Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor natuursteen leggen op zandcement:

Natuursteen leggen op zandcement

Ik wil graag natuursteen op de zandcementvloer (woonkamer en keuken) laten leggen. Circa 42 m2. Natuursteen 1,5 cm dikte 60 x 30 cm. De natuursteen is gekalibreerd en graag 2 prijsopgaven met lijmen en met mortels. Hoeveel jaar garantie geeft u?
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteen leggen op zandcement uit heel Nederland:

Terras aanleggen

Het laten leggen van een terras in de achtertuin (5 x 7 meter) van natuursteen (bluestone, 20cm x 20cm x 2,5cm) inclusief bijbehorende grondwerk (fundering onder het terras). Er ligt nu gras waar het terras moet komen, dit dient te worden weggehaald.

Natuursteen leggen in achtertuin

Ongeveer 20 m2 met 60/60 natuursteen (aanwezig) en afvoeren oude stoeptegels. Waarschijnlijk moet er nog opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Tuintegels vervangen

Ik heb een kleine tuin met een deel houten vlonders en een deel chinees hardsteen, ongeveer 10 m2. Deze laatste wil ik vervangen door grotere tegels en het liefst geen natuursteen. Het gaat om het weghalen van de oude tegels en het leggen van de nieuwe grotere tegels.

Bestrating van natuursteen leggen

Het laten leggen van natuursteen bestrating in de achtertuin. Terras heeft een afmeting van +- 30 m2. Op dit moment liggen er stenen in, deze kunnen er door onszelf uitgehaald worden. (zie foto)

Terras met natuursteen tegels aanleggen

In de achtertuin wil ik een terras met natuurstenen laten leggen. De oppervlakte zal 6 bij 5 meter moeten worden. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het verwijderen van het oude straat werk en het afvoeren hiervan. Ook voor het ophogen wil ik graag een advies ontvangen. De tuin heeft een achterom.

Terras uitbreken en aanleggen

Wat wil je bekleden? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaand terras uitbreken en opruimen. Huidig terras is een betonnen terras waarop geen nieuwe tegels worden gelegd. Terras is 40 m2. Wij twijfelen tussen keramische tegel of natuursteen. Wij zouden graag weten wat de kosten ongeveer zijn voor het leggen van het terras, inclusief het uitbreken en afvoeren en exclusief.

Composiet terras leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m². Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een overdekt terras. Daar ligt nu een tegel in cement waarvan de randen zijn losgelaten en gebarst. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wel met marmer of graniet als het om het steentapijt gaat. Bij de tegels wel natuursteen.

Terrassen aan laten leggen

Leggen van tweetal terrassen met opsluitbanden van ongeveer 4 x 4 meter en 4.50 x 3 meter. Het betreft natuursteen tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm van 3 cm dik in zand. Tegels kopen we zelf en terras wordt al uitgegraven en met zand opgevuld.

Tegels op het balkon leggen

Wij hebben een balkon van ongeveer 26 m2. Deze willen wij opnieuw laten betegelen. Met tegels van 50 bij 50 cm, liefst natuursteen, wel vuil afstotend en bestand tegen weersinvloeden. Wat zou ons dit ongeveer gaan kosten

Terrazzo leggen in keuken, halletje en toilet

Het laten leggen van een terrazzo vloer met een donkere rand. Mogelijk een graniet randje erin, De totale oppervlakte van de keuken is 19 m2. De bestaande natuursteen tegels gaan eruit en eronder zit een betonvloer met bewapening en vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius