Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen:

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen

De voegen tussen de tegels boven het bad, en de kitrand rond het bad, zijn aan vervanging toe. Een lekdetectiebedrijf heeft geconstateerd dat die niet goed meer zijn. Wat kost het vervangen van de voegen tussen de tegels en kit rond het bad? Is het noodzakelijk dat de hele wand wordt gedaan, of alleen een deel van de tegels? Twee tegels bij de waterkraan boven het bad bevatten barstjes, en zouden volgens lekdetectiebedrijf vervangen moeten worden. We hebben niet meer dezelfde tegels, dus de vraag is of dezelfde tegels nog geleverd kunnen worden. Wit, 149x197 mm. De gipsen tussenmuur achter het bad is nat en beschimmeld aan de andere kant (slaapkamer), en zal gedroogd moeten worden. Er is 1 lekkende kraan die gemaakt of vervangen moet worden. Bij voorkeur zou daarna ook een drukmeting op de waterleiding gedaan moeten worden om uit te sluiten dat er een lek in de leiding zit. Zie bijgaand lekdectierapport
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen uit heel Nederland:

Voegwerk / kitwerk tbv douche in badkamer

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een voeger / kitter voor de volgende werkzaamheden in onze badkamer: * Uitslijpen van het voegwerk rondom de doucheput, en deze te vervangen voor een twee componenten voeg/kit. Zie foto 1 * Opnieuw voegen van de tegelstrip in de doucheruimte. Zie foto 2 Kunt u deze werkzaamheden voor ons uitvoeren? En in dat geval een indicatie van de kosten kunnen e-mailen met een voorstel qua datum/tijdstip? Wij wonen in een appartementen complex in Amsterdam in de buurt van Club Panama (Zeeburg).

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer en wc laten verbouwen/opknappen in het voorjaar van 2020. De afmeting van de badkamer is ca. 2,5 x 1,9 meter. De afmeting van de WC is ca. 0,93 x 1,19 meter. Het gaat daarbij om de volgende werkzaamheden: Badkamer • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (nieuwe tegels ca. 30 x 60 cm) • De oude radiator weghalen en nieuwe grote handdoekradiator plaatsen (ca. 60 x 120 cm) • Oude douche weghalen en plaatsen inloopdouche/douchewand (H 200 cm x B 100 cm) • Oude doucheset eraf halen en vervangen door nieuwe doucheset (kraan thermostatisch, douchekop, etc) • Indien mogelijk afvoergootje vervangen door brede douchegoot in hoek (kleur staal/grijs) • Monteren doucherekje roestvrij (voor shampoo + douchegel) • Monteren van haakje(s) voor handdoek nabij douche • Schilderen/opknappen gehele plafond en wanden boven tegels (zie o.a. scheuren boven douchekop etc. op bijgevoegde foto’s) • Waar nodig opknappen voegen vd wandtegeltjes • Oude wasbak en spiegel weghalen en monteren nieuwe badkamermeubelset incl. spiegel en ledverlichtig • Monteren van nieuw plankje/plateau boven wasbak badkamermeubelset • Monteren nieuwe handdoekenrek (2-armig voor 2 handdoeken naast meubelset) WC • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (zelfde tegels als in badkamer ca. 30x60 cm) • Oude fontein weghalen en nieuwe fonteinset plaatsen Aandachtspunten • De huidige wandtegels blijven behoud; daardoor moet bv maat douchekraan passen op huidige plek tegelwand • Aanleg vloer onder douche iets aflopend • De werkzaamheden bij voorkeur uitvoeren in 1 week in maart of april 2020 • Incl. alle oude spullen eruit halen/afvoeren (douchecabine, badkamerkastje, radiator, etc) • Gaat om de werkzaamheden; alle spullen worden gekocht bij de Praxis door klant iom vakman Betreft een appartement in Leiden Zuidwest (op beneden verdieping). Zie foto’s in bijlage voor een indruk.

Kit en voegen badkamer vernieuwen

De kit en sommige voegen moeten vernieuwd worden van de badkamer vloer. De woning is eind 2007 opgeleverd. Het vloeroppervlakte is 90x200 cm.

Badkamervloer opnieuw kitten en voegen

Uit de technische keuring bij aankoop van ons huis is gebleken dat het kitwerk in de badkamer (ongeveer 10 m2) vervangen moet worden en dat er flexibele voegen aanwezig zijn (ongeveer 5 m2). Graag laat ik iemand naar het flexibele voegwerk kijken of deze vervangen moet worden. Graag een offerte voor beide werkzaamheden.

Tegels opnieuw voegen in de badkamer

Ik wil graag de vloer voegen in mijn badkamer laten uitfreezen en opnieuw voegen/vullen. Oppervlak, circa 3 m2, Het zijn grote tegels (40x40) en in de voegen zitten kleine boorgaatjes a.g.v. vul- reparaties omdat de tegels wat speling hadden. Graag met een oscillerende machine on minder stof problemen te hebben (vergeleken een slijpschijf).

Badkamer verbouwen

In ons mogelijk nieuwe huis is slechts een hele kleine badkamer van ongeveer 1,5 x 2 meter. Hoe kun je daar iets moois van maken? Wij willen liefst een ligbad, inloop douche en wastafel... En de wasmachine moet er ook nog in! Dat gaat volgens mij niet passen... Naast de badkamer is een kleine slaapkamer, misschien kunnen wij een deel van de slaapkamer bij de badkamer voegen. Kunnen jullie dit realiseren? En hoeveel ruimte heb je minimaal nodig om bovengenoemde badkamer te maken? Zouden jullie mee willen denken? We willen niet persé luxe, maar wel alles netjes. Hoeveel budget zouden we nodig hebben? NB: het gaat dus niet om het huis waarin we nu wonen, maar om het huis wat we eventueel zouden gaan kopen. Ik hoor graag spoedig van u, zodat we de informatie in de onderhandelingen mee kunnen nemen.

badkamers tegels zetten

In onze nieuwe badkamer (4.20 x 3.20) zoeken wij een vakman, die de tegels kan plakken, en voegen. De tegels hebben wij al, in theorie hoeven ze alleen geplakt en gevoegd te worden.

Badkamer voegen en kitten

Muur bij badkamer opnieuw voegen, ruim 2 bij 3 meter. En rondom de douchedrain en douche kitten. Douche gedeelte is 1,5 bij 2,5 meter (ruim genomen). Ook graag 2 tegels van muurtje terug lijmen van douche muurtje. Natuursteen.

Voegen badkamer repareren

Ik wil de badkamer opnieuw laten voegen. Er zitten kleine tegels op op een oppervlakte van ongeveer 3m2 en de voegen worden zo slecht dat er water door komt. Dit moet opnieuw worden gevoegd. Omdat ik net heb ontdekt dat er water door komt moet het zo snel mogelijk worden aangepakt.

Kit en voegwerk vervangen vanwege lekkage

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn badkamer de kitranden en de voegen kan vervangen. Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 2 m2. Er is nog een badkamer, waarvan wij verwachten dat de voegen ook gaan lekken. Het is de bedoeling dat deze badkamer ook wordt gecontroleerd.

Partners

Partners van Casius