Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Rijswijk of directe omgeving.

1005 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, granieten vloer in de keuken leggen, inclusief plinten, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, betegelen keuken, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, wC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Rijswijk:

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen, wand drogen

De voegen tussen de tegels boven het bad, en de kitrand rond het bad, zijn aan vervanging toe. Een lekdetectiebedrijf heeft geconstateerd dat die niet goed meer zijn. Wat kost het vervangen van de voegen tussen de tegels en kit rond het bad? Is het noodzakelijk dat de hele wand wordt gedaan, of alleen een deel van de tegels? Twee tegels bij de waterkraan boven het bad bevatten barstjes, en zouden volgens lekdetectiebedrijf vervangen moeten worden. We hebben niet meer dezelfde tegels, dus de vraag is of dezelfde tegels nog geleverd kunnen worden. Wit, 149x197 mm. De gipsen tussenmuur achter het bad is nat en beschimmeld aan de andere kant (slaapkamer), en zal gedroogd moeten worden. Er is 1 lekkende kraan die gemaakt of vervangen moet worden. Bij voorkeur zou daarna ook een drukmeting op de waterleiding gedaan moeten worden om uit te sluiten dat er een lek in de leiding zit. Zie bijgaand lekdectierapport

Opnieuw betegelen badkamer

Meerdere tegels in de badkamer zijn op 1 muur beschadigd. Wij willen de hele muur opnieuw laten betegelen de oude tegels dienen wel eerst verwijderd te worden. Graag ook mat witte tegels leveren met een afmeting van 33 x 25 cm. De badkamermuur heeft een oppervlakte van: 200 cm x 250 cm. Er hoeft geen sanitair verwijdert te worden.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in mijn badkamer (zoals op de tekening). Wanden zijn 2.60 x 1.10 meter + 2.60 x 1.50 meter. Hier komen tegels van 30 x 60 cm op. De vloer is 1.10 x 1.50 meter, met tegels van 30 x 60 cm. Ook een vloer van 1.50 x 0.90 meter met tegels van 30 x 120 cm. Verder een vloeroppervlakte van 1.30 x 1.70 meter, met tegels van 30 x 120 cm. De badkamer is van een nieuwe woning die casco is geleverd, wanden en vloeren zijn vlak.

Tegels in de woonkamer laten leggen

Ik wil tegels in de woonkamer laten leggen, ongeveer 64 m2.

Portugese tegels leggen

Ik wil Portugese cementtegels laten leggen over 7,5 m2. Het gaat om de hal en wc nieuwbouw. Inclusief impregneren. 14 x 14 cm.

Woonkamer betegelen

In week 24 krijgen wij de sleutels van onze nieuwbouwwoning. Voor de woonkamer hebben wij tegels, 75 x 75 cm, die gelegd moet worden, voor ongeveer 110 m2 ruimte. Graag willen wij de werkzaamheden in week 25 gedaan hebben.

Badkamer betegelen

Het betreft het verwijderen van mozaïektegeltjes. De oppervlakte is 1.50 bij 1.50 meter. Hierna dient er een watervaste laag aangebracht te worden en een dorpel geplaatst. Nadat de zelf geleverde tegels geplaatst zijn dient er te worden gevoegd en gekit.

Wandtegels in de badkamer, toilet en keuken repareren

In de keuken, het toilet en in de badkamer laten op verschillende plekken de wandtegels los van de muur. De tegels zitten nog wel vast aan elkaar, maar staan op deze plekken bol van de muur af. De voegen beginnen hier op meerdere plekken te barsten. Is het mogelijk dit te repareren zonder alle tegels te moeten vervangen? Bijgevoegd is een foto van de muur in de keuken (zijaanzicht), waarop het probleem het beste zichtbaar is. Op de hoogte waar de tegels loslaten van de muur, loopt de bolling tot bijna de andere kant van de muur (dik 1 meter).

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen. De tegels zijn 50 x 20 cm en zijn al aangeschaft. Oppervlakte is 15 m2. Geen voorwerk nodig.

Tegelvloer herstellen na een gesprongen leiding

Na een lek van de vaatwasmachine zijn de tegels wit uitgeslagen. Ik wil de schade graag laten herstellen. Het gaat om een stuk van ongeveer 50 cm bij 2 meter (zie bijgevoegde foto).

Tegelen van badkamer

Ik wil mijn badkamer opnieuw betegelen. Het kan over de huidige tegels heen. Afmeting is 1,87 x 1,23 meter en de hoogte is 2,16 meter ongeveer.

Tegels plaatsen op keukenwand

Ik zou graag Portugese tegeltjes (16.5 x 16.5 cm) laten plaatsen achter de kookplaat. Het totale te betegelen oppervlak is ongeveer 1.5 m2. Ook moet er een nieuwe afzuigkap opgehangen worden.

Vloer van hal en gang tegelen

Tegels voor vloer en gang leveren en leggen. Verder tegeltjes boven aanrechtkastjes weghalen en opnieuw betegele.

Badkamer wanden en vloer betegelen

Ik wil de badkamer wanden laten betegelen, graag over de huidige tegels. Dit betreft ongeveer 20 vierkante meter. Ook wil ik de badkamer vloer betegelen, circa 5 vierkante meter.

Badkamer betegelen

Ik wil graag een badkamer betegeld hebben, de vloertegels zijn 42,5 x 42,5 cm en de wandtegels zijn 29,4 x 74,2 cm. Deze zijn reeds besteld, de wanden worden eerst gestuct en ik zou graag willen dat er over de bestaande vloertegels gelegd wordt. Tevens zou ik de verhoging naar de daadwerkelijke doucheruimte iets willen verlagen, de doucheruimte zelf is ongeveer 3,5 cm hoger dan de rest van de badkamer. De verhoging is 16 cm hoog. De wanden hebben een oppervlakte van 16,1 m2 en de vloer 1,8 m2. Ook zou het fijn zijn als de tegelzetter de wasbak na het betegelen weer erop zet en tevens het water aansluit, dit is geen must maar een pré. Uitvoering begin juli.

Badkamer in nieuw appartement betegelen

Ik wil graag de vloer en wanden van de badkamer in mijn nieuwe appartement laten betegelen. De vloer is 3-4 m2, de wanden zijn 21 m2. De tegels regel ik zelf, de overige materialen zal de vakman zelf moeten meenemen. De voorkeur gaat uit dat de werkzaamheden op 16 augustus of de daarop volgende dagen worden uitgevoerd.

Tegelwerk en voegwerk in nieuwbouw

In een nieuwbouwwoning moet circa 84-90 m2 tegels gelegd worden. Woning wordt midden juni opgeleverd. Schatting is rond 20 juni de vloer te leggen voordat de keuken komt. Is een open woonkamer met keuken, stukje gang en trapkast. Tegels: A kwaliteit gerectificeerd 75 cm x 75 cm. Deze leggen met een voeg van 2 mm in kleur Manhatten. Lijm en voeg meenemen in offerte. Verwacht wordt dat de tegels professioneel worden gelegd en nagedacht wordt waar te beginnen voor beste resultaat.

Tegels in de badkamer leggen

Ik wil tegels boven tegels leggen op de vloer van mijn douchecabine. Ik wil graag de vloer van mijn douchecabine laten betegelen. De ruimte is nu ook al betegeld, dus de nieuwe tegels zullen over de huidige tegels heen moeten.

Vloer in hal en keuken tegelen

Ik wil de vloer van mijn hal en misschien ook de keuken laten tegelen. Graag offerte voor hal 6 m2 ruim gemeten in verband met het scheef verspringen. De ondergond is een houten ondervloer. Daar ligt nu hardboard met vinyl op. Wat zou het tegelen gaan kosten?

Metselen van baksteenstrips

Wij willen graag baksteenstrips laten metselen. De strips zullen wij zelf aanschaffen. Het gaat dus om het metselen en voegen van de steenstrips op een binnenmuur. De binnenmuur is in de keuken en heeft een oppervlakte van ongeveer 6 m². Hiervoor ontvangen wij graag een prijsindicatie. 24 april wordt de keuken geplaatst, dus uitvoering eventueel 26 april.

Douchebak opnieuw kitten en voegen

Ik wil graag de kitrand van mijn douchebak (zes hoekig, kitrand aan drie randen bij tegelwerk) laten verwijderen en opnieuw kitten en een gedeelte van de voegen van het mozaïek tegelwerk in de douche laten vervangen/bijwerken, dit is ongeveer 4 m2.

Tegels leggen en ondervloer egaliseren

44 m2 tegels plaatsen oude tegels heb ik zelf verwijderd moet nog geegaliseerd worden

Tegels in een nieuwbouwhuis leggen

In maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar in de woonkamer, de hal en op de overloop ongeveer 60 m² vloertegels laten leggen van 45 x 90 cm. De tegels zullen wij zelf aanschaffen. Wij ontvangen graag een offerteprijs voor het plaatsen en afvoegen.

Tegelvloer in de keuken leggen

Betreft het aanleggen van een nieuwe (granito) tegelvloer in de keuken. Deze ruimte is 7,2 vierkante meter groot. De huidige plavuizen moeten worden opgeschuurd, vervolgens een primerlaag aanbrengen, de granito tegels van 40 bij 40 cm verlijmen, voegen en impregneren. Er moet een hardstenen dorpel geplaatst worden tussen de tegels en de houten vloer in de hal. Tot slot heb ik nog een vierkante meter aan wandtegels welke hier en daar beschadigd zijn, deze wil ik ook graag laten repareren. Graag ontvang ik een offerte.

Plavuizen vloer laten vervangen

Bestaande plavuizen 30 x 30 centimeter (Porcelanato) vervangen met behoud van gefreesde vloerverwarming voor een nieuwe tegelvloer (Sichenia) 60 x 60 centimeter. De ruimte beslaat 30 m2.