Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor douche laten kitten en een voeg randje vullen:

Douche laten kitten en een voeg randje vullen

Ik woon in een appartement de onderburen hebben lekkage gehad, door mij. Kitranden boven de drain ,van de douche , zaten los water kwam er doorheen. Deze rand is vrij diep waardoor wij lher liever door een vakman laten doen. Verder is een tegel kapot en zijn een aantal voegen die opnieuw gevoegd moeten worden. Dit om een mogelijke lekkage te voorkomen. Dit zsm te laten maken. Ivm het niet gebruiken van de douche
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche laten kitten en een voeg randje vullen uit heel Nederland:

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Gaat alleen om de douche cabine..1 bij 1 Opnieuw kitten en voegen

Douche box opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag 2 tegelwanden van de douchebox opnieuw laten voegen en kitten. Het is een douchebak met 2 glazen wanden en 2 tegel achterwanden. De tegels zijn nog goed, gaat enkel om het voegen en kitten. Beide achterwanden zijn ca. 1 bij 2 meter. Dit om de lichte lekkage te verhelpen die waarschijnlijk is ontstaan door poreuze voegen.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Er moeten wat kitranden en voegen vervangen worden rond het bad en onder in de douche hoek + plafond heeft schimmel en bladert. Deze moet ook gedaan worden. Badkamer is ongeveer 3 bij 2,5 meter.

Douchemuren betegelen

Betegelen van 3 muren douche begane grond. Vlakke muren. Alles recht toe recht aan. Geen muurtjes e.d. 11,5 m2 muur. Grote tegels 25x33cm ( koop ik zelf). Inclusief voegen en kitten.

Een aantal klussen in de douche uitvoeren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het renoveren van een aantal dingen in mijn badkamer. Het gaat om de glazen douche deur vervangen; wanddouche vervangen door soort regen douche; tegels opnieuw invoegen en kitten. De nieuwe materialen moeten nog besteld worden.

Waterschade herstellen

Een lekdetectie bedrijf heeft bij mij een ernstige lekkage geconstateerd, die ook wateroverlast en schade bij de buren heeft veroorzaakt (zie bijlage). Het gaat om een verrot wc-blok en een slecht gekitte douche. Tevens is ook een van mijn kamers beschadigd. De werkzaamheden zullen m.i. omvatten: 1) drogen van natte muren/vloeren 2) douche kitten en/of opnieuw betegelen 3) nieuw wc-reservoir + tegelwerk 4) stucwerk aan muren en plafonds (ook bij buren)

Badkamer laten reinigen en kitten

Ik wil graag mijn badkamer laten schoonmaken. Glazen douche cabine, tegels en voegranden. Ook zou ik vanwege lekkage, de onderkant bij de deur van de cabine opnieuw willen laten kitten. Douche cabine is 1 meter bij 1 meter.

Douche hoek vloer opnieuw voegen kitten

Ik wil de vloer van mijn douche hoek opnieuw laten voegen daar deze langzaam aan het verdwijnen zijn.

Binnenkant douche betegelen

Graag wil ik de binnenkant van onze douche laten betegelen. Oppervlakte 4m2. De voegen van de oude tegels zijn smal en poreus geworden. Tevens de naden kitten. De tegels kunnen eventueel over de oude tegels geplaatst worden. Laat ik aan de expert over. Door vochtoverlast is er haast bij. De tegels kunnen we in overleg met de expert aanschaffen.

Badkamer randen opnieuw kitten en rozetten douche kitten

Hai.Ik wens een nieuwe moderne regendouche te kopen..de oude moet dan verwijdert worden.Ook de oude kittend van de douchebak moet worden verwijdert en er moet nieuwe kit erop.Ben jij echt goed in kitten en kun jij dat strak dan graag reageren anders liever niet.Ben jij die vakman dan graag.

Partners

Partners van Casius