Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer leggen in een bedrijfspand:

Tegelvloer leggen in een bedrijfspand

Ik wil in mijn bedrijfspand een tegelvloer laten leggen met grote tegels van vermoedelijk 120 x 60 cm. Het gaat om de begane grond. Op de betonnen ondergrond zitten nog wat lijmresten. Ik laat de vloer graag even beoordelen. Mogelijk moet die eerst geschuurd of geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer leggen in een bedrijfspand uit heel Nederland:

Laminaat op een tegelvloer aanbrengen

Begane grond over de tegelvloer heen laminaat leggen, hal kamer met open keuken. Bij elkaar 43 m2 met plinten en ondervloer. Materialen graag in overleg.

Tegelvloer leggen

De achtertuin heeft een achterom, het gaat om 39 m2, een rijtjeswoning. Oude tegels verwijderen. Nieuw tegels leggen. 60 x 60 cm.

Vloer betegelen

Ik wil graag de gang, hal, eetkamer en keuken van nieuwe tegels voorzien. De tegels zijn al gekocht en van de afmeting 60 x 30 cm gekalibreerd, en dienen in wildverband te worden gelegd. De tegels zullen worden gelegd over een bestaande tegelvloer (travertin) en keukenvloer (keramische tegels). De keukenvloer ligt iets lager, maar zal voorafgaand worden voorzien van primer en geëgaliseerd. Graag offerte voor leggen inclusief lijm en afwerking.

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren

Wij willen tegels, 45 x 45 cm, laten leggen op de begane grond van onze eengezinswoning. Wij hebben zelf de tegels, Vloertegel bruges gris | Bouwmaat, en het is 43 m2 oppervlakte, eventueel met egaliseren. Graag installatie van deze maand.

Vloer egaliseren

We willen de bestaande tegelvloer laten egaliseren, het tegelwerk laten zitten en daar overheen nieuwe laminaat plaatsen. Wij leggen onder het laminaat een elektro vloerverwarming, dus onze vraag is wat kost ons het egaliseren van de tegelvloer? Het oppervlakte is 60 m2.

Eiken houten vloer doorleggen en behandelen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een huis waar nu in de woonkamer al een houten vloer ligt. De aangrenzende keuken heeft een tegelvloer (10 m2). Is het mogelijk om over deze tegelvloer een nieuwe houten vloer te leggen? Er zit wel wat hoogteverschil in. De houten vloer in de woonkamer ligt iets hoger dan de tegels in de keuken, dus als daar overheen een houten vloer komt, zal die vloer in de keuken weer wat hoger komen te liggen. Daarna zullen zowel woonkamer als keuken ook geschuurd en gelakt/in de olie gezet moeten worden lijkt mij, zodat de kleur echt overal hetzelfde is? We staan open voor advies hierin!

Vloer ophogen en PVC tegels leggen

Graag zouden wij vrijblijvend een offerte willen ontvangen voor het leggen van een PVC vloer. Het gaat om PVC tegels van ongeveer 50 x 50 cm. De vloer moet ongeveer 1,5 cm worden opgehoogd. Het gaat om ongeveer 22 vierkante meter. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden. Het moet op een bestaande tegelvloer worden gelegd.

Tegels in de toilet laten vervangen

Voor een toiletruimte van 89 x 102 cm wil ik graag een tegelvloer laten leggen, het betreft de 'VT Fremont Night Antra 30 x 60' van de Praxis. Foto van desbetreffende ruimte toegevoegd. Eventueel met voorwerk, kunt u dit apart in de offerte vermelden?

Keramische tegelvloer vervangen

Oppervlakte woonkamer: 75 meter, Werkzaamheden: - oude keramische tegels verwijderen - betonvloer schuren en egaliseren - nieuwe keramische tegels leggen (tegels zijn besteld) Graag over 1 a 2 weken starten! Graag ontvang ik een totaalprijs. Tel:

Tegelvloer leggen in toilet

Wij hebben zojuist een tegelvloer gekocht bij de praxis en willen hiermee ons toilet door jullie laten betegelen. Het gaat om anderhalve vierkante meter. Wij zagen in de winkel dat het €25 per vierkante meter kost. Is het dan juist begrepen door ons dat de prijs op €37,50 gaat? Wij horen het graag.

Partners

Partners van Casius