Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelwerk in de gang en keuken vervangen:

Tegelwerk in de gang en keuken vervangen

Door waterschade moet ik mijn keukenvloer en gang vervangen. Ongeveer 10 meter
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk in de gang en keuken vervangen uit heel Nederland:

Verbouwing woning

Graag zouden wij informatie / een globale offerte willen opvragen voor het uitbouwen van een woning die wij op het oog hebben om te kopen Het gaat om een offerte voor: - Uitbouw van 1,2 m x 4 m voor het realiseren van een nieuwe voordeur en gang - Uitbouw van een serre van ongeveer 3 m x 3 m, die het bijgebouw dan met de woning verbind - Verplaatsing van elektra, water, gas naar het bijgebouw, deze is wel aangelegd, maar loopt bovengronds - Plaatsing van 2 dakramen in het bijgebouw + vervangen van de 2 bestaande ramen door grotere exemplaren - Nieuwe keuken installeren in het bijgebouw en verwijderen keuken uit de woning (inclusief wegwerken leidingen) - Verplaatsen meterkast - Verbouwen badkamer 1e etage (2 m x 3 m): tegelwerk, bad/douche, wastafel en aanleggen toilet (op dit moment geen toilet op 1e etage aanwezig - Vervangen/weghalen houtwerk op kopse kanten van woning en bijgebouw, inclusief regelwerk rondom de dakrand

Draagmuur doorbreken en andere werkzaamheden

Wij willen graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer doorbreken. Het gaat hier om een muur van circa 2,6 m lang en 2,65 m hoog. Daarnaast willen we de bestaande deur in de keuken dichtmaken. Bij dit alles willen we in de keuken het stucwerk vernieuwen (huidige keuken blijft erin) en willen we het stucwerk in de gang vernieuwen. Daarnaast willen we de (kleine) badkamer vernieuwen. Dit houdt in, nieuw tegelwerk voor zowel vloer als wanden, nieuwe verwarming en plaatsen van wastafelmeubel en kraan. Details zijn zichtbaar op de foto's. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Drive-inwoning van een tuinkamer of serre voorzien

Het aanpassen begane grond . Garage deeltelijks tot woonkeuken met kookeiland . ( bestaande keuken te verplaatsen naar beneden . Aan hegtend gezamelijke eetbar /tafel . Slopen : De tussen muur in de garage tuinkamer . Voor een gedeelte te slopen tot de hoogte van het aanrechtblad . Er zitten electra water en afvoer leidingen in verwerkt !!! Deze moeten behouden blijven ! Tegelvloer vervangen door andere tegels Ytong blokken . Schuifdeuren : Deur tussen garage en waskeuken vervangen . De gangdeur en keuken vervangen door schuifdeur Ds tussen deur van gang en tuinkamer vervangen door schuifdeur . Gang : Tegels slopen gang vervangen . Tegelwerk in de serre tuinkamer moeten blijven liggen . Verder afwerken suken . Ik hoop u hiermee voldodnde te hebbe n ingelicht .?

Boomstronk verwijderen

Wij hebben onlangs een boom verwijderd. Alleen de boomstronk staat nu nog in de grond. Ook deze willen we laten verwijderen. Wat zijn hiervan de kosten? Goed om te weten is dat materiaal door het huis heen moet en dat het door een gang moet. Er is dus geen achteringang naar de tuin. Ik wil er graag bestrating overeen laten leggen. Deze bestrating heb ik nog. Het is een heel kleine stukje waar de boom uitkomt. Het is ongeveer 2 m2 aan tegelwerk, die moeten op een andere stukje verwijdert worden.

Tegelwerk in huis

Ik wil graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen. De tegels moeten over bestaande tegels gelegd worden. Wij moeten nog tegels uitzoeken. Ik schaf deze zelf aan, ze zullen 30 bij 60 cm worden. Het is ongeveer 60 m2. Het toilet (9 m2) moet ook opnieuw betegeld worden, zowel de wanden als de vloeren. Ook hier moeten de tegels over de bestaande tegels heen gelegd worden. Wij krijgen 1 november de sleutel en 6 november moet de vloer gelegd worden.

Muurtje stuken in de gang

Ik heb in de gang van mijn woning een stukje muur van 4 m² waar het tegelwerk af is gehaald. De gemetselde ondergrond wil ik nu laten glad stuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Woonkamer en gang van tegelwerk voorzien

In de herfst wordt mijn nieuwbouwwoning in Zeist opgeleverd. Oplevering waarschijnlijk oktober/november. Ik wil graag weten of het mogelijk is en hoeveel het kost om de benedenverdieping te laten betegelen. De anhydriet vloer met vloerverwarming wordt misschien niet volledig egaal opgeleverd en zal dus wellicht nog geëgaliseerd moeten worden. Ik heb deze tegel in gedachten: vloertegel Concrete 60,5 x 60,5 cm. De oppervlakte bedraagt totaal zo'n 40 m2. Telefonisch ben ik vrij lastig bereikbaar, als u me niet bereiken kunt wilt u dan s.v.p. voicemail inspreken of een email sturen?

Gang tegelen met Portugees tegelwerk

Ik wil graag onze gang laten tegelen met Portugese tegeltjes. De gang is circa 3-4 m2, maar dit moet nog even exact gemeten worden. Er ligt nu laminaat wat we er zelf uithalen en evt. Kunnen we zelf impregneren. We zorgen zelf voor de tegeltjes en zullen de gang helemaal leeghalen en de oude vloer verwijderen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor bovenstaande.

Tegelwerk en voegwerk in nieuwbouw

In een nieuwbouwwoning moet circa 84-90 m2 tegels gelegd worden. Woning wordt midden juni opgeleverd. Schatting is rond 20 juni de vloer te leggen voordat de keuken komt. Is een open woonkamer met keuken, stukje gang en trapkast. Tegels: A kwaliteit gerectificeerd 75 cm x 75 cm. Deze leggen met een voeg van 2 mm in kleur Manhatten. Lijm en voeg meenemen in offerte. Verwacht wordt dat de tegels professioneel worden gelegd en nagedacht wordt waar te beginnen voor beste resultaat.

Tegelwerk begane grond nieuwbouwwoning

Wij zoeken een tegelzetter voor de begane grond in onze nieuwbouwwoning, verwachtte oplevering juli-oktober. Woonkamer, gang en bijkamer. In totaal circa 80 m². Betreft houtlook tegels, gemixt gelegd.