Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor toilet- en badkamervloer betegelen:

Toilet- en badkamervloer betegelen

Graag zou ik de vloer van mijn toilet en badkamer laten betegelen en optioneel een rvs douche goot laten plaatsen. Huidige douche putje zit vast gekit en kan ook blijven zitten. Oude tegels zitten er nog in en kunnen blijven liggen. Toilet betreft 1,2 m2 en badkamer ongeveer 5 m2. Nieuwe tegels zijn grijze of witte tegels van 60 bij 60cm. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet- en badkamervloer betegelen uit heel Nederland:

Complete badkamerrenovatie

Werkzaamheden bestaan uit: • Badkamervloer en wand betegelen • Plaatsen badmeubel, hoekdouchecabine, ophangtoilet • Afmonteren douchekraan, wastafelkraan • Aanleggen van elektriciteit • Betimmering wand en toilet • Vloer egaliseren • Aanbrengen drain in de vloer • Aanleggen leidingwerk en riool t.b.v. wasbak en douche • Demonteren oude badkamerspullen • Afvoer van de verwijderde oude badkamerspullen,bad, tegels, plafond • Voegen en kitten • Slopen tegels van de wanden en vloer

Badkamervloer betegelen

Ik wil graag de vloertegels van de badkamer vervangen (circa 8 m2) het toilet en de douchebak zal hiervoor gedemonteerd en opnieuw gemonteerd moeten worden. Ik wil 20 x 20 cm tegels herplaatsen. Het hoeven geen luxe tegels te worden.

Badkamervloer betegelen

De oppervlakte is ongeveer 3 vierkante meter. We willen graag een inloop douche die een verschillende tegel krijgt als de rest van de kleine badkamer. In de inloopdouche willen we tegeltjes van 20 x 20 centimeter. In de rest van de badkamer een tegel van 35,5 x 71 centimeter. De grote tegels zijn al aangeschaft en de kleine tegels zijn in bestelling. Tegels zijn tegen de tijd dat we de badkamer aan gaan pakken al verwijderd. Ook zit er nog een toilet in de kleine ruimte. De wanden laten we in de huidige staat.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Gat in een betonnen vloer boren

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen en zijn nu op zoek naar een vakman voor het boren van een gat van 111 mm door de betonnen badkamervloer. Die is nodig voor de afvoer voor het toilet. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Badkamervloer, -wanden en -plafond aanpakken

Tegelwerk aanbrengen in badkamer van 2 x 2 meter 2,45 meter hoog. 16 m2 wandtegels 45 x 31,5 cm 1,5 m2 wildverband 3,5 m2 vloertegels Tegels en lijm verzorg ik zelf omdat dezelfde tegels ook voor het toilet zijn gebruikt. E.e.a. perfect uitgevoerd, naden 2 mm. Recht, vlak en waterpas. Uitvoering bij voorkeur vanaf 24 april, de badkamermuren zijn dan gestukadoord en hebben 1 week kunnen drogen.

Betegelen van de badkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het tegelwerk in de badkamer van onze nieuwbouwwoning. De badkamervloer is 3 x 3 meter groot, de wanden zijn 25 m2, de tegels zijn 60 x 60 centimeter. Deze zijn voor op de vloer en voor op de wanden, tevens moet er een klein gedeelte mozaïek matjes bij het toilet en de wasbakken geplaatst worden.

Nieuwe leidingen voor wasmachine installeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van een nieuwe wasmachine-afvoer en -leidingen in de badkamer. De badkamervloer is betegeld, ik weet niet of er hout of beton onder zit. De woning is van rond de jaren 1950. Dus of het überhaupt mogelijk is? En bij het toilet moet het leidingwerk nagekeken worden.

Verbouwing van een badkamer

Hieronder een overzicht van de gewenste werkzaamheden: - Controle van recent gestorte betonvloer: * Er is een breuklijn ontstaan in de betonvloer met daaronder zwaluwstaartplaten en daaronder een houten frame. Breuklijn is op de hoogste punt van badkamervloer. Advies gevraagd en indien nodig vervanging van vloer; * Positie van douchegoot is waarschijnlijk te ondiep als tegels en ondervloer+ lijm op de huidige vloer komen. Egaliseren nu niet mogelijk: geen afschot naar de douchegoot. Advies gevraagd en indien nodig aanpassing (of bij vervanging van gehele vloer of nieuw plaatsing douchegoot); * Raam: afwerking: met gips, daarna afstucken met rest van de schuine wand en plafond; * Afvoer wastafel is nu ongeveer 32 mm. Graag advies/meedenken of aanpassing; * Wand douche en wand naar toilet: afwerken met Wedi board afwerken (oid); * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Schuine wand bad boven tegels: stuc + schilderwerk * Rechte wanden badkamer tot plafond tegelen: tegelmaat 10x10cm * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen bad + ombouw * Plaatsen van glazen douchewanden (90x90cm) * Plaatsen van kranen in douche, bad en wastafel * Plaatsen van handdoekradiator * Maken van een wastafelmeubel + planchet zoals getekend * Spiegel + verwarmingsmatje: maten volgens tekening. Toilet: NB: Electra, water, inbouwreservoir toilet en afvoer zijn al aangelegd. Wanden zijn opgebouwd uit raggelwerk met watervaste gipsplaten. * Ontluchting door het dak maken * Plafond: stucwerk + schilderwerk * Overige wanden toilet: stucwerk + schilderwerk * Achterwand wand toilet inbouw tegelen: tegelmaat 10x10cm * Wedi Board (oid) plaatsen op vloer * Vloer egaliseren en daarna betegelen: tegelmaat 20x20cm * Plaatsen hangend toilet

Betonlook vloer aanbrengen

Graag wil ik weten wat de prijs is van het gieten van een betonlook vloer, over de bestaande tegelvloer. Voor zover ik weet ligt deze vloer waterpas. Het gaat om de badkamervloer, keuken, gang en toilet. Alles bij elkaar is het ongeveer 15 m2. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden betreffend het materiaal zijn en een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius