Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor balkon laten betegelen:

Balkon laten betegelen

Graag willen wij ons balkon van rond de 10m² laten betegelen en het liefst zwevend om al de ruimte te kunnen benutten.
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon laten betegelen uit heel Nederland:

Balkon betegelen

Betegelen balkons op beton 5mx1. 60 / 5m bij 1. 10 en zeembalkons 2x 5mx0,42

Balkonvloer betegelen

Ik wil mijn balkonvloer opnieuw laten betegelen, een deel van de huidige (plavuizen) tegels is door vorst los gaan zitten. Nu is mijn vraag of dit hersteld kan worden of dat er een hele nieuwe vloer op moet? Het balkon is ongeveer 12 m2, ongeveer twee derde van de tegels is los komen te zitten. Graag voor de winter.

Natuurstenen tegels herplaatsen

Wij hebben in onze tuin ongeveer 25 m² natuurstenen tegels van 60 x 60 cm, type 'spotted bluestone'. Omdat de tegels ongelijk lagen en er veel onkruid tussen te brede voegen groeide hebben we de tegels grotendeels verwijderd. We willen de ondergrond met zand laten aanvullen en ook een struik laten verwijderen inclusief de wortels. Daarna willen we alle tegels weer mooi strak laten plaatsen. Er is een deel van de tegels dat onder een laag balkon van 130 cm hoog moet worden geplaatst. Ik wil de klus hier graag even laten bekijken en ontvang daarna uw offerte voor het aanleveren van zand, egaliseren, verwijderen van de struik en betegelen van de tuin.

Het betegelen van balkons

Ik zoek iemand voor het betegelen van 2 balkons. Dit betreft balkons op de 2e étage, die van mij en de buurman. De grootte per balkon is circa 4 x 2.5 meter met betonnen vloer en 1 ronde hoek erin. Lijmen of plakken is dus noodzakelijk. Ik heb wel tegels gezien maar nog niets gekocht. Formaat 45 x 45 x 1.8 cm. Wat zou het kosten om de tegels aan te brengen? En heb ik naar de juiste tegel gekeken?

Balkon laten betegelen

Ik wil graag een buitenbalkon van ongeveer 12 m2 laten betegelen. Ik zorg zelf voor de tegels, wil graag grote tegels.

Betegelen van het balkon

Ik wil graag Portugese tegeltjes van 20 x 20 cm op mijn balkon. Zo'n 7,5 m2. Ook zal het balkon iets geëgaliseerd moeten worden, zodat de waterafvoer juist loopt. Ik ben erg precies en wil dan ook echt goede kwaliteit. We hebben een lift in het pand. Ben benieuwd naar het aanbod!

Tegels op het balkon aanbrengen

Ik wil mijn betonnen balkonvloer van 318 x 245 cm graag laten betegelen. Ik heb tegels uitgezocht van formaat 120 bij 23'3 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. Dit is 4 m2. Het balkon wil ik betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 centimeter groot. Dit balkon heeft een betonnen ondergrond. De vorige bewoner heeft grasmat erop gelegd. Het balkon is in 2013 gemaakt.

Sportschool bouwen

In de bijlage is het plattegrond toegevoegd. Slopers zijn nu aan het werk om alle ruimtes bouwklaar te maken. Restaurant: laminaat vloer, sierstenen muur. Grote sportzaal: 2x squashbanen, muren geverfd, balkon moet nog gebouwd worden. Kleedkamers en spa: volledig betegeld (anti slip). L, muren betegeld, toiletten bouwen, jacuzzi's inbouwen en betegelen. Hierboven een korte samenvatting van wat er nog gedaan moet worden. De ruimte is totaal 1920 m2.

Balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. Het gaat om 8 vierkante meter betegelen, en oude los liggende tegels verwijderen. De nieuwe tegels kopen we zelf. Het worden tegels van 50 bij 50 cm.

Partners

Partners van Casius