Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor loszittende vloertegels vervangen:

Loszittende vloertegels vervangen

Ik heb circa 6 loszittende vloertegels die ik wil laten vervangen. De vloertegels zijn 40 x 60 cm. De tegels hebben we reserve. Ik begrijp niet zo goed waarom de tegels loskomen, dus ik zou ook graag wat breder advies hebben over de mogelijk vochtproblematiek met betrekking tot de tegels.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loszittende vloertegels vervangen uit heel Nederland:

Vloertegels in badkamer vervangen

De vloertegels in de badkamer moeten vervangen worden. Lekkage door loszittende vloertegels in de badkamer. Dit moet eigenlijk snel verholpen worden want zo kunnen we niet douchen. De badkamer is ongeveer 4-5 m2.

Reparatie van lekkage in badkamer

Doordat de voegen van de tegels in onze douche niet goed meer zijn en een aantal tegels los zitten is er lekkage ontstaan. Verwijderen douchebak 90 cm half rond en nieuw leveren? Verwijderen douchescherm en eventueel weer terugplaatsen. Nieuwe tegels plaatsen, nieuw voegen en afkitten en de betonnen wand moet drogen. Werkzaamheden Verwijderen loszittende wandtegels Maken en repareren van kijkgat in de koof onder de douchebak Verwijderen bestaande douchebak en douchescherm Hoeknaden vloer-wand behandelen met eurocoat Aanbrengen van wandtegels die zijn weggehaald (klant heeft zelf de tegels) Verwijderen vloertegels waar nodig en gladmaken vloer onder douchebak Dicht tegelen van de vloer onder de douchebak Leveren en plaatse

Herstel lekkage douche

Ik zoek een ervaren en gediplomeerd tegelzetter voor herstelwerkzaamheden in badkamer. Door loszittende vloertegels heb ik lekkage. Het betreft de aparte doucheruimte in de badkamer < 2 m2. Ik heb nog 3 reservetegels.

Hieronder volgt een specificatie van de ...

Hieronder volgt een specificatie van de te verrichten werkzaamheden: - loszittende vloertegels worden verwijderd; - glazen afscheiding wordt verwijderd en gereinigd; - plavuizen plinten worden uitgekrabd en gekit; - badkamervloer wordt voorgelijmd; - nieuwe vloertegels worden met flexibele lijm herplaatst; - vloer wordt gevoegd met een grijze voeg; - vloer wordt geheel afgekit; - glazen afscheiding wordt herplaatst en met transparante kit afgekit

Loszittende wand- en vloertegels eraf ...

Loszittende wand- en vloertegels eraf halen voor hergebruik (evt extra reserve aanwezig), opnieuw betegelen en voegen; bestaand sanitair meubel verwijderen, 2e hands sanitair meubilair plaatsen. Hierbij dient ook aansluiting van electra te worden meegenomen.