Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Vlaardingen of directe omgeving.

869 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Vlaardingen:

Toilet betegelen

Ik wil mijn toilet opnieuw betegelen, het gaat alleen om wandtegels 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Begane grond betegelen

Het betreft het betegelen van de begane grond van mijn nieuwbouw woning, behalve de toiletruimte. Tegels in mijn bezit a 90 x 90 cm. Totale oppervlakte van circa 55 m2 in Vlaardingen. Startdatum eind maart 2020.

Tegels galerij repareren of vervangen van 7 verdiepingen +delitatievoegen

Ik wil graag galerij tegels vervangen of mogelijk ter plekke repareren ,iedere galerij is +/- 30 m2 gaat om 7 verdiepingen. Het is voor de vve , appartementcomplex

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips laten plaatsen in de keuken op 1 achterwand. Wand is ongeveer 2 meter breed bij 1,5 meter hoog (vanaf aanrecht) en een klein stukje 1,80 breed bij 0,40 cm hoog (wand achter twee hoge kasten). Steenstrips zijn nog niet aangeschaft. Geïnteresseerd in advies/ verkoop over de aan te schaffen steenstrips (producten). Recensies en ervaring in plaatsen van steenstrips is een vereiste. Graag contact via e-mail, bij interesse neem ik contact op.

Appartement balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon betegelen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het balkon is ongeveer 14 m2 oppervlakte, tegels 30x30 cm. De tegels regel ik zelf.

Tegels badkamer en plaatsen douchewand

Het maken van een inloop douche in mijn nieuwe woning in Vlaardingen. Tegelen muren met grote 60 x 30 cm tegels en op vloer mozaïek tegels van 10 x 10 cm. Oppervlakte vloer is circa 4,5 m2. Wanden totaal circa 21m2. Verder plaatsen van douchewand van 150x200cm tegels kunnen over andere tegels gelijmd worden. Kraan en afvoer blijven volgens mij op dezelfde pek als t nu is. Wel andere douche plaatsen.

Tegels zetten op wanden en vloer

Ik zoek een tegelzetter die op een aantal wanden en de vloer tegels kan plaatsen. Het gaat om 60 bij 30 cm tegels op de vloer en één wand. Daarnaast moeten er 45 bij 20 cm tegels op 2 wanden en 1 strook. In totaal gaat het om 9 à 10 m2. De tegels zijn aanwezig, verder bevestigingsmateriaal niet.

Tegels zetten in de badkamer

TEGELS ZETTEN IN BADKAMER

Tegelen van de badkamer

Het betreft het betegelen van de badkamer, de vloer en de wanden. Een totaal van circa 42 M2. De huidige vloertegels moeten er beslist uit. Ik lever zelf de tegels aan.

Badkamervloer verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil 4 m2 vloegtegels in de badkamer verwijderen en opnieuw leggen. Tegels schaffen wij zelf aan. Daarnaast 1 m2 wandtegel verwijderen en plaatsen in de douchehoek. De tegelvloer is momenteel gelegd met pastelijm, dus gemakkelijk te verwijderen.

Tegelvloer leggen in badkamer

Tegelvloer leggen in de badkamer en washok. Bij elkaar heeft het een oppervlakte van circa 6 m2. Er liggen nu nog wel tegels, zou hier overheen gelegd kunnen worden? Materialen graag in overleg.

Vloertegels leggen

Ik wil graag een betonnen vloer van 12 m² laten betegelen met tegels van 35 x 35 cm. Ik heb de tegels al in huis en zoek een tegelzetter die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per mail.

Keukenvloer tegelen

Het tegelen van een keukenvloer van 7 m2 met 20 x 20 cm tegels. Er wordt ook een nieuwe keuken geplaatst, in overleg kijken wat handig is voor of na de plaatsing van de keuken. Werkzaamheden in week 22 of 23.

Betegelen badkamervloer

Ik zoek iemand voor het tegelen en waterdicht maken van de badkamervloer. De vloer is 5,5 m2. De tegels zijn al aangeschaft. Tegels van 30 x 30 cm. Lijm en voegsel heb ik nog niet, kunt u dat verzorgen? En er moet een renovatiedoucheprut geplaatst worden. Bij voorkeur op zeer korte termijn.

Toilet van nieuwe tegels voorzien

Toilet tegels verwijderen (nog 3 m2), egaliseren en nieuwe tegels plaatsen (10 m2 wand en 2 m2 vloer), tegels worden bezorgd.

Wanden en vloeren van badkamer en CV-hok tegelen

Badkamer wand/vloer + cv-hok (vloer): - Egaliseren/stuken - Tegelen Badkamer: Afmeting: L 223 B achter 95 B voor 130 H 230 Wand: tegels 30 x 60 cm hoogglans wit en mozaïek, hele tegel Vloer: tegel 60 x 60 cm, circa 2 meter

Plavuizen laten leggen

Ik wil graag 2.2 m2 plavuizen laten leggen.

Muur betegelen in de badkamer

Ik wil een muurtje laten betegelen in de badkamer, van 75 x 200. De tegels schaf ik zelf aan, dit zijn tegels van 30 x 30 cm. Er zitten nu tegels op deze wand en het huidige muurtje is poreus. De tegels zal ik zelf vast verwijderen. Het is een woning uit 1935.

Doucheruimte opnieuw betegelen en voegen

Huidige douche ruimte van 1,2 x 1 x 2,3 meter en voorzien van glazen deur 80 cm breed, is betegeld met mozaïek 5 x 5 cm tot plafond. Vloer met tegels 20 x 20 cm. De voegen zijn slecht en er is sprake van optrekkend vocht in de aangrenzende gipswand. Huidige tegels verwijderen en nieuwe tegels, op de wanden 30 x 20 cm en vloer 20 x 20 cm. Aanbrengen en het geheel afvoegen en naden kitten. Moet op korte termijn gebeuren i.v.m. vocht.

Tegelvloer uithakken en egaliseren

Wij willen de tegelvloer van de benedenverdieping uit laten hakken en zodanig laten egaliseren, dat de vloer daarna klaar is om vloerverwarming in te laten frezen. Ook moet het puin afgevoerd worden. De vloer is ongeveer 33 vierkante meter. Dit is de gang, kamer en keuken. Eventueel ook het infrezen door u laten doen.

Toilet betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die ons toilet kan betegelen. Wanden half hoog en de vloer tegelen. Totaal 7 m2. Staande wc pot, geen inbouw reservoir. Tegels zijn reeds aanwezig (afmetingen 30 x 60 centimeter). Graag een offerte/richtprijs, daarna nodigen wij u eventueel uit wanneer het passend is.

Plavuizen leggen en toilet vernieuwen

50 m2 plavuizen leggen over gehele beneden verdieping. Vloer is klaar om de plavuizen te leggen. Plavuizen besteld en komen in week 19. Slopen toiletruimte, installeren hangend toilet en tegelen vloer en muren. Voor de vloer en de wand zijn het dezelfde tegels. Het toilet is ook aangeschaft. Fonteintje en staand toilet verwijderen. Het plafond moet ook vernieuwd worden. Graag een bedrijf dat alles zelf kan doen.

Toilet betegelen met Portugese cementtegels

Betegelen van vloer (circa 80x95cm) en wandje (circa 80x125cm) van toiletruimte op benedenverdieping met portugese cementtegels (vloer 20x20 tegel 2cm dik en muur 10x10 tegel circa 1. 5 cm dik). Graag op zeer korte termijn ivm vervolgplanning.

Ruimtes laten betegelen

Plaatsen van tegels op de vloer van de hal en de vloer en wanden van badkamer en toilet. Er zit nu tegels op de wanden, die zijn eraf, tot aan het plafond. De stukadoor is bezig dus volgende week graag tegelen. Tegels van 50 x 50 cm voor de vloer, wandtegels moeten nog aangeschaft worden. In totaal is het ongeveer 25-33 m2 aan vloeroppervlak, wanden circa 40 m2.

Vloertegels plaatsen.

Tegels plaatsen in nieuwe keuken. Ongeveer 6 vierkante meter. De tegels zijn aanwezig, voegsel en lijm niet. De werkzaamheden mogen zo snel mogelijk uit gevoerd worden.