Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leiden of directe omgeving.

2227 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness, tegelwerk badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leiden:

Badkamer betegelen

Huis gekocht. De wandtegels halen we er zelf af, maar de nieuwe willen we erop laten zetten. Het gaat om ongeveer 21m2. De tegels hebben we zelf.

Wandtegels zetten in keuken

Wij hebben nu een gladde, gestucte muur met een dun laagje waterproof verf. We willen wandtegels van 20 x 50 cm laten zetten van het (brede) keukenblad tot 70 cm daarboven (3 horizontale lagen tegels van 20 + 1 horizontale laag van een tegel die over de lengte gesneden is. Het gaat om 1 lange wand met 3 stopcontacten en 1 korte haakse wand. Er is een afzuigkap geplaatst op 70 cm hoogte. We hebben reeds tegels met patronen aangeschaft en een ander tegel voor het randje. We hebben nog geen keuze kunnen maken voor het op een mooie manier afdekken van het zijaanzicht van de tegels (zichtbaar vanuit de woonkamer). Het gaat om ongeveer 5 m2 maximaal. Het zijn niet dezelfde tegels die ik in huis heb.

Dorpel verwijderen en vloer herstellen

We hebben een verhoogde dorpel midden in de vloer van de badkamer, waarschijnlijk bedoeld om een douchewand op te plaatsen. Wij willen echter een glazen douchewand van Praxis op een andere plek. De dorpel moet daarom verwijderd worden. Op de plek van de dorpel moet, even hoog als nu de bestaande tegels liggen, iets anders komen, mogelijk een stuk van een vloertegel die we nog extra hebben. Aan het ene uiteinde van de dorpel zijn de tegels aan weerszijden van de dorpel even hoog; aan het andere uiteinde is er een hoogteverschil in verband met de afvoer van het douchewater. Zie ook bijgevoegde foto's.

Achterwand keuken betegelen met Praxis wandtegels

Graag achterwand keuken betegelen. Is al gestucd. Lengte 420 centimeter, hoogte 60 centimeter. Materialen ga ik zelf halen. Graag iemand die eerst langs wil komen.

Wandtegels in de keuken vervangen door andere tegels

Ik wil een spatwand in de keuken vervangen voor andere tegels. Het gaat om 330 cm lengte en 80 cm hoogte. Ik koop de tegels zelf. Ik wil dit nog in 2017 laten uitvoeren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte

Voegen van vloer in badkamer vervangen

Badkamervloer voegen of voegnaden vervangen en afkitten, bij 3 tegels komt er vocht onder de tegel. Tevens zijn de douche vloer voegen zijn ook aan vervanging toe. De badkamer is ongeveer 5 m2.

Tegelvloer leggen in een horecapand

Wij gaan een horecabedrijf starten en willen op de locatie een tegelvloer laten leggen van 110 m² met tegels van 60 x 60 cm. Op de vloer zijn nu resten van vermoedelijk tapijtlijm aanwezig. Wij zorgen zelf voor de tegels. Ik wil graag uw offerte ontvangen.

Tegelen van badkamer en bijkeuken

Ik wil een badkamer van 1.14 bij 3.21 meter en plafondhoogte van 2.40 opnieuw laten betegelen, inclusief de vloer. Uit de bijkeuken van 2.05 bij 3.37 meter een muur tegels verwijderen en de vloer opnieuw betegelen.

Tegels leggen in woonkamer

Woonkamer 50 m2 tegel 60 x 60 cm.

Doucheruimte opnieuw voegen

In een Wellness resort in Leiden moet in de doucheruimtes de voegen worden vervangen. Het gaat om ongeveer 12 m2 oppervlak, op dit moment zitten er nu diverse gaten in.

Voorzolder laten betegelen

Ik wil de voorzolder laten betegelen op een betonnen ondervloer van ongeveer 12 m2. De tegels zijn 60 x 60 centimeter groot en op te halen bij Praxis Leiderdorp.

Betegelen van de keukenwand

Ik wil graag 8 m2 keukenwand laten betegelen. Tegels reeds aanwezig.

Keukenvloer betegelen

Wij willen onze keukenvloer van 6 m² graag laten betegelen met tegels van 61 x 15 cm. Er moet even bekeken worden of de vloer vooraf geëgaliseerd moet worden. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. De materialen zijn hier al aanwezig, de klus mag zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Gehele badkamer betegelen

Wij hebben een kleine badkamer van 150 x 110 cm en 200 cm hoog. Wij willen daar het tegelwerk op de vloer en wanden laten vernieuwen. Er moet een wastafel met kraan en een radiator gedemonteerd worden. Daarna moet het oude tegelwerk van de wanden er uit worden gesloopt. De voertegels kunnen blijven liggen. We hebben tegels voor de vloer gekocht van 30 x 30 cm en zullen voor de wanden tegels van 25 x 40 cm kopen. Na het betegelen moeten de radiator en wastafel worden herplaatst. De vloer is 1,65 m² groot en de wanden 7,4 m². Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs, zodat we de ruimte kunnen laten beoordelen. We willen op korte termijn met de klus laten starten.

Plavuizen verwijderen en leggen

Het betreft het verwijderen van plavuizen in de woonkamer en gang. Hierna moet er vloerverwarming gelegd worden en daarna nieuwe plavuizen. De oppervlakte is 38 m2.

Balkon betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. Het gaat om 8 vierkante meter betegelen, en oude los liggende tegels verwijderen. De nieuwe tegels kopen we zelf. Het worden tegels van 50 bij 50 cm.

Tegels op de keukenvloer leggen

Graag willen we een tegelvloer laten leggen in de keuken. Tegelvloer is ongeveer 10 m2. Tegels moeten we nog uitkiezen. In verband met het plaatsen van de keuken zal het tegelen ongeveer plaats moeten vinden in de tweede week van november.

Voegen in de badkamer vernieuwen

Onze badkamer is circa 10 jaar oud en met name in het douchegedeelte moeten de voegen nagekeken worden en waar nodig vernieuwd. Kitranden moeten ook vernieuwd worden in het douchegedeelte. Het is een inloopdouche met aan drie kanten betegelde muur en nog een klein dwarsstukje. Tussen de wanden en bij de afvoer moet er gekit worden (3x horizontaal en 3 x verticaal).

Balkon laten betegelen

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen, het balkon is 1.90 x 1.50 meter groot. De voorkeur gaat uit naar matte zandkleurige tegels met anti-slip, de grootte maakt niet uit. De oude grijze tegels laat ik graag weghalen door de vakman.

Tegels zetten boven fornuis

Wij willen 0,5-0,75 m2 tegels laten zetten boven een vrijstaand fornuis die geklemd is tussen twee spatranden van het keukenblad. Breedte is 90cm en de tegels zijn 10cm bij 10cm.

Halvloer betegelen

Het gaat om het tegelen, en zo nodig eerst egaliseren, van de halvloer. Wij hebben zelf tegels besteld, het gaat om cementtegels van 20 x 20 cm in Portugese stijl, met een patroon. We willen graag weten wat het kost om de vloer eerst te egaliseren en dan de vloer te leggen. De oppervlakte is ongeveer 3,5 - 4 m2. Mijn inschatting is dat egaliseren nodig is, maar ik hoor uiteraard graag uw mening hierover als professional, omdat de huidige tegelvloer deels is uitgehakt, in verband met rioolwerkzaamheden, en daarna weer is dichtgestort met beton. Daarbij zijn er wat oneffenheden ontstaan. Er is foto beschikbaar.

Marokkaanse handvorm tegels zetten

In de week van maandag 27 juni wordt onze keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning Voor de wand boven het aanrecht (aan weerszijden van de afzuigkap, tot aan de keukenkastjes) in de keuken hebben. (Zellige Blanc 5 x 5 cm). Het gaat om het betegelen van een oppervlakte van 1.6 m². We hebben ruim besteld, namelijk voor 1.8 m² zodat we de mooiste tegeltjes uit kunnen zoeken. We hebben geen lijm en voegmiddel gekocht. Graag horen wij van u of u tijd heeft voor deze klus op donderdag 30 juni of vrijdag 1 juli en wat hiervoor de kosten zijn.

Balkon laten betegelen

Balkon is 2 bij 6 meter, in totaal dus 12 vierkante meter betegelen en voegen met vorst vaste tegels. Het balkon heeft nu een betonnen onder grond. Er moet rekening worden gehouden met een gootje. Het zijn tegels van ongeveer 40 bij 40 cm en een smallere tegel. Deze tegels wil ik dan wildverband laten leggen. Betreft een balkon op de vierde etage en er is een lift aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische vloertegels zetten

Nieuwbouwwoning met vloerverwarming. We willen beneden op de oppervlakte van 60 m2 keramische tegels van 75x75x1 cm en boven, eveneens vloerverwarming ook met keramische tegels van 120x30x1 cm laten leggen. Dat is 26 m2. Graag uw offerte voor het zetten van de tegels. De tegels zijn al aangeschaft.

Vloertegels leggen en vloer egaliseren

Graag vloer egaliseren en plavuizen leggen benedenverdieping. Oude grenen vloer verwijderen we zelf. Hieronder ligt deels kurk en plavuizen. Advies verwijderen ?