Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning:

Woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd. Op de begane grond van 10 x 4,8 meter willen wij graag tegellaminaat laten leggen. Wij kopen de tegels zelf. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Woonkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer, gang en wc laten betegelen. Er zit nu een cementvloer en de hele begane grond van de woning is leeg. De tegels moeten 60 x 60 zijn en het gaat om ongeveer 43-45 m2.

Woonkamervloer betegelen

Wij willen rond eind november een nieuwe tegelvloer van 77 m² laten leggen over de bestaande vloertegels in onze woonkamer. We hebben hiervoor 'keramisch tegelparket' besteld van 90 cm lang en ongeveer 20 cm breed. We ontvangen graag uw offerte.

Woonkamervloer betegelen

Woonkamervloer betegelen 60 m2. Moet gelijk gemaakt worden met egaline. Badkamervloer 8 m2 is tegelklaar. Badkamerwanden 14.5 m2. Tegelklaar. Toiletwanden 5 m2. Zo spoedig mogelijk.

Woonkamervloer betegelen

Nadat vloerverwarming in is gefreesd, moet er een tegelvloer overheen worden gelegd, met eronder lijm. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 60 m2. De tegels heb ik al aangeschaft. De tegels zijn 60 cm. bij 30 cm. en de tegels zijn 9 mm. dik. Het zijn keramische tegels.

Woonkamervloer betegelen

In de woonkamer dienen 2 lagen tegels verwijderd te worden en daarna moeten er nieuwe tegels gelegd worden en vloerverwarming. De woonkamer is ongeveer 40 m2.

Woonkamer betegelen

Gaarne per omgaande uw prijsopgave voor het betegelen van de woonkamervloer van ongeveer 50 m2. a) prijs per m2 b) prijs voor het eventueel egaliseren c) het verwijderen van ongeveer 10 m2 bestaande tegels Optioneel

50 m2 vloer tegelen tegels van 50x50 cm

Keuken en woonkamervloer van een nieuwbouwwoning betegelen, 50 m2 ongeveer. De tegels zijn 50 x 50 cm, zijn al gekocht. Ik twijfel nog over vloerverwarming, graag advies.

Wij willen graag de Woonkamervloer ...

Wij willen graag de Woonkamervloer betegelen met marmertegel ( 60x30 ) liefst zo spoedig mogelijk. De tegels zijn gekocht bij praxis.

complete keuken plaatsen en aansluiten ...

complete keuken plaatsen en aansluiten incl. tegelwerk . woonkamervloer betegelen circa 60 vierkante meter.

Behangen van woonkamer+slaapkamer ...

Behangen van woonkamer+slaapkamer (muuroppervlak doorzonwoonkamer is 50 m2 waarvan ca 10 m2 van twee ramen; muuroppervlak slaapkamer is 35 m2 waarin inbegrepen 1 deur, 2 inbouwkasten, rondom betegelde wastafel, 2 ramen van 1.4 m2, dus netto 25 m2 muuroppervlak) Betegelen van badkamervloer (2.8 m2 incl douchevloer met afvoerputje) Egaliseren van woonkamervloer t.b.v. laminaatvloer + leggen van laminaatvloer (36 m2) Zelf schaffen we behang, tegels en laminaat aan. Graag zien wij een prijsopgave inclusief overige materialen en een advies m.b.t. de ondervloer voor in de woonkamer.