Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen in woonkamer:

Tegels leggen in woonkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van tegels in de woonkamer, keuken en 2 halletjes. In 1 van de hallen bevindt zich een luik voor de kruipruimte. De ondervloer is beton. De ruimte is in totaal maximaal 40 m2. Ik kies voor een tegel van 60 bij 60 cm. Lijm en voegsel in overleg. De klus moet plaatsvinden in de laatste week van mei op de begane grond van een huis in Leiderdorp.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen in woonkamer uit heel Nederland:

Achtertuin tegelen

Betegelen van achtertuin met 60x60 tegels. +/- 45 vierkante meter op 30 maart in Wilnis. Tevens ophogen bestrating in Uithoorn > 100 vierkante meter. Graag een vierkante metee prijs. Gaat puur om het leggen, zand en tegels zijn aanwezig.

Tegelvloer leggen en eventueel egaliseren

Wij willen tegels (45x45cm) laten leggen op de begane grond van onze eengezinswoning. Wij hebben zelf de tegels (Vloertegel bruges gris | Bouwmaat) en het is 43m2 oppervlakte. (Eventueel met egaliseren). Graag installatie van deze maand.

Achtertuin ophogen en tegels leggen

Wij willen in de achtertuin oude tegels laten verwijderen, tuin ophogen met zand en egaliseren, (worteldoek leggen? ) oude tegels afvoeren en nieuwe tegels leggen.

Tuinrenovatie

Ophogen van de tuin en het leggen van nieuwe tegels (60 x 60 cm) circa 32 m2. Volstorten van de oude vijver met metselzand, het leggen van kunstgras circa 12 m2. Aanleggen van 3 verhoogde border bakken. Planten worden later door ons zelf geplaatst. Zie bijgevoegde tekening.

Tapijttegels leggen

Huidige tapijttegels zijn door lekkage beschadigd. Het betreft een vloer van ongeveer 3 x 4 meter (slaapkamer). Huidige tegels liggen op een betonnen ondergrond (vlak, geen ondervloer). Wat kost het om een nieuwe vloer te laten leggen, inclusief alle materialen?

Terras leggen

Terras leggen, 24 m2 rechthoek 6 X 4 rechthoek 3x4 en rechthoek 2x2 met tegels van 60 x60

Composiet terras leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m². Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een overdekt terras. Daar ligt nu een tegel in cement waarvan de randen zijn losgelaten en gebarst. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wel met marmer of graniet als het om het steentapijt gaat. Bij de tegels wel natuursteen.

Grote zwarte tegels leggen

Ik wil graag voor een oppervlak van 30 m2 grote zwarte tegels van 1 bij 1 meter laten plaatsen. Er dient volgens mij niet geëgaliseerd te worden. De oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Betegelen van keuken en hal

Ik heb interesse in het laten leggen van Portugese tegels in zowel de keuken (ca. 3,5 m2) en de hal (ca 2 m2). In de hal is een luik naar de kelder. Beide ruimtes hebben een houten ondergrond. Ik heb nog geen tegels, maar ga hier nog verder naar kijken.

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Partners

Partners van Casius