Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor balkon appartement waterdicht betegelen:

Balkon appartement waterdicht betegelen

Graag de balkon vloer betegelen (8 m2). Tegels nog niet aangeschaft. Huidige vlonders dienen verwijderd te worden. Het balkon moet waterdicht betegeld worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon appartement waterdicht betegelen uit heel Nederland:

Behangen appartement

Mijn moeder gaat verhuizen naar revierenhof zei word 95jaar. En de muren moeten nog behangen worden. Behangen van een appartement. De muren zijn behang klaar gemaakt. appartement: is totaal leeg. Aantal 4 kanten meters 60. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dat te behangen. Uitvoer datum na overleg. huiskamer; binnen balkon; een klein kamertje; slaapkamertje

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.

Vloerverwarming gleuven dichtzetten en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die 1) geulen van ingefreesde vloerverwarming kan dichtzetten en 2) de vloer vervolgens kan egaliseren ter voorbereiding van het leggen van zwevend lamelparket. Als ik het goed heb begrepen, ben ik bij jullie aan het juiste adres hiervoor! Het gaat om een appartement in Amsterdam met een cementdekvloer. Oppervlak is ongeveer 93m2 (woonkamer, hal, 2 slaapkamers. Excl badkamer en wc). Het appartement is op de vierde verdieping. Helaas is er geen lift. Er is wel een goed balkon waar tegenaan een (verhuis)lift gezet zou kunnen worden indien nodig.Het verzoek is vrij kortdag. Zouden jullie hier gelegenheid voor hebben in de week 6 juli? Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.

Duivenpoep verwijderen en reinigen balkon, net plaatsen

Ons achterbalkon is helaas ondergepoept door duiven. We willen graag de duivenpoep laten verwijderen en het balkon laten reinigen. Daarnaast de vraag om een net te leveren en plaatsen tegen de duiven. Ons balkon is op de 2e verdieping aan de achterkant van het appartement. Foto's zijn bijgevoegd.

Een balkon realiseren tegen een appartement

Ik zoek een specialist die kan constateren of er een balkon aan ons appartement gemaakt kan worden. Daarnaast zou ik ook willen dat die partij dat realiseert. Het balkon zou ongeveer 150 bij 500 cm moeten worden.

Uitbouw woning door extra verdieping op (plat) dak

Ik zou graag mijn woonruimte willen vergroten door een extra verdieping te laten plaatsen. De huidige situatie is een appartement met plat dak. 84 m2 appartement. Met balkon. Jaren 20 woning. In de straat zijn al verschillende opbouwen gemaakt. Ik zou graag een extra verdieping op het appartement willen laten maken, circa 40 m2. En het dakterras ook circa 40 m2. Bij voorkeur op vrijdag bellen.

Balkon afschermen met kattennet

Onze dochter verhuist met haar twee katten naar een ‘nieuw’ appartement. Ze wil ook daar weer graag een kattennet op het balkon. De opening is: ongeveer 2.25 breed en 1.47 hoog. Met vriendelijke groet, Carola Verdaas

Airconditioning installeren en leveren

Ik overweeg om een airco te laten leveren en installeren. Ik heb een appartement in Helmond-Noord op de 7e verdieping. Ik heb een "L" vormige kamer of eigenlijk zijn het twee kamers met een open verbinding naar elkaar toe.De ene is 8.00 x 4.85 en de andere 2,70 x 5.20 en zijn 2.50 m hoog , 131 m3 dus.Jullie weten dan wel welke capaciteit ik moet nemen. De buitenunit moet op balkon komen. Ik zorg dat er elektriciteit met randaarde bij de beide units aanwezig is na jullie contact .

Balkon egaliseren

Graag laat ik de vloer van mijn balkon egaliseren met een egaliseer middel met een betonlook, dat sterk is en mooi vlak is. Momenteel liggen er betontegels met matten en een kunststof vloerbedekking, maar het geheel verschuift enorm. Alles moet weggehaald worden. Balkon afmetingen 1,60m x 2,90m Het is een inpandig balkon, leuningen zijn van steen, opgaande muur van gemetseld steen. Enkel met hele harde wind en regen wil het balkon wel eens nat worden, anders niet. Volgens mij zijn de betontegels afm 30 x 30 cm met een open naad (voor waterafvoer). Overdekt balkon met een muur afscheiding. Het zit op 1 hoog. De auto kan voor de ingang van appartement gezet worden. U kunt met de lift naar boven. Ik zit er een beetje mee dat alles besmeurd kan worden. Theoretisch kan alles met een hoogwerker gemakkelijk naar boven gebracht worden.