

Wij willen een hardhouten vlonder maken van ongeveer 5 x 5 meter op een balkon over bestaand gelijmd tegelwerk.
donderdag 19 april 2018

Vaste trapconstructie naar zolder maken

Een gat in beton zagen. Plus constructieberekening. Plus raveel ijzer plaatsen.
donderdag 19 april 2018

Scheidingswand plaatsen

Afmetingen H 2.44 meter x B 3.10 meter. Houten raamwerk beide zijden afdekken met gipsplaat. Houtenraamwerk monteren op vloer aan wand en plafond. Balk op de vloer moet verlijmd worden, omdat de vloer vloerverwarming heeft.
donderdag 19 april 2018

Hor monteren in deur

Ik wil den rolhor voor mijn deuraten monteren
donderdag 19 april 2018

Klemmende tuindeur aanpakken

De achterdeur vanuit mijn keuken naar de tuin klemt. Om de deur open te doen moet ik hem eerst stevig aantrekken waarna ik pas de sleutel kan omdraaien en de deur kan openen. Voor dat dichttrekken heb ik onvoldoende kracht. Ik wil graag dat ik de deur soepel open en dicht kan doen zonder krachtsinspanning. De reden dat de deur klemt is dat hij een beetje kromgetrokken is.

Partners

Partners van Casius