Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Schiedam of directe omgeving.

1222 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen, woning vloer betegelen, leggen natuursteen vloer in meerdere vertrekken, vloer betegelen 210 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Schiedam:

Vloer woonkamer en hal betegelen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een tegelzetter die de vloer van de begane grond wil betegelen met keramisch parket van 20x120. Het betreft een totaal oppervlak van ongeveer 87 m2. Tegels worden door ons verzorgd, overig materiaal (lijm, voegmiddel ed) kan in overleg.

Badkamer af tegelen in Schiedam

Badkamer is reeds geregeld maar vorige tegelzetter heeft de klus niet afgemaakt door prive omstandigheden. Wat er moet gebeuren is het volgende: Wc uitbouw tegelen, douche vloer tegelen op cement vloer inclusief vloerverwarming, badkamer egaliseren inclusief vloerverwarming, 2 componenten voeg voor koper in de douche ruimte, voegen wanden en vloer, egaliseren gang en slaapkamer inclusief vloerverwarming. Tegels droge ruimte is Travertin en natte ruimte keramische tegels. Badkamer is ongeveer 4 m2 en de gang + slaapkamer 10 m2.

Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen

Ik wil graag de plavuizen van de begane grond laten vervangen. De huidige moeten eruit gehaald worden. Er is vloerverwarming aanwezig met blauwe buizen. De gewenste nieuwe tegels mat, vlak antraciet. De nieuwe tegels zijn nog niet aangeschaft. De woning komt uit 1991. De totale oppervlakte is 40 m2.

Berging betegelen

Wij hebben een aanbouwberging bij een eengezinswoning. Vloer 2,3x2,6 m met een luik naar de kelder. Er staan fietsen, ladder en wat tuingereedschap in. Wij willen de vloer laten betegelen met een lichte tegel. Wij zorgen zelf voor de tegels. De ondervloer lijkt ons egaal genoeg. Voor lijm e.d. Moet u zorgen. Gaarne totaal prijs.

Bedrijfshal vloertegels

Ik wil tegels laten plaatsen. Het betreft een bedrijfshal van 970 m2 met als huidige vloer een troffel. De vloer is niet overal egaal. De bedrijfshal wordt verbouwd tot showroom. In de toekomstige showroom moeten hoogstwaarschijnlijk garagetegels (30*30) gelegd worden.

Een tegelvloer plaatsen

Ik zoek een tegelzetter die in mijn woonkamer 40 m2 aan betonnen vloer kan betegelen met 60 bij 60 cm tegels. De tegels zijn reeds in bezit.

Toilet betegelen

Ik zoek een partij die mijn WC kan betegelen. Ik heb de tegels in voorraad. De lijm en het voegmiddel moeten nog aangeschaft worden. De oppervlakte is 5m2. Wellicht moeten de huidige tegels worden weggehaald. Er loopt een aardedraad op de muur dus graag ook enige kennis van elektra.

Tegels in de gang en in de keuken leggen

Ik wil tegels op de vloer van de gang en in de keuken leggen. Dat is ongeveer 30 vierkante meter bij elkaar. De tegels schaf ik zelf aan, tegellijm en voegmiddel mag de vakman mee nemen.

Tegels zetten in badkamer

Badkamer tegelen, de vloer egaliseren en afvoer drain plaatsen alles om te tegelen is aanwezig behalve tegellijm het betreft 23m2

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen. De badkamer is 3,60 bij 2 meter. De vloer en wanden. De wanden zijn circa 2.40 meter. De wandtegels tot twee meter hoogte zetten. De oude tegels zijn eraf en er is al gestuct. De nieuwe tegels zijn al in huis dus graag zo spoedig mogelijk. Vloertegels van 60 x 60 cm en de wandtegels zijn 30 x 60 cm.

Laminaat verwijderen en nieuwe tegelvloer in de hal leggen

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal. Dorpel plaatsen voor de overgang van laminaat in de woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels (30 x 60 cm) leggen in de hal wat ongeveer 7 m2 is. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel. Afvoeren kan ik zelf doen.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om ongeveer 24 m² op de wanden en vloer. Ik koop zelf alle materialen behalve de tegellijm. Ik wil een offerte ontvangen met daarin een aparte post voor het slopen van de huidige tegels.

Natuursteen leggen in een nieuwbouwwoning

Het laten leggen natuursteen, graniet, dikke 1 cm en 30 bij 60 cm gekalibreerd in de woonkamer op zandcement dekvloer nieuwbouw woning. Graag prijsopgave en hoeveel jaren garantie?

Natuursteen leggen op zandcement

Ik wil graag natuursteen op de zandcementvloer (woonkamer en keuken) laten leggen. Circa 42 m2. Natuursteen 1,5 cm dikte 60 x 30 cm. De natuursteen is gekalibreerd en graag 2 prijsopgaven met lijmen en met mortels. Hoeveel jaar garantie geeft u?

Badkamer betegelen

Tegels zetten in badkamer, deze is 3.12 meter lang, 2.10 meter breed en 2.50 meter hoog. Het moet tegel over tegel worden en ook op de vloer. Er moet een drain worden ingemetseld. De wandtegels zijn 30 x 60 en de vloertegels 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegels in patroon leggen

Ik wil tegels laten leggen in een gang van ongeveer 10 m². Graag zou ik willen weten wat de prijs hiervan is. Ik wil de tegels graag in een patroon leggen. Waarvan de randen recht komen te liggen en het midden diagonaal. Er ligt nu een tegelvloer, als het kan dan daaroverheen leggen. We hebben tegels van 20 x 60 cm. De tegels zijn niet bij Praxis gekocht maar elders. De vloer moet met plinten afgewerkt worden. In afwachting van uw reactie.

Tegelen van een keukenmuur

Ik ben opzoek naar een tegelzetter voor mijn keukenmuur. Deze is tussen de 2 en 4 vierkante meter. De oude tegels zijn al verwijderd maar er is nog wel wat tegellijm blijven zitten, misschien moet het nog even aangesmeerd worden. Er zijn al tegels geleverd en deze zijn 13 x 13 cm in verschillende kleuren. Kunt u eventueel twee hoekprofielen meenemen? Anders koop ik ze bij Praxis.

Wandtegels plaatsen in de keuken

Graag zou ik wandtegels in de keuken willen laten plaatsen.

Tegelvloer binnenshuis laten leggen

Het gaat om 1 m2 tegelvloer leggen op een bestaande tegelvloer binnenshuis.

Keukenvloer en badkamer betegelen

De klus bestaat uit het betegelen van de keukenvloer, hal en toilet, totaal 25 m2 met tegels van 50 x 50 centimeter. Ook wil ik graag de wanden en vloer in de badkamer laten betegelen met tegels van 60 x 30 centimeter, dit is in totaal ook 25 m2. De woning is gebouwd in 2000 en ik wil het werk graag rond 12 september laten uitvoeren.

Badkamervloer egaliseren en betegelen

Ik wil de vloer van mijn badkamer laten egaliseren, aflopend naar de douchegoot. Daarna wil ik de vloer laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm die ik al voorhanden heb. De vloer meet 7 m². Ik ontvang graag offertes van bedrijven die op heel korte termijn tijd hebben voor deze klus.

Wandtegels aanbrengen in keuken

Ik heb mijn keuken net verbouwd maar wil nu toch een gedeelte ervan met wandtegels laten voorzien. Het gaat om de achterwand tussen de bovenkastjes en het werkblad. Dit is ongeveer 3 m2.

Beschadigde badkamertegels vervangen

In mijn badkamer zijn 7 tegels gescheurd Het gaat om 1 vloertegel en 6 wandtegels die ik wil laten vervangen. Ik heb nog voldoende tegels voorhanden. Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten en de kosten voor lijm, kit en voegmiddel.

Muur betegelen in de keuken

Ik wil de muur in de keuken laten betegelen. De muur is ongeveer 5 m2 groot en er hangen een afzuigkap en enkele kastjes aan. Ik weet niet of de bestaande tegels moeten worden verwijderd, daarover overleg ik graag met de vakman. Ook over de materiaalkeuze wil ik overleggen, want ik wil de tegels misschien zelf aanschaffen.

Tegels in de badkamer en WC vervangen

Ik wil mijn badkamertegels en WC-tegels laten vervangen. De afmetingen van de badkamer is 1.49 x 2.82. Van de WC weet ik niet de exacte afmeting. Er zitten nu ook tegels op de muren, wellicht dat hier overheen betegeld kan worden? Er moet tot aan het plafond betegeld worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor deze werkzaamheden bedraagt.