Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor balkon op afschot leggen en betegelen:

Balkon op afschot leggen en betegelen

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op afschot kan maken. Het water blijft er momenteel op staan en loopt langs de gevel naar beneden. Het gaat om een balkon van 21 m2. De huidige tegels en cementlaag zijn inmiddels verwijderd. Het balkon moet zo gerenoveerd worden dat het balkon goed te kunnen betegelen en het water via het afvoerputje wegloopt. Het balkon bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon op afschot leggen en betegelen uit heel Nederland:

Lekkage bij het balkon

Door de oude waterafvoer niet goed dicht hebben we in de aanbouw een lekkage. We willen: 1) afschot aanpassen naar de nieuwe afvoer 2) oude afvoer goed dicht maken 3) rondom nieuwe afvoer waterdicht maken 4) beschermende laag aanbrengen, eventueel ook voor het andere balkon.

Balkon op afschot en waterdicht maken

Ik wil graag mijn balkon opnieuw waterdicht laten maken. Het balkon is gerealiseerd in 2010 en onder bepaalde omstandigheden (zon gevolgd door zware buien) loopt er water vanuit het balkon de muren en plafond van de benedenverdieping in. Het betreft een balkon waar een isolerende coating op is aangebracht. Het balkon is +/- 5 m2 groot.

Bitumen plat dak vervangen of repareren

Plat dak 6x3.5m met dakraam 1.3x4m. Reparatie of opnieuw bitumen of EPDM dakbedekking maken vanwege slecht uitgevoerde bitumen dakbedekking, z.s.m. I Ik zou graag een dak willen repareren van 6 bij 3,5 meter of anders vervangen. Het gaat om een bitumen plat dak waar ik advies over wil wat er mogelijk is. Indien het vervangen moet worden opnieuw bitumen plaatsen of anders EPDM. Dit is inclusief loodwerk/aluminium profiel van 6 meter rond de balkon en buitengevel, afschot corrigeren, twee ontluchtingskappen van diameter van 110 en 150 mm plaatsen. Ook zit er een dakraam in van 1,3 bij 4 meter.

Dakopbouw plaatsen

Het plaatsen van een dakopbouw (houtskelet met buitenkant metselwerk) op een bestaande hoekwoning met plat dak. Het verwijderen van de boeiboord. Opbouw aan de buitenkant afwerken met bakstenen. In zijn geheel baksteen en stenen strippen. Balkon: voorzien zwart stalen hekwerk op betonnen poeren. Vloer voorzien van underlayment met scheggen ter behoeve van het afschot. En vloer opnieuw bedekken met 2 laags bitumineuze dakbedekking. Werkzaamheden binnenkant: Een gat zagen en trap plaatsen. Bitumen verwijderen. Verdere afwerking binnen wordt door mij zelf gedaan. Dus gaat om het plaatsen van een casco opbouw met trap. Alles van buiten inclusief afwerken(buiten) voor de aannemer.

Een balkon laten betegelen

Offerte voor half-rond balkon. Breedte circa 5 meter, diepte circa 2,5 meter. Bij de buitendeur hellend deel. Deze ook betegelen. Goot dichtmaken en afvoer handhaven. Controleren op afschot. Eventueel zorgdragen voor voldoende afschot. Foto’s bijgesloten. Tegels in principe gekozen bij bouwmarkt. Niet gekocht. Moet uiteraard onder garantie vorstvrij aangelegd worden.

Dak van balkon op afschot maken

Graag laten we het dak van ons balkon op afschot maken. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter.

Balkon en terrasvloer renoveren

Ik woon in een oude bovenwoning waar ik een balkon/terras heb op het dak van de onderbuurman. Het loopt om de hoek, de maat daarvan is 230 x 200 cm en 280 x 250 cm. Op het zinken dak is bitumen geplaatst, daarop een zandachtige laag en daarop een laag cement. Op dat cement liggen kleine Mosa tegels waarvan de poreuze voegen kalk afscheiden en langzaam verdwijnen. De balkonvloer ligt goed op afschot. Ik wil dit graag laten opknappen door een vakman die hier verstand van heeft. Ik wil niet het hele dak laten vernieuwen maar een oplossing zonder complete sloop van de huidige situatie. Volgens mij is de cementlaag namelijk nog prima. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Betonrenovatie bij het balkon

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren, op afschot brengen en coaten van onze balkons. Twee balkons van ongeveer 8 vierkante meter per balkon. De balkons zitten op de eerste verdieping. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Balkonvloer egaliseren

Ik heb een balkon van ongeveer 1 meter bij 8 meter groot. Daarop blijft op een deel een plas water staan, waardoor de ondervloer geleidelijk wordt aangetast. Ik wil de vloer graag laten egaliseren met een afschot naar de waterafvoer. Betreft een woning uit 1910 met een betonnen balkon vloer. Het water blijft vlak bij de afvoer staan, dus waarschijnlijk zal de hele vloer geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Balkon op afschot en waterdicht maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn balkon (beton, jaren 30, 1 x 5 meter groot). Hierbij zou ik de oude coating en beton laag willen laten weghalen, nieuw afschot maken, egaliseren, waterdicht maken en een coating voor de afwerking. Het balkon geeft nu een lekkage in de woonkamer eronder.