Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor toiletvloer betegelen:

Toiletvloer betegelen

De vloer van het toilet willen wij betegelen. Het gaat om een toilet van 2 x 1 meter. Wij denken dat de tegels over de huidige heen geplaatst kunnen worden. Tegels hebben wij liggen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletvloer betegelen uit heel Nederland:

Badkamer, toilet en keukenvloer betegelen

Graag zou ik de badkamervloer betegeld willen hebben, a 6m2, de toiletvloer a 1. 5m2 en keukenvloer a 4m2. De wanden aan het toilet en badkamer a 45m2. Tegels zijn in huis en de muren zijn tegelvrij.

Badkamer- en toiletvloer betegelen

Ik wil de badkamer en het toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 3 bij 4 meter en het toilet ongeveer 1 bij 1 meter. Bij beide moet de sierrand in de muur betegeling vervangen. Je moet dus een tegelsnijder hebben. Wij hebben de tegels. De rest voegsel gereedschap et cetera graag zelf zorg voor dragen.

Toilet renoveren en hal betegelen

Het bestaande toilet dient gerenoveerd te worden. Het huidige toilet dient vervangen te worden door een zwevend toilet. De toiletruimte dient tot aan het plafond betegelt te worden (2,5 meter hoog) en de ombouw bij het toilet ook maar dan met een andere tegel. Daarnaast dient de toiletvloer betegelt te worden en deze tegels lopen door tot in de hal/voordeur. Zie voor verdere specificaties de toegevoegde tekening. Ook moet het oude fonteintje in het toilet vervangen worden door een nieuwe. De tegels, toilet en fonteintje zijn reeds aangeschaft. Timmermateriaal, lijm en kit heb ik nog niet. Vooraf het sloopwerk doen is afhankelijk van de kosten. In de hal ligt er zeil ligt op de betonnen vloer. De toiletvloer is iets hoger dan de vloer in de hal. Graag uw offerte.

Badkamer- en toiletvloer egaliseren en betegelen

Ik wil de badkamer en toilet vloer geëgaliseerd en betegeld hebben. Het gaat om een totaal van 6 m2.

Toilet betegelen

Ik wil de toiletvloer beneden laten betegelen. Er zitten momenteel oude tegels, hierover kunnen de nieuwe tegels (20x20cm) meteen gelegd worden als het goed is. Het betreft een staande toilet, goed snijwerk is dus van groot belang voor de afwerking. De tegels en voegmiddel heb ik zelf al aangeschaft. Het betreft een ruimte van 109 cm bij 87 cm (inclusief wc en pijpleiding voor wasbak). In de bijlagen ziet u een foto van de wc. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletvloer betegelen

Ik wil graag de vloer van het toilet laten betegelen. Er ligt cement/beton op de vloer, er hoeft dus geen oude tegelvloer verwijderd te worden. De grootte van de vloer is ongeveer 1.10 meter bij 86 cm.

Installatiewerk in een appartement

80 m2 appartement uit 1983 op de 3e verdieping; lift aanwezig. Appartement staat volledig leeg en heeft een kale vloer. Er zal een vloerverwarming in de cementdekvloer gefreesd worden. Werkzaamheden: - Aanleggen twee elektragroepen ( beiden circa 2m bedrading door 1 en 2 muren heen) - Aansluitpunten in keuken kloppend maken (waterleiding verleggen, elektra (nieuwe groep) verleggen) - Aansluiten keuken (enkel aansluiten, monteren wordt al gedaan) - Verleggen waterleiding in vloer en door muur (2x2 meter) - Vervangen radiator - Vloer egaliseren (opvullen sleuven van vloerverwarming doe ik zelf van tevoren) - Installeren toilet en wasbak. Toiletvloer (1m2) en muur (tot 1m hoogte) betegelen/kitten

Badkamervloer, toiletvloer en keukenvloer betegelen

Graag zou ik het toilet, de badkamer en de keuken laten betegelen. Overal ligt al een tegelvloer met daaroverheen een plastic vloerzeil. De tegelvloeren zijn niet mooi en hier willen wij graag een nieuwe tegelvloer op leggen. Het totale vloeroppervlak van alle 3 de ruimtes is maximaal 15 m2. Welke tegels we willen plaatsen zijn we nog niet uit, wel willen we alle 3 de vloeren met dezelfde tegels betegelen.

Toiletvloer betegelen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het tegelen van onze toiletvloer van ongeveer 1 m2: 1. Verwijderen oude tegels; 2. Egaliseren vloer; 3. Tegelen nieuwe vloer. Graag een offerte inclusief materiaal maar exclusief tegels.

Inbouwtoilet laten maken en vloer betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een vloercloset en hoge stortbak door een hangcloset en hoge stortbak, beide aan gasbeton muur. Hierna dient de toiletvloer betegeld te worden. De oppervlakte is 1 bij 1 meter. De materialen zal ik zelf bij de Praxis aanschaffen.