Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen in woonkamer:

Tegels leggen in woonkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van tegels in de woonkamer, keuken en 2 halletjes. In 1 van de hallen bevindt zich een luik voor de kruipruimte. De ondervloer is beton. De ruimte is in totaal maximaal 40 m2. Ik kies voor een tegel van 60 bij 60 cm. Lijm en voegsel in overleg. De klus moet plaatsvinden in de laatste week van mei op de begane grond van een huis in Leiderdorp.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen in woonkamer uit heel Nederland:

Klussen in huis

3 planken van 1 meter ophangen in woonkamer, wc vervangen boven, oude is vies, staande wc, wc tegels leggen wc beneden, potugese tegels, dikke tegels dus waarschijnlijk huidige tegels eruit. Portugese tegels heb ik al gekocht, wc zorg ik dan ook in huis te hebben en de witte ikea planken heb ik al in huis

Oprit leggen

Inrit leggen of ophalen klinkers Wat kost inrit ophalen of totale nieuwe inrit van bv nieuwe klinkers of tegels. Dus alles inbegrepen.

Tegels leggen

Ongeveer 45m2 tegels leggen 60x60 met opluitbanden aan de zijkanten. Egaliseren. Eventueel oude tegels verwijderen. (hoeven niet afgevoerd te worden.

Aanleg tuin

Leggen tegels, kunstgras, drainage, verlichting en tuinhuisje

Verleggen van een pad

Wij hebben met de gemeente overeenstemming bereikt over het verleggen van het pad langs de groenstrook achter hun huizen en tussen het speelterrein. Het nieuwe pad moet openbaar toegankelijk blijven en voldoen aan geldende gemeentelijke standaarden. Gevraagd wordt een offerte voor de volgende activiteiten: • Voorbereiden nieuwe pad, ongeveer 60 meter x 1.20 meter • Verwijderen bestrating oude pad, 56 meter x 1.20 meter (standaard 30 x 30 cm stoeptegels) met eventueel hergebruik tegels voor nieuwe pad. • Eventuele kosten nieuwe soortgelijke tegels. • Leggen nieuwe pad met hergebruikte of nieuwe tegels. • Eventuele egalisatie groenstrook, inclusief oude pad.

Tegels leggen in bijkeuken

Tegelvloer bijkeuken/berging nieuwbouw ongeveer 4 x 5 m2 . Er is nu alleen beton gestort. Tegels 30 x 30 cm of 30 x 60 cm.

Tuin laten renoveren

Verhogen Tegels leggen Schutting plaatsen Leeghalen.

Keramische terrastegels leggen

Er dient 22 m2 onder een overkapping en 13 m2 buiten de overkapping bestraat te worden. Hiervoor zijn er keramische tegels aangeschaft van 45 x 90 x 2 cmen worden gelegd in een ballast bed. Alle materialen zijn reeds ter plaatse. Er ligt een zandbed met hierop Waaltjes welke door ons van te voren worden verwijderd.

Vloertegels leggen

Betreft entree, woonkamer en keuken ca. 55m2. Tegels (30x60) in 1/3 legverband, kleur grijs. Zelf nog niks aangeschaft. Op dit moment ligt er een houten vloer in, maar deze wordt er vooraf zelf uitgehaald. Tevens zitten we er over na te denken om vloerverwarming te nemen.

Vloertegels leggen in berging en toilet

Ik wil graag de vloer in de berging laten leggen (1x3 =3 m2 en 1x2 =2 m2) en de WC (1x2 = 2m2). Ik heb de tegels al gekocht en wil dit zo snel mogelijk laten doen

Partners

Partners van Casius