Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor sanitaire ruimtes betegelen:

Sanitaire ruimtes betegelen

Ik wil graag de vloer in de toiletruimte op de begane grond, de badkamer op de eerste verdieping laten betegelen. Materiaal en kleur is Pinterest antraciet. De afmeting van de tegels zijn 45 bij 60 cm. De grootte van de vloeren in de toiletruimte en de badkamer is nog onbekend, daarom vragen wij een specialist die bij ons de ruimte kunnen afmeten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanitaire ruimtes betegelen uit heel Nederland:

Tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes

In ons huis moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken, de hal, technische ruimte, toilet, badkamer en toilet boven. De totale oppervlakte van de vloer zal ongeveer 90 m2 zijn. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen zal de vakman moeten regelen.

Betegelen van badkamers en toilet

Het gaat om 3 sanitaire ruimtes. 2 x een badkamer en 1 x een toilet. Totaal 47 m2, 2 hangtoiletten met een achterwand van 120 hoog. Een douchemuurtje van 130 hoog en 10 cm dik.

Sanitair plaatsen en betegelen van sanitaire ruimtes

Verbouwen van 3 toiletten met spoelbak en inbouwtoiletten en betegelen van de vloer en wanden. De ruimtes zijn nu casco. En verbouwen van de badkamer: dubbele wastafel, bad en een inloopdouche van 90 bij 120 cm en betegelen de vloer en de wanden tot het plafond (2.60 meter hoog). Ook de badkamerruimte is casco opgeleverd - leidingwerk en elektra is wel aanwezig. De badkamer is 7-8 m2. Tegels en sanitair heb ik zelf al gekocht.

Vloeren en sanitaire ruimtes tegelen

Vloer 100 m2 tegelen met 30 * 60 tegels in wild verband badkamer 1 : 3 x 2 wanden 25 * 33 cm badkamer 2: 2 x 2 wanden 25 *33 cm wc : wanden 25 * 33

Sanitaire ruimtes aanleggen in oude molen

Wij hebben een oude houten (1950) jachthut gekocht in de Duitse Eifel in Eichen-Ingersberg gemeente Hellenthal. Inmiddels hebben we alles opgeruimd en gestript en deze week wordt de complete elektra vervangen. We zijn op zoek naar een allround aannemer die twee badkamers (170 bij 170 centimeter) respectievelijk (330 bij 220 centimeter) in een bestaande ruimte kan creëren en twee toiletten. Het betreft dus aansluitingen water, aan en afvoer, elektra, installatie wasbakken, glazen douchescherm en douche, drain en betegeling.

Stucwerk in gestripte sanitaire ruimtes

We hebben de keuken, badkamer én toilet eruit gesloopt inclusief tegels. Dit moet worden gestuct en opnieuw betegeld worden. Een deel blijft alleen stucwand en een deel wordt betegeld. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kit vervangen in de sanitaire ruimtes

Betreft een separaat toilet en de badkamer van 2,5 bij 3 meter met ingebouwde douchecabine, wastafel en ligbad. Alle kit randen in de badkamer en ook in het separate toilet zijn vergeeld en verschimmeld. Ik wil deze gele kit randen laten verwijderen om vervolgens het geheel opnieuw te laten kitten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegels verven in sanitaire ruimtes

Graag offerte voor het verven van de tegels in het toilet en de badkamer. De badkamer is 8 m2. Ook in de douche.

Sanitaire ruimtes renoveren

Voor onze nieuwe woning (per maart) willen we twee sanitaire ruimtes renoveren. De te verrichten werkzaamheden zijn als volgt: Badkamer: - slopen badkamer (inclusief badkuip, tegels, vloer en wastafel); - mogelijk stucen wanden; - betegelen wanden en vloer; - plaatsen muurtje/ betegelen (inloopdouche); - aansluiten sanitair (douche, wastafel inclusief meubel, afvoer); - afwerking badkamer. Toilet begane grond: - slopen toilet (inclusief toiletpot, houten wanden en wastafel); - mogelijk stucen wanden; - betegelen wanden; - aansluiten sanitair (wastafel inclusief meubel, staande toiletpot); - afwerking toiletruimte. Wij schaffen het nieuwe sanitair zelf aan.

Installatie sanitaire ruimtes

Installatiekosten van 2 badkamers en 1 toilet: -badkamer 1 (2,8x3,6m) met douche, toilet, bad, radiator, T-wand en wastafelmeubel -badkamer 2 (2,8x1,9m) met douche, toilet, radiator, en wastafelmeubel -toilet (1,0x1,3m) met fontein -tegelen wanden en vloeren in alle ruimtes -leidingen liggen al goed De materialen leveren we zelf aan. Het gaat alleen om de installatiekosten. De leidingen liggen al op hun plaats. In totaal komen er 5 nissen, waarvan 2 met spotjes. De tegels moeten volgens tekening worden gezet (legepatroon is TS-2 van MOSA).