Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor douche laten kitten en een voeg randje vullen:

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik woon in een appartement de onderburen hebben lekkage gehad, door mij. Kitranden boven de drain ,van de douche , zaten los water kwam er doorheen. Deze rand is vrij diep waardoor wij lher liever door een vakman laten doen. Verder is een tegel kapot en zijn een aantal voegen die opnieuw gevoegd moeten worden. Dit om een mogelijke lekkage te voorkomen. Dit zsm te laten maken. Ivm het niet gebruiken van de douche
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche laten kitten en een voeg randje vullen uit heel Nederland:

Douche betegelen

Wij zoeken een tegelzetter om de douche opnieuw te betegelen en af te kitten na een lekkage. Tegels e.d. zijn nog niet gekocht. Zie bijgevoegde foto voor de staat van de douche. We weten niet zeker of er nog meer gesloopt moet worden dan nu het geval is. Graag advies en overleg, bezichtigen is aankomende week mogelijk. Uitvoering zou dan medio juni kunnen plaatsvinden.

Douche opnieuw voegen

Opnieuw voegen en kitten van douche. Voegen zijn beschadigd en er zit schimmel. Douche is 80x80 hoogte 2m.

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik wil het douchevloertje 1 bij 1 m laten kitten en tevens de randjes langs de rand waar onze zeep/shampoo op staan. Er is daarnaast ook twee meter voegwerk te verbeteren.

Voegen en kitten douche

Ik wil de douches opnieuw laten voegen en kitten. Afmeting douche is ca 2 x 2. Het gaat dus om 2 douches.

Doucheputje uithakken

Ik heb, in verband met een mogelijke lekkage (de detectie heeft geen uitsluitsel gegeven), vorig jaar de wanden van mijn douche cabine opnieuw laten afkitten. Ook bij het douche putje heb ik dat laten doen en de 'kitter' klaagde erover dat er rondom dat putje te weinig ruimte was om de zaak echt goed af te kitten. Er zou rondom wat moeten worden uitgehakt om meer ruimte te creëren om daarna de zaak goed en waterdicht te kunnen afkitten.

3 zaken in huis laten doen

Ik zoek een badkamerspecialist die een aantal klusjes kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om: 1. 3 m2 in de keuken laten betegelen en voegen (achterwand bij kookplaat, strakke wand) 2. Badkamer kitten (alleen vloer bij douche, 5 m2) 3. Verwarming afdoppen en verwijderen (afvoeren doe ik zelf wel). Tegels hebben wij, overige materiaal graag zelf voorzien.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

In onze douche is het voegwerk aan vervanging toe. De vochtmeter slaat te ver uit. Het gaat om een stuk van globaal 1m bij 1,50 m. Het betreft een achterwand met witte tegels van 30 bij 60 cm.

Douche hoek opnieuw voegen/kitten

Mijn douche hoek moet opnieuw gevoegd en gekit worden, douche is ca 90 x 90 en tot aan het plafond. Tegels zijn groot (30 x 30) dus weinig voeg.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag mijn douche cabine vloer opnieuw voegen en kitten. Gaat om 1 meter bij 1 meter.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer een stukje verbouwen, een muur plaatsen tot plafond dat muurtje betegelen. Douche deur plaatsen, binnen kant van de douch opnieuw betegelen. Vloer opnieuw betegelen en alle randen opnieuw kitten. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2,97 x 1,87 x 2,62 hoog meter. De afmeting van de muur is ongeveer: 40 cm x 2,62 meter. Ik heb enige haast, voor april moet het af zijn.

Partners

Partners van Casius