Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Schiedam of directe omgeving.

1185 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betonlook tegels plaatsen, boven verdieping laten tegelen in visgraat, keramische tegel in de badkamer leggen, tegels badkamer en plaatsen douchewand, tegelzetter voor meerdere ruimtes, wanden en vloeren tegelen, de gehele badkamer renoveren, vloertegels leggen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, tegels leggen in keuken, woonkamer en hal, woonkamer tegelen, plavuizen laten leggen, tegelwerk in de keuken, vloertegels badkamer laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Schiedam:

Toilet betegelen

Ik zoek een partij die mijn WC kan betegelen. Ik heb de tegels in voorraad. De lijm en het voegmiddel moeten nog aangeschaft worden. De oppervlakte is 5m2. Wellicht moeten de huidige tegels worden weggehaald. Er loopt een aardedraad op de muur dus graag ook enige kennis van elektra.

Tegels in de gang en in de keuken leggen

Ik wil tegels op de vloer van de gang en in de keuken leggen. Dat is ongeveer 30 vierkante meter bij elkaar. De tegels schaf ik zelf aan, tegellijm en voegmiddel mag de vakman mee nemen.

Tegels zetten in badkamer

Badkamer tegelen, de vloer egaliseren en afvoer drain plaatsen alles om te tegelen is aanwezig behalve tegellijm het betreft 23m2

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen. De badkamer is 3,60 bij 2 meter. De vloer en wanden. De wanden zijn circa 2.40 meter. De wandtegels tot twee meter hoogte zetten. De oude tegels zijn eraf en er is al gestuct. De nieuwe tegels zijn al in huis dus graag zo spoedig mogelijk. Vloertegels van 60 x 60 cm en de wandtegels zijn 30 x 60 cm.

Laminaat verwijderen en nieuwe tegelvloer in de hal leggen

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor de overgang van laminaat in de woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels (30 x 60 cm) leggen in de hal wat ongeveer 7 m2 is. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel. Afvoeren kan ik zelf doen.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om ongeveer 24 m² op de wanden en vloer. Ik koop zelf alle materialen behalve de tegellijm. Ik wil een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het slopen van de huidige tegels.

Natuursteen leggen in een nieuwbouwwoning

Het laten leggen natuursteen, graniet, dikke 1 cm en 30 bij 60 cm gekalibreerd in de woonkamer op zandcement dekvloer nieuwbouw woning. Graag prijsopgave en hoeveel jaren garantie?

Natuursteen leggen op zandcement

Ik wil graag natuursteen op de zandcementvloer (woonkamer en keuken) laten leggen. Circa 42 m2. Natuursteen 1,5 cm dikte 60 x 30 cm. De natuursteen is gekalibreerd en graag 2 prijsopgaven met lijmen en met mortels. Hoeveel jaar garantie geeft u?

Badkamer betegelen

Tegels zetten in badkamer, deze is 3.12 meter lang, 2.10 meter breed en 2.50 meter hoog. Het moet tegel over tegel worden en ook op de vloer. Er moet een drain worden ingemetseld. De wandtegels zijn 30 x 60 en de vloertegels 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegels in patroon leggen

Ik wil tegels laten leggen in een gang van ongeveer 10 m². Graag zou ik willen weten wat de prijs hiervan is. Ik wil de tegels graag in een patroon leggen. Waarvan de randen recht komen te liggen en het midden diagonaal. Er ligt nu een tegelvloer, als het kan dan daaroverheen leggen. We hebben tegels van 20 x 60 cm. De tegels zijn niet bij Praxis gekocht maar elders. De vloer moet met plinten afgewerkt worden. In afwachting van uw reactie.

Tegelen van een keukenmuur

Ik ben opzoek naar een tegelzetter voor mijn keukenmuur. Deze is tussen de 2 en 4 vierkante meter. De oude tegels zijn al verwijderd maar er is nog wel wat tegellijm blijven zitten, misschien moet het nog even aangesmeerd worden. Er zijn al tegels geleverd en deze zijn 13 x 13 cm in verschillende kleuren. Kunt u eventueel twee hoekprofielen meenemen? Anders koop ik ze bij Praxis.

Wandtegels plaatsen in de keuken

Graag zou ik wandtegels in de keuken willen laten plaatsen.

Tegelvloer binnenshuis laten leggen

Het gaat om 1 m2 tegelvloer leggen op een bestaande tegelvloer binnenshuis.

Keukenvloer en badkamer betegelen

De klus bestaat uit het betegelen van de keukenvloer, hal en toilet, totaal 25 m2 met tegels van 50 x 50 centimeter. Ook wil ik graag de wanden en vloer in de badkamer laten betegelen met tegels van 60 x 30 centimeter, dit is in totaal ook 25 m2. De woning is gebouwd in 2000 en ik wil het werk graag rond 12 september laten uitvoeren.

Badkamervloer egaliseren en betegelen

Ik wil de vloer van mijn badkamer laten egaliseren, aflopend naar de douchegoot. Daarna wil ik de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm die ik al voorhanden heb. De vloer meet 7 m². Ik ontvang graag offertes van bedrijven die op heel korte termijn tijd hebben voor deze klus.

Wandtegels aanbrengen in keuken

Ik heb mijn keuken net verbouwd maar wil nu toch een gedeelte ervan met wandtegels laten voorzien. Het gaat om de achterwand tussen de bovenkastjes en het werkblad. Dit is ongeveer 3 m2.

Beschadigde badkamertegels vervangen

In mijn badkamer zijn 7 tegels gescheurd Het gaat om 1 vloertegel en 6 wandtegels die ik wil laten vervangen. Ik heb nog voldoende tegels voorhanden. Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten en de kosten voor lijm, kit en voegmiddel.

Muur betegelen in de keuken

Ik wil de muur in de keuken laten betegelen. De muur is ongeveer 5 m2 groot en er hangen een afzuigkap en enkele kastjes aan. Ik weet niet of de bestaande tegels moeten worden verwijderd, daarover overleg ik graag met de vakman. Ook over de materiaalkeuze wil ik overleggen, want ik wil de tegels misschien zelf aanschaffen.

Tegels in de badkamer en WC vervangen

Ik wil mijn badkamertegels en WC-tegels laten vervangen. De afmetingen van de badkamer is 1.49 x 2.82. Van de WC weet ik niet de exacte afmeting. Er zitten nu ook tegels op de muren, wellicht dat hier overheen betegeld kan worden? Er moet tot aan het plafond betegeld worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor deze werkzaamheden bedraagt.

Plavuizen verwijderen en nieuwe tegels leggen

Ik wil graag vloertegels laten verwijderen. Oppervlakte is 30 m2. Het zijn plavuizen die in cement gelegd en gevoegd zijn. Eronder zit vloerverwarming en een betonnen vloer. Daarna ook afsmeren en nieuwe tegels leggen. De nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Badkamer tegelen

Oude tegels verwijderen van de badkamer en nieuwe plaatsen.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. De badkamer is ongeveerr 5 m2 groot en het gaat om de wanden en de vloer. De benodigdheden hiervoor schaf ik zelf aan.

Keukenvloer betegelen

Wij willen graag vloertegels in onze keuken laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 m². De vloer moet eerst aangevuld / geëgaliseerd worden voordat de tegels geplaatst kunnen worden.

Balkons betegelen

De vloer van twee balkons betegelen en afkitten tegen lekkages. De balkons zijn niet groot, ongeveer 2 x 5 meter.

Badkamer en balkon betegelen

Ik wil twee klussen laten uitvoeren: 1. Betegelen van de vloer en muren van mijn badkamer. De vloer heeft een oppervlakte van 2.45 x 1.45 meter. Er ligt nu een granieten vloer in en de doucheruimte is deels betegeld; 2. Betegelen van mijn balkon met een oppervlakte van 2.00 x 2.90 meter. Materialen heb ik nog niet in mijn bezit, deze zou ik zelf kunnen halen maar wellicht heeft de vakman hierover een goed advies. Overdag ben ik telefonisch moeilijk bereikbaar, u zou dan het beste een mail kunnen sturen.