Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, badkamer en toilet laten betegelen, woonhuis betegelen, keuken betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oud Beijerland:

Tegels badkamer plaatsen

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen, het gaat om de vloer en de wanden. Bestaande tegels sloop ik er zelf af en alle leidingen zijn al verplaatst en alles is gestuct. Afmeting 2,10 m x 1,70 m x 2,40 m (l x b x h). Er komt ook nog een nieuw gipsblokken muurtje in van 35 cm breed en ongeveer 2 meter hoog, deze moet ook betegeld worden inclusief hoekprofielen. Vloertegels sloop ik er ook zelf uit, vloer is weer glad getrokken voor de nieuwe betegeling. Qua tegels komen er grote tegels op de vloer (60 x 60 cm) en voor 3/4 van de badkamer 30 x 60 cm op de muur (liggend) en de andere helft wildverband qua hoogte (ik dacht 5 cm, 10 cm en 15 cm). 1 februari worden de leidingen verlegd en 3 februari gestuct dus het werk hoeft pas vanaf 4 februari uitgevoerd te worden.

Balkon betegelen

Mijn balkon van 70 vierkante meter moet betegeld worden met keramische tegels die op verstelbare tegeldragers moeten komen. De tegels zijn 30 x 120 x 2 cm.

Balkon betegelen

Graag willen wij dat ons balkon op korte termijn betegeld gaat worden. Het gaat om 15 m2. De 60 x 60 cm tegels zijn al aangeschaft.

Tegelvloer leggen over bestaande tegels op de benedenverdieping

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan in februari de sleutel. We willen daar in week 9 laten starten met het leggen van een tegelvloer over de bestaande tegels in de woonkamer, hal en keuken. We zullen zelf tegels aanschaffen van 60 x 60 cm. Overige materialen laten we graag door de vakman leveren. Er ligt overigens vloerverwarming onder de tegels. Voor de maatvoering heb ik een plattegrond bijgevoegd. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Huiskamermuur betegelen

Ik wil graag 2 muren en een smal strookje in de huiskamer betegelen 11m2. Tegels heb ik al en de muur is kaal en met voorstrijk gedaan. Op korte termijn.

Tegels zetten in keuken

Ik wil graag mijn keukenvloer laten betegelen. Betreft ongeveer 10 vierkante meter.

Geheel betegelen van de badkamer

Badkamer 2x2 meter. Hoogte iets van 2.25 cm. De vloertegels zijn 30 x 60 cm. De wandtegels zijn 20 x 40 cm, is de planning. Tot aan het plafond tegelen. De badkamer is tegelklaar. Binnen twee weken uitvoeren.

plavuizen vloer

Plavuizen vloer leggen ongeveer 43m2 tegels van 45 bij 45.

toiletvloer tegelen

voor onze toiletvloer van 1m2 zoeken wij iemand die op korte termijn (bij voorkeur) nog deze week deze vloer kan tegelen wij zijn reeds in bezit van de tegels en het gaat derhalve alleen om het tegelen van de vloer vloer is geegaliseerd. tegels 33x33

Betegelen van resp. keuken, badkamer en ...

Betegelen van resp. keuken, badkamer en douche-ruimte. Tegels keuken 10*10 totaal 7 m2, badkamer mozaik van 2*1 op matjes van 30*30 totaal 8 m2 en douche ruimte 90*33 totaal4,5 m2

Het van verwijderen van bestaande tegels ...

Het van verwijderen van bestaande tegels en het opnieuw betegelen van wanden en vloer.

tegelen van wanden en vloer in badkamer

tegelen van wanden en vloer in badkamer

Begane grond moet getegeld worden. ...

Begane grond moet getegeld worden. Ongeveer 75m2 (Incl. versnit). Aankoop tegels wordt door ons zelf gedaan, tenzij dat via een tegelzetter goedkoper uitkomen. Verder benodigde materialen moet door de tegelbedrijf aangeleverd worden. Ik denk dat de voegspecie bij de tegels geleverd moet worden vanwege de kleur van de tegels. Prijsopgave is indicatief en vrijblijvend. Werkzaamheden moet medio juni 2005 gedaan worden. Bouw huis is medio mei of na de bouwvakvakantie 2005 gereed.