Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer op de keukenvloer leggen:

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

9 m² vloertegels in de keuken, tegels zijn 30 x 60 cm. Op een egale betonvloer. Inclusief voegen. Materiaal is voor handen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer op de keukenvloer leggen uit heel Nederland:

Egaliseren van keukenvloer

Ik zou graag een offerte willen voor het laten egaliseren van mijn keuken vloer. Het gaat hier om 12 m2, ongeveer 4 millimeter dik zijn. Er zit nu een tegelvloer die eruit moet.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.

Egaliseren van de vloer

Graag wil ik een prijsopgave voor het egaliseren en verhogen van de keukenvloer. De vloer moet 3 cm omhoog over bestaande tegelvloer.

Tegels op de keukenvloer leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de keuken mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 60 x 60 centimeter keramische tegels. De ruimte zal leeg zijn en is 270 x 350 centimeter groot. Het werk moet wel op korte termijn, voor 6 maart, gebeuren omdat dan de keuken geplaatst zal worden.

Keukenvloer betegelen

Ik heb een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht gepland staat op 23 januari. In de keuken ligt een tegelvloer van ongeveer 10 m² met daaronder vloerverwarming. Ik wil over de bestaande tegelvloer natuurstenen vloertegeltjes laten plaatsen, type Blackstone, van 10 x 20 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Vloer egaliseren en tegelvloer en PVC-vloer leggen

Wij hebben een vrijstaande eengezinswoning gekocht, waarvan de overdracht op 28 november zal plaatsvinden. Wij laten daar op de begane grond en 1e verdieping vloerverarming infrezen. We willen graag een offerte ontvangen voor het dichtsmeren van de freessleuven en egaliseren van de vloeren. Het gaat om ongeveer 50 m² op de 1e verdieping en 100 m² op de begane grond. Daarna willen we de keukenvloer van ongeveer 15 m² laten betegelen met vloertegels van 60 x 60 cm. Verder willen we op de begane grond een PVC-vloer van ongeveer 85 m² laten leggen. De vloertegels zijn ongeveer 7 mm dik, de PVC-vloer is 3,2 mm dik. Met dit verschil moet rekening worden gehouden bij het egaliseren, want we willen de tegelvloer en PVC-vloer op dezelfde hoogte laten leggen. Ik verwacht dat het werk kan worden uitgevoerd na de kerstperiode. Ik ontvang graag uw offerte.

Keukenvloer opnieuw tegelen

De keukenvloer moet opnieuw worden betegeld. Totaal 6 m2 meter. Er ligt momenteel een tegelvloer, deze is egaal, dus kan eroverheen betegeld worden.

Keukenvloer opnieuw betegelen

De tegelvloer in de keuken beweegt te veel waardoor de tegels en de voegen hier stuk gaan. De tegels van 15 bij 15 cm moeten er voorzichtig uitgehaald worden en hierna dient er een nieuwe ondergrond van bijvoorbeeld betonplex gemaakt te worden en verlijmd met wediplaat. Hierna mogen de tegels weer terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2 en wij hebben nog ongeveer 1 m2 reserve tegels.

Muur door een balk vervangen

Het betreft het verwijderen muur van 2 meter tussen keuken en eetkamer met behoud van origineel plafond. Hiervoor wordt onder spanning een IPE160, s235 balk geplaatst aan een kant rustend op de muur aan de andere kant rustend op de binnenspouw. Aan de kant van de binnenspouw moet deze goed worden geïsoleerd om het ontstaan van een koudebrug te voorkomen. En brandvertragend afgewerkt. Tevens wordt het oude rookkanaal dat grenst aan deze muur verwijderd. Stucklaar afgewerkt. Daarnaast verwijderen tegelvloer keuken en zagen/construeren kruipluik keukenvloer, beton op zwaluwstaartplaten op houten balklaag. De keuken is 12 m2 groot.

Partners

Partners van Casius