Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer vloer tegelen:

Badkamer vloer tegelen

Badkamer tegelen, 2x2m, tegels zijn 30x60
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer vloer tegelen uit heel Nederland:

Badkamer en WC stucen

Renovatie van de badkamer en WC. Momenteel zitten er tegels tegen de wand en komt er Hoogst wrs PVC op de vloer al twijfel ik nog om ook dat te laten stucen met dat special stucwerk. Graag ontvang ik uw offerte en mogelijkheden voor dit project. Momenteel ben ik alleen via email bereikbaar of via whatsapp. Groeten, wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Bestand badkamer betonlook

Wij willen in badkamer over de tegels de betonlook 20 m2 Vloer met inloop douche ruim 4 m2 antislip wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamer en toilet betegelen

Toilet en badkamer moeten beide betegeld worden. Zowel wand als vloer. In totaal is het 30 m2 zonder snijverlies. Er liggen op dit moment al tegels en die moeten eruit gesloopt worden. Ik zou graag een aparte offerte voor het slopen willen. Het puin dient eventueel afgevoerd te worden door de vakman.

Badkamer en toilet renoveren

Renoveren Badkamer 1 verd. 8. 5 m2 en toilet op beg. Gr. 1. 8 m2. Sanitair is al aangekocht ( toilet, wastafel en inloopdouche en toilet en fontijnkast ) en het gaat om montage van het sanitair, slopen bestaande badkamer en toilet. Leggen/zetten van de tegels (vloer en wand) wat elektra, plafond stucwerk en vloerverwarming. Graag een afspraak voor het maken van een offerte.

Badkamer

Ik wil graag het bad er uit en daar waar het bad heeft gestaan de vloer en zijkanten van het bad opvullen met platen. Verder geen verplaatsing van kranen en of tegels

Vloer badkamer betegelen

Deze offerte wil ik graag uit 2 delen laten bestaan. Deel A: het betegelen van alleen het douchegedeelte en deel B: het betegelen van de gehele badkamervloer. Het gaat om de volgende afmetingen: Deel A: 0,81 m2 Deel B: 5 m2 De oude tegels moeten verwijderd worden, ondergrond moet egaal worden en het puin moet worden afgevoerd.

Tegels zetten 2 badkamers

Tegels zetten 2 badkamers in nieuwbouw woning (casco opgeleverd, muren zijn behangklaar en glad) Muur 30 x 60cm GERECTIFICEERD. Vloer 60 x 60cm. Afmetingen badkamer 1 2 x 3 m, muurhoogte 2. 6m afmeting badkamer 2 1,5 x1,5 m , muurhoogte 2. 6m inclusief meerdere nissen.

Badkamervloer vervangen

Ik wil de tegelvloer opnieuw geplaatst hebben. Eventueel wil ik ook andere klussen laten uitvoeren in de badkamer, zoals een douche vervangen en het afwerken van de wanden. De vloer is 12 m2 ongeveer.

Badkamer verbouwen

Bestaande badkamer, verwijderen vloer/wandtegels, bad, wastafel en radiator en vervangen door nieuw. Grootte badkamer 1,60m * 2. 00 m

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius