Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer leggen in een bedrijfspand:

Tegelvloer leggen in een bedrijfspand

Ik wil in mijn bedrijfspand een tegelvloer laten leggen met grote tegels van vermoedelijk 120 x 60 cm. Het gaat om de begane grond. Op de betonnen ondergrond zitten nog wat lijmresten. Ik laat de vloer graag even beoordelen. Mogelijk moet die eerst geschuurd of geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer leggen in een bedrijfspand uit heel Nederland:

Vloertegels leggen

Ik zou graag antraciet grijze keramische vloertegels van 30 x 30 cm laten leggen in mijn keuken. Totale oppervlakte is nog geen 8 vierkante meter. Er ligt al een tegelvloer, dus er moet op tegels betegeld worden. Ik kan de tegels zelf aanschaffen.

Vloer van siergrind leggen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het leggen van een siergrindvloer over een tegelvloer (grootste gedeelte), niet geseald, oppervlakte 16.2 m2. Huidige ondergrond zijn tegels.

Vloertegels plaatsen in bedrijf

Het betreft het leggen van een tegelvloer in een bedrijfspand. Het gaat om 80 m2. Een betonnen vloer met vloerverwarming. Waarschijnlijk tegels van 60 x 60 cm. In november zal het pand opgeleverd worden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het tegelwerk.

Vloer egaliseren en tegelvloer leggen

Het laten leggen van een tegelvloer van 90 m2, inclusief het egaliseren tot 1 cm. Het betreft de begane grond vloer van de woonkamer en garage van een nieuwbouw 2-onder-1 kapwoning project. De tegelmaat is 30 x 120 cm. In de woonkamer ligt vanuit de bouw vloerverwarming in de zandcementdekvloer, hoofdverwarming. De gewenste uitvoerdatum in nader overleg in november/december 2018.

Tegelvloertje egaliseren

Wij willen graag in de wc, hal en keuken een bestaande tegelvloer egaliseren om hier pvc te kunnen leggen. Graag ontvang ik de prijs per m2 omdat we nog niet zeker weten of we alles tegelijk willen en kunnen doen. Onderstaande foto is alleen van de hal. Die en de wc is zo'n 6m2 en in de keuken ligt eenzelfde vloer en ik schat ook zo'n 6 a 7m2.

Grindvloer leggen

Grindvloer op bestaande tegelvloer aanleggen, eronder zit vloerverwarming. Ongeveer 70 m2.

Grindvloer leggen

Het in smeren van een grindvloer in de hal keuken, berging. Ongeveer 22 m2. Op een bestaande tegelvloer.

Tegels leggen in de keuken

Ik wil nieuwe tegels laten leggen in de keuken (19 m2). Van deze 19 m2 is de helft oude tegelvloer en de andere helft is laminaat wat eerst nog eruit moet. (Dit zou ik misschien ook zelf kunnen doen!) Graag zou ik ook een elektrische vloerverwarming laten installeren (14,7 m2). Graag offerte tegels leggen met uithalen van de oude vloer en zonder uithalen van de oude vloer, separate offerte vloerverwarming! Zelf nog geen materiaal gekocht, mijn voorstelling tegels met houtstructuur 15,5 x 62 cm.

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag de oude vloer eruit laten halen en de vloer klaar laten maken voor de nieuwe houten vloer die we ook graag willen laten leggen. Het gaat om 20 m2 op begaande grond. Ergens begin mei met het project starten.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in mijn keuken en gang. Het is ongeveer 10 meter bij 2 meter. Keuken en gang zijn op plekken minder breed. Hoe duur zou het zijn om het eiken bruin grijs met breder planken leggen? Is het mogelijk om dit op tegelvloer te plaatsen?

Partners

Partners van Casius