Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor balkon op afschot leggen en betegelen:

Balkon op afschot leggen en betegelen

Ik zoek een aannemer die mijn balkon op afschot kan maken. Het water blijft er momenteel op staan en loopt langs de gevel naar beneden. Het gaat om een balkon van 21 m2. De huidige tegels en cementlaag zijn inmiddels verwijderd. Het balkon moet zo gerenoveerd worden dat het balkon goed te kunnen betegelen en het water via het afvoerputje wegloopt. Het balkon bevind zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon op afschot leggen en betegelen uit heel Nederland:

Dakopbouw plaatsen

Het plaatsen van een dakopbouw (houtskelet met buitenkant metselwerk) op een bestaande hoekwoning met plat dak. Het verwijderen van de boeiboord. Opbouw aan de buitenkant afwerken met bakstenen. In zijn geheel baksteen en stenen strippen. Balkon: voorzien zwart stalen hekwerk op betonnen poeren. Vloer voorzien van underlayment met scheggen ter behoeve van het afschot. En vloer opnieuw bedekken met 2 laags bitumineuze dakbedekking. Werkzaamheden binnenkant: Een gat zagen en trap plaatsen. Bitumen verwijderen. Verdere afwerking binnen wordt door mij zelf gedaan. Dus gaat om het plaatsen van een casco opbouw met trap. Alles van buiten inclusief afwerken(buiten) voor de aannemer.

Een balkon laten betegelen

Offerte voor half-rond balkon. Breedte circa 5 meter, diepte circa 2,5 meter. Bij de buitendeur hellend deel. Deze ook betegelen. Goot dichtmaken en afvoer handhaven. Controleren op afschot. Eventueel zorgdragen voor voldoende afschot. Foto’s bijgesloten. Tegels in principe gekozen bij bouwmarkt. Niet gekocht. Moet uiteraard onder garantie vorstvrij aangelegd worden.

Dak van balkon op afschot maken

Graag laten we het dak van ons balkon op afschot maken. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter.

Balkon en terrasvloer renoveren

Ik woon in een oude bovenwoning waar ik een balkon/terras heb op het dak van de onderbuurman. Het loopt om de hoek, de maat daarvan is 230 x 200 cm en 280 x 250 cm. Op het zinken dak is bitumen geplaatst, daarop een zandachtige laag en daarop een laag cement. Op dat cement liggen kleine Mosa tegels waarvan de poreuze voegen kalk afscheiden en langzaam verdwijnen. De balkonvloer ligt goed op afschot. Ik wil dit graag laten opknappen door een vakman die hier verstand van heeft. Ik wil niet het hele dak laten vernieuwen maar een oplossing zonder complete sloop van de huidige situatie. Volgens mij is de cementlaag namelijk nog prima. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Betonrenovatie bij het balkon

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren, op afschot brengen en coaten van onze balkons. Twee balkons van ongeveer 8 vierkante meter per balkon. De balkons zitten op de eerste verdieping. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Balkonvloer egaliseren

Ik heb een balkon van ongeveer 1 meter bij 8 meter groot. Daarop blijft op een deel een plas water staan, waardoor de ondervloer geleidelijk wordt aangetast. Ik wil de vloer graag laten egaliseren met een afschot naar de waterafvoer. Betreft een woning uit 1910 met een betonnen balkon vloer. Het water blijft vlak bij de afvoer staan, dus waarschijnlijk zal de hele vloer geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Balkon op afschot en waterdicht maken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn balkon (beton, jaren 30, 1 x 5 meter groot). Hierbij zou ik de oude coating en beton laag willen laten weghalen, nieuw afschot maken, egaliseren, waterdicht maken en een coating voor de afwerking. Het balkon geeft nu een lekkage in de woonkamer eronder.

Balkon betegelen

Wij willen keramische terrastegels van 60 bij 60 bij 2 cm laten aanbrengen op ons balkon. Het balkon is circa 6 x 2 meter en moet betegeld worden tot aan de afwateringsgoot die aan de rand van het balkon loopt. Kunnen de tegels op ons balkon in afschot worden verlijmd? Zo ja, via de mail graag een vrijblijvende indicatie voor die werkzaamheden en in latere instantie een gedetailleerde offerte. Er liggen nu geen tegels of iets dergelijks.

Balkon repareren en renoveren

Het balkon van ongeveer 4 bij 1,5 meter moet gerenoveerd worden, omdat het water niet meer goed weg stroomt. Het balkon moet op afschot geëgaliseerd worden richting het gootje. Daarna dit graag afwerken met een beschermlaag in het grijs. Graag ontvang ik een offerte.

Balkonrenovatie

Achterbalkon van circa 2,35 x 1 meter. Er lagen tegeltjes op, inmiddels zijn deze verwijderd en zijn we nu bezig met het verwijderen van oude verflagen zover mogelijk. Er is sprake van betonrot. Enkele plekken op de zijrand (draad zichtbaar) en onderkant van balkon zichtbaar (beton opgebold en sommige stukjes uitgevallen). Bedoeling is: - plekken betonrot behandelen en renoveren (opvullen); - toplaag van balkonvloer opnieuw storten met afschot (nu wat hobbelig omdat niet alle lijmresten van tegels weg te krijgen is) plus voorzien met deklaag (niet waterdoorlatend); - onder- en zijkant van balkon met juiste verfproduct verven. Zie de foto's die bijgesloten zijn. Een foto van de zijrand kan ik ook toezenden. Het hekwerk pakken we zelf aan. Het balkon is op de eerste verdieping.