Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelzetwerk in de badkamer:

Tegelzetwerk in de badkamer

Tegelwerk badkamer Wand en vloer Wand 28 m2 Vloer 9m2
Onze klant uit Stellendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelzetwerk in de badkamer uit heel Nederland:

Loodgieter- en tegelzetwerk

Wij wil waterleiding verander en floortegels+ wandtegels in badkamer en SCHIJFDEUR IN BADKAMER Plaatsen.

Tegelzetwerk in de badkamer en toilet

Badkamer en toilet betegelen. De badkamer is ongeveer 2.4 bij 2 meter en het toilet 2 bij 1 meter. De wandtegels zijn 60 x 30 cm en de vloertegels 45 x 45 cm. Deze zijn bedoelt voor beide ruimtes. De tegels zijn al aangeschaft. Er hoeft niets van de muren en vloeren verwijdert te worden. Het liefst laten we deze klus begin september uitvoeren.

Badkamer stukadoren

Stukadoorswerk van een badkamer (is geheel schoon gebikt) op eerste verdieping ca. 17 m2. Eventueel met tegelzetwerk aanwezige tegels 50x20cm. Loodgieterswerk is uitgevoerd. Graag een richtprijs met uitvoerdata.

Ruwbouw kamer welke verbouwd wordt tot ...

Ruwbouw kamer welke verbouwd wordt tot badkamer Leidingaanleg is gereed. Wanden moeten worden gestuct Eén wand wordt voorzien van E-verwarming in stucwerk. Waterdichte afsluiting maken bij douche Tegelzetwerk wanden Tegelwerk vloer, vloer wordt voorzien van E-verwarming.

Huidige badkamer vernieuwen, dus alles ...

Huidige badkamer vernieuwen, dus alles er uit incl tegels en tegelvloer en alles er nieuw in. De nieuwe spullen zijn er al. Dit moet zo een beetje eind maart of eind april gebeuren. Daarnaast is een kleine toilet ook hier alles eruit en alles nieuw erin, tegels, etc, hier is geen tegelvloer. Sloopwerk / Looggieter / CV / Elektra / Tegelzetwerk / etc.

In verband met het betrekken van een ...

In verband met het betrekken van een nieuwe woning in Hilversum, wordt er een verbouwing uitgevoerd in september a.s. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd : • Tegelzetwerk voor de badkamer: het betreft hier +/- 20 m2 wand met tegels van 34x56 alsmede een strip van 7,7x34 (gekalibreerd) en een vloer van 5 m2 met tegels van 34x34; • T.b.v. de aanrechtwand in de keuken +/- 4 a 5 m2. tegelmaten nog onbekend; Onze vraag : Heeft u in week 37 of 38 gelegenheid deze werkzaamheden uit te voeren ? Helaas kunnen wij pas per 2 september in de woning voor eventuele opname.

Ombouwen van bijkamer naar badkamer. De ...

Ombouwen van bijkamer naar badkamer. De waterleidingen en afvoermogelijkheden bevinden zich op twee plaatsen aan de andere zijde van de muren van het kleine kamertje. Waterdicht maken van de bestaande vloer, aansluiten van de whirlpool en de wastafels (incl. meubel plaatsen), bestaande verwarming vervangen door badkamerradiator, evt. afzuiger in plafond en het bijkomende tegelzetwerk.

Verbouwing van de badkamer. Sloopwerk ...

Verbouwing van de badkamer. Sloopwerk en voorbereiding doe ik zelf even als de verdere afbouw. Het gaat alleen om het tegelzetwerk van zowel wand (25m2) als vloer (7m2).

Ik zoek op zeer korte termijn een ...

Ik zoek op zeer korte termijn een stucadoor die mijn badkamer, waarvan de muurtegels inmiddels verwijderd zijn, kan vlak stuccen t.b.v. tegelzetwerk. Oppervlak is ongeveer 13m2. Tevens mag de stucadoor enige muren afstuccen die gedeeltelijk kaalgeslagen zijn in overige vertrekken ± 5m2

We zijn op zoek naar met name de ...

We zijn op zoek naar met name de volgende werkzaamheden: stucadoor elektra en installatie tegelzetwerk badkamer(s)