Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer op de keukenvloer leggen:

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

9 m² vloertegels in de keuken, tegels zijn 30 x 60 cm. Op een egale betonvloer. Inclusief voegen. Materiaal is voor handen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer op de keukenvloer leggen uit heel Nederland:

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Keukenvloer betegelen

Het betreft een vloer voor een nieuwe keuken in een ruimte van 320 x 330 cm waarvan de achterste hoeken schuin lopen. De tegels van 60 x 120 cm op underlayment. Dit betreft het oude underlayment dat ook onder de oude tegelvloer lag. De oude tegellijm is verwijderd.

Egaliseren van keukenvloer

Ik zou graag een offerte willen voor het laten egaliseren van mijn keuken vloer. Het gaat hier om 12 m2, ongeveer 4 millimeter dik zijn. Er zit nu een tegelvloer die eruit moet.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.

Egaliseren van de vloer

Graag wil ik een prijsopgave voor het egaliseren en verhogen van de keukenvloer. De vloer moet 3 cm omhoog over bestaande tegelvloer.

Tegels op de keukenvloer leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de keuken mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 60 x 60 centimeter keramische tegels. De ruimte zal leeg zijn en is 270 x 350 centimeter groot. Het werk moet wel op korte termijn, voor 6 maart, gebeuren omdat dan de keuken geplaatst zal worden.

Keukenvloer betegelen

Ik heb een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht gepland staat op 23 januari. In de keuken ligt een tegelvloer van ongeveer 10 m² met daaronder vloerverwarming. Ik wil over de bestaande tegelvloer natuurstenen vloertegeltjes laten plaatsen, type Blackstone, van 10 x 20 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Vloer egaliseren en tegelvloer en PVC-vloer leggen

Wij hebben een vrijstaande eengezinswoning gekocht, waarvan de overdracht op 28 november zal plaatsvinden. Wij laten daar op de begane grond en 1e verdieping vloerverarming infrezen. We willen graag een offerte ontvangen voor het dichtsmeren van de freessleuven en egaliseren van de vloeren. Het gaat om ongeveer 50 m² op de 1e verdieping en 100 m² op de begane grond. Daarna willen we de keukenvloer van ongeveer 15 m² laten betegelen met vloertegels van 60 x 60 cm. Verder willen we op de begane grond een PVC-vloer van ongeveer 85 m² laten leggen. De vloertegels zijn ongeveer 7 mm dik, de PVC-vloer is 3,2 mm dik. Met dit verschil moet rekening worden gehouden bij het egaliseren, want we willen de tegelvloer en PVC-vloer op dezelfde hoogte laten leggen. Ik verwacht dat het werk kan worden uitgevoerd na de kerstperiode. Ik ontvang graag uw offerte.

Keukenvloer opnieuw tegelen

De keukenvloer moet opnieuw worden betegeld. Totaal 6 m2 meter. Er ligt momenteel een tegelvloer, deze is egaal, dus kan eroverheen betegeld worden.

Partners

Partners van Casius