Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leidschendam of directe omgeving.

527 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloertegels leggen, steenstrips laten plaatsen, badkamer opnieuw betegelen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegelzetten bij badkamerproject, badkamer betegelen, hal en bijkeuken betegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leidschendam:

Douche vloertje betegelen

Er staat water onder 1 of 2 tegels. Dit is al eerder gerepareerd, maar het probleem komt steeds weer terug. Het gaat om witte tegels van 22 x 22 cm. Het gaat om 25 tegels ongeveer. Ik woon op de 9e verdieping.

Badkamer en aparte WC betegelen

Ik wil graag mijn badkamer en separaat toilet laten betegelen. De badkamer is 1.86 meter lang bij 1.52 meter breed en 2.40 meter hoog. Het toilet is 1.23 meter lang x 0.81 meter breed en 2.40 meter hoog. Ik wil grote 60 x 30 cm tegels op de vloer en wanden, tegels worden tegel op tegel geplaatst. Er is alleen 1 kant van de badkamer 'doucheruimte' waar geen tegel op tegel gaat want er wordt een stuk bijgebouwd. Alle materialen die nodig zijn voor dit werk word door mij verzorgd, ik bedoel hiermee: tegels, tegellijm, kit, voeg, afwerking materiaal. Het werk gaat hier dus om tegelen, voegen, afkitten en de afwerking van de badkamer.

Keukenmuren en vloer betegelen

Graag de keukenmuren en vloer betegelen. De vloertegels en wandtegels zijn al aanwezig.

Vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning

Op 12 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar op de begane grond graag ongeveer 65 m² vloertegels laten leggen. We hebben hiervoor al tegels gekocht, Scandinavia wood warm beige met de maat 31 x 62 cm. De lijm en voegmiddelen laten we graag door de vakman leveren. We zoeken een vakman die hier al in diezelfde week mee kan starten en ontvangen graag uw offerte.

Gang betegelen

Ik wil graag in mijn gang de rechterkant betegelen, 1.15 a 1.20 m hoog, 3.60 m lang. Er zit nu alleen muurverf op de muur. Er zitten her en der wat beschadigingen in het steen, van de fiets die daar tegen aan staat. Verder zit er een kleine radiator en twee lichtschakelaars. Ik heb nog geen tegels aangeschaft en ik sta open voor advies hierover. Uitvoering van het werk in overleg.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om de wand en de vloer. Dit willen wij tegel over tegel (alles zit nog muurvast). Alleen een probleem met afvoerputje in verband met de nieuwe tegels, voorheen waren ze 20 bij 20 cm, nu willen wij een soort laminaat. Re- en demonteren van design radiator. De badkamer is ongeveer 2.60 bij 1.20 meter.

Tegelwerk buitenzuil

Het betreft een zuil opnieuw betegelen. De oude tegels zijn er al vanaf en er zijn nieuwe tegels aanwezig. De zuil staat buiten en loopt van de begane grond tot de eerste verdieping.

Tegels in de badkamer vervangen

In onze badkamer zijn een aantal tegels (7 stuks) gescheurd. Deze wil ik laten verwijderen en vervangen voor nieuwe. Ik heb daarvoor nog voldoende reservetegels. Daarnaast wil ik ook een opstaand randje tussen de badkamervloer en douche iets ophogen naar circa 10 cm hoog. Moet constructief zijn en waterdicht. Wat betreft het voegwerk, daar wil ik qua kleur zo dicht mogelijk bij de huidige kleur komen. Ik weet niet meer wat voor kleur er ooit is gebruikt. Als het mogelijk is, dan in de week van 21-26 juli uitvoeren. Foto's zijn beschikbaar.

Wand- en vloertegels in badkamer en overloop

Wij zijn partnerbedrijf van Casius.nl en op zoek naar een tegelzetter die voor ons een badkamer circa 18 m2 wandwerk en 4 m2 vloerwerk inclusief 4 m2 vloerwerk van overloop kan betegelen. Werk moet eind volgende week uitgevoerd worden. Nieuw werk, badkamer is nieuw gestuukt.

Badkamer tegelen waaronder een klein ...

Badkamer tegelen waaronder een klein gedeelte mozaik, hele badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter.

Vloer hal 3 vierkante meter egaliseren, ...

Vloer hal 3 vierkante meter egaliseren, daarna betegelen. Gang 4,5 vierkante meter betegelen.

Ik heb een badkuip die lekt en dus ...

Ik heb een badkuip die lekt en dus vervangen moet worden. Daarbij zal ook wat tegelwerk meegenomen moeten worden. Het huis is uit 1984, standaardbadkamer, standaardmaten bad. Wil uitdrukkelijk niet gehele badkamer gerenoveerd hebben.

mijn douchecabine moet vervangen worden. ...

mijn douchecabine moet vervangen worden. ik heb reeds een nieuwe cabine gekocht, die op de plaats van de oude komt te staan.Er moet door getegelt worden waar de oude cabine heeft gestaan. mijn vorige douchecabine was opbouw, maar de nieuwe komt direct op de vloer te staan. ik heb nog voldoende vloertegels voor het tegelen vande open ruimte onder het oude.

Vloer betegelen van 2 halletjes, in 1 ...

Vloer betegelen van 2 halletjes, in 1 hal ondergrond laminaat met ondervloer, in andere hal tegeltjes met tapijt erover. Zal wellicht nieuwe onderlaag aangebracht moeten worden om tegels op te leggen.

Inrichting van een mode zaak.

Inrichting van een mode zaak.

Wanden betegeld van vloer tot plafond. ...

Wanden betegeld van vloer tot plafond. Egaliseren en betegelen vloer met een afloop naar de doucheput. Muurtje tussen doucheruimte en wasbak.