Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leiderdorp of directe omgeving.

745 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, vloer betegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, granieten vloer in de keuken leggen, inclusief plinten, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, betegelen keuken, badkamer/toilet betegelen, badkamer stucen en tegelen, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, wC betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leiderdorp:

Hal betegelen

Graag zouden wij onze hal laten betegelen. Er moeten eerste twee lagen tegels uit en daarna de nieuwe erin. 3 m2

Badkamer herstellen over bestaande tegels

Bij het douchegedeelte hebben wij lekkage. Het bestaande tegelwerk is goed, echter de voegen in de douche waren slecht. Wij zoeken zo snel mogelijk een tegelzetter die circa 25 m2 wandtegels en 3 m2 vloertegel wilt lijmen over de bestaande. Inclusief het aanbrengen van een primerlaag.

Vloertegels leggen in de gang

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de gang. Afmetingen 486X119. tegels 60x30 niet in verband Vloer is cementlaag op hout. Tegels en evt montage materiaal zullen aanwezig zijn.

Wandtegels zetten in de keuken

Wij hebben een wandtegelloze L-vormige keuken die wij betegeld willen hebben boven, tussen en naast de kastjes met tegels van Praxis (deze zijn nog niet aangeschaft). Er zitten 2 stopcontacten, een afzuigkap waar omheen betegeld moet worden (zie foto's). Schatting van de oppervlakte wat betegeld moet worden: 6 vierkante meter. Graag zelf correct opmeten. Tevens is er een gaatje in het plafond naast de afzuigkap, mocht het mogelijk zijn dan zouden wij graag een sierstrip of iets dergelijks geplaatst hebben.

Vloertegels leggen

Ik wil nieuwe vloertegels laten leggen en de oude tegels laten weghalen. Let op! Er ligt vloerverwarming onder de tegels. Het gaat om een woonkamer van 45m2. Tegels heb ik gezien bij Praxis en ik koop ze zelf. De rest, alles wat nodig is, komt te staan in het offerte. (foto is van de vloer die weggehaald moet worden). Graag een offerte maken en naar onderstaan mail verzenden.

Vloertegels leggen

Wij willen 60 m2 vloertegels laten leggen van 30 x 85 cm. Er komt eerst vloerverwarming in en dan gaan de tegels er op. Tevens willen wij het afgewerkt hebben met plinten. Wij schaffen zelf de materialen aan en zoeken dus iemand die het kan plaatsen voor ons.

Wanden in badkamer betegelen

Ik heb naar mijn idee een kleine badkamerklus. Het gaat om 4 m2 tegelwerk,de afmeting tegels is 30x90cm. Het gaat om 2 wandjes van elk 7 tegels hoog(een hoek dus van 90x 90 cm) en in 1 wandje moeten 2 gaten komen voor de douchekraan. Lijm en voeg materiaal is aanwezig. Ik durf de klus zelf niet aan. Mijn vraag wat zijn hiervoor de kosten?

Tegels leggen in woonkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van tegels in de woonkamer, keuken en 2 halletjes. In 1 van de hallen bevindt zich een luik voor de kruipruimte. De ondervloer is beton. De ruimte is in totaal maximaal 40 m2. Ik kies voor een tegel van 60 bij 60 cm. Lijm en voegsel in overleg. De klus moet plaatsvinden in de laatste week van mei op de begane grond van een huis in Leiderdorp.

Vloeren en wanden betegelen in de badkamer en toiletruimte

Ik wil de wanden en vloeren in mijn badkamer en toiletruimte laten betegelen. Het gaat in de badkamer om 18.60 m² wanden en 3.40 m² vloer. In de toiletruimte gaat het om 10.50 m² vloer en 1.10 m² wand. Ik heb al tegels gekocht bij Praxis, de tegellijm en voegmiddel laat ik graag door de tegelzetter meebrengen. De muur van de badkamer is net gestuukt en moet nog drogen. De muur van de toiletruimte en ook de vloeren zijn klaar om betegeld te worden. Ik heb wandtegels van 15 x 15 cm en vloertegels van 30 x 30 cm (Salt en Pepper). Ik laat het werk graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerteprijs. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Granieten vloer herstellen en aanvullen

Wij willen onze granieten vloer vanuit de hal doorzetten in het toilet. Het toilet is circa 1.5 m2. Daarnaast zijn er ook wat herstelwerkzaamheden in de hal nodig. De vloer is te zien tot bij het toilet. In het toilet liggen tegels, mogelijk over de granieten vloer heen.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 1.93 x 2.40 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.30 centimeter; - 1 muur van 3.50 x 2.40 centimeter; - 1 muur van 1.10 x 2.40 centimeter. Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden. Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?

Balkon betegelen

Op het balkon hebben wij een houten vloer liggen. Deze wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna wil ik graag tegels laten lijmen op het balkon. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Douche betegelen

Situatieschets. In de douche zijn de tegels aan vervanging toe. Er zitten barsten in en het voegwerk is vergaan. Er staat een douchevloer op ongeveer 20 centimeter van de vloer daarop staat de cabine. Het kitwerk van de cabine op de douchevloer lekt omdat de wand achter de tegels (gips) door de lekkage is gaan uitzetten. Onderaan de douchecabine is een rij tegels weggehaald zodat de rand van de douchevloer er onder valt. De vloer van de badkamer is onder de douchevloer niet doorgetegeld. gewenste situatie. Douche opnieuw betegelen en 100 % waterdicht maken. Douchevloer vernieuwen/aanpassen. Tegels zijn aanwezig. Het totale oppervlak is 4.5 m2. Er mag ook gewerkt worden met wediplaat. We willen graag een douche zonder lekkage et cetera. Vast dank voor uw reactie. Afspraak voor bezichtiging is denk ik wenselijk. Ik ben 's middags het best bereikbaar.

Praxis vloertegels laten leggen

Wij willen vloertegels in de huiskamer/open keuken en gang. Wie kan voor ons deze klus klaren? Vloertegels en benodigdheden zijn nog niet gekocht maar worden bij Praxis aangeschaft. De tegel die wij op het oog hebben is Liverpool, 15,5 x 62 cm. Momenteel ligt er geplakt parket in de huiskamer en plavuizen in de keuken. Beiden willen wij er zelf uithalen maar de vloer zal ook moeten worden geëgaliseerd. Graag een meerprijs van verwijderen parket/plavuizen en egaliseren. Het gaat om ongeveer 40 m2. Bij voorbaat

Badkamer voegen

Wij hebben lekkage in de badkamer en daardoor de buren in de slaapkamer. Mogelijk is de voeg in de badkamer niet meer goed en achter de mengkraan zit een holte achter de tegels. Graag laten wij de badkamer controleren en de reparaties uitvoeren.

Tegels leggen op de keukenvloer

In de keuken willen wij graag de reeds aangekochte tegels van 50 bij 50 cm laten leggen. De keukenvloer is ongeveer 5.50 m2 en de ondergrond is een betonvloer, glad en schoon. Graag laten wij de werkzaamheden zo snel mogelijk uitvoeren.

Plavuizen leggen

Graag wil ik een prijsindicatie voor de volgende werkzaamheden: plavuizen leggen in keuken. Vloerafmeting is 3,2 bij 2,2 meter. Materiaal is klei. Zijn wit en zwarte tegels (zijn aanwezig).

Een tegelvloer leggen van 30m2

Het gaat hier om een tegelvloer van 30m2 in een hal van een Appartementen complex uit 2003 deze bestaande vloer van tegels 20x20 moet er uit gehaald worden en er komen tegels van 50x50 voor in de plaats. De 50x50 tegels zijn al aanwezig.Wij willen graag dat deze werkzaamheden als het mogelijk is snel en goed uitgevoerd worden.

Appartement ingang hal 30m2 kleine ...

Appartement ingang hal 30m2 kleine tegels verwijderen en nieuwe door ons geleverde tegels 50x50 leggen.

Vloer leggen in nieuw appartement 100 ...

Vloer leggen in nieuw appartement 100 vierkante meter, tegelformaat 60 x 60, tegels aanwezig.

Betreft tegelen van vloer en wanden van ...

Betreft tegelen van vloer en wanden van badkamer over oude tegels heen. Daartoe eerst wand boven oude tegellaag aanvullen (boven +/ 1,60 m hoogte, betreft +/- 7 m2) alvorens te tegelen. Vloeroppervlak 4 m2, wandoppervlak 21 m2.

Graag wil ik mijn badkamer laten ...

Graag wil ik mijn badkamer laten betegelen, wand en vloer. Afmeting 2.57x1.87x2.20 (lxbxh). Tegels zijn nog niet gekocht, wel offerte. Glanzend wit 30x60 voor wand en keramisch 45x45 voor vloer. Verder nog design bij douchewand, hier gaat het om wat kleinere tegels die ongestructureerd geplaatst mogen worden (baksteen idee). Graag in de periode van 9-12 februari.

Badkamervloer moet opnieuw worden ...

Badkamervloer moet opnieuw worden betegeld. De huidige vloertegels zijn gebarsten waardoor we nu lekkage hebben in de keuken (die onder de badkamer ligt). De oppervlakte bedraagt ongeveer 8 m2.

Wanden betegelen tot aan het plafond met ...

Wanden betegelen tot aan het plafond met sierrand. Vloertegels leggen op electrische vloerverwarming. Het sanitair word vernieuwd maar blijft op de zelfde plek. Het verwijderen van de oude wand- en vloertegels doe ik zelf en de inbouwtoilet monteer ik ook. Daarna kan alles afgetegeld worden.

De oude tegelvloer in de keuken is aan ...

De oude tegelvloer in de keuken is aan vervanging toe. Is het mogelijkheid erover heen te tegelen, wat zijn de opties? Verder uithakken, egaliseren en tegels leggen.