Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor opnieuw voegen van wandtegels:

Opnieuw voegen van wandtegels

In de douche is 1 tegelwand, ongeveer 1 x 2 meter, met witte tegels 15 x 15 cm en daarvan zijn de grijs-witte voegen heel lelijk geworden. Er zit een kraan, een douchekophouder en een zeepbakje op gemonteerd. Wat kost het opnieuw voegen?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw voegen van wandtegels uit heel Nederland:

Wanden betegelen en sanitair afmonteren

Wij willen in onze toiletruimte circa 8,5 m² nieuwe wandtegels laten plaatsen van 40 x 20 cm. Op de wanden zit nu glasmozaïek. Na het tegelen en voegen moet er een hangtoilet gemonteerd worden en een radiator en fonteintje. Alle aansluitingen zijn al aanwezig, ook de inbouwunit zit er al. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer voegen en kitten

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor onderhoudswerkzaamheden in onze badkamer van 1,5 meter x 2 meter. Het voegwerk tussen de vloertegels en enkele wandtegels moet gedeeltelijk verwijderd worden en opnieuw gevoegd. Er is nog geen lekkage, maar wel zijn er scheuren te zien in het voegwerk. Ik wil lekkage bij onze onderburen voorkomen en er nu al herstelwerk aan laten uitvoeren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten bekijken. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte.

Hal en wand boven aanrecht betegelen

Wij willen graag de vloer van onze hal en de wand bij onze keuken laten betegelen. Tegels zijn aanwezig. Totale oppervlakte is ca. 10m2 (hal ca. 6, keuken ca. 4). In de hal kunnen de tegels op de bestaande tegels gelegd worden. Daarnaast moet er een hardstenen dorpel komen tussen de hal en de woonkamer (geschatte maat ca 90x12cm). Afmeting vloertegels hal: 60x60cm. Dikte 1cm. Afmeting wandtegels keuken: ca. 15x7. 5cm. Prijs inclusief: Lijm Voegen Kitten in de keuken

Opnieuw voegen wandtegels badkamer

Ik wil de wandtegels in de badkamer opnieuw laten voegen. De oude voeg moet worden verwijderd en de nieuw geplaatst. Het gaat om een gedeelte van 2.25 meter hoog en 1.79 meter breed. De tegels zijn 40 bij 25 cm.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij willen de douchehoek van onze badkamer van H. 230 cm bij L. 108 cm bij B. 100 cm opnieuw laten voegen en kitten. De vloer en ook de voegen van de wanden. De vloertegels zijn 22 x 22 cm. De wandtegels zijn 50 x 33 cm. Daarnaast zouden we ook nog de rest van tegels van de badkamervloer opnieuw willen laten voegen. Die tegels zijn 45 x 45 cm en de oppervlakte is circa 5/6 vierkante meter.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij willen onze badkamer van 230 cm bij 205 cm bij 250 cm opnieuw laten voegen en kitten. De vloer en in overleg ook de voegen van de wanden. De vloertegels zijn circa 30 x 40 cm. De wandtegels zijn circa 20 x 30 cm. Graag aanvaarding op korte termijn aangezien voeg op de vloer al loslaat.

Wandtegels in keuken plaatsen (spatrand)

Wandtegels plaatsen van bovenzijde aanrechtblad tot onderzijde afzuigkap. Totaal circa 4,5 m2 tegelwerk op 3 wanden. In een van de wanden zit een raam, waardoor wat extra hoeken ontstaan. Inclusief voegen en kitten. Kit werk circa 17,5 strekkende meters.

Douchewand aftegelen, voegen en randen kitten

Ik wil graag de inloop douche met spoed af laten maken door een erkende tegelzetter die garantie biedt op het werk. Wij zijn onze woning verkoopklaar aan het maken en deze is verbouwd. Vanwege een juridisch geschil dat al 5 maanden loopt, ligt de renovatie van de badkamer stil, net voordat deze af is gemaakt. Wij willen deze nu met enige spoed laten afmaken door een erkende vakman zodat de flat in de verkoop kan. Er moet nog 2 m² worden betegeld met tegels van 60 x 30 cm en 3 wandtegels moeten gecorrigeerd worden. Verder moet er 8 m² worden gevoegd gevoegd, de randen gekit en de stortdouche en kraan gemonteerd. Ik hoop echt dat u volgende week nog een gaatje in de agenda heeft om dit te verzorgen.

Voegen in de badkamer renoveren

Ik wil de voegen van de wandtegels in badkamer renoveren. Het is circa 10 m2. De tegels zijn 20 x 15 cm. Hier en daar zijn er stukken los of eruit.

Tegels voegen, enige wandtegels vervangen en houtrot repareren

Doucheruimte/douchewand gedeeltelijk opnieuw voegen en kitten. Een stuk van ongeveer 90 x 100 cm, twee keer. De douchewand van 90 x 90 cm staat op een verhoging. Ook de overige bestaande voegen en kitranden verwijderen. Enige wandtegels vervangen, in de keuken en badkamer beide 1 of 2 tegels. Eventueel houtrot verhelpen in een raam. Ook beneden moet er wat kitwerk vervangen worden. Ik nodig u graag uit om ter plekke te bepalen wat de kosten gaan worden.

Partners

Partners van Casius