Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in uw regio.

5411 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oudhollandse tegels leggen, boomstronk verwijderen en bestrating aanleggen, terras aanleggen met nieuwe klinkers, verharding en bestrating in de brandgang vernieuwen, terras met betontegels laten aanleggen, sierbestrating aanleggen, flagstones leggen, bestrating vervangen in de voor- en achtertuin, voor- en achtertuin bestraten, bestrating in de voor- en achtertuin aanbrengen, oprit vernieuwen, bestrating op een oprit vervangen, bestrating bij een nieuwbouwwoning aanleggen, terras tegelen, tuin ophogen en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

dinsdag 25 april 2017

Tegels in achtertuin leggen

Ik wil graag tegels in mijn tuin laten leggen. We hebben nog geen tegels, maar we denken aan 60 x 60 cm. Ik zou graag een indicatie van een prijs willen ontvangen. Het gaat om zo'n 38 m2. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, wellicht allen iets ophogen.
dinsdag 25 april 2017

Tuintegels leggen in de achtertuin

Zou graag tuintegels willen laten zetten in de achtertuin, tegels 60x60 cm, ongeveer 50 m2
dinsdag 25 april 2017

Plaatsje aanleggen in de achtertuin

In mijn achtertuin wil ik graag een terras van ongeveer 3 x 5 meter aanbrengen. Ondergrond bestaat al gedeeltelijk uit normale straattegels, die nu als ondergrond voor een af te breken schuur (doe ik zelf) bestaan. De andere helft bestaat uit een met puin en aarde dichtgestorte vijver. Dat gedeelte is nog niet geëgaliseerd. Gewenste tegelmaat is 60 x 60 cm, maar kan in overleg aangepast worden.
dinsdag 25 april 2017

Klein formaat voortuin betegelen

We hebben een klein voortuin die we willen laten betegelen. We hebben een pad naar de voordeur en voor het raam. Deze willen we opnieuw laten betegelen verder hebben we nog een restant van de stoeptegels en gekleurde tegels die we in de tuin willen laten leggen. De vootuin is ongeveer 40 m2. We hebben geen wit zand en het oude zand zal uigegraven moeten worden Kunt u een schatting geven wat het kost. Mvgr. Kunt u ons een schatting geven wat de kosten zijn.
dinsdag 25 april 2017

Voortuin ophogen en herstraten

De voortuin van deze jaren '30 woning is op verschillende plekken ingezakt. Dit zal opgevuld moeten worden met zand en gelijk gemaakt moeten worden. De oude walen moeten hergebruikt worden. Ongeveer 5 m2 is aanwezig. De overige 5 m2 zal aangevuld moeten worden met nieuwe walen. Daarnaast zal een gedeelte van 6 m2 bestraat moeten worden met antraciet beton á 60 x 60 cm, 10 m2 walen en 6 m2 betontegels.
dinsdag 25 april 2017

Voetbalveldje op een speelplein maken

Graag willen we een offerte opvragen, indien julie dit werk doen, om een stuk plein te betegelen tot een klein voetbalveldje voor in een speeltuin in Haarlem. Het gedeelte van de speeltuin wat een trapveldje moet worden is nu een peuterhoek. Het verwijderen van de toestellen doen we zelf, behalve de zandbak (zie bijgevoegde foto). Graag in de offerte meenemen het verwijderen van de zandbak, en het prepareren van de (ongelijke) grond + betegelen + de tegels zelf. We hebben een voorbeeld bijgevoegd van een verdiept speelveldje zoals we het graag zouden willen. De verdieping is denk ik 20-30 cm. Het gaat om een relatief klein stuk. Er past een '10-hoekig' pannaveldje in van 10x10, maar dit komt met name omdat het gedeelte waar het veldje moet komen niet recht-hoekig is. Ik weet dus niet zeker hoe groot een recht-hoekig betegeld veldje kan worden. Ik vermoed 10x6 of 10x7
maandag 24 april 2017

Achtertuin ophogen en bestraten

Wij willen onze tuin, waar nu het gras ligt, aanpassen. De totale tuin is 50 m2, maar er moet 7 meter bij 5 meter (35 m2) bestraat worden. Er ligt nu gras en zwart zand, er moet ongeveer voor de 35 m2 (10 cm ophoogzand) opgehoogd en bestraat worden. Wij willen graag betontegels 50 * 50 cm. Voor de overige 15 m2 liggen al tegels, maar dit moet een paar cm opgehoogd worden. Als de kosten niet te hoog zijn willen we kijken wat de kosten zijn voor ongeveer 9 m2 kunstgras in het totale plaatje van 50 m2, deze gaan dus dan af van de 35 m2 betontegels 50 * 50 cm.
maandag 24 april 2017

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen in de achtertuin. De tuin is 76 m2
maandag 24 april 2017

Gedeelte oprit uitgraven en vullen

De strook van 10m2 uitgraven en vullen met zand tbv bestrating.
maandag 24 april 2017

Terras vergroten en betegelen

Ik wil in onze achtertuin een verhoogd terras opvullen en laten betegelen in betonmorgel. Het bestaande terras loopt in een L-vorm. Deze L-vorm willen we graag opvullen tot een rechthoekig terras. De oppervlakte die verhoogd moet worden is 145 x 625 x 045 cm (BxLxH). Er zal ook een fundering en muurtje moeten worden aangelegd, om van de L-vorm een rechthoek te maken. De korrelmix en andere benodigdheden om het terras te verhogen zou ik ook graag via u willen bestellen. Als de oppervlakte opgevuld is is de totale grootte van het terras 720 x 315 cm (LxB) en dit willen we dan laten betegelen (in beton niet in zand) met de Broadway terrastegel die Gamma verkoopt. Ik hoop dat u me vrijblijvend een offerte/prijs kunt aanbieden.
maandag 24 april 2017

Oprit aanleggen met klinkers

Ik wil oprit(3m bij 12m) laten aanbrengen in mijn voortuin met kleiklinkers (20x7x5cm) Ik wil de offerte zonder materiaal, die zal ik zelf bestellen
maandag 24 april 2017

Tuin bestrating aan voorkant en achterkant

Graag offerte weet niet hoeveel vierkantemeter
maandag 24 april 2017

Terras opnieuw leggen met nieuwe tegels

Terras opnieuw laten bestraten. Het is ca 35 m2 en er liggen momenteel grindtegels in en koppelstones.
maandag 24 april 2017

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen onze tuin graag laten egaliseren en vervolgens grote siertegels laten aanleggen. Verder willen wij graag stenen laten plaatsen rondom het gedeelte met planten af te schermen van de rest van de tuin. Onze tuin is 30M2, daarvan hoeft echter slechts 18-20M2 betegeld te worden (vanwege schuur en planten).
maandag 24 april 2017

Fundering maken voor tuinhuisje

Er moet een nieuw tuinhuisje komen, op een degelijke fundering. Er zijn al 40x60 beton tegels aanwezig. 25 m2
maandag 24 april 2017

Tuin bestraten

Tuin met Waaltjes en bandjes bestraten en eventueel grindtegels verwijderen.
maandag 24 april 2017

Bestrating voortuin ophogen

Onze voortuin is gaan zakken in de loop van de jaren graag ophogen tegels zijn nog goed. Watzou dit gaan kosten?
maandag 24 april 2017

Betontegels in de tuin leggen

Er ligt nu ongeveer 10 m2 en we willen nu er ongeveer 20 m2 bij laten leggen,er ligt nu gras.
maandag 24 april 2017

Tuin laten bestraten

Laten leggen van sietegels achtertuin oppervlakte 32 vierkante meter. Ook een border plaatsen en een nieuwe shutting 9 meter lag en 1. 80 hoog
maandag 24 april 2017

Oprit bestraten met betonklinkers

Ik wil op onze oprit van 80 m² sierbestrating laten leggen met betonklinkers.
maandag 24 april 2017

Terrastegels leveren en leggen

Terras op de eerste etage, 21 vierkante meter. Oude stoeptegels afvoeren. De nieuwe plavuizen eventueel bij u te bestelen. Duo plavuizen. Er is veel ruimte voor eventueel een verhuislift te plaatsen voor de af en aanvoer van de tegels. Vriendelijke groet
zondag 23 april 2017

Bestrating vervangen door grote tegels

Wij hebben een oprit en pad naar de voordeur met ongeveer 55 m² klinkerbestrating. De huidige stenen liggen los op de onderliggende betonplaat die onderheid is. Wij willen die bestrating laten vervangen door grote tegels in de kleur donker terracotta. Die tegels moeten worden vastgelegd op de ondergrond. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zondag 23 april 2017

Bestrating in de achtertuin vervangen door tegels

Wij willen de bestrating in onze achtertuin van 70 m² gaan vernieuwen. De oude tegels moeten verwijderd worden en er moet opvulzand worden aangebracht en geëgaliseerd. Daarna willen we er tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen, die we inmiddels besteld hebben. We plannen de klus graag in onderling overleg in en ontvangen graag uw offerte.
zondag 23 april 2017

Betontegels terras leggen

17 vierkante meter terras achter leggen
zondag 23 april 2017

Klein terras aan laten leggen

In de tuin wil ik een klein terras betegeld hebben (2x2 m). Ik was er aan begonnen maar ben door m'n rug gegaan. Zie foto. Afmetingen. 190 x 215 cm. Grond dient circa 20 cm afgegraven te worden. Dan laag van 20 cm zand erop. Dan opsluitbanden aan zijkanten plaatsen en tegels leggen. Deze zijn waarschijnlijk 30 x 60 cm of 40 x 40 cm, dus groot maar nog wel handzaam formaat. Uiteraard waterpas en aflopend. Tegels en opsluitbanden moeten nog besteld worden worden. Mogelijk kunt u ze leveren? Ik wil zwarte tegels. 9 zandzakken ad 25 kg aanwezig, mogelijk moeten er nog een aantal zakken bijgehaald worden.
zondag 23 april 2017

Leegruimen, egaliseren en bestraten

Ik wil het achterste deel van de tuin (50 m2) laten leeghalen (op twee grote bomen na), egaliseren en bestraten. Liefst met de goedkoopste tegels, gebruikte klinkers zijn prima. De tuin is lastig te bereiken, daarvoor misschien even komen kijken.
zondag 23 april 2017

Verwijderen van straatwerk en leggen van nieuwe terrassen

Het verwijderen van het bestaande terras van tegels en klinkers bij het huis en een kleiner terras achterin de tuin. Het leggen van nieuwe terrassen met tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 44 m2.
zondag 23 april 2017

Terras ophogen en stukje uitbreiden

Onze huidige bestrating/terras willen we laten ophogen, beter in verband laten leggen en een stukje uitbreiden. (3 vierkante meter extra). De tuin is goed bereikbaar (aan de straat gelegen). De bestrating is erg onregelmatig geworden. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter bestrating. (Zie bijlage plattegrond)
zondag 23 april 2017

Achtertuin renoveren

We willen de oude tegels eruit halen en ophogen ivm verzakking en nieuwe laten leggen
zondag 23 april 2017

Leggen van blauwsteen als terras

Ik heb een terras van ong 50 m². Op het terras liggen nu keramische tegels die in cement zijn gelegd. Verwijderen van de tegels is waarschijnlijk geen optie. Ik heb blauwsteen dat ik graag zou willen laten leggen. Naar de afwatering zou moeten worden gekeken.
zondag 23 april 2017

Terras opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen met grote grijze betontegels. De huidige tegels moeten er uitgehaald worden en oude, vermolmde bielzen die al afscheiding dienen tussen tuin en tegels, ook. Tegel gedeelte totaal ongeveer 34 m². Totale tuin ongeveer 63 m². In overleg en afhankelijk van de totale kosten wil ik ook het tuinhek hier en daar laten repareren. Alles kan via de achterkant worden af-en aangevoerd via een deur in het tuinhek, dus niet door het huis. Graag uw offerte, zodat ik een beetje een idee krijg van de kosten.
zondag 23 april 2017

Tuin compleet bestraten

Wij willen onze tuin van circa 60 m² compleet bestraten. Ons budget is slechts 1300 euro waarvan ook materialen en tegels gekocht moeten worden. Past dat voor u?
zondag 23 april 2017

Bestrating van een oprit vervangen door tegels

Ik heb bij mijn woning een oprit van 43 m² met klinkerbestrating. Ik wil die bestrating laten vervangen en daar tegels van 60 x 30 x 4 cm laten leggen. Ik wil de klus in overleg laten inplannen, het liefst op redelijk korte termijn. Ik weet niet of deze tegeldikte voldoende is voor een oprit, en wil daarover graag uw advies. Ik zal de tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met daarin een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating.
zaterdag 22 april 2017

Bestrating rondom woning leggen

Graag zouden wij een vrij blijvende offerte willen
zaterdag 22 april 2017

Tegels leggen onder voortent caravan

Ik wil ongeveer 20 m² laten betegelen in de voortent bij onze caravan. De ondergrond moet met een zandlaagje vlak worden gemaakt. Tegels en zand moeten worden geleverd en aangevoerd.
zaterdag 22 april 2017

Betontegels leggen in voortuin en achtertuin

Kunt u (beton)terrastegel Ardechio dark desert 60x60x4 cm leggen in voor-en achtertuin (57m2) te Utrecht? Achtertuin is nu betegeld, deze tegels haal ik er uit komende weken. Tegels zijn aangekocht. Is het mogelijk voor u deze te leggen begin juni?
zaterdag 22 april 2017

Grind in voortuin vervangen door bestrating

Het verwijderen van grind in de voortuin en het bestraten van de voortuin ongeveer 10 m2.
zaterdag 22 april 2017

Oprit aanleggen

Graag willen wij een oprit bij onze nieuwbouw woning aan laten leggen. Het betreft ongeveer 20 m2. Op de oprit zullen wij auto's gaan parkeren, dus hier dient rekening mee gehouden te worden voor de stenen.
zaterdag 22 april 2017

Betontegels leggen

De achtertuin is 11.50 bij 8.60 meter groot met een schuur van 2.70 bij 2.90 meter. Er dienen betontegels van 60 bij 60 cm gelegd te worden, exclusief een deel van 2.70 bij 2.90 meter.
zaterdag 22 april 2017

Voortuin laten betegelen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. Het betreft ongeveer 10 m2 er komen tegels in van 60 x 60 x 4.7 cm .
zaterdag 22 april 2017

Vloertegels leggen in tuin

In de tuin dient er 40 m2 tegels gelegd te worden.
zaterdag 22 april 2017

Voortuin betegelen

De tuin moet opgehoogd worden met ongeveer 2 kub ophoogzand en daarna wil k hem graag laten betegelen met grote gladde tegels. De voortuin is 6.20 bij 2.70 meter en dan is er nog een stukje van 1.40 bij 1.40 meter.
vrijdag 21 april 2017

Betontegels leggen in achtertuin

Beton tegels in achtertuin. Voortuin qua tegels nog onbekend. Beiden tuinen zijn al overzien van aangetrild witzand. Totaal zal het bestraten 80 m2 zijn
vrijdag 21 april 2017

Tuinpad met Waaltjes bestraten

In de tuin liggen nu grote tegels, deze zullen wij zelf verwijderen. De vakman dient hier een tuinpad te leggen met waaltjes. Eventueel dient er nog opgehoogd te worden, dat zal de vakman moeten bepalen. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.
vrijdag 21 april 2017

Tuintegels leggen

De tuin is 48 m2, de huidige tuintegels zijn 30 x 30 cm en dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Voor de nieuwe tegels dient er zand gestort te worden en geëgaliseerd. Er is geen voorkeur voor de nieuwe tegels, graag doen wij dit in overleg met de vakman.
vrijdag 21 april 2017

Sierbestrating leggen

Terrastegel Ardechio dark desert 60x60x4 cm leggen in voor-en achtertuin (57 m²). Achtertuin is nu betegeld, deze tegels haal ik er uit komende weken.
donderdag 20 april 2017

Terras aan laten leggen

Terrastegel Ardechio dark desert 60 x 60 x 4 cm leggen in voor- en achtertuin (57 m²). Achtertuin is nu betegeld, deze tegels haal ik er zelf uit komende weken. Tegels zijn aangekocht.
donderdag 20 april 2017

Terrastegels opnieuw leggen

Het terras is nu al betegeld met keramische tegels van 60cm x 60cm x 18mm los op een zandbed, 9 tegels x 7 tegels = 63 tegels. Dit wil ik opnieuw gelegd hebben op een cement / betonnen ondergrond met voeg. Zodat de terras goed vlak ligt en blijft liggen. De vakman die het uiteindelijk gaat doen, moet er ervaring mee hebben, want het moet in 1 keer goed gebeuren. Met keramische tegels op beton, heb je maar 1 kans om het goed te doen. Het huidige zandbed, zal iets verlaagd moeten worden om een laag beton mogelijk te maken. We zorgen zelf voor afvoer van het zand. De materialen / betonmixer moet de vakman zelf meebrengen (incl voegkruisjes). In verband met communicatieproblemen graag contact via mail.
donderdag 20 april 2017

Zand opbrengen en grindtegels leggen

Op de camping De Holterberg heb ik een tuinhuis bij mijn stacaravan. Dit huisje wordt vervangen door een nieuw huisje. Voor die tijd moet ik de fundering hiervoor vernieuwd hebben: 2.50 x 2 meter. Zand opbrengen en grindtegels leggen. Het is niet veel maar ik zoek iemand die dit kan doen voor mij.
donderdag 20 april 2017

Achtertuin bestraten

Straatwerk in de achtertuin, afmetingen ongeveer 20 x 9 meter. Er ligt nu nog bestrating, dat zou verwijderd moeten worden en dan weer geëgaliseerd/opgehoogd moeten worden voor de nieuwe bestrating. De materialen koop ik bij Gamma.

Partners

Partners van Casius