Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5347 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit en parkeerplaats laten bestraten, erf bestraten met H-klinkers, stelconplaten laten plaatsen, voorterrein opnieuw bestraten, terrein bestraten, sierbestrating laten leggen, bestrating laten aanleggen, herbestraten van de oprit, voor- en achtertuin, tuin met tuintegels laten betegelen, uitrit aanleggen achter de woning, tuin laten betegelen, tuin egaliseren en bestraten, dikformaat gebakken stenen laten leggen, voor- en achtertuin laten aanleggen, achtertuin met terrastegels bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 20 februari 2017

Terras en zijpad bestraten

1. Terras achterin tuin vervangen en uitbreiden met waaltjes, incl. Paadje van het voorste terras naar de schuur. Ongeveer 22m2. 23m opsluitband op bepaalde stukken, zie bijgevoegde pdf bestand. Waaltjes: gemengd grijs/rood/zwart, zie pdf. 2. Pad naast het huis bestraten met betonklinkers. 15m2. Betonklinkers: gemengd grijs/rood/zwart , zie pdf. Ik zal zelf alle oude bestrating verwijderen en een strookje gras weg halen. Er ligt een ruime hoeveelheid wit zand reeds, zie links achter op de eerste foto. Hier is nl. De voormalige trampoline kuil ruim mee volgestort. Ik vermoed dat er geen extra zand nodig is, onder de bestaande tegels ligt ook al wit zand. Op de plattegrond in de pdf betreft het de rood gestippelde gedeeltes. Offerte mag incl. Materiaal ; waaltjes, betonklinkers en opsluitband. Als u dat liever niet doet wil ik het ook wel zelf aanschaffen. Wel graag duidelijk op offerte vermelden ; wel of niet incl. Materiaal Tevens nog 2 foto's van de huidige situatie. Gr. , Paul Luning
zondag 19 februari 2017

Oprit, looppaden en terrassen bestraten

Het laten leggen van ongeveer 350m2 bestrating. Inclusief. 2 trappetjes en rolstoel helling. Dit bestaat uit 2 terassen, een grote oprit en looppaden rondom het huis. Foto van het tuinontwerp in de bijlage geupload. De rode bestrating is het gene wat aangelegd moet worden. Waarschijnlijk moet ook een groot gedeelte worden opgehoogd om het gelijk te kunnen leggen.
zondag 19 februari 2017

Terras leggen voor een chalet

Bij ons chalet is nu gras aanwezig. Hier zouden wij graag een terras laten leggen van 10 bij 3 meter groot. De tegels van 60 bij 60 cm zullen wij zelf verzorgen, het zand dient de vakman mee te offreren.
zondag 19 februari 2017

Tuintegels verleggen

We willen onze bestaande bestrating van oprit, rondom thuis en terras laten verleggen. Oppervlakte ca 90 m2, trommelstenen abdij, er moet wrsch extra zand bij, zelfde patron als nu.
zondag 19 februari 2017

Tuintegels laten plaatsen

Ik wil 20 vierkante meter betegeld hebben
zondag 19 februari 2017

Herbestraten van de oprit, voor- en achtertuin

110 m2 herbestrating houten bielsen verv voor beton, keerwand recht zetten
zaterdag 18 februari 2017

Bestrating in dse voor- en achtertuin aanbrengen

Het betreft bestrating van drie delen: 1. Pad naar voordeur 1.2 x 4.2 meter 2. Terras voor tuinhuisje : ongeveer 3,5 x 3,5 meter. De oude bestrating loopt over een breedte van 3. 20 onder het tuinhuisje door, dus ik denk dat daar oude tegels gesneden moeten worden voor de aanleg van de nieuwe bestrating 3. Pad in achtertuin. Daar lopen de oude tegels over een breedte van 1. 2 onder een schuurtje door dus daar moeten eveneens de oude tegels gesneden worden voor plaatsing van de nieuwe tegels. De ondergrond is egaal en op goede hoogte, dus daar hoeft niets aan te gebeuren. De bestrating moet nog geselecteerd worden. Op het voorpad zullen het wellicht wat kleinere stenen worden. De achterzijde worden wat grotere tegels.
zaterdag 18 februari 2017

Tuin met tuintegels laten betegelen

Laten leggen van de tuintegels. Wij hebben 1 soort tegel, EXCLUTON-Betontegel-antraciet-met-facet-50 x 50 x 5 cm, op het oog om aan te schaffen voor zowel de voortuin als de achtertuin. Totaal gaat het om ongeveer 120 m2, voortuin 30 m2 en achtertuin 90 m2. Zelf zullen we de tegels en het gras die er liggen verwijderen. Kunt u een offerte verstrekken voor het leggen van de tuintegels incl. Het egaliseren? Ps: dienen wij naast de tegels ook het zand, ten behoeve van het egaliseren, aan te schaffen of zit dit in de offerte?
zaterdag 18 februari 2017

Tuintegels vervangen en ophogen

Oude tegels uit tuin verwijderen en afvoeren, ophogen en nieuwe tegels leveren en leggen ongeveer 45 m2
zaterdag 18 februari 2017

Achtertuin ophogen en opnieuw straten

Midden in onze tuin ligt een terras, 40 meter van de openbare weg. De bestaande bestrating inclusief opsluitbanden dienen te worden verwijderd en en dan zal er 15 cm opgehoogd moeten worden.Hierna mag de bestrating terug gelegd worden. De oppervlakte van het terras is 8 bij 3.50 meter.
vrijdag 17 februari 2017

Voortuin opnieuw bestraten

Ik wil mijn voortuin laten betegelen, de oude tegels verwijder ik zelf. De ondergrond dient geëgaliseerd te worden en op afschot gelegd te worden. De oppervlakte van de voortuin is 3.04 x 4.00 meter met aansluitend een pad van 5 x 1.8 meter. In totaal zal er 22 m2 aan tegels van 60 x 60 centimeter groot moeten worden gelegd. Naast het pad moet een opsluitband gebruikt worden. De buren willen ook mee doen, hun tuin is gelijk aan die van ons. Totaal zal het dan dus om 44 m2 gaan over 2 voortuinen.
vrijdag 17 februari 2017

Tuin onkruidvrij maken, egaliseren en bestraten

De tuin van ongeveer 50 m2 eerst leeghalen van alle plantjes en onkruid. Daarna egaliseren om vervolgens te bestraten met standaard tegels van 30 bij 30 cm. De tegels zijn al aanwezig.
vrijdag 17 februari 2017

Terrastegels in de achtertuin vervangen

Ik wil in mijn achtertuin graag de bestrating van een terras van 3 x 4 meter laten vervangen. De oude tegels moeten eruit en worden afgevoerd. Daarna moet er met wat zand geëgaliseerd worden en nieuwe tegels worden gelegd. De tuin is via een achterom goed bereikbaar. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte, inclusief de materialen.
donderdag 16 februari 2017

Terras bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. Achtertuin: - Ophogen en Herbestraten terras ca 70 m2 Het terras is thans bestraat met stoeptegels - bestrating deel tuin circa 30 m2 Voortuin: - bestrating met grindplaten ca 40 m2 - bestrating tegels ca. 25 m2
donderdag 16 februari 2017

Erf bestraten met H-klinkers

1200 m2 erf bestraten met H-klinkers. Nu ligt er een gedeelte asfalt, stelconplaten en repak. Dat moet verwijderd worden. U kunt dat mee aanbieden. Daarna het erf egaliseren. De H-klinkers ook mee aanbieden. Het werk moet in een zo kort mogelijke periode uitgevoerd worden.
woensdag 15 februari 2017

Tuin ophogen en stenen omdraaien

De tuin is ongeveer 10 centimeter gezakt en ik wil de stenen om laten keren. Het is een tuin van 5 meter breed en 16 meter lang. Er liggen steentjes van 6 bij 6 cm. De stenen moeten dus verwijderd worden, ophogen en egaliseren en vervolgens de stenen opnieuw plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 15 februari 2017

Terrein bestraten

Graag een offerte voor 600 m2 terrein bestraten. Voorheen heeft er beplanting gezeten. Dat is weggehaald. Het moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Het is veel zachte grond, veel klei. Voor de stevigheid puin aanbrengen, of iets anders. Het moet gaan dienen als parkeerterrein. Alle materialen mee aanbieden.
woensdag 15 februari 2017

Leggen van bestrating in de voortuin

Het laten leggen van bestrating tegels van 50 cm x 50 cm die wij willen kopen bij slimbestraten.nl. De afvoer van het zand en het leveren van het geel zand gaan wij zelf te regelen. Dus het gaat om uitsluitend de kosten van het laten straten van circa 37 m2.
woensdag 15 februari 2017

Uitrit aanleggen achter de woning

Wij hebben een vergunning gekregen om een uitrit aan te leggen achter ons huis. Er hangen ook een aantal verplichten aan waaronder je goed gekeurd moet worden voor de klus door de gemeente. Er moet groen voorziening weg gehaald worden en er moet exact dezelfde stoep achter worden door gelegd. Ik zou graag willen dat jullie als bedrijf langs komen om een gedetailleerde offerte uit te kunnen brengen. Zo kunnen wij de situatie goed aan jullie kenbaar maken. We krijgen recht van overpad van onze buurman.
dinsdag 14 februari 2017

Achtertuin met keramische tegels bestraten

Ik wil mijn achtertuin opnieuw laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm, op de zelfde plaats als waar de huidige tegels nu liggen, afgerond op meestal hele tegels. De huidige tegels zal ik zelf verwijderen. Het terras heeft een trapje van 4 treden, die ook van dezelfde tegel is gemaakt. Dit moet ook zo met de nieuwe tegel gedaan worden. Het gaat om ongeveer 71 m2. Betreffende het leggen adviseert Gamma: U legt de tegel op een waterdoorlatende ondergrond met drainagemortel, vervolgens smeert u de onderkant van de tegel in met hechtmortel, zodat de tegel goed hecht aan de drainagemortel.
dinsdag 14 februari 2017

Onderdoorgang opnieuw bestraten

Er is een onderdoorgang bij ons appartementencomplex waar de bestrating erg ongelijk ligt. Deze moet worden verwijderd, de ondergrond moet geëgaliseerd worden en daarna moet de oude bestrating opnieuw worden geplaatst. Het gaat om ongeveer 46 m². Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik ben als huismeester hiervoor het aanspreekpunt naar de VvE toe. De VvE beslist over de offertes.
dinsdag 14 februari 2017

Klein terras aanleggen

We hebben door een brandincident schade aan ons terras. We willen nu een deel van het terras verleggen en een klein terras van ongeveer 8 m2 vervangen om kleurverschil te voorkomen. Het gaat om rode betonklinkers. Kunt u een indicatie geven van de kosten van de klinkers, inclusief het aanleggen van het kleine terras?
maandag 13 februari 2017

Tegelwerk in de tuin aanbrengen

Ik wil de tuin van mijn nieuwbouwwoning laten betegelen met tegels van 60 x 60 centimeter groot. De tuin is 9.3 x 3.8 meter groot en voorzien van een zandlaag. Wellicht dat de tuin eerst nog geëgaliseerd moeten worden. Ik wil de tuin voor april klaar hebben.
maandag 13 februari 2017

Voor- en achtertuin laten ophogen en betegelen

Wij willen graag onze voor- en achtertuin laten ophogen en betegelen. Het moet een flink stuk omhoog, wel 8 tot 10 cm waarschijnlijk. Daarna nieuwe bestrating erin leggen. In overleg is de bestrating te leveren. De voortuin is 5.80 meter breed en circa 3 meter diep. Achter is de tuin 5.80 x een meter of 10. Het moet gemeten worden. Graag zouden wij een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte.
maandag 13 februari 2017

Oprit en parkeerplaats laten bestraten

Laten leggen van voordelig waalformaat stenen (antraciet, grijs of bruin) op een middenterrein tussen huizen, bestaande uit een parkeerterrein en oprit van in totaal ongeveer 1000 m2.
maandag 13 februari 2017

Tuin bestraten met betontegels

Tuin bestraten: - 33 m2 grind uitvlakken en intrillen - 33 m2 betontegels leggen - 1 m3 zand 20 meter opsluitband, geheel intrillen De tegels zullen niet groter zijn dan 30 x 30 cm, misschien een wildverband. In overleg zijn deze te leveren.
maandag 13 februari 2017

Terras met betontegels aanleggen

Het terras is 24 m2 groot dat aangelegd moet worden met betontegels van 50 x 50 cm. Er is stop- en opvulzand nodig. Er moet 15 tot 20 cm uitgraven worden. Moeten wij dat zelf doen of doen jullie dat ook? Graag een totale prijs voor deze tuin van een nieuwbouwwoning. De oplevering staat op 1 juli gepland. De tegels verzorg ik zelf.
zondag 12 februari 2017

Tuin laten bestraten en een stukje kunstgras leggen

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning een tuin van 45 m² die al is afgegraven en voorzien van stopzand. Wij willen daar graag 5 m² kunstgras en 40 m² betontegels laten leggen. We ontvangen graag een offerte met daarin een aparte post voor de materialen. Wij willen de opdracht in maart of april laten uitvoeren.
zaterdag 11 februari 2017

Betontegels op maat zagen

Betontegels op maat zagen. De stoeptegels zijn 30 x30 cm Er 6 centimeter af zagen dus 30x24 cm. Het zijn er 10. Ik zou ze langs kunnen brengen.
vrijdag 10 februari 2017

Stenen in de tuin vervangen

Ik heb een tuin van ongeveer 75 m2. Hiervan is ongeveer 50 bestraat met betontegels en 25 m2 met koppelstenen. Ik wil graag alles laten verwijderen, het geheel ophogen en egaliseren en daarna weer opnieuw laten bestraten met koppelstenen. Ik zorg zelf voor de materialen, dus graag alleen een offerte voor de arbeid en ook graag aangeven hoe lang u denkt ermee bezig te zijn.
vrijdag 10 februari 2017

Grindpad aanleggen en terras maken

Ik wil graag een grindpad met een kronkel laten maken. Daarnaast ook ongeveer 22 m2 oude tegels weghalen en een terrasje maken van 3.50 m2.
vrijdag 10 februari 2017

Oprit naar de garage herbestraten

Ik mijn afrit/inrit van de garage opnieuw bestraten met (deels) bestaande gewassen grind tegels, de lengte is 6 meter en de breedte 5 meter, dit dient opgehoogd te worden. Tevens moet de hemelwaterafvoer worden opgehoogd. Aan 1 zijde moeten kantstukken worden aangebracht.
vrijdag 10 februari 2017

Bestrating leggen

Terras aanleggen in een tuin van 50-60 m2. Nieuwe tegels al aanwezig, oude tegels halen wij er zelf uit. Dus alleen zand en glad maken en terras tegels leggen. Tegels heb ik al. We hebben geloste grindtegels.
donderdag 9 februari 2017

Oprit bij het nieuwbouwhuis bestraten

Het voorbereiden en bestraten van een oprit van een nieuwbouwhuis. Er liggen nu twee rijen met tegels naar de stoep. Het betreft een oppervlak van ongeveer 25 m2. Wij hebben nog geen stenen gekocht maar denken aan antraciete betonklinkers van ongeveer 21 x 11 x 8 cm. Kunt u ons een interessante offerte doen voor het bestraten van de oprit?
donderdag 9 februari 2017

Tuin laten betegelen

Voortuin ( +-30 m² ) waar ook 1 of 2 auto's op moeten Zijkant woning (+-12 m²) Achtertuin ( +-42 m² ) Voorkeur grote tegel (60 bij 60 cm)
donderdag 9 februari 2017

Oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Ik wil graag een oprit laten maken bij onze nieuwbouwwoning. De oppervlakte is 30 m2. Ik wil dit graag laten bestraten met antraciete betontegels van 30 bij 60 cm.
woensdag 8 februari 2017

Tuin achter het huis opnieuw bestraten

De straattegels in onze tuin van 10 bij 10 meter achter het huis zijn allemaal scheef komen te liggen door de wortels van de grote boom. Wij willen of de tuin weer volledig laten bestraten of diverse terrassen maken met meerdere niveaus. Kunnen wij met de vakman een afspraak maken of de mogelijkheden te bespreken?
woensdag 8 februari 2017

Huisingang bestraten en stuk met kiezels maken

De toegang naar het huis, dat wil zeggen: een pad van ongeveer 4 meter lang bij 80 cm en een portaal 3 x 2.50 meter met onderhoudsvrije tegels opnieuw bestraten. Eerst de oude bestrating eruit halen en afvoeren. Tevens aan de zijkant van de woning een stuk van ongeveer 4 x 4 meter met kiezels op worteldoek maken. Hiervoor de bestrating verwijderen en afvoeren. Kunt u eerst komen kijken?
dinsdag 7 februari 2017

Terras in de achtertuin aanleggen

Terras aanleggen op goede zandgrond waarop nu baksteenklinkers liggen die ik er zelf uithaal. De afmeting is breedte 4.20 meter x 4 meter. Met wel wat gering aan zaagwerk. Na het uithalen van de klinkers (wat ik zelf doe) moet er een drainagepakket aangebracht en geëgaliseerd worden van ongeveer 8 cm om op gelijke hoogte te kunnen blijven bij een tegeldikte van 8 cm. De voegen tussen de tegels inwassen met een voegmortel doe ik zelf.
dinsdag 7 februari 2017

Grindtegels uitsteken en afvoeren

Er zijn 16 grindtegels van 50 bij 50 en 28 tegels van 60 bij 40 cm. In de achtertuin. Ik woon naast een hoekhuis. Via achterpoort goed bereikbaar. Auto op de straat parkeren. Geen paarkeerkosten. Stenen uitsteken en afvoeren.
dinsdag 7 februari 2017

Straatwerk in bestaande tuin aanpassen

Ik wil graag naast het huis straatwerk aan laten leggen van 2 x 4 meter, en een pad naar de schuur/garage (betontegels) van ongeveer 18 meter lang. Het terras bij de achterdeur opnieuw bestraten (dit is nogal hobbelig geworden, hier liggen 30 bij 30 tegels) en er moet nog een smal paadje komen. Naast het huis moet ook een plateau gemaakt worden voor containers en fietsen. Totaal aan legwerk ongeveer 33 m2, waarvan 13 m2 betontegels aanwezig is. Verder zal er ongeveer 55 strekkende meter opsluitband moeten komen en moet er ongeveer 20 m2 opgehoogd worden met zand.
dinsdag 7 februari 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen in mei/juni van dit jaar onze tuin gaan aanpakken (egaliseren en bestraten). Ik zou graag van u willen weten wat het ons ongeveer gaat kosten als we dit via u laten doen. Het leeghalen van de tuin kan ik zelf doen. Wij willen graag rond om een schutting met betonnen balken (onder) en betonnen palen laten plaatsen, inclusief een poort. Daarnaast willen wij de tuin volledig (op een klein gedeelte na) bestraten. In de bijlage heb ik een simpele plattegrond van onze tuin meegestuurd. Ik hoop dat u aan de hand hiervan ons een idee kan geven qua kosten.
dinsdag 7 februari 2017

Bestraten van de voor- en achtertuin

Ik wil de bestrating in zowel de voor- als achtertuin bij mijn woning gaan vernieuwen. Ik zal zelf het oude straatwerk, planten en wortels verwijderen. Daarna zal ik beide tuinen 5 tot 10 cm ophogen met zand. Mogelijk moet er hierna nog wat geëgaliseerd worden. Ik wil er daarna Excluton betontegels met leisteenmotief laten plaatsen in wildverband. Het gaat om ongeveer 10 m² in de voortuin met daarbij 21,5 meter opsluitbanden. Verder gaat het om 32,5 m² in de achtertuin met daarbij 27,5 meter opsluitbanden. Alle benodigde materialen worden door ons aangeschaft en bij het werk gezet. De achtertuin is via een achterom goed bereikbaar. Er is een elektra-aansluiting van 230V met randaarde beschikbaar en ook stromend water. De uitvoering van de werkzaamheden kan in overleg worden ingepland, ik heb er geen haast mee. Ik heb zelf half of eind mei in gedachten. Ik ontvang graag uw offerte maar kan mij voorstellen dat u de locatie even wilt bekijken.
maandag 6 februari 2017

Bestrating opnieuw bestraten

Ik wil graag ongeveer 20 m2 laten herbestraten en laten ophogen. En 10 m2 aansluitend opnieuw bestraten. De tegels die er liggen zijn grindtegels van 40 bij 60 cm, deze liggen in verband. Het op te hogen stuk zal opgehoogd moeten worden met ongeveer 5 cm.
maandag 6 februari 2017

Bestrating renoveren rond stacaravan en tuinhuis

Ik heb op een vakantiepark een perceel van 15 x 15 meter met daarop een stacaravan en tuinhuisje. Er is daar een klein stukje gras en verder is er ongeveer 150 tot 160 m² bestrating. Die bestrating wil ik graag helemaal laten renoveren. Er moeten ook bandjes en een deel van de tegels vernieuwd worden. Ik laat de situatie graag even beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.
maandag 6 februari 2017

Achtertuin laten betegelen

Is het mogelijk om onze achtertuin van 15-20 m2 te betegelen? Door verzakking en verschillend tegelgebruik is het nu wat rommelig.
maandag 6 februari 2017

Sierbestrating laten leggen

Het laten leggen van de voor-, zij- en achtertuin met sierbestrating. Ongeveer 100m2, en het maken van een verhoogde border voor en achtertuin dmv steen blokken. Bij voorkeur tegels van 60 X 60 of wild verband met grote tegels. Aub een inclusief prijs, dus tegels, zand, afsluitbanden, blokken voor de bakken, transport en leggen. Gelieve rekening te houden met een budget, vandaar mijn vraag aan stratenmakers. Het betreft een nieuwbouwwoning dus er is niets af te voeren en zou in juni klaar moeten zijn.
zondag 5 februari 2017

Straatwerk in de voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil graag straatwerk laten aanbrengen in mijn voor- en achtertuin, de voortuin is 3 x 4.50 meter groot en moet volledig bestraat worden. De achtertuin is 8.50 x 4.50 meter groot. Daar staat een schuur van 2 x 2.50 meter in en hier moeten 2 bloembakken komen van 0.50 x 2 meter en 1 x 1 meter. Mijn tegelkeuze is "Hollywood grijs" en in wildverband gelegd. Zowel de voor als achtertuin zijn voorzien van fijn zand. Dit moet nog wel enigszins geëgaliseerd worden.
zondag 5 februari 2017

Terrastegels aanleggen

Ik wil mijn terras graag laten bestraten. Het gaat om een terras van ongeveer 320 cm x 320 cm (grootte mag iets groter of kleiner, afhankelijk van grootte van de terrastegel.
zaterdag 4 februari 2017

Dikformaat gebakken stenen laten leggen

Voortuin en achtertuin. voor 8 m2 achter 20 a 25 m2 nu tegels verwijderen en afvoeren waaltjes 10 cm ophogen

Partners

Partners van Casius