Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor douche vloertje betegelen:

Douche vloertje betegelen

Er staat water onder 1 of 2 tegels. Dit is al eerder gerepareerd, maar het probleem komt steeds weer terug. Het gaat om witte tegels van 22 x 22 cm. Het gaat om 25 tegels ongeveer. Ik woon op de 9e verdieping.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche vloertje betegelen uit heel Nederland:

Douchecabine installeren

Ik wil een douchecabine installeren. dit is een zijwand en een deur 90 x 190 (2x). op een bak (90x90x5), dacht ik. Het mooiste is als de bak recht op de vloer komt maar dan moet er wel wat worden gehakt/gefreest of iets dergelijks. Want dan moet de afvoer in de vloer. Ik heb wel pootjes en zijwandjes gekocht. Dan wordt het vloertje wat hoger. Cabine en bak heb ik al gekocht. Verder moet de douche worden opgehangen en aangesloten (thermostatische kraan met regendouche en handdouche). De leidingen liggen er al. De oude cabine kan ik zelf wel verwijderen denk ik. douche en afvoer moet ik nog aanschaffen. Er ligt wel een draad voor bliksem ik weet niet goed wat daar mee moet gebeuren. Verder wil ik iets met de verwarming. Maar hier ben ik nog niet helemaal uit. Zie mijn 2e klus.

Badkamer renovatie

Wij zijn op zoek naar een badkamer specialist voor het renoveren van een bestaande badkamer. Dit houdt in: nieuwe douchebak plaatsen met een glazen deur. Op bestaande tegels in het douche gedeelte 2 wanden bedekken met Dumaplast, deze dienen erop gekit te worden met bijpassende hoekprofielen. Plaatsen van een klein vloertje van 3 x 2 meter op bestaande vloertegels met een soort badkamer laminaat, kliksysteem. Ophangen van een regendouche. Plaatsen van een nieuw badkamermeubel met kraan. Vervangen van bestaande afzuig ventilator. Dit alles aan het eind van juni of begin juli, alle materialen zijn al aangeschaft.

Tegelen van een vloertje

Ik zal graag de prijs opgave willen weten voor het tegelen van mijn douche vloer De meting van mijn douche is 2.25 x 2.50

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Granito vloer in doucheruimte

Gaarne ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een granito vloertje in onze reeds bestaande douche ruimte. Deze meet ongeveer 1 bij 1 meter. We willen graag een opstaande rand, een waterdichte overgang naar de wandtegels en een dorpel. De vloertegels van de ruimte zijn reeds verwijderd in verband met een lekkage van het voegwerk.

Badkamer verbouwen in een vakantiechalet

Een kleine badkamer in chalet gedeeltelijk veranderen; nieuw vloertje, verhoogd toilet, een wand betegelen en een badkamermeubel met wastafel plaatsen. De douche blijft bestaan. Afmeting badkamer 2,45 bij 1,15 meter. De hoogte is circa 2.10 meter. De materialen moeten nog worden uitgezocht. Kunt u een grove schatting van de kosten geven? Alleen voor de arbeid.

Douche- en WC-vloer laten vernieuwen

IK WIL GRAAG JULLIE HULP VRAGEN, IK WIL EEN NIEUW VLOERTJE IN DE DOUCHE, EN IN DE WC, MAAR HET OUDE VLOERTJE ZOU ER EERST UIT MOETEN, KAN IEMAND VOOR MIJ UITREKENEN WAT DAT ONGEVEER GAAT KOSTE?

Badkamer laten veranderen

Ik heb nu een bad, dit wil ik er graag uit, dan wil ik graag een douche erin met een glaswand, vloertje leggen inclusief afvoermuren aanpassen. Ik wil op de wanden graag platen of tegels laten plaatsen. De wanden boven het bad zijn betegeld.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Er is lekkage in de badkamer van de stacaravan (toilet en douche) maar het is onduidelijk waar dit vandaan komt. Met name het vloertje is aan het rotten en zal vernieuwd moeten worden. De lekkage moet eerst gezocht worden en verholpen worden. De exacte afmeting heb ik niet maar het zal ongeveer 1,5 x 2 meter zijn. Waar de caravan staat, is geen elektra.

Betonstuc op badkamerwanden aanbrengen

Wij willen graag de badkamerwanden opnieuw laten doen. Daarnaast moet er een muurtje worden opgetrokken voor een nieuw in te richten douche en dient er een vloertje met afvoer te worden 'gestort'. Op de wanden zitten nog tegels, maar ik weet niet of deze eraf moeten of dat je hier met 'betonstuc' overheen kunt werken. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc