Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor steenstrips in de keuken maken:

Steenstrips in de keuken maken

Wij willen de keuken vervangen en dan als achterwand zandkleurige steenstrips laten bevestigen. Deze zijn 1-1,5 cm dik en het gaat om ongeveer 7 m2. Hiervoor moet de bestaande muur kaal gemaakt worden. Er zit nu ongeveer 4 m2 tegels op. Medio november graag.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steenstrips in de keuken maken uit heel Nederland:

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 3.50 x 2.50 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.00 centimeter; Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden.(wildverband) Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?

Isoleren middels isolatiestrips

De Nelissen steenstrips Iso-Facade leek ons een goede optie om een een steensmuur van buitenisolatie te voorzien. Deze buitenmuur maakt deel van de oorspronkelijk aangebouwde van onze buitenhuizige keuken en WC. Afgelopen winter is de waterleiding die tegen deze muur loopt bevroren geraakt. De oppervlakte van de muur volgens onze berekening is ongeveer 18 vierkante meter. De buitenmuur bestaat uit een 4,5 m brede buitenmuur die 3 m hoog is (boven maaiveld). In deze muur bevindt zich een WC-raam. Tevens dient een deel van de buitenmuur onder het raamkozijn te worden geïsoleerd. Afmeting is ongeveer 1,7 m x 0,8 m. Onze woning is gebouwd in 1925. Alle andere buitenmuren van de woning zijn van isolerende voorzetwanden voorzien, de keuken/wc echter niet.

Tegelwerk op gipswanden

Het gaat om 90 m2 wanden, 21 m2 vloer en 30 m2 steenstrips op nieuwe gipswanden. Het gaat om allemaal nieuwe gipswanden. - Wanden in de keuken en toilet. - Vloeren in de keuken en toilet. - Steenstips op dragende pilaar. Tegels worden geregeld door de klant en lijm en voeg door de vakman.

Steenstrips laten plaatsen

In de keuken willen we 8 m2 steenstrips laten plaatsem. Moet snel gebeuren.

Isolatieplaten en steenstrips aanbrengen

Het gaat om een aanbouw (keuken, badkamer) die halfsteens is. Ik zou graag isolatieplaten met daarop steenstrips aanbrengen. Het gaat om circa 12.50 meter muur met een hoogte van 3 meter hoog waarin enkele kozijnen zitten.

Steenstrips voegen

Ik ben begonnen met het aanbrengen van steenstrips. Nu gaat het voegen mij niet goed af. Wie kan deze klus afmaken? Hoor graag hoeveel het is. Voegmortel is al in huis. Het is ook maar een klein muurtje van 2 vierkante meter in de keuken. Dus echt maar max uurtje werk.

Diverse werkzaamheden bij een woonboerderij

Wij hebben een oude woonboerderij aangeschaft waar diverse werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Tussen de woonkamer en de keuken dient er een gedeelte van een dragende muur verwijderd te worden. De muur is ongeveer 6 meter lang en hier dient ongeveer 3 a 4 meter weggehaald te worden. Er zal hierna een houten steunbalk geplaatst moeten worden om de boerderij stijl te behouden. Verder zal de houten vloer in de woning verlaagd moeten worden met 10 cm en een betonnen vloer met vloerverwarming geplaatst. Dit is ongeveer 35 m2. In de hal zijn steenstrips tegen de muur geplaatst. Deze willen wij graag in een betonlook laten stuken. De ruimte is 2.96 meter breed en 5 meter lang. Graag zouden wij voor per onderdeel een indicatie ontvangen en hopen snel te kunnen starten met de werkzaamheden.

Open keuken creëren

Gedeelte van de muur van de keuken openbreken. Zodat er een open doorkijk komt naar de woonkamer. Bijgevoegde de foto's van de huidige keuken deze dient open gebroken te worden vanaf de zijkant van de kastjes tot het midden van de steenstrips. Zodat er vanaf de keuken de woonkamer ingekeken kan worden. Aan de andere kant van de woonkamer willen wij namelijk aan de keuken een barretje creëren. Mocht de beschrijving nog onduidelijk zijn dan horen wij dat graag.

Keuken plafond keuken witten, muur schilderen en streenstrips plaatsen

Wat kost het om het plafond van de keuken te witten, muur keuken in kleur verven. En ongeveer 2 tot 3 m2 steenstrips zetten. Speciale stenen die tegen vet kunnen. De ondergrond is glad. De keuken is circa 3 x 4 meter. De muur die geverfd moet worden is ook ongeveer 12 m2. Alle materialen zijn in huis.

Stucen van de keukenwanden

Wij hebben een bestaande woning gekocht. Op 1 wandje zitten nog steenstrips, deze kunnen we er eventueel zelf afhalen afhankelijk van uw advies. Circa 3-4 m2. Tevens gaan we de huidige keuken eruit halen en een nieuwe erin zetten vandaar dat deze hiervoor glad en mooi gemaakt moet worden. 1 wand zit de huidige keuken circa 3. 85 lang. Andere wand zit nu behang moet ook gestuukt worden. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)