Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor halletje renoveren:

Halletje renoveren

De tegels van ons halletje zijn helemaal kapot. De vraag is of iemand dit kan renoveren. Het gaat om ongeveer 1 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor halletje renoveren uit heel Nederland:

Spijlen, leuningen en trap renoveren

Wij willen graag de trap renoveren. De spijlen en leuningen moeten worden opgeknapt en de trap zelf moet worden bekleed. Het gaat om een trap met een draai naar recht. De trap is nu bekleed met tapijt. Ik wil graag nieuw tapijt op de trap en ongeveer 3 m2 in het halletje eronder. Het zijn 14 treden.

Renoveren van de toiletruimte

Ik wil graag de toiletruimte beneden renoveren: De oude tegels en het sanitair eruit, nieuw sanitair erin en opnieuw betegelen, plafond erin, verlichting. Er zitten nu plastic schroten op het plafond. Het is al een hangtoilet. Tevens plafond vernieuwen van halletje voor het toilet. De materialen zijn in overleg te leveren. We zoeken vooral een bedrijf dat met ons meedenkt qua materialen.

Trap plaatsen en een trap renoveren

Graag een nieuwe trap naar zolder. De trap begint nu in de badkamer. Een kamer verkleinen zodat er een halletje ontstaat. En bedekking van de trap van de begane grond naar de verdieping. Het is een vaste, houten trap. Bekleden of de trap vervangen. Graag maken we een afspraak om het met u door te spreken.

Woning renoveren en uitbouwen

Het gaat om de verbouwing van een huis dat wij willen kopen, als de verbouwing/aanpassing die wij noodzakelijk vinden voor ons te betalen is. - Begane grond: van de garage moet een slaapkamer gemaakt worden. Muren en plafond maken/stucen, houten vloer plaatsen, nieuwe "garage"deuren met ramen. Verder, voor ons optioneel, 2 wanden tussen woonkamer en halletje openen en aan buitenkant een klein halletje aan het huis plaatsen met de buitendeur. - Eerste verdieping: er moet een opening en deur komen vanuit de gang naar de badkamer. In de doorgang van de slaapkamer naar de badkamer moet een deur geplaatst. - Tweede verdieping / zolder: aan voorzijde een dakkapel (zoals de bestaande aan de achterzijde). Twee wanden en een deur plaatsen om een kamer te maken. Kunt u op basis van deze informatie een ruwe schatting maken van de kosten, indien u deze werkzaamheden voor ons zou gaan uitvoeren? Een afspraak maken om de woning te bekijken kan ook, maar dan moeten we dat even organiseren met de verkoop-makelaar. Mocht u nadere informatie nodig hebben dan ben ik graag bereid die te geven. Alvast dank en hartelijke groet.

Laminaat leggen en trap renoveren

Wij willen graag laminaat laten leggen, het gaat om 4 slaapkamers 1 klein halletje en de overloop. De slaapkamers zijn ingericht, zouden jullie het dan alsnog kunnen leggen? Zodat jullie de spullen verschuiven van de ene kant van de kamer naar de andere? Dan eerst het oude laminaat eruit klikken en het nieuwe leggen. Het gaat om 48 vierkante meter. Daarbij hebben we 1 trap met 14 treden die we graag gerenoveerd willen hebben (overzettreden). Er zitten nu matjes op, deze moeten verwijderd. Ik heb nog geen materiaal in huis. Wat zouden de kosten zijn voor het laten leggen en de trap?

Renovatie van de badkamer, toilet en hal

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het bad moet eruit en er moet een inloopdouche komen. In de badkamer moet er tot aan het plafond betegeld worden. De badkamer is ongeveer 2 bij 1.78 meter. In de toiletruimte moet het staande toilet vervangen worden door een zweven toilet. Ook wil ik er graag een nieuw plafond in. Het halletje moet ook betegeld worden. Ook hier wil ik graag een nieuw plafond in. Het gaat om een halletje van 90 bij 90 cm.

Vloer van woonbeton maken

Ik heb een houten vloer, deze gaat eruit. Over de nieuwe constructie wil ik woonbeton. Ik ga mijn huis renoveren en wil graag een strakke betonvloer, ik wil hem behandeld hebben, zodat de vloer geen vloeistoffen opneemt. De vloer moet niet glimmen, maar mat zijn afgewerkt. Ik weet niet wat er mogelijk is met de kleur en of de plint mee laten smeren? Het oppervlak is 6 meter bij 11 meter. Het gaat ook om een halletje en een toiletruimte. De fundering wordt gestort en er komt vloerverwarming in.

Terrazzovloer renoveren of vervangen

Op dit moment ligt er een granito/terrazzovloer in de hal van onze jaren 30 woning. De vloer is echter beschadigd (opgevuld met beton) en er is door de vorige eigenaar tapijt op verlijmd (denk ik). In het halletje en het toekomstige toilet lijkt het ons echter mooi om een gerestaureerde of nieuwe granito/terrazzovloer te hebben. In totaal gaat het om ongeveer 4 m2. De hal is één meter breed en ongeveer 2,5 meter diep, het toilet wordt ongeveer 1,5 m diep en is ook 1 meter breed. We zouden de vloer graag afgewerkt zien met een eenvoudige bies. Wij zijn erg benieuwd naar de kosten voor een nieuwe granito/terrazzovloer. Daarnaast, als het klinkt alsof de vloer nog te herstellen/renoveren is, is renovatie natuurlijk ook een optie. Graag ontvang ik voor beide een kostenindicatie. Het is mogelijk om eventueel een foto toe te sturen van het halletje.

Entreehal laten renoveren

Ik wil graag mijn entreehal laten renoveren. Het is een klein halletje maar erg gedateerd. Wat moet er gebeuren? Nieuw plafond (timmerwerk en licht erin), nieuwe vloer (waarschijnlijk koop ik tegels), elektra in de muur frezen, muren stuken en een nette afwerking uiteraard. Ik en benieuwd of jullie dit voor mij zouden kunnen doen en wat dat zou kosten. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Trap met vinyl renoveren

Ik wil graag mijn trap laten renoveren. De trap heeft 13 treden en er zit nu vloerbedekking op, dit verwijder ik zelf en ik wil door de vakman vinyl laten plaatsen. Zowel boven, als onder aan de trap zit een klein halletje dat ook gedaan moet worden.