Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zoetermeer of directe omgeving.

2549 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelwerk uitvoeren, betegelen nieuwbouw huis, vloer tegels plaatsen in nieuwbouwhuis, badkamer opknappen, een tegelvloer plaatsen, boven verdieping laten tegelen in visgraat, vloer betegelen, vloertegels laten zetten en eventueel wandtegels, keukenvloer tegelen, vloertegels leggen, stenen vloertegels leggen, huis betegelen, tegelwerk in de keuken, sPOED: Voeg en kit in muur badkamer vervangen, tegels zetten douchehoek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zoetermeer:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Het opnieuw voegen en kitten van de badkamer, dit is inclusief het verwijderen van het oude, mocht dat nodig zijn? De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 2 meter lang x 3 meter breed x 2.5 meter hoog. Graag op korte termijn uitvoeren in verband met lekkage.

Steenstrips in de keuken maken

Wij willen de keuken vervangen en dan als achterwand zandkleurige steenstrips laten bevestigen. Deze zijn 1-1,5 cm dik en het gaat om ongeveer 7 m2. Hiervoor moet de bestaande muur kaal gemaakt worden. Er zit nu ongeveer 4 m2 tegels op. Medio november graag.

Tegels leggen in de woonkamer en keuken

Ik wil 45 m2 vloertegels laten leggen. Allereerst wordt er vloerverwarming aangelegd en komt er een dekvloer, waar dan de tegels op moeten komen. Aanschaf van lijm en tegels wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Tegelvloer leggen in de hal

Ik zoek een partij die de vloer van mijn hal kan betegelen. Het gaat om 9 m2. De tegels koop ik zelf. De woning is goed bereikbaar.

Voegen en kitwerk vernieuwen in de badkamer

Het kitwerk in onze badkamer moet vervangen worden. Wellicht ook het voegwerk van de vloer. De badkamer is 2.90 bij 2.70 meter.

Tegelvloertje herstellen

Ik wil een hal van 180 bij 200 cm met een gedeelte van de keuken betegelen. Daarnaast ook een toilet van 100 bij 120 cm betegelen. Dit moet met tegels van 30 x 45 en 60 x 60 cm gedaan worden.

Vloertegels leggen

Ik wil voor een woning met oppervlakte van ongeveer 112 m2 vloertegels laten leggen. Ons laminaat is namelijk kapot gegaan omdat de vloer niet goed geïsoleerd was. Ik ga dit verhalen bij de inboedelverzekering.

Tegel achter de mengkraan vervangen

Het vervangen van een tegel achter de douchemengkraan. Tegel heb ik. Kraan eraf, tegel vervangen en kraan er weer op.

Vloertegels in de woonkamer aanbrengen

Ik zou graag 29 m2 vloertegels willen laten leggen in de woonkamer van een ééngezinswoning. Inclusief het voegen en lijmen van de tegels. De tegels zijn 33 x 33 cm.

Loszittende vloertegels vervangen

Ik heb circa 6 loszittende vloertegels die ik wil laten vervangen. De vloertegels zijn 40 x 60 cm. De tegels hebben we reserve. Ik begrijp niet zo goed waarom de tegels loskomen, dus ik zou ook graag wat breder advies hebben over de mogelijk vochtproblematiek met betrekking tot de tegels.

Badkamer betegelen

Oude tegels van de vloer en wanden verwijderen. Afvoeren doe ik zelf. Vloer en wanden egaliseren en daarna alles betegelen. Totaal ongeveer 18 m2. Tegels zorg ik zelf voor en zullen voor zowel de wand als de vloer ongeveer 30 x 60 cm zijn.

Keuken en gang betegelen met terrazo tegels

Ik wil een offerte voor het betegelen van de gang en keuken met terrazzo tegels. Deze moeten grijs met een zwarte rand worden. Het oppervlak is ongeveer 10 m2. Mogelijk wil ik ook het egaliseren van de oude vloer meenemen in de offerte (apart). Graag wil ik ook recensies van werkzaamheden met Terrazzo tegels en eventueel foto's.

Vloertegels leggen benedenverdieping drive-in woning

Vloertegels in hobbykamer van 5 x 3 meter en in 2 halletjes en een voorraadkast van 5 x 2 meter totaal. Heb nog geen tegels uitgezocht. Denk zelf aan 30 x 30 of 45 x 45 cm. Het is totaal 25 m2 en een washok.

Badkamervloer betegelen over bestaand tegelwerk

Ik wil graag de badkamervloer laten betegelen over de bestaande vloer heen. In badkamer zit een bad, hangtoilet, douche putje en radiator. De kolom van de wastafel moet weggehaald worden voordat er betegeld kan worden. De afvoer komt uit de vloer. Het gaat om in totaal 5,5 m² vloertegels van 45 x 45 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Voeg- en kitwerk in badkamer

Badkamer opnieuw kitten en voegen. Enkel de grond en het bad gedeelte. Circa 10 m2.

Achterwand van toilet betegelen

I.v.m. lekkage moest het binnenwerk van het toilet vervangen worden. Daardoor moet het achterwandje weer opnieuw betegeld worden (c.a. 2 m2). De tegels die moeten worden teruggeplaatst zijn matjes van 30 x 30 cm met glasmozaïek. Als het kan de werkzaamheden eind van de week anders op een willekeurige woensdag.

Tegelvloer aanleggen

In ons nieuwbouwhuis, oplevering december/januari, willen wij de begane grond laten voorzien van tegels. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Ombouw van bad en wastafel tegelen

De ombouw van ons bad en wastafel was afgewerkt met een soort hout, deze laat los. Wij willen dit graag laten betegelen. De ondergrond is vlak. We denken er aan om vloertegels van 60 x 20 cm te gebruiken, maar dit is nog niet definitief. Ik wil zelf graag de tegels halen maar wel overleggen wat handig is.

Tegelvloer laten leggen

Wij willen graag de begane grond laten betegelen. Het gaat om de gang, woonkamer, de keuken en de toilet. De totale oppervlakte is 36 m2. De ondervloer is grind. De voorkeur gaat uit naar een tegel van 60 bij 60 cm in een betonlook.

Kitrand langs douchevloer en douchedrain vernieuwen

Ik wil de kitranden langs de douchedrain en rondom de vloer in de badkamer graag laten vernieuwen. Ik heb geen lekkage, maar de kitranden zien er niet goed meer uit. Ik laat de klus hier graag eerst even beoordelen en hoor dan ook van u wat de kosten zijn.

Vloertegels in de toiletruimte aanbrengen

Het betreft het leggen van een nieuw tegelvloertje in een toiletruimte van circa 1,2 m2. Dit vloertje moet worden gelegd bovenop het bestaande vloertje, dit bestaande tegelvloertje ligt niet goed waterpas waardoor de toiletpot niet kan worden geplaatst (deze wiebelt). Het is dus belangrijk dat het nieuwe vloertje goed waterpas wordt aangebracht. De nieuwe tegels (30 x 30 cm) zijn reeds aanwezig, evenals voegmiddel en de toiletpot is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer in opgeleverde woning plaatsen

Nieuw opgeleverde woning. Ik wil graag tegels in een nieuwe badkamer laten plaatsen. Het gaat om een badkamer van 2.80 x 2.80 meter. De badkamer is casco opgeleverd. Er komt een inloopdouche in en een bad. De wanden worden tot aan het plafond betegeld, er komt een hangend toilet. Op de vloer plavuis op specie. De tegels en plavuizen hebben we zelf.

Tegelvloer verwijderen

Ik wil graag de tegelvloer laten verwijderen van de woonkamer + - 45 m² hal, gang 15 m² keuken 11 m² en vrij van lijm resten het is een huur huis ,en ik moet hem schoon opleveren

Badkamer van nieuw voegwerk voorzien

Ik heb mijn woning verkocht en op 16 januari staat de overdracht gepland. Er is nu een klein probleem met vochtdoorslag in de badkamer. Hierdoor zijn enkele wanden in de woonkamer vochtig geworden. Er moet nieuw voegwerk in 1 tegelwand in de badkamer worden verzorgd en de muren in de woonkamer moeten gedroogd worden. Er is een beetje haast met deze klus, want alles moet in orde zijn voor de overdracht. Ik hoor graag wie er tijd heeft en ontvang graag uw offerte.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Het gedeelte van de douche hoek op nieuwe voegen en kitten. Dus voegen verwijderen en kit verwijderen en natuurlijk opnieuw aanbrengen.