Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelwerk op begane grond tegelwerk:

Tegelwerk op begane grond tegelwerk

Wij hebben en nieuwbouw gekocht, met een vloerverwarming. Dit wordt hopelijk rond de week 26-28 opleverend. Wij hebben onze vloertegels gekozen, wij willen een offerte voor de tegelwerk voor de ongeveer 70 m2 begane grond. Del Conca Ob3 180 x 26.5 cm 24OB03R
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk op begane grond tegelwerk uit heel Nederland:

Tegelwerk benedenvloer

We zouden graag de gehele benedenverdieping laten betegelen. Er komt vloerverwarming onder. tevens wordt er een ondervloer van beton gestort. Gaat dus alleen om het leggen van tegels. We schaffen zelf deze tegels aan. Het gaat om een totale oppervlakte van +- 80 m². Betreft de hal, keuken, woonkamer en bijkeuken op de begane grond.

Begane grond verbouwen (woonkamer/keuken)

Op dit moment heb ik een dichte keuken en wordt deze door een draagmuur gescheiden van mijn woonkamer. Hiervan zou ik een open ruimte willen maken. De draagmuur moet dus verwijderd worden. Het is 4 meter breed en 2,50 meter hoog. Het betreft een gestucte muur. Ik zal nog constructietekeningen laten maken. De keuken zou dan verplaatst worden naar wat nu woonkamer is. Met aansluiting voor inductie (nu gas). Dit laat ik door de keukenboer doen. Ik ben me bewust van nieuwe verwarming, stucwerk, verwijderen huidige keuken en tegelwerk (voeren wij zelf uit), nieuwe vloer, elektra en loodgieterswerk. De vloer laten we door iemand anders doen, de muren stucen en de leidingen kan eventueel via de aannemer. Ik overweeg ook tuindeuren te laten plaa in wat nu de woonkamer is. Ben me aan het oriënteren op kunststof, staal of houten tuindeuren. Hiervoor moet ook nog een muurtje worden weggehaald. De tuindeuren eventueel ook door de aannemer laten plaatsen.

badkamer en wc nieuwbouwhuis

De offerte betreft een nieuwbouwhuis. Sloopwerk is dus niet nodig. Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een badkamer. Wc (reservoir is al geplaatst), bad, douche, douchewand, easydrain, wastafel, en tegelwerk waarvan één wand met hexagontegels is, de vloer met vierkante en de overige met rechthoekige tegels. De afmetingen van de badkamer is te vinden op de plattegrond die bijgevoegd is. Qua indeling klopt de tekening ook alleen het bad en wastafelmeubel is anders. Voor de afmetingen verwijs ik u naar de bijlages. Daarnaast willen wij ook een offerte voor het plaatsen van een wc inclusief reservoir op de begane grond. Hier zal het gaan om het plaatsen van wc, fonteintje en tegelwerk ter hoogte van 1200 -1400.

Lekkage verhelpen

IK heb lekkage geconstateerd in de meter kast op de begane grond maar de oorzaak is de poreuze tegelwerk in de badkamer. Ik wil graag weten hoe ik vocht onder de tegels weg kan krijgen . Tegel werk in 10 jaar oud . In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen

Verf op de gevel verwijderen en gevel impregneren

Huis uit 1964. Heeft deels steen/tegelwerk op de begane grond wanden (voor en achter). Wand in de tuin is geverfd. Bouwkundige inspectie adviseert stenen te reinigen en verf te verwijderen en de wanden te impregneren. De afmeting is ongeveer 10-15 m2 maximaal 25 m2. Achter zit er geen verf op de gevel. Het gaat om de begane grond. Het liefst zou ik in de week van 20 april willen beginnen.

badkamer compleet vernieuwen

Goedendag, mijn badkamer (afmeting 2.70*2.25m, hoogte 2.4m) wil ik graag voorzien van nieuwe tegels, wand en vloer, op de plaats van het bad een inloopdouche, wastafel op ongeveer dezelfde plek, toilet (naar zwevend) een kwart slag draaien, douche-hoek verwijderen, (design-) radiator vervangen voor elektrische (design-) radiator, aluminium plafond aanbrengen. Ook het toilet (begane grond) vervangen: tegelwerk, toilet (naar zwevend) en wasbakje. Ik zal de benodigde materiale zelf gaan regelen.

Uitbouw voor badkamer realiseren inclusief inrichting badkamer

Aan de achterkant van de woning realiseren van een uitbouw voor de badkamer op de eerste verdieping (zie in bestaande situatie het dak waarop dit beoogd is). Voor de inrichting van de badkamer kopen wij de inrichting (sanitair, kranen en tegels) en vragen we aannemer om dat te installeren inclusief elektra/leidingwerk/kabels etc. Belangrijke kenmerken te realiseren project: - afmetingen uitbouw vanaf gevel: ca. 190cm breed, 120 cm diep. - uitvoering uitbouw in houtskeletbouw met afwerking in kunststof rabatdelen (zie ook de foto's van hoe dit er bij buren uitziet). - te bespreken: mogelijkheid om een lichtkoepel in het dak of een groot raam aan de achterzijde van de uitbouw te realiseren - inrichten badkamer tot oplevering: Dit betreft onder andere plaatsen sanitair (douche/bad, toilet wastafel, etcetera), aanbrengen tegelwerk, aanbrengen verlichting, inclusief leidingwerk en elektra. In de bijlage: 1. Wat foto's van de bestaande situatie (hierin ook voorbeelden van buren die vergelijkbare uitbouwen al hebben). 2. Tekeningen van de uitbouw van de keuken op de begane grond waar bovenop de nieuwe uitbouw dient te worden gerealiseerd. Dit zijn o.a. constructietekeningen en funderingstekeningen en tekeningen van zijaanzicht. 3. Ons schetsontwerp van de uitgebreide badkamer in floorplanner gemaakt. Graag ontvang ik een uitgesplitste offerte voor het realiseren van uitbouw en afwerken badkamer. Daarbij graag aangeven: - prijzen per post, waarbij ook materiaalkosten en tarieven (uren) inzichtelijk zijn - ben je in staat om naast de uitbouw ook het inrichten van de badkamer uit te voeren? - verwachte duur uitvoering vanaf sloop huidige badkamer tot oplevering nieuwe badkamer. - uitvoering is gepland voor start per 22 april 2020. Graag even voor het toesturen van de offerte telefonisch contact opnemen.

Complete uitbouw realiseren en verbouwing keuken, badkamer en toiletruimte

We willen een complete uitbouw realiseren van 6 m breed en 1,3 m diep om een keukeneiland te kunnen realiseren. Eventueel ook 0,6 m naar de zijkant indien structureel mogelijk en afhankelijk van de kosten. Er is een bestaande metalen draagconstructie boven de huidige doorgang tussen woonkamer en keuken. Ook een aantal verbouwingswerkzaamheden wil ik uitbesteden: Keuken: Moet volledig gestript worden, leidingen (verl)leggen, extra groepen in de meterkast, aardlekschakelaar plaatsen, klein muurtje van 30 cm breed tot aan plafond metselen. Woonkamer: verlaagde plafonds verwijderen, elektra werkzaamheden. Toiletdeur begane grond 90 graden draaien. Badkamer 1e etage: Volledig strippen, stuc- en tegelwerk, installeren sanitair Toiletruimte 1e etage: toilet vervangen, deur verplaatsen

Badkamer 1e verdieping en toilet begane grond tegelen

Wij willen graag het volgende laten tegelen: - Badkamer (vloeroppervlak 6m2) - Toilet begane grond (vloeroppervlak 0,7 m2) Tegelformaten en verband: - 60x60 cm: Vloer badkamer en toilet (zie oranje in bijlage) - 60x30 cm: Douchewand en toiletwand (tot 1m hoog) begane grond (zie paars in bijlage). - tegelstroken 5, 10 en 15 cm in wildverband: bad- en toiletombouw in badkamer en inbouwbakje douche (zie groen in bijlage). Tegels zijn geleverd en liggen klaar Verlijmen op zandcement (beton en zandcement al gelegd) Elektrische matjes leggen in lijmlaag (aansluitingen reeds aangelegd) Wij willen de werkzaamheden zo snel mogelijk starten. Het bad wordt zaterdag 1 juni geplaatst, daarna kan direct gestart worden met het tegelwerk.

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik wil de oude badkuip verwijderen en nieuwe plaatsen inclusief tegelwerk (1,5 m2) om 1/2 badkuip heen. stuc en schilderwerk na vocht schade, stucwerk aan zolderplafond. verwijderen oude plaklaminaat en plaatsen nieuw laminaat op 2e verdieping waar de lekkage het laminaat heeft doen opzetten. 1x slimme rookmelder vervangen op de begane grond ,deze is doorgebrand door de lekkage.

Partners

Partners van Casius