Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor dubbele entree en keukengedeelte betegelen:

Dubbele entree en keukengedeelte betegelen

Ik wil graag de dubbele hal opnieuw laten betegelen (hal 1 met deurmat: ongeveer 3 m2, hal 2 ongeveer 6 m2). Daarnaast wil ik het gedeelte bij de deuken ook betegelen. Eerst de houten vloer eruit snijden en dan betegelen. Ongeveer 3,5 m2. Graag een offerte met en zonder tegels. Heb nog geen tegels gevonden maar wellicht een groter formaat. In de bijlage vindt u ook foto's. Ik hoop spoedig op uw reactie.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele entree en keukengedeelte betegelen uit heel Nederland:

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Taatsdeuren en scheidingswand maken

Voor onze nieuwbouw woning zoeken wij het volgende: A. 2 dubbele deuren taatsdeuren tussen de hal en woonkamer. Maten 2 x 90 en 260 cm hoog; B: Een scheidingswand van glas en staal tussen de badkamer en de slaapkamer inclusief de entree naar de woonkamer. Totale breedte is 4,65 meter waarbij de kopse kant van de zijmuur badkamer wordt gepasseerd. In die wand 2 schuifdeuren. 1 naar de badkamer en 1 naar de woonkamer. Er moet rekening worden gehouden met vocht die ontstaat bij het douchen. Daar wil ik graag ook een oplossing voor.

Stalen pivotdeuren plaatsen

Ik wil graag een dubbele glazen taatsdeur tussen de entree en eetkamer 180 x 285 cm (2× 90 cm). Tevens een set taatsdeuren in staal tussen de woonkamer en de eetkamer 170 x 285 cm (2× 85 cm). Met doorzichtig/helder glas. Zonder kozijnen plaatsen. Graag een mooie offerte! Als alternatief kunt u aluminium deuren aanbieden. Ik wil wel een deur kunnen bekijken ergens.

Extra kamer maken en hal verbouwen

Graag zou ik willen informeren naar de mogelijkheden voor het maken van een extra kamer die een functie krijgt als inloopkast (opsplitsen van een bestaande slaapkamer) in een nieuwbouwwoning. De verbouwing houdt in: -Het plaatsen van een binnenwand in een bestaande slaapkamer, daarnaast dient er een doorgang gecreëerd te worden door bijvoorbeeld het plaatsen van een schuifdeur of een reguliere deur. Specificaties verbouwing: - De desbetreffende kamer bevindt zich op de 1e etage. - De binnenwand die geplaatst dient te worden heeft een afmeting van breedte 243 cm bij hoogte 260 cm (de bestaande wanden zijn van gibo 70 mm). - Er zit een radiator op de plek waar wij een extra kamer willen creëren, deze radiator dient verplaatst te worden. - De extra kamer dient voorzien te worden van een dubbele wandcontactdoos en een lichtpunt in het plafond. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar een aannemer die de entree en toilet zou kunnen betegelen, het betreft het aanbrengen van vloertegels (tegels&plinten leveren wij hiervoor zelf aan). Specificaties entree en toiletruimte: - De entree en de toiletruimte bevinden zich op de begane grond - afmeting entree: 3000 mm bij 1800 mm - afmeting toiletruimte 930 mm bij 1500 mm Het betreft het uitvoeren van alle bovengenoemde werkzaamheden en het aanleveren van alle benodigde materialen. Week 35 of 36. Ik heb al een 3D tekening gemaakt.

Dubbele garage ombouwen tot entree en hal

We hebben een dubbele garage en willen graag 1 ingang vervangen voor een entree met halletje van 2 bij 3 meter. In elke garage zitten twee openslaande deuren. In de rechterzijde wil ik graag een groot kozijn hebben en daarbinnen wil ik graag een halletje instappen, zodat ik vanuit mijn huis niet direct de garage inkijk-instap. Met een nieuwe buitendeur en binnendeur.

Jaren '30 woning opknappen

Jaren '30 woning. -Plaatsen van een nieuwe dichte trap naar 2e etage boven trap van BG naar 1e etage. -Verwijderen van bestaande trap + trapgat tussen de 2 grote slaapkamers -Verwijderen van de, niet dragende, stenen wand tussen achterste slaapkamer en oude trap. -Afdichten van deuropening tussen hal en oude trap, afdichten van deuropening tussen trapkast en voor slaapkamer. -Plaatsen van een nieuwe achterwand voor nieuw te plaatsen keuken en plaatsen van een nieuwe wand tussen woonkamer en hal waar momenteel ramen en houten panelen zitten, 3 meter lang met 1 deurkozijn en 1 meter om de hoek tussen hal en keuken tot muur van toilet. -Verlagen van plafond boven keuken gelijk met uitbouw, 3 x 1,7 meter, van 2.90 meter naar 2.65 meter -Behang/schilderklaar maken van de behandelde wanden/deuropeningen -Opnieuw beplaten van het plafond op begane grond en 1e etage, rietstuc gaan we zelf verwijderen, en afwerken met een pleister met dubbele plint langs de randen. Woonkamer 8 x 3.5 meter; hal 3 x 1 meter; entree 1,2 x 1,7 meter; hal 1e etage 3 x 1 meter; slaakamers 5,6 x 3,5 meter, 4 x 3,5 meter en 1,7 x 2,2 meter. Liefst per 9 februari, benedenverdieping i.i.g. klaar voor 20 maart Er is een foto en een plattegrond beschikbaar.

Bungalow renoveren aan buitenzijde

Renoveren van een bungalow. Vervangen goot en boeidelen. Vervangen dakkapel. Plaatsen dubbele beglazing 1e verdieping, entree , 2 buitendeuren en garageraam. Vervangen garagedeur. Verwijderen van asbest in het garageplafond. 2 raamkozijnen vervangen op de 1 e verdieping. 3 dakramen vervangen op de eerste verdieping. Verwijderen Frans balkon. Plaatselijk herstel van voegwerk op kleur aan de buitengevel. Boeidelen van keralit. Dakkapel kunststof kozijnen.

Complete electra vervangen/aanleggen in bestaande woning

Zolder: 5 loze leidingen naar meterkast maken als voorbereiding voor dakopbouw en 1 leiding voor wisselschakeling verlichting. Eerste verdieping: Inloopkastkast:1 lichtpunt met combinatie schakelaar bij deur Slaapkamer 1:3 dubbele wcd's ,1 a.s.p. cai,1 lichtpunt op combinatie en 1 kastschakelaar met 1 a.s.p. verlichting Slaapkamer 2 achter:1 lichtpunt op kruisschakeling,1 a.s.p. cai,1 a.s.p. cat 6, 2 drievoudige wcd's en 1 viervoudige wcd's,1 a.s.p. airco Badkamer:aardingen totaal,1 a.s.p. bubbelbad,1 a.s.p. kastverlichting, 1 a.s.p. afzuiger met afzuiger,4 a.s.p. spots met spot in het wit op dimmer Overloop:1 a.s.p. rookmelder. Begane grond: Toilet:1 lichtpunt op schakelaar Entree:1 a.s.p. buitenlamp,belinstallatie,1 lichtpunt etc.

In het centrum van Dordrecht is een ...

In het centrum van Dordrecht is een dubbele atelier-deur en binnen straatstenen vloer en na 2 m. een verhoogde vloer van een betonlaag op ijsselsteinsteentjes. De draagbalk van hout moet veranderd worden. De verhoogde vloer moet verwijderd. De entree moet iets ruimer gemaakt worden zodat je er met de auto in kan rijden en het plaatsen van een garagedeur/ roldeur met bediening.

Het gaat om een aanbouw van 9 bij 3,5 ...

Het gaat om een aanbouw van 9 bij 3,5 uitlopend naar 4.5 meter van fundatie tot behangklaar. Hierin komt een woonkeuken, berging en een nieuwe entree. Kruipruimte, platdak en met aan de tuinkant dubbele openslaande deuren. De huidige entree dicht metselen als bestaand metselwerk. De installatieonderdelen zal ik zelf uitvoeren. Ook met de bouw zal ik zeker mee kunnen helpen. Qua het minimaal benodigde ramen ed heb ik geen idee, maar hier zullen jullie wel een kijk op hebben, uit de doorbraak komen 2 ramen misschien dat deze hergebruikt kunnen worden. Om een beter beeld van de aanvraag te krijgen heb ik reeds een plattegrondschets gemaakt, ook de aanzichten zou ik kunnen uitwerken.