Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Wassenaar of directe omgeving.

201 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen, tegelwerk badkamer, vloertegels 60*60 leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wassenaar:

Achterwand keuken betegelen

Ik wil graag de achterwand van mijn keuken laten betegelen. Tegels al in huis (10 x 10). Lange stuk: 335 cm korte stuk 160 cm Beide 70 cm hoog. Rekening houden met 2 stopcontacten op het te betegelen stuk.

Onze hal betegelen

In verband met waterschade is ons parket kapot, wij willen graag onze hal 10m2 tegelen. Ik ga zelf het parket weghalen

Serre, keuken, WC en hal laten betegelen

Ik wil graag de serre/keuken, 1 oppervlak doorlopend, laten betegelen. Hier zal ongeveer 30 m2 met houtlook tegels over de vloerverwarming gelegd moeten worden. Daarnaast zal in het toilet de vloer, 2 m2, en de wanden tot 1.20 meter betegeld moeten worden. De hal van 3 m2 zal ook mee genomen moeten worden.

Voeg- en kitwerk in badkamer controleren en herstellen

Ik wil weten wat het kost en op welk termijn het mogelijk is opnieuw een badkamervloer van ongeveer 2 bij 2 meter te laten voegen en eventueel kitten.

Vloertegels en wandtegels aanbrengen

Tegels leggen (over oude tegels) in keuken (7mx4m) hall (2x3) en toilet 2x2. Ook wand tegels leggen in het toilet + nieuwe toilet instalieren met Geberit inbouwreservoir UP320 met 90-110 adapter. Toilet type: Inbouwreservoirset. Wand in de toilet stuk legen

Tegelzetten op balkon

Tegelzetten op mijn balkon van 8 m2. Ik heb de tegels van 60 x 30 cm, genoeg. Lijm of ander hechtmateriaal en voegsel dient u mee aan te bieden. Het moet goed gelegd worden in verband met de vorst etc.

Tegelvloer lijmen en voegen

Tegelvloer leggen met lijmen en voegen 6 m2.

Tegelwerk in de badkamer en WC

Ik wil mijn badkamer en wc verbouwen. Deze klus betreft verwijderen van oude tegels en het leggen van de nieuwe tegels. Graag kosten materiaal in offerte opnemen. Badkamer is 5m2 en 2,5 m hoog Wc is 1 m2 en 2,5 hoog. Bij wc alleen tegels verwijderen, vloer opnieuw betegelen en muren stucen.

Tegelvloer in de gang, woonkamer en keuken leggen

Wij willen de gang, woonkamer en keuken laten betegelen. Het oppervlakte is ongeveer 55 m2. Op dit moment liggen er in de gang en keuken vierkante tegels en in de woonkamer ligt een parketvloer. Het zal een grote tegel worden met houtmotief. Tegels zullen we zelf uitzoeken en aanschaffen.

Vloertegels leggen

In de keuken, het toilet en rond de pizzaoven moeten de vloeren betegeld worden. Ongeveer 40 tot 50 vierkante meter. Andere tegels moeten worden schoongemaakt. Tegels bij Praxis gezien.

Aanbrengen vloertegels aanbouw

Wij zijn partner van Casius en op zoek naar een tegelzetter voor het leggen van vloertegels in een nieuwe aanbouw, circa 7 m2 in Wassenaar.

Kleine douche cel met graniet douchebak ...

Kleine douche cel met graniet douchebak en vloer. Wanden betegeld.

Bestaande keukenvloer (begane grond) ...

Bestaande keukenvloer (begane grond) bestaat uit 10x10 tegeltjes op betonvloer. De nieuwe tegels met afmetingen 30x30 komen over de bestaande tegels. De afmetingen van de keuken zijn 393 x 285. Een strook over de langskant is momenteel niet betegeld maar is geegaliseerd met cementmortel. De bedoeling is dat alles nu betegeld wordt. Belangrijk is ook dat de werkzaamheden op zeer korte termijn kunnen plaats vinden: in week 49 0f 50.

nieuwe badkamer plaatsen incl ...

nieuwe badkamer plaatsen incl tegelwerk,sanitair enz. leidingen wordt voor gezorgd. tevens tegelvloer in gang, toilet en keuken