Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5618 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen, leggen van sierbestrating, bestrating in de tuin aanleggen, oprit bestraten en terrassen samenvoegen tot een groot terras, voor- en achtertuin bestraten, oprit bestraten, terras en oprit van bestrating voorzien, tuin egalisereren, bestraten en bevlonderen, oprit opnieuw bestraten, tuin egaliseren en bestraten, bestrating aanbrengen in de voor- en achtertuin, achtertuin betegelen, tuin met grijze vierkante stenen betegelen, voor- en achtertuin met bestrating aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 21 juli 2017

Tuin bestraten

Tuin oude stenen verwijderen. 38m2 en bak regelen. Tuin laten leggen met terrastegels 60 x 60 cm, (130 stuks) 47m2. Ophoog en voegzand zand laagje van 3 cm door u mee te nemen.
vrijdag 21 juli 2017

Betonnen tuintegels

Het laten leggen betonnen tuintegels in de achtertuin. Het tuin is ongeveer 25m2.
vrijdag 21 juli 2017

Deel tuin bestraten.

Ongeveer 5m2 bestraten. Ook ophogen, zit nu ondiep gat. Tegels hebben we al. Zand en randen nog niet.
vrijdag 21 juli 2017

Bestrating in de achtertuin vervangen

Wij hebben in onze achtertuin heel diverse en oude bestrating liggen. We willen die bestrating laten vervangen door grijze tegels van 60 x 60 cm. Aan de achterzijde en de zijkanten willen we rondom die tegels een randje met grind, zodat een goede afwatering gehandhaafd blijft. Het gaat alleen om het terras beneden, vanaf het trappetje tot aan de schutting. De maat is ongeveer 7 x 6 meter. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en ons te adviseren. We willen dit niet op korte termijn laten uitvoeren, maar wel laten afronden voor de zomer van 2018. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.
vrijdag 21 juli 2017

Terras aanleggen op veengrond

18 m2 (6x3m) aanleggen van stoeptegels(hebben we zelf al) zelf willen we de grond voorbereiden met piepschuim en zand dus puur het leggen van de stoeptegels.
vrijdag 21 juli 2017

Terrastegels in tuin leggen

Het laten leggen van terrastegels in de tuin. Achtertuin is ongeveer 36m2 en heeft een zand ondergrond. Voortuin is ongeveer 25m2 en heeft tevens een zandondergrond. Graag zouden we twee offertes willen ontvangen: - (antraciet? ) terrastegels 60x60cm - (antraciet? ) terrastegels 100x100cm
vrijdag 21 juli 2017

Achtertuin bestraten

We willen de tuin laten bestraten met een betontegel van 60x60x4,7 van 36 kilo pst het is een oppervlakte van ongeveer 54m2 een zullen er opsluitbandjes langs komen het is een tuin met wat hoeken dus er zal ook aardig wat zaagwerk bij zitten
vrijdag 21 juli 2017

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij hebben een tuin waar ongeveer 100 vierkante meter bestraat moet worden. Stenen eruit dus ook afvoer etc.
vrijdag 21 juli 2017

Terras aanleggen in de achtertuin

Het laten aanleggen van een terras in de achtertuin. Bevat nu een combinatie van tegels (0,3 x 0,3) en gras. Het gaat om 26 m2. Graag inclusief afvoer overtollig materiaal.
donderdag 20 juli 2017

Looppad in de tuin laten aanleggen

Achtertuin een loop pad aanleggen ongeveer 8 meter lang en ongeveer 1meter breed.
donderdag 20 juli 2017

Stelconplaten laten plaatsen

Ik wil graag een stuk (80 m2) laten betegelen met stelconplaten (200x200). Er is al 20 cm uitgegraven, zand overheen gelegd, geëgaliseerd en aangetrild. Het is alleen het aanleveren en het leggen van de stelconplaten.
donderdag 20 juli 2017

Tuintegels verhogen en recht leggen

Onze tuin renoveren en verhoging plaatsen, afmeting : 4 meter x 3 meter
donderdag 20 juli 2017

Betontegels leggen in een kapschuur

Ik wil in een kapschuur die aan 1 zijde open is 96 m² tegels van 50 x 50 x 5 cm laten leggen op een zandbed. Ik zal zelf voor de aankoop van de tegels zorgen. Ik wil hiervoor graag uw prijsopgave ontvangen.
donderdag 20 juli 2017

Tegels in de tuin vervangen (160607-000317)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant tegels uit de tuin verwijderen, afvoeren en nieuwe tegels leggen. Details van de klus: - 210 tegels; - afmeting 50 * 50 * 1.5 cm; - oude tegels verwijderen en afvoeren; - nieuwe tegels leggen. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst van en bij akkoord van uw offerte door Praxis. Gelieve referentie '160607-000317' te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.
donderdag 20 juli 2017

Bestrating in de achtertuin renoveren

In onze achtertuin van 66 m² liggen grijze betonnen trottoirtegels van 30 x 30 cm. We willen die laten verwijderen, de tuin met zand laten ophogen en egaliseren en daarna de huidige tegels laten herplaatsen. We willen een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Het zou fijn zijn als de klus binnen een maand kan worden verzorgd. Lukt dat niet, dan plannen we het graag na onze vakantie met u in.
woensdag 19 juli 2017

Gehele tuin betegelen

Ik wil de gehele tuin betegelen
woensdag 19 juli 2017

Voor- en achtertuin aanleggen

Voor en achtertuin betegelen met 60x60 tegels. Tuin is al afgegraven en schoon zand ligt er al. Moet denk ik wel geegaliseerd worden.
woensdag 19 juli 2017

Terrassen met niveauverschillen en trappen maken

Keramiektegels van 60 x 60 x 2 cm op zand laten leggen van een terras in achtertuin van ongeveer 32 m2. Daarnaast dezelfde tegels gebruiken voor 4 traptreden van 2,42 meter breed en 4 traptreden van 1,57 meter breed en een tussenplateau van ongeveer 4 m2. Langs de randen van het grootste terras moeten opsluitbanden geplaatst worden. Het terras is alleen via de woning te bereiken. Niet achterom.
woensdag 19 juli 2017

Keramiek terrastegels gestabiliseerd leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van keramische tegels in een gestabiliseerde grond met voeg. Er zullen ook opsluitbanden geplaatst moeten worden. De oppervlakte is 68 m2.
woensdag 19 juli 2017

Voor- en achtertuin bestraten

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating bestaand uit circa 70m2 klinkertjes. Aanleggen nieuwe bestrating met tegels (0,6 x 0,6 m). Waarschijnlijk iets op hogen omdat de tegels dunner zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 19 juli 2017

Terras aanleggen op onkruidwerend doek

Het betreft een bestaand terras van ongeveer 9 m2. De stoeptegels dienen of te worden verwijderd of hierboven op wordt het nieuwe terras gelegd inclusief anti-onkruiddoek. Wij willen draag een hout of composiet terras laten aanleggen. Deze dient rolstoeltoegankelijk te zijn.
woensdag 19 juli 2017

Terras leggen met nieuwe tegels

Circa 35 tot 40 m2 terras leggen van ketamine HE tepels 60 x 60 cm.
woensdag 19 juli 2017

Tuin legen en opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn tuin herinrichten. De tuin is 80 m2. Deze moet leeggeruimd worden inclusief de 4 boomstronken die erin zitten. Dan moet er een zandbed gemaakt worden, voor 60 m2 bestraat worden met tegels en waaltjes (die overigens gebakken moeten zijn), daarnaast moet er voor de rest borders gemaakt worden van blokken of eventueel oude stoeptegels. De offerte wil ik graag met en zonder materiaal kosten.
woensdag 19 juli 2017

Erf ophogen en bestraten bij rijtjeswoning

Ik wil bij mijn woning het voorerf ophogen en opnieuw bestraten met de bestaande tegels /steentjes. Het betreft een rijtjeswoning met garage. Oppervlakte bedraagt ongeveer 38 vierkante meter en er moet 10 tot 17 cm zand op, oplopend tot de voordeur.
dinsdag 18 juli 2017

Tuin in wildverband betegelen

Ik wil in totaal ongeveer 70 m² grote tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in onze voor- en achtertuin. De achtertuin is 64 à 65 m² groot, in de voortuin komt de rest. Ik wil eerst de achtertuin leeg laten ruimen. De huidige bestrating moet worden verwijderd en afgevoerd en ook het onderliggende zand waar veel onkruid in zit. Ik wil de nieuwe tegels zelf kopen bij Hornbach. Er moet een nieuwe laag zand worden aangebracht.Daarna wil ik die tegels in wildverband laten leggen in een cementmortel. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier even te laten bekijken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
dinsdag 18 juli 2017

Onbetegeld stuk tuin betegelen

Graag wil ik in het onbetegelde stuk (zie foto) tegels laten zetten. Dit stuk zal ongeveer 2 bij 6 meter zijn. als het kan, wil ik graag dezelfde tegels die er naast liggen.
dinsdag 18 juli 2017

Voortuin bestraten met hergebruikte Waaltjes

Ik wil graag mijn voortuin van 15 m2 laten bestraten. Er ligt nu zand. Graag zou ik oude hergebruikte Waaltjes laten leggen in halfsteens verband, deze heb ik zelf al. Opsluitbanden en zand zijn echter nog niet aanwezig. Tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 18 juli 2017

Tuintegels opnieuw recht leggen

Een deel van onze bestrating is hier en daar verzakt. Deze willen wij graag weer recht en aflopend laten leggen. Het gaat over ongeveer 30 m2 Betontegels van 50 x 50 cm. Graag uw offerte.
dinsdag 18 juli 2017

Straattegels leggen in de tuin

Ik wil graag weten wat alleen het leggen van straattegels in de tuin kost. Het gaat om 30m2 tuin.
dinsdag 18 juli 2017

Achtertuin betegelen

De achtertuin is ongeveer 7 x 7 meter groot en momenteel voor de helft bestraat met 30 x 30 cm tegels en voorts enkele struiken. De struiken dienen te worden verwijderd en de bestrating eruit gehaald. De gehele tuin zal dan geëgaliseerd moeten worden en daarna bestraat. De bestaande bestrating mag hierin eventueel verwerkt worden. De tuin is goed bereikbaar voor een kleine machine.
dinsdag 18 juli 2017

Achtertuin aanleggen

De huidige bestrating in mijn achtertuin van 30 m² moet opnieuw worden gelegd. Er zijn kuilen en het terras is onregelmatig. De ondergrond moet dus geëgaliseerd worden.
dinsdag 18 juli 2017

Tuintegels leggen

Het garage pas is op enkele plekken verzakt door het rijde met de auto erover heen. Alle tegels dienen te worden verwijderd, het pad geëgaliseerd, tegels schoongemaakt en dan terug gelegd. In de achtertuin moeten er dan ook nog 6 tegels gelegd worden die aanwezig zijn.
dinsdag 18 juli 2017

Voortuin betegelen en oprit maken

Tuin is afgegraven (verwijdert van planten). Moet nog zand komen en tegels.
maandag 17 juli 2017

Terras vervangen

Wij hebben in onze achtertuin een betegeld terras van ongeveer 35 m² dat we willen vervangen. De huidige tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moet de ondergrond wat worden opgehoogd met zand en goed worden aangetrild. We hebben namelijk last van een lichte verzakking van de ondergrond. Daarna willen we er antiworteldoek laten plaatsen met daarop keramische tegels van 60 x 60 cm. Aan de kant van de buren moet er ook ongeveer 7,5 meter opsluitband worden geplaatst. We kunnen de tegels zelf kopen, maar staan ook open voor uw scherpe aanbieding. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
maandag 17 juli 2017

Oprit opnieuw straten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten. Hiervoor willen wij ook nieuwe/andere tegels. Wij denken aan tegels (en/of klinkers) van ongeveer € 20,- tot € 25,- per m2 Onze oprit is 6 m bij 2,90 m. Kunt u ons een prijs noemen?
maandag 17 juli 2017

Tegels in halfsteensverband leggen

40/60 tegels grind molenwiekverband ophogen en omgedraaid in halfsteensverband terugleggen ophogen vanaf dorpel plus minus 6cm
maandag 17 juli 2017

Tegels op balkon leggen

Mevrouw wil tegels 60 x 40 cm laten leggen op haar balkon.
maandag 17 juli 2017

Oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen

Wij willen de oprijlaan naar onze woning laten bestraten. De oprijlaan is circa 300 meter lang en 3 meter breed. Als alternatief graag ook prijsopgave van Stelcon platen voor een lengte van circa 250 meter. Daarnaast willen wij rond de woning een aantal terrassen met een totaaloppervlak van circa 300 m2. Daar ligt grotendeels gras. De huidige verharding van de oprijlaan bestaat voor een groot deel uit gebroken puin. Half september krijgen we de sleutel van de woning. Aanstaande vrijdag zijn we er tot begin van de middag, dan zouden we met u kunnen bespreken wat er gedaan moet worden.
maandag 17 juli 2017

Oprit bestraten en terrassen samenvoegen tot een groot terras

Graag een offerte om op onze oprit Stelcon platen te leggen waarschijnlijk 6 (8 tot 10 meter diep en breed circa 5 meter) hierop komen naast elkaar een auto en een camper te staan, het gedeelte van de camper wordt langer dan dat van de auto. Van 3 stukken hoger gelegen terras (moet ook hoger blijven) 1 terras maken met nieuwe of omgekeerde oude tegels 40 x 60 cm. Dat is in totaal circa 11 x 8 meter. Het betreft de achtertuin die van de weg af zeer goed bereikbaar is ook met grote auto, kraan en dergelijke.
maandag 17 juli 2017

Tuin met grijze vierkante stenen betegelen

Wij zouden graag onze tuin willen leggen met modern grijze vierkante stenen. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 63. Tuin is reeds uitgegraven en er ligt zand. Tuin is driehoek zie bijgevoegd tekening. Kunt u voor ons een offerte uitbrengen ? Het is ook mogelijk op afspraak te bezichtigen. Locatie is utrecht.
maandag 17 juli 2017

Voortuin aanleggen met betontegels

Ik wil graag mijn voortuin laten aanleggen met beton tegels van 30 bij 30 cm. De tegels heb ik nog niet aangeschaft. Omdat ik niet goed weet wat ik nodig heb, zou ik dit graag in overleg met de vakman aanschaffen. De oude bestrating van 30 bij 30 cm moet eruit, het moet geëgaliseerd worden en eventueel opgehoogd. Vervolgens moet het dus opnieuw bestraat worden.
maandag 17 juli 2017

Stenen plateau voor konijnenhok aanleggen

Voor ons konijnenhok (1,37 x 0,75 meter) willen we graag een stenen plateau van tegels aanleggen in de achtertuin. Het gaat om een soort verhoogd stoepje, iets groter dan het konijnenhok. Er ligt nu aarde, wat iets geëgaliseerd en waarschijnlijk ook opgehoogd moet worden. Er zal in ieder geval zand moeten komen om de stenen te kunnen leggen. Ik heb nog niets aangeschaft.
maandag 17 juli 2017

Betegelen van een pad langs de woning

Ik heb momenteel langs mijn huis een pad van 18 meter lang en 120 cm breed waar een zandbed ligt met worteldoek en daarop kiezels. Ik zal die kiezels verwijderen en wil er dan betontegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Ik zal die tegels zelf aanschaffen. Ik wil hier laten beoordelen of er nog extra zand nodig is en ontvang daarna graag uw offerte.
maandag 17 juli 2017

Tuintegels leggen in achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De tuin is 4.15 meter x 3.26 meter en moet volledig bestraat worden met tuintegels van 60 cm x 60 cm x 8 cm. Er ligt al zand, moet alleen nog geëgaliseerd worden.
maandag 17 juli 2017

Voortuin wijzigen in oprit/parkeerruimte

Tussen onze voortuin en de rijbaan ligt momenteel een trottoir en een stukje berm met daarin een boompje. Wij willen aan de gemeente een verzoek doen om daar een oprit naar onze voortuin te maken. Verschillende buren hebben dit al. Dat is op StreetView te zien. We hebben nu grind en staptegels in de voortuin. We laten de tuin graag leeghalen en nog wat verder afgraven. Daarna willen we daar een goede betegelde oprit laten maken voor 2 auto's. We denken aan een grote tegelmaat maar laten ons graag adviseren. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.
zondag 16 juli 2017

Keramische tuintegels laten leggen

Ik wil keramische tuintegels laten plaatsen in mijn tuin. De tuin is 7,30 x 4,50 meter. De oude tegels verwijderen we zelf. De ondergrond moet wel aangelegd worden, en er moet geegaliseerd worden. De keramische tegels graag invoegen. De tuin is achterom bereikbaar. De tegels worden door ons zelf aangeschaft tegels en zijn 120 x 30 x 2 cm.
zondag 16 juli 2017

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Wij willen graag in de voor- en achtertuin bestrating laten leggen. Achtertuin: 159 m2 tegels (terras) Keramische tegels op beton + gevoegd (zoals je dat binnen ook doet) 91 m2 kunstgras Tuinhuis Voortuin: 52 m2 tegels (oprit) - beton + gevoegd 57 m2 grind 2x bloembakken Zie de tuintekening in de bijlage.
zondag 16 juli 2017

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag onze tuin ophogen en betegelen. De tuin heeft een totaal oppervlak van 40 m2, en we hebben de voorkeur van 60 x 60 cm tegels. De tuin is redelijk lastig te bereiken.
zondag 16 juli 2017

Achtertuin bestraten

Ik heb achtertuin van 45 m2 te bestraten , ik heb self de Tegels en zand, ik en met 2 personen bieden wij ook help.
zondag 16 juli 2017

Straatwerk in de tuin laten aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de tuin van 17 m2. Er moeten tegels geplaatst van 60 bij 60 cm (Tegel Broadway van Gamma). De huidige bestrating en het grind moet verwijderd worden. Ik wil bespreken met de vakman hoe het puin afgevoerd kan worden.

Partners

Partners van Casius