Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer van hal en gang tegelen:

Vloer van hal en gang tegelen

Tegels voor vloer en gang leveren en leggen. Verder tegeltjes boven aanrechtkastjes weghalen en opnieuw betegele.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer van hal en gang tegelen uit heel Nederland:

Betonlook vloer

Betonlook vloer gieten in de hal. 6m2. Nu ligt er een slecht afgewerkte tegelvloer dus eerst egaliseren lijkt me noodzakelijk.

Vervangen van een beschadigde vloer

In verband met een lekkage in de gang wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een beschadigde vloer in de hal voor een nieuwe vloer (zie bijlage voor een plattegrond). Deze klus zou uit twee afspraken bestaan. Op de eerste dag wordt de oude vloer er uitgehaald en afgevoerd. Dit omvat het netjes doorzagen van beschadigde laminaat vloer bij drie deurposten, omdat de huidige vloer in 1 stuk door het gehele appartement gelegd is en alleen het stuk in de gang vervangen hoeft te worden. Vervolgens worden de plinten, beschadigde vloer en ondervloer verwijderd. Wanneer de ondergrond voldoende gedroogd is, kan de tweede afspraak plaatsvinden. Dit omvat het leggen van ongeveer 9. 20 m2 ondervloer (GAMMA Firstfloor Isoline Ondervloer Isoline 7. 2M2 FSC), ongeveer 9. 20 m2 laminaat (GAMMA Confort laminaat zwart eiken 2,25 m² 7mm), ongeveer 13 meter plinten (GAMMA Confort plakplint 411 zwart eiken 240 cm) en drie dorpels (Finifix overgangsprofiel donker grijs 34 mm 93 cm). Ik hoop dat ik zo voldoende duidelijk ben geweest. Wel vraag ik mij nog af of deze offerte inclusief of exclusief materiaalkosten is?

Verbouwing van een benedenverdieping

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1938 en krijgen daarvan op 1 februari de sleutel. De woning heeft een ingang in het midden van de zijgevel met een hal tussen 2 woonvertrekken. We willen daar de benedenverdieping gaan verbouwen en daar 2 ruimtes gaan verbinden. Daarbij moet de meterkast worden verplaatst naar een nieuwe kast. Er moet een deel van een 2 draagmuren worden verwijderd en dit moet worden opgevangen. Verder willen we de keldertrap laten verplaatsen en daarbij de vloer laten aanpassen. Er moeten nieuwe kozijnen en deuren worden geplaatst voor de entree naar de woonkamer en kelder. We hebben een document met onze wensen en een foto van de gewenste situatie als voorbeeld bijgevoegd. We gaan graag in gesprek met aannemers om de werkzaamheden tijdig voor te bereiden. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's en een plattegrond van het huis op Funda.

WC-vloer betegelen

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huurwoning en ben daar nu aan het klussen. Ik vond op de zolder een aantal tegels zoals ook in de hal liggen. Ik wil die tegels graag laten leggen op het vloertje van de toiletruimte beneden, zodat dat één geheel wordt met de hal. Er zijn daarvoor maar 4 grote tegels nodig. Er moet even bekeken worden of de huidige tegelvloer kan blijven liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg zijn. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Verlijmde grenen vloer slopen

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming bij wolkbreuk tgv foutief afdoppen straatputten door de gemeente. Sloopwerkzaamheden: 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer (gelijmd op betonvloer) 5. Slopen en afvoeren 5m2 metalen vloerplaten + elektrische vloerverwarming open keuken. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

Slopen 60 m2 verlijmde grenenvloer op beton

Vanwege waterschade door overstroming t.g.v. afdoppen straatputten tijdens straat-werkzaamheden door de gemeente. 1. Ontruimen 60 m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochten. 4. Slopen en afvoeren 60 m2 houten vloer. 5. Slopen en afvoeren 6 m2 metalen vloerplaten in open keuken.

Granito vloer maken

In de hal, vestibule, van 2.50 m2 en het toilet van 1 m2 wil ik graag een granito vloer laten plaatsen.

Egaliseren van een vloer en leggen van laminaat

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu druk aan het klussen. We willen op onze 1e verdieping in 3 slaapkamers en een gang/hal/vide ± 65 m² laminaat een één stuk laten leggen. De ondergrond moet eerst nog geëgaliseerd worden. De laminaat vloer, ondervloer en al het egalisatiemateriaal hebben we al in huis. We zoeken dus een vakman om letterlijk de klus te klaren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Terrazzo vloer in hal/WC leggen

De tegelvloer in het toilet en de hal zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient de vloer te worden geëgaliseerd. Daarna wil ik graag een terrazzo vloer laten aanleggen. Het toilet is ongeveer 1 m2 en de hal 2.50 m2.

Partners

Partners van Casius