Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Spijkenisse of directe omgeving.

1182 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Spijkenisse:

Plavuizen in woonkamer, hal, kamerkast en wc beneden

Vloer van de woonkamer met open keuken, kast onder trap, hal bij binnenkomst huis en wc beneden betegelen. Bij de plavuizen ook meteen plint tegen de muur plaatsen.

Badkamer betegelen

Ik wil de vloer in de badkamer laten betegelen van 17 m2, de wanden van de badkamer laten betelen van 26 m2, een goot in de douche maken, een glazen douchewand plaatsen. Inbouwtoilet plaatsen, afscheidingsmuurtje van 90 x 220 cm plaatsen en wastafel plaatsen.

Plavuizen vloer laten leggen

Ik wil mijn woonkamer, keuken en hal voorzien van een plavuizen vloer. Het gaat enkel om het leggen, Alle materialen zijn aanwezig. De vloer is 42 m2. De ondervloer eventueel ook leggen.

Vloer van de badkamer betegelen

De badkamer moet een zorginstelling veranderd worden in verband met een rolstoel. Er liggen 2 lagen tegels deze lopen de verkeerde kant (niet naar de afvoer) schuin af. De oppervlakte is circa 6 m2.

Plavuizen vloer laten leggen

Woonkamer, keuken en hal betegelen. 40m2 Graag prijs incl tegels en materiaal

Badkamer betegelen

Betegelen van de wanden en de vloer in de badkamer. 16 m2 wandtegels en ongeveer 4 m2 vloertegels

Tegels zetten in WC

Ik wil graag de tegels in mijn wc laten vervangen. Het zijn drie muurtjes van hoog 1. 35 en breed 1. 20 de vloer blijft gewoon intact en de wc demonteren en weer ophangen

Tegels zetten in WC

Wc van ca. 100cm x 120cm. De wanden moeten betegeld worden met witte wandtegels van 30x60, zijn al aanwezig. Ondergrond zijn nette vlakke tegels in goede conditie. Vloer ligt er al. Al het sanitair is al verwijderd.

Vloertegels vakkundig leggen

Ik heb tegels gekocht. Nu heb ik een vakman nodig om de tegels te leggen. De tegels zijn 60 x 60 cm. Het gaat om de begane grond; de keuken , hal en woonkamer. Samen 35 m2

Betegelen van de woonkamer

Onze woonkamer dient te worden betegeld in de week van 15 mei. Het gaat om een houtlook tegel die in visgraat gelegd moet worden. De oppervlakte is ongeveer 72 m2.

Tegelvloer herstellen en aanvullen

Na uitbreken verwarming en plaatsen schuifpui zijn een aantal tegels beschadigd en blijft er ruimte over. Er moet nog een laagje gehakt worden.

Tegels in de keuken vervangen

Tegels in de keuken zijn niet mijn smaak, vandaar dat ik graag andere tegels wil laten plaatsen. Het gaat om het gedeelte bij het gasfornuis en boven het werkblad. Keuken is niet zo groot.

Voegwerk in de douche vervangen

Douche van 2 x 2 meter (4 vierkante meter ) voegen verwijderen en opnieuw voegen. Liefst spoed !!!

Badkamervloer opnieuw voegen

Onze badkamer is 2x2 dus 4m2. De voegen zijn op sommige stukken broos en er komen gaten erin. Wij hebben geprobeerd om de voegen zelf eruit te tikken maar voor ons is dat tijdrovend werk. Daarom zoeken we iemand die in de hele badkamer oude voegen wil verwijderen en opnieuw wil voegen. We willen alle voegen eruit hebben omdat we kleurverschil willen voorkomen. Het moet wel zo snel mogelijk gebeuren. Wij zoeken alleen erkende vakmannen die ook garantiewerk kunnen leveren. PS. SPOED

Plavuizenvloer uitnemen

Wij wonen in een huurwoning waar een plavuizen vloer in ligt. Deze vloer is al minstens 20 jaar oud. Toen ik deze woning een aantal jaren geleden betrad lag deze vloer er al in, ik heb geen idee of de vloer geheel verlijmd is. Wel laten hier en daar tegels los. Nu we graag iets anders willen, willen we de plavuizen vloer laten verwijderen. Het betreft een totaal oppervlakte van 32 m2, verdeelt over de woonkamer, keuken en de hal. Nadat de vloer verwijderd is willen we de vloer tevens laten egaliseren. We willen er vinyl in laten leggen, dus dan moet de vloer mooi glad zijn! Tevens willen we de oude tegels door uw bedrijf laten afvoeren. We zorgen er zelf voor dat de ruimtes leeg zijn wanneer er gesloopt gaat worden. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn. De periode waarin we dit willen laten uitvoeren zal (het liefst, maar in overleg) begin oktober zijn.

Klein stukje egaliseren en tegels leggen

Het gaat om een klein stukje tegelvloer wat geëgaliseerd en gelegd moet worden. De nieuwe vloer moet aansluiten op de bestaande vloer. Het is wel een andere tegel met een andere tegeldikte. De lijmresten van de oude vloer zijn verwijderd, maar de vloer is dusdanig gebobbeld dat het eerst nog moet worden afgevlakt. Verder zitten er nog 2 grotere gaten in de vloer die met zandcement moeten worden opgevuld. De vloerafmetingen zijn 230 x 220 cm. Het is maar een klein stukje, maar voor mij te gecompliceerd om te leggen. De tegels zelf zijn 85 x 22 cm.

Achterwand keuken laten betegelen

Ik wil graag de muur van 240 bij 50 cm zo snel mogelijk laten tegelen met een patroon op een net (basalino muretto). De keuken is reeds geplaatst. Lijm en watervast voegsel graag meenemen. Liefst nog vandaag.

Tegelwerk herstellen in de badkamer

Er is onlangs een lekkage geweest bij de badkamer. De lekkage is verholpen, maar daarbij was het nodig om enkele wandtegels bij het bad en naast de inbouwunit van het toilet te verwijderen. Ik wil dit graag laten herstellen. Ik ben in het bezit van 1 reservetegel, die bij het bad geplaatst kan worden. Voor de andere wand moet een oplossing gezocht worden. Misschien moet die helemaal opnieuw betegeld worden. Ik laat dat graag even beoordelen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Tegelvloer leggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen met een speciale tegel. In verband met plaatsen nieuwe keuken graag leggen tussen eind juni en 10 juli.

Badkamer kitten

De badkamer wil ik laten kitten. Er is momenteel geen kit aanwezig. Afmeting badkamer is 200 x 200 x 200 cm. Alle randen kitten. En de gemetselde douche van ongeveer 80 x 80 x 180 cm. Graag duidelijk aangeven wat wel en niet bij de prijs is inbegrepen.

Betegelen van een badkamer

Betegelen van een badkamer, wand- en vloertegels. Eventueel de oude badkamer slopen. Heb nog geen tegels aangeschaft. De afmetingen zijn 183 cm bij 230 cm en 248 cm hoog.

Plavuizen leggen in winkel

Ik wil graag een nieuwe vloer in de winkel. Het gaat om plavuizen in de maat 60 x 60 cm. De winkel is 190 m2. Graag wil ik de plavuizen in een lichtere kleur. Er ligt nu tapijt, dit wil ik graag laten verwijderen en laten afvoeren. Ik wil graag dat de vakman al het materiaal levert.

Vloertegels leggen

Ongeveer 37 m2 vloertegels leggen op vloerverwarming. Het gaat om 1 ruimte en de vloer hoeft niet geëgaliseerd te worden.

Steenstrips plaatsen aan muur slaapkamer

In de slaapkamer willen wij Z-vormige leistenen steenstrips laten plaatsen. Het is 8 m2 op een rechte wand in de slaapkamer. Mogelijk dat er een stopcontactaansluiting verplaatst moet worden.

Voegen in tegelwerk herstellen

Graag zouden wij de voegen van onze benedenverdieping willen vernieuwen, er zijn nu allemaal kleine stukjes uit en zie goed verschil met lichte en donkere plekjes. Ik wil graag weten of dit mogelijk is dit mogelijk en wat zouden daar de kosten van zijn?. De plavuizen zijn nog prima, deze moeten ook blijven zitten. Het gaat om woonkamer, keuken, gang en toilet. In totaal is dat ongeveer 11 x 5 meter. De tegels die er liggen hebben verschillende maten van (15 bij 15 tot 40 bij 40).