Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor natuursteen leggen op zandcement:

Natuursteen leggen op zandcement

Ik wil graag natuursteen op de zandcementvloer (woonkamer en keuken) laten leggen. Circa 42 m2. Natuursteen 1,5 cm dikte 60 x 30 cm. De natuursteen is gekalibreerd en graag 2 prijsopgaven met lijmen en met mortels. Hoeveel jaar garantie geeft u?
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen leggen op zandcement uit heel Nederland:

Natuursteen leggen in een nieuwbouwwoning

Het laten leggen natuursteen, graniet, dikke 1 cm en 30 bij 60 cm gekalibreerd in de woonkamer op zandcement dekvloer nieuwbouw woning. Graag prijsopgave en hoeveel jaren garantie?

Natuursteen laten leggen

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 42 m² granieten tegels van 1 cm (gekalibreerd) laten leggen op een zandcement dekvloer. De tegelmaat is 30 x 60 cm. Het gaat om de woonkamer en keuken. Ik ontvang graag uw offerte en hoor ook wat voor garantievoorwaarden u hanteert.

Natuursteen vloer leggen

De natuurstenen vloer ligt goed in de ruimte maar laat op meerdere plekken los. Graag laat ik de vloer opnieuw lijmen. De oppervlakte is 70 m2. Separaat zou ik graag een indicatie ontvangen voor het polijsten van de vloer.

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.

Natuursteen in de woonkamer leggen

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten over ongeveer 1 maand de sleutel te krijgen. We willen in de woonkamer op de zandcementvloer graag 43 m² granieten tegels laten leggen van 1,5 cm dik. We hebben de tegelmaat nog niet bepaald. We ontvangen graag een offerte voor het leggen van de tegels.

Natuursteen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een natuurstenen vloer van circa 65 m2. De platen zijn 50 cm bij 60-100 cm. Dikte 18-20 mm. Indiase gele Zandsteen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, er ligt nu een cementdekvloer.

Natuursteen vloer in wildverband leggen

Kunt u op 2 oktober een Belgisch hardsteen vloer leggen van 20 m2 wildverband ? Moet in nat zandcement worden gelegd, op vloerverwarming. De plaats is Vleuten. Wat is uw prijs, op factuur of zonder factuur ? Met vriendelijke groet.

Natuursteen in de tuin aanbrengen

Het laten leggen van natuursteen in een tuin circa 25 meter nieuwbouw, hoekwoning in Groningen. Wij hebben wel wat voorbeelden bekeken op internet maar zijn verder helemaal blanco. Wij hebben ook wat foto's van voorbeelden en van de tuin zoals deze er nu uitziet. Datum uitvoeren opdracht rond 2 oktober.

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Terrastegels leggen

Ik heb een terras met 96 natuursteen (marmer) tegels 60 x 60 x 2 cm. Ongeveer 35 m2. Deze moeten verwijderd worden en meegenomen, dan circa 5 cm ophogen, waarna betontegels Gamma Broadway 30 x 20 x 4,7 cm. Gelegd moet worden op dezelfde oppervlak in halfsteensverband en aangetrild.

Partners

Partners van Casius