Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning:

Woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt in het voorjaar van 2018 opgeleverd. Op de begane grond van 10 x 4,8 meter willen wij graag tegellaminaat laten leggen. Wij kopen de tegels zelf. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamervloer betegelen in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Tuin bestraten

We zouden graag onze achtertuin opnieuw willen laten betegelen. Het gaat om 35 m2 oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Ook graag de tuin ophogen naar een gelijke hoogte als de woonkamervloer en zo een geheel laten lijken. We hebben nog geen tegels, maar we willen het liefst grote, donkere en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Ook nog verder aan te vullen met verlichting en eventueel een terrasoverkapping. Achtertuin heeft een achterom, oude materiaal graag afvoeren.

Woonkamer vloer betegelen

Betegelen (houtlook tegel 20/30 X 120 cm) van de woonkamervloer (9 x 6 meter) en aanleggen van vloerverwarming. Ik regel zelf de materialen.

Woonkamervloer betegelen

Graag een offerte voor het betegelen van een woonkamervloer circa 30 m2.

Woonkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de woonkamer, gang en wc laten betegelen. Er zit nu een cementvloer en de hele begane grond van de woning is leeg. De tegels moeten 60 x 60 zijn en het gaat om ongeveer 43-45 m2.

Woonkamervloer betegelen

Wij willen rond eind november een nieuwe tegelvloer van 77 m² laten leggen over de bestaande vloertegels in onze woonkamer. We hebben hiervoor 'keramisch tegelparket' besteld van 90 cm lang en ongeveer 20 cm breed. We ontvangen graag uw offerte.

Woonkamervloer betegelen

Woonkamervloer betegelen 60 m2. Moet gelijk gemaakt worden met egaline. Badkamervloer 8 m2 is tegelklaar. Badkamerwanden 14.5 m2. Tegelklaar. Toiletwanden 5 m2. Zo spoedig mogelijk.

Woonkamervloer betegelen

Nadat vloerverwarming in is gefreesd, moet er een tegelvloer overheen worden gelegd, met eronder lijm. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 60 m2. De tegels heb ik al aangeschaft. De tegels zijn 60 cm. bij 30 cm. en de tegels zijn 9 mm. dik. Het zijn keramische tegels.

Woonkamervloer betegelen

In de woonkamer dienen 2 lagen tegels verwijderd te worden en daarna moeten er nieuwe tegels gelegd worden en vloerverwarming. De woonkamer is ongeveer 40 m2.

Woonkamer betegelen

Gaarne per omgaande uw prijsopgave voor het betegelen van de woonkamervloer van ongeveer 50 m2. a) prijs per m2 b) prijs voor het eventueel egaliseren c) het verwijderen van ongeveer 10 m2 bestaande tegels Optioneel

50 m2 vloer tegelen tegels van 50x50 cm

Keuken en woonkamervloer van een nieuwbouwwoning betegelen, 50 m2 ongeveer. De tegels zijn 50 x 50 cm, zijn al gekocht. Ik twijfel nog over vloerverwarming, graag advies.