Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Leerdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Leerdam heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Leerdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Leerdam of directe omgeving.

100 klanten uit Leerdam bevelen een bij Casius in Leerdam aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Leerdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, betegelen bestaande voer, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, vloer betegelen, tegels zetten badkamer, badkamer tegels leggen en putje en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Leerdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Leerdam:

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Wandoppervlakte is totaal 10 m2 meter met tegels van 20 x 40. Vloer is 4 m2 met tegels van 40 x 40 cm. De huidige tegels moeten worden verwijderd en het puin worden afgevoerd.

Marmeren wandtegels plaatsen in de keuken

Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd en we zijn deze nu aan het afwerken. We zoeken een tegelzetter die voor ons 4 m² beige marmeren wandtegels van 10 x 10 cm kan aanbrengen in de keuken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Twee aparte toilet ruimtes betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van twee aparte toilet ruimten. Het gaat om twee ruimtes van ongeveer 1 m2. In beide wc's zitten geen ramen, wel een deur. Op de begane grond alleen de wanden en op de 1e zowel vloeren als wanden. Ik heb een idee van wat ik wil, maar ik heb nog niets aangeschaft. De datum van de klus kan in overleg worden uitgevoerd.

Badkamer betegelen en kitten

Badkamer betegelen/kitten. Vier wanden betegelen: - 2x wand van 2,5 x 2,4 m. - 1x wand 2,2 x 2,4 meter. - 1x wand 2,5 x 2,4 meter met uitsparing van een deur met bovenlicht. Het douchegedeelte wordt douchen op de tegelvloer. Hier moet een goot in en op afschot betegeld worden. Tegels van 60x60 cm zowel op de vloer als de wanden. Er zit ook een hangend toilet in met een ombouw tot aan het plafond. De opdracht is voor in januari 2017.

Beschadigde tegels vervangen / repareren

Het gaat om reparatie van tegels die vervangen moeten worden ivm beschadiging. De beschadigingen zijn op 2 verschillende plaatsen waarvan per plek 3 tegels vervangen moeten worden. De ene plek aan zijkant en andere middenin de woonkamer. Ik wil graag weten hoeveel dit mij gaat kosten als ik het wil laten repareren.

Leggen natuursteen tegels in mortel/dekvloer

Het gaat om: 1) keukenvloer van 5 x 3 meter met natuurstenen tegels van 40 x 40 x 2,5 die direct in de mortel/cement gelegd moet worden. 2) wc vloertje 1 x 1 meter met natuursteen van 20 x 20 x2. Moet ook geëgaliseerd worden. muuroppervlak van ongeveer 3 m2 met (gewone) tegels 12x12 3) badkamer 5 m2 met natuursteen van 20 x 20 x 2 wanden van doucheruimte met gewone tegels 12 x 12 ongeveer 6 m2. Tegels lever ik zelf aan.

Wanden: +/- 25 vierkante meter wand die ...

Wanden: +/- 25 vierkante meter wand die betegelt moet worden inclusief badwand. Vloer: +/- 3 vierkante meter vloer die gelegd moet worden. Opmerkingen: tegels en spullen (lijm etc.) voor het tegelzetten zijn al aanwezig.