Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor appartement balkon betegelen:

Appartement balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon betegelen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het balkon is ongeveer 14 m2 oppervlakte, tegels 30x30 cm. De tegels regel ik zelf.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement balkon betegelen uit heel Nederland:

Waterschade herstellen aan plafond, muren, kozijnen en plinten

Boven mij zit een balkon, dat is gaan lekken waardoor ik waterschade heb aan plafond, muren, deur/raam kozijn en plinten. Het gaat vooral om impregneren en verven van het plafond en muren (2 muren in de slaapkamer, 2 muren in de woonkamer. In de slaapkamer moeten de plinten worden vernieuwd. Het raamkozijn en het kozijn van de slaapkamer deur is even de vraag of die moeten worden vernieuwd of dat impregneren en verven voldoende is. Als mijn bed uit de slaapkamer wordt gehaald, kan het ook zijn dat de vloer gedaan moet worden. Het appartement heeft een oppervlakte van 40 m2, zie ook de bijlage. Het herstel moet apart geoffreerd worden. Naast het herstel, zou ik eventueel wel wat extra dingen willen laten doen, aangezien het huis dan toch leeg is. Dit wil ik later overleggen.

Appartement balkon betegelen

Ik wil mijn balkon laten betegelen.afmeting 20 vierkante meter

Airco (buitendeel) demonteren en herinstalleren + onderhoud

Ons appartement krijgt nieuwe kozijnen. Daarom moeten wij voor 09-03 de buitenunit op het balkon van de airco 1,5 meter van het raamkozijn verplaatsen. Vervolgens kan de buitenunit per 23-03 of later opnieuw aangesloten worden. Het leek ons handig het heraansluiten van de buitenunit meteen te combineren met een onderhoudsbeurt voor de airco (ik las online dat dat elke 2 jaar zou moeten gebeuren). Foto's van de situatie zijn in de bijlage te vinden.

Vlonderterras aanleggen op balkon nieuwbouwwoning

Het betreft een balkon van een nieuwbouw appartement. Materiaal moet dus met lift omhoog. Lengte van het materiaal is dus beperkt tot 210 cm, ivm afmeting lift. In het totaal is het terras 68 m2. We willen het graag in Padouk of gelijkwaardig laten uitvoeren. Bij een goede prijs zijn onze buren (hetzelfde terras) eventueel ook geïnteresseerd.

Herstel lekkage en afwatering aan gevel

Wij wonen in een vernieuwbouw pand uit iets van 1890 met 4 appartementen. Aan de achterzijde hebben wij al lange tijd problemen met de afwatering. Hierdoor is de muur op de eerste verdieping opgezwollen en poreus geworden. Dit heeft gezorgd voor lekkage aan de binnenzijde van het appartement op de eerste verdieping. Inmiddels zijn ook zwammen aan de onderzijde van het balkon op van de tweede verdieping ontstaan. Het gaat om het herleiden van de oorzaak van de afwaterings- en vochtproblemen en het herstellen van de schade. Wij weten niet de echte oorzaak van de lekkage. Of het al fout gaat bij de bovenste verdieping of alleen tussen de 2de en de 1ste verdieping. De bovenburen hebben bij hun balkon een dubbele vloer, soms vraag ik mij af of daar de afwatering fout is. De balkons zitten niet vast aan de gevel en hebben stalen dragers. De binnenafwerking zal ongeveer 1,5 meter x 0,5 meter zijn en moet wit geschilderd worden. Er komen steeds meer kringen op het plafond bij.

Houten Kozijn met lekkage repareren

Wij hebben een lekkage onder ons houten raam kozijn, in de slaapkamer. De lekkage zit aan de onderkant en op de muur eronder aan de binnenkant zijn er ook zwarte plekken. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, het is wel een groot raam. Ons appartement is in een historisch pand (+/-1809). Kan eenvoudig afstellen of vervangen van hang en sluitwerk zijn, kitten of het kozijn zelf. Daar ontvangen we graag advies over. Kozijn is eenvoudig te bereiken via achter balkon. Het zit op tweede verdieping aan de achterkant. Graag ontvang ik offertes per email, eventueel kan een afspraak per telefoon gemaakt worden.

Anti inbraak strip op de voor- en achterdeur monteren

Ik krijg per 10 januari 2020 de sleutel van mijn appartement. Ik wil graag voor en achter dus bij beide deuren (galerij en balkon) een secu strip plaatsen. En ik wil bij een slaapkamerraam aan de galerijkant een stang of rek omdat ik altijd met mijn raam open wil slapen.

Oplossing waterafvoer cv ketel bedenken voor appartement en afvoeren

Ik zit met een probleem met mijn cv ketel. Ik mag op het balkon van mijn appartement geen geïsoleerde balkonkast maken voor de cv ketel. Ik zoek nu een vakman die mij kan adviseren waar ik met het waterafvoer heen moet. Graag de situatie samen bekijken en hopelijk snel oplossen.

Isoleren plafond en deel wand

Balkon is door de vorige eigenaren bij de keuken betrokken zonder te isoleren. Er is een kunstglas pui geplaatst zonder ventilatie, deze is omgeven door beton. Dit beton vormt een koudebrug. CV is verwijderd, dus het is erg koud. Het gevolg is nu dat ik schimmelvorming krijg. Ik wil het plafond en de betonwand plus nog een wandje laten isoleren. Ik denk dat er pir platen gebruikt moeten worden. Ik denk dat er maximaal 7,5 m3 geïsoleerd moet worden, inclusief ramen. Het totale oppervlak van de keuken is: 5 m bij 2.10 m. Ik woon op de top etage met een plat dak. Het is een 60 jaren appartement. Het isolatie materiaal kan ook gespoten worden, als het maar tegen de vocht werkt.

Het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon

Ik heb een appartement in Amsterdam, met een klein balkon. Afmetingen ca 1,25x3,65 m (rechthoekig). Momenteel liggen er stoeptegels (rustend op kunststof blokjes), ik wil deze laten vervangen door een soort van vlonder, gemaakt van composiet materiaal. Omdat ik op de bovenste etage woon, is mijn balkon gelegen op de uitbouw van een kamer van een etage lager. Kunt u mij een prijsopgave doen wat het gaat kosten als u dit uitvoert? De stoeptegels die er nu liggen zouden ook door u moeten worden afgevoerd. Er is een lift in het gebouw. Voor datum van uitvoering wacht ik nog op uitsluitsel van VvE met betrekking tot balkononderhoud.