Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Rotterdam of directe omgeving.

10269 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: nieuwbouwwoning voorzien van tegelwerk, woonkamer/keuken tegelen, steenstrips laten plaatsen, tegels zetten in huis, badkamer laten betegelen, tegelwerk nieuwbouw woning, voortuin opnieuw bestraten, badkamer betegelen, keramische parket laten leggen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, 45 m2 Terras aanleggen met keramische tegels in cementdekvloer, gesloten veranda vloer betegelen, badkamer betegelen en douchewand instaleren, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Rotterdam:

Vloer betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die 50 m2 vloertegels voor mij kan leggen in de woonkamer en in de keuken. Ik ontvang graag een offerte inclusief de tegels.

Steenstrips laten plaatsen

Wij willen graag steenstrips incl. voegsel laten plaatsen op een binnenwand (10.5m2) zonder hoeken. Het betreft de blauwe wand op foto's in bijlage zonder het korte schuine gedeelte. Wij zullen zorgen voor de tegels. Evt. ook voor voegsel/lijm. Tegels: https://www.trendia.nl/bruges Voorkeur plaatsing begin oktober (verhuizen 1 oktober naar betreffende woning). Wand is op 1e verdieping (trapopgang) met aanwezig klein balkon op zelfde verdieping.

Badkamer betegelen

Kleine badkamer (120 x 140cm) betegelen (muur + vloer) het gaat om ongeveer 3-5 meter. Nieuwe badkamer - tegels zijn aanwezig.

Vloer laten leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen op de begane grond in een visgraad. Het is in totaal 43 m², dit betreft dan de woonkamer, keuken en gang. Het materiaal van de tegel is keramiek. Het gaat puur om de uitvoering.

De tegelvloer op de begane grond vervangen

Ik zoek een ervaren tegelzetter die mijn tegelvloer kan renoveren. Het betreft alleen de begane grond. Het gaat om het verwijderen, afvoeren en egaliseren van de huidige tegelvloer. Hieronder ligt vloerverwarming waar rekening mee gehouden moet worden. Vervolgens wil ik de vloer laten betegelen met 60 bij 60 cm tegels. Het gaat in totaal om 45 m2.

Keuken, badkamer en toilet betegelen

12 m2 keramische tegels in keuken leggen + ca 10 m2 wandtegels plaatsen verdeeld over 2 toiletten (2 x 1 achterwand) en 1 badkamer (2 muren betegelen).

Badkamer en wc tegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die mijn badkamer en wc kan betegelen. De wanden en vloer zijn kaal. Betreft circa 15 m². Tegels zijn aanwezig.

Vloer tegelen

ik wil graag 20 m2 vloer tegelen. De vloer onder de overkapping waar beton wordt gestort. Het zijn 80x80 cm tegels. Alleen tegels aanwezig rest van materiaal niet.

Een klein balkon laten betegelen

Ik wil graag mijn kleine balkon laten betegelen. Balkon: 1.75 x 1.50 meter. Het is een balkon met een vlakke ondergrond. Er zal rekening gehouden moeten worden met de regenpijp/waterafvoer. De tegels heb ik al: 45 x 45 centimeter. Ik heb foto’s van balkon & tegels bijgevoegd. Graag ontvang ik een offerte voor deze klus.

Betegelen van vloer in woning

Het betegelen van ruim 100m2. onder andere in de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. In week 30 moet het gelegd worden.

Balkon verhogen en betegelen

Mijn balkon is in de lengte vanaf het raam 1,50 (inclusief goot en verhoogde rand tot 155). Ik weet niet of de goot vrij moet worden gelaten. Het lijkt mij handig om over de iets verhoogde rand aan de voorkant te gaan omdat deze rand anders een verzamelplek voor duivenpoep wordt. De breedte van het balkon is 240 tot 280. De laatste 40 centimeter zijn een schuine hoek. Aan de rechterkant is een spiegelwand en aan de linkerkant is de schuine hoek. Ik zou het graag verhogen. Verder liefst zo min mogelijk gewicht. Ik weet ook niet wat kan en mag. Verder wil ik een lichte kleur tegels (grijs of gebroken wit). Voor de afmeting van de tegels ontvang ik graag advies. Er is een lift aanwezig in het pand. Ik heb een offerte gevraagd dat was inclusief het materiaal bijna 1100 euro. Dit lijkt mij erg veel voor zo'n klein stukje balkon. Kunnen jullie mij op basis van deze informatie een complete offerte doen toekomen? Ik heb foto's bijgevoegd.

Keuken tegelen

We zoeken iemand om onze keuken te tegelen. De muur achter de kookplaat willen we de tegels tot aan het plafond (1,8m x 1,6m), onder het raam gaat het om een kleine randje en aan de laatste zijde komen de tegels tot ongeveer 70cm boven het blad (2,1m x 0,7m). Tegels hebben we al aangeschaft met een afmeting van 5cm x 25cm (zie afbeeldingen). Rest van het materiaal niet (tegellijm, voeg, kit, afwerkstrips). Gaat om 6 m2. Werkzaamheden: tegelen, voegen, kitten.

Keuken tegelen

We zoeken iemand om onze keuken te tegelen. De muur achter de kookplaat willen we de tegels tot aan het plafond (1,8m x 1,6m), onder het raam gaat het om een kleine randje en aan de laatste zijde komen de tegels tot ongeveer 70cm boven het blad (2,1m x 0,7m). Tegels hebben we al aangeschaft met een afmeting van 5cm x 25cm (zie afbeeldingen). Rest van het materiaal niet (tegellijm, voeg, kit, afwerkstrips). Gaat om 6 m2. Werkzaamheden: tegelen, voegen, kitten.

Badkamer betegelen

Tegelen van badkamer met keramische tegels. Het gaat om de muurtegels 30x60 cm 20m2 en om de vloertegels 60x60 cm 5m2.

Plavuizen vloer leggen

Ik wil graag 40 m2 vloer betegelen met plavuizen. Ze komen op een zandcement ondervloer waar ook vloerverwarming moet komen. Graag ontvang ik een offerte.

Wandtegels plaatsen in keuken

Ik wil graag 4 wandtegels laten plaatsen als spatwand voor mijn keuken. Het zijn tegels van 120 X 60 cm. Ik ga de tegels binnenkort aanschaffen. Ik zou graag antraciet of "gun metal" tegelprofielen willen. De totale lengte van de muur waar de tegels op geplaatst moeten worden is 3,92 m. De keuken moet nog geplaatst worden.

Trappenhuis betegelen

We willen graag onze trappenhuis laten betegelen van ongeveer 30 m2. De huidige tegels moeten verwijderd worden door de vakman, en afgevoerd. Ik zorg voor de nieuwe tegels want ik heb nog geen keuze kunnen maken.

Tegels plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloertegels voor mijn winkel, gaat om 60 m2. Wil een tegel van 30 cm bij 30 cm en laten leggen .

Tuin betegelen met een strook kunstgras er tussen

Tuin tegelen onder de overkapping 50 x 50 tegels 20 vierkante meter. Ik het midden van de tuin komt een strook kunstgras van 3,70 bij 6,40 meter. En het laatste stuk tuin is 15 m2. Daar moeten 50 x 50 cm tegels in komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Badkamertegels vervangen

Ik wil graag een paar badkamertegels vervangen, zie foto.

Tegelzetter met spoed

Hallo, Graag zouden wij (met spoed) in een wc en kleine douche tegels laten zetten in een woning in Rotterdam. Dit is ongeveer 20m2. Het liefst zouden wij dit deze week nog laten doen, maar anders zou het ook begin volgende week mogelijk zijn. Ik begrijp dat dit kortdag is, maar als jullie ons kunnen helpen hoor ik het graag!

Keuken betegelen

Betegelen keukenwand, c.a 2.5 m2. Tegels zullen we zelf verzorgen. Hexagon patroon. Plaatsen in oktober

Opnieuw voegen van tegels

Ik zoek een vakman die 1 tot 15 m2 kan voegen, zijn maar een aantal tegels en plekjes die gevoegd moeten worden in de keuken. Is in het verleden onjuist gevoegd waardoor de hele keuken moet worden gecheckt.

Balkon appartement waterdicht betegelen

Graag de balkon vloer betegelen (8 m2). Tegels nog niet aangeschaft. Huidige vlonders dienen verwijderd te worden. Het balkon moet waterdicht betegeld worden.

Vloertegels leggen voor badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten betegelen van de vloer in de badkamer. De badkamer is 2 meter bij 2.40 meter en de nieuwe tegelen mogen over de oude heen.