Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5757 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: wasplaats aanleggen bij bedrijfsgebouw, straatwerk rondom een schuur aanleggen, betonklinkers leggen, sierbestrating leggen, nieuwe tuin laten bestraten, sierbestrating achter en in zijtuin, terras leggen, tuin renoveren, achtertuin uithalen en opnieuw bestraten, oprit laten beklinkeren, flagstones laten leggen, bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprit plus looppad aanleggen, achtertuin bestraten, stelconplaten opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

maandag 23 oktober 2017

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen
zondag 22 oktober 2017

Voortuin bestraten

Hi! De voortuin wil ik graag laten egaliseren en laten betegelen. Ook dient er een antiworteldoek geplaatst te worden. De tuin is 1 meter diep en 5,5 meter breed. Het worden tegels van 50x50. Ik zal zorgen dat de tuin helemaal leeg is.
zondag 22 oktober 2017

Stoeptegels leggen

Het laten leggen van 27 M2 stoeptegels (stoeptegels zijn al aanwezig) in de achtertuin. Inclusief 4 mtr L-kering, afgraven en afvoeren van grond, vulzand en 25 mtr opsluiting.
zaterdag 21 oktober 2017

Achtertuin opnieuw bestraten

Er zit momenteel oude bestrating in van kleine keitjes tot baksteentjes zijn 30 jaar oud in mozaïek moet eerst eruit en daarna opnieuw bestraten en iets ophogen is iets verzakt. De nieuwe tegels heb ik nog niet gekocht. Kunt u een prijs geven het ophogen en het leggen van kleine of grote tegels?
zaterdag 21 oktober 2017

Sierbestrating achter en in zijtuin

Achter en zij tuin 100 vierkante meter. Moet afgegraven worden en zand in en bestraat
zaterdag 21 oktober 2017

Achtertuin bestraten

De tuin is ongeveer 25 vierkante meter en moet bestraat worden. Er moet wel het een en ander aan voorwerk gedaan worden. Eventueel willen wij ook de voortuin (16 m2) opnieuw laten bestraten. Hier staan wel twee boompjes, deze mogen verwijderd worden. Tuin is redelijk bereikbaar.
zaterdag 21 oktober 2017

Oprit bestraten

Mijn oprit is 3 bij 10 meter en ligt tussen 2 muren in. Hiervoor zal er 26 strekkende meters straatwerk uitgevoerd moeten worden.
zaterdag 21 oktober 2017

Terras leggen

Ik zou graag een vakman willen die keramische tuintegels (60 x 60 x 2 cm) voor mij kan leggen. Ik wil ook een afvoergoot geplaatst hebben voor het regenwater. Voorwerk doe ik zelf.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegels leggen

24 m2 tegels 50 x 50 x 5 cm leggen
zaterdag 21 oktober 2017

Verzakte oprit opnieuw bestraten

Op bungalowpark in de buurt van Nunspeet is mijn oprit verzakt. Tegels aanwezig. Betontegels 50 x 50 centimeter. De oprit is 6 x 3 meter en de bereikbaarheid is uitstekend. De grond moet worden gelegaliseerd en daarna mogen de oude tegels weer teruggelegd worden.
vrijdag 20 oktober 2017

Betonklinkers leggen

Het betreft het aan leggen van een terrein van 200 m2 waar ongeveer 10 cm zand opgereden dient te worden, lever ik zelf. Daarna dient er 70 strekkende meters betonband geplaatst te worden en 200 m2 betonklinkers, los gestort en door mij geleverd.
vrijdag 20 oktober 2017

Bestrating vernieuwen

Ik wil straatwerk aanbrengen met tegels van 60x60 of 80x80 cm en verwijderen bestrating
vrijdag 20 oktober 2017

Achtertuin bestraten

De achtertuin bestraten met tegels van 100 x 50 cm. Het betreft 30 m2. Het afvoeren van de oude bestrating. Waarschijnlijk moet er wel wat zand bij. Ook zou er een lijngoten geplaatst moeten worden. Al het materiaal is aanwezig, behalve het zand wat nodig is om op te hogen. Wij kunnen dat eventueel zelf ook doen. Eerst moet de schutting geplaatst worden, dus rond half november kan er pas gewerkt worden.
donderdag 19 oktober 2017

Bestrating leggen bij een nieuwbouwwoning

Als onze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, laten we de tuin daar afgraven en geel zand leggen. We zijn op zoek naar een vakman die daar dan ongeveer 45 m² bestrating kan leggen in december. We kopen daarvoor keramische tegels van 60 x 60 cm. Graag ontvangen wij uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Achtertuin herstraten

Ik wil nieuwe bestrating voor mijn achtertuin waarbij een klein deel van de bestrating hergebruikt kan worden. De tuin is ongeveer 50-60 m2 ongeveer.
donderdag 19 oktober 2017

Stelconplaten opnieuw leggen

Voor de ingang van ons appartementen complex hebben wij 48 stelcon platen liggen deze zijn gecombineerd met blauwe geglazuurde bakstenen deze liggen tussen de stelcon platen. Het geheel is wat verzakt en moet op nieuw worden herbestraat met de bestaande materialen. Wat wij graag zou willen weten wat hier de kosten van zijn.
donderdag 19 oktober 2017

Tuin bestrating leggen

Ik zou graag grote tegels/stenen in mijn tuin willen, daarbij zou ik het fijn vinden dat het op een goede manier gedaan word zodat het niet gaat inzakken en water zich gaat verzamelen. Aan de rand van de tuin zou ik kleine steentjes willen. Tuin is 13 meter lang en 5 meter breed. Ik wil een offerte met en een offerte zonder materiaal.
donderdag 19 oktober 2017

Tuin renoveren

Hello, I need help to renovate my garden for a new flooring and fence, looking for reasonable price, but i dont know how to measure it, its a hookwooning with garage,
woensdag 18 oktober 2017

Tegels en fundering voor tuinhuisje leggen

Wij willen een gedeelte van onze goede bereikbare achtertuin funderen voor een tuinhuisje met de afmeting 5.98 meter x 3 meter. Ook willen we nieuwe terrastegels leggen. Deze hebben wij zelf aangeschaft.
woensdag 18 oktober 2017

Tuin opnieuw betegelen

De tuin helemaal opnieuw betegelen, ophogen. Oppervlakte is ongeveer 60m2 wat is prijs voor ophogen en betegelen? Ik ben nu op vakantie. U kunt mij mailen. Ik ben op 23 okt weer telefonisch bereikbaar
woensdag 18 oktober 2017

Tegels opnieuw leggen en kunstgras

Het gaat om het tuinterras renoveren en bestaande tegels opnieuw leggen. De afmeting van de tegel is 15 x 15 cm en het terras is ongeveer 40 m2. Daarnaast moet er een stukje kunstgras geplaatst worden van ongeveer 6 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Egaliseren, zand aanbrengen en betegelen

5 cm grond afgraven, hoeft niet afgevoerd te worden. 10 cm zand aanvoeren, aanvullen en egaliseren geschikt voor tegels. 45 m2 40 x 60 cm tegels leggen
woensdag 18 oktober 2017

Ophogen van bestaande bestrating

Ik wil de tuin van 40 m2 graag laten ophogen. De tuin is volledig bestraat met tegels min 6 m2. Er staat ook een schuur van 6 m2. De verhoging moet 5 cm zijn. De tegels dienen opnieuw geplaatst te worden. Deze zijn 60 bij 60 cm.
dinsdag 17 oktober 2017

Voortuin afgraven en bestraten

Onze voortuin is 15 m2 groot en staat vol beplanting. De beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik de ruimte laten betegelen.
dinsdag 17 oktober 2017

Terras in de achtertuin renoveren

Wij hebben in onze achtertuin een terras van 450 x 400 cm met klinkers van 15 x 5 cm. Het terras ligt niet erg vlak. We willen de klinkers laten verwijderen en de ondergrond goed vlak laten maken. Ophogen is daarbij niet nodig. Daarna moet de klinkerbestrating weer worden teruggeplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Achtertuin ophogen en bestraten

Ik wil graag onze achtertuin laten bestraten met grote tegels (50x50 of 60x60). De oude bestrating wordt eruit gehaald. Nieuwe bestrating wordt aan huis geleverd.
dinsdag 17 oktober 2017

Tuinpad en terras straten met trommelstenen

Mijn tuinpad en mijn terras bestraten. Vrijwel alles met trommelstenen 10 x 10 centimeter. Totaal ongeveer 18 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.
maandag 16 oktober 2017

Bestrating rondom een nieuwbouwwoning aanleggen

Ik wil rondom mijn nieuwbouwwoning ongeveer 60 m² bestrating laten aanbrengen. Graag ontvang ik uw advies of er ook Repak moet worden aangebracht. De bestrating wordt een combinatie van betontegels van 60 x 60 cm met klinkers in Waalformaat. De aarde die vrij komt wordt verwerkt in de tuin van de buurman, dat hebben wij al afgestemd. Ik ontvang graag uw offerte. Een bezoek stel ik op prijs.
maandag 16 oktober 2017

Oprit bestraten

Ongeveer 40 m2.
maandag 16 oktober 2017

Herbestraten in wildverband

Het herbestraten van wildverband tegels. Het zijn 2 soorten tegels en de oppervlakte is ongeveer 50 m2. De tuin is goed bereikbaar. 1. Roodbeton variërend van 10 x 10 cm tot 60 x 40 cm dit is ongeveer 40 m2; 2. 10 x 10 cm tot 20 x 40 geel/rood ongeveer 10 m2; 3. Plus ophogen met zand van ongeveer 5 cm.
maandag 16 oktober 2017

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen. Waarschijnlijk Keramische tuintegel Cimento Black 61 x 61 cm die we zelf kunnen aanschaffen. In de tuin ligt nu mengsel van wit zand/aarde en beetje grind/kleiresten. 1) Graag een offerte voor deze tegels leggen op een afmeting van 5.50 x 1.75 meter; 2) Optioneel willen de buren ook tegelijk meedoen (ongeveer 2.50 x 1.75 meter extra)- graag ook een totaalprijs voor 8.00 x 1.75 meter in 1 keer laten leggen; 3) Inclusief gaten in tegels boren voor een fietsenrek. Bij voorkeur binnen een maand leggen.
maandag 16 oktober 2017

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.
zondag 15 oktober 2017

Terras in achtertuin opnieuw leggen

Ik wil graag een terras laten aanbrengen. Het terras wordt 5,40 meter breed en 4,20 meter diep. Nu ligt er een terras van 5 bij 3 van grindtegels (60/40). Het terras ligt hobbelig, is hier en daar verzakt en zal moeten worden opgehoogd. De uitbreiding betreft een deel lage beplanting weghalen en een strookje gras. Het betreft op dat deel kleigrond. De aanschaf van de tegels loopt via Gamma. Het gaat hier om keramische tegels van 60/60. Bijvoorbeeld de Keramische tegel Solid stone concrete grey 60x60x2 cm. De levering van de tegels mag bij de offerte meegenomen worden, inclusief scherp zand en dergelijke. De tegels worden tegen een schuifwand gelegd. In deze wand zitten twee ontluchtingskleppen die lager liggen dan de betegeling. Hiervoor moet ook een oplossing bedacht worden.
zondag 15 oktober 2017

Bestrating in de achtertuin leggen

Het laten leggen van bestrating in onze achtertuin. Deze is ongeveer 35 m2.
zondag 15 oktober 2017

Achtertuin met sierstenen en tegels aanleggen

Het is een smalle bestrating in de achtertuin. 7 tegels-grijze- van 40 bij 40 cm dikte 4 cm wil ik bij u bestellen en door uw medewerker naar de achtertuin meenemen om het aan te leggen. Tegels worden afgewisseld aangelegd met sierstenen. Die stenen heb ik genoeg op voorraad.
zondag 15 oktober 2017

Stuk tuin betegelen in cement

Ik wil een stuk 3 bij 3 meter betegelen. Gewoon goedkope maar sterke tegels in cement. Kunt u dat aanleggen?
zaterdag 14 oktober 2017

Wasplaats aanleggen bij bedrijfsgebouw

Ik wil graag een prijsopgave voor een wasplaats op een terrein bij bedrijfsgebouw, wat zijn de milieueisen? Op het moment wordt het verhuurd aan een poetsbedrijf. Daar zijn nu wat problemen waar ze een aantal dingen aan het lozen zijn en dat is schadelijk voor het milieu.
zaterdag 14 oktober 2017

Stukje tuintegelvloer renoveren

Ik heb een tuin met tegels, maar die zijn op veel plaatsen verzakt en daardoor ligt een en ander nogal ongelijk. Nu wil ik een tuinhuisje in de tuin zetten en daarvoor heb ik dan een egaal stuk vloer van de tuin nodig (1,30 a 1,92 meter) om het huisje stabiel op te kunnen plaatsen. Dat betekent dat er in in een hoek van de tuin 1,5 a 2,0 meter van de tegels eruit gehaald moeten worden (ze liggen op zand) en opnieuw waterpas erop gelegd moeten worden). Kan ik niet zelf. De tegels veel te zwaar (de tegels zijn 41,5 x 41,5 cm en er ligt ook een stuk goottegels op de betreffende plaats, waarin een putje is opgenomen dat verplaatst zou moeten worden. Mogelijk kan het putje meteen verlaagd worden of verwijderd.
vrijdag 13 oktober 2017

Uitbreiding bestrating parkeerplaatsen

Wij willen als VvE het aantal parkeerplaatsen op eigen terrein uitbreiden met ca 70 m2 bestrating. Er ligt nu nog gras dat moet worden verwijderd, een stabilisatielaag worden aangebracht en bestrating met betonklinkers. Een reële richtprijs is op dit moment voldoende want op de ALV volgende maand moet hierover worden beslist.
vrijdag 13 oktober 2017

Bestrating vervangen in de achtertuin

Ik wil de bestrating in mijn achtertuin van 5 x 5 meter laten vervangen. Er moeten 144 oude tegels worden verwijderd en daarna wil ik er keramische tegels van 60 x 60 cm laten leggen in een mortelbed. We hebben geen achterom, dus alles moet door het huis worden aan- en afgevoerd. Ik wil dit graag vanaf eind oktober of begin november laten verzorgen, als de schilder hier klaar is met het buitenschilderwerk. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 13 oktober 2017

Keramische tuintegels leggen

Van mijn 42 m2 grote achtertuin wil ik graag 40 m2 aan keramische tegels laten leggen die ik zelf aanschaf, en een bloembak van 2 m2 geplaatst hebben.
donderdag 12 oktober 2017

Terras aanleggen met terrastegels

Een oppervlakte van 6 x 4 meter moet bestraat worden met 30 x 30 tegels, maar dit mogen ook tegels van 50 x 50 cm zijn. Het hoeven overigens geen nieuwe tegels te zijn. Aanwezige struiken (klein) graag verwijderen en afvoeren. En zand opbrengen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto op het terrein kwijt.
donderdag 12 oktober 2017

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten opknappen. Die afmeting is een schatting, er staat ook nog een schuurtje in. Ik haal zelf de oude tegels eruit en koop nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik laat de tuin graag wat ophogen met zand en daarna betegelen. Ik wil een afspraak maken om het hier even goed in te meten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.
woensdag 11 oktober 2017

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Het uithalen van de stenen en opnieuw leggen in de achtertuin. Ongeveer 42 m2. Graag per mail reageren.
woensdag 11 oktober 2017

Oprit laten beklinkeren

Oprit leggen met H klinkers zonder facet. Band aan de zijkant van de oprit 10x20x100 ongeveer 9 m. Rekening houden met het verwijderen van boomwortels. Oppervlak max. 60 m2. Ik heb hier nog ongeveer 10 m2 nieuwe klinkers. Op ongeveer de helft van de oprit liggen nu betonklinkers die moeten worden verwijderd
woensdag 11 oktober 2017

Grind in de voortuin leggen

Ik wil dat er in mijn tuin van 21 m2 grind wordt aangelegd. Ook moet er een anti-worteldoek geplaatst worden. De tuin is makkelijk te bereiken.
dinsdag 10 oktober 2017

Terras en vloer in schuur leggen

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van ons terras/als vloer van onze schuur. Het gaat ongeveer om 70 m2. Er moet ook ophoogzand gestort worden van ongeveer 20 cm. Tegel wordt hetzelfde als we nu hebben liggen, 30 x 40 bij 4 of 6 cm (grijze/antraciete betontegel puras, zie foto hieronder).
dinsdag 10 oktober 2017

Bestraten van de voortuin

De voortuin is onlangs verkeerd aangelegd door een andere stratenmaker. Ik wil nu graag een nieuwe offerte krijgen voor de voortuin bestrating. De voortuin is ongeveer 20 m2. Ik wil eventueel weten hoe het zit met het hergebruiken van de tegels, en anders nieuwe aanschaffen, en de prijs ervan. Het gaat om de woning van mijn oma.
maandag 9 oktober 2017

Grind vervangen door tegels

Oprit betegelen ca. 55 m2. Ligt nu grind. Tegels (50x50x8) heb ik al. Oprit moet klaar worden gemaakt voor betegelen en de tegels moeten uiteraard gelegd.
maandag 9 oktober 2017

Oprit leggen met grind

Het laten leggen van een oprit van 30 m2, ongeveer 6 x 5 meter met grind. Limburgs wit grind of iets vergelijkbaars. Inclusief worteldoek en onderplaten. Wellicht een kader met stoepbanden.

Partners

Partners van Casius