Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hellevoetsluis of directe omgeving.

420 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, betegelen bestaande voer, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, vloer betegelen, keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen, tegels zetten badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hellevoetsluis:

Badkamervloer betegelen

Ik zoek een partij die in mijn badkamer de vloer kan betegelen, dit betreft 7m2. Daarnaast moet het afvoerputje van de douche hoogstwaarschijnlijk verplaatst worden.

Tegelwerk aanbrengen

Ik wil graag voor een oppervlak van 60 m2 tegels laten aanbrengen. Het gaat om tegels van 40 bij 40 cm.

Naad kitten op een buitenterras

Wij hebben bij onze woning een onderheid buitenterras met plavuizen die tot tegen de woning zijn gelegd. Er is een naad van 1 cm breed en 11 meter lang die ik graag wil laten dichtzetten met zwarte kit die voor buitenwerk geschikt/weerbestendig is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tegels zetten in badkamer

Ik wil graag badkamer met nieuwe tegels zetten. Huidige badkamer moet eruit en komt nieuwe badkamer met nieuwe tegels. In de badkamer lopen leidingen op de muren, die moeten afgetimmerd worden met platen of iets dergelijk. De badkamer is nu deels betegeld. Die tegels moeten eruit en dan nieuwe tegels plaatsen. De vloer en wanden zijn samen 20,7 m2. Graag bellen voor meer info, het is een beetje ingewikkeld.

Keramische houtlook tegels in de woonkamer aanbrengen

Begaande grond evt boven, binnen korte periode

Vocht achter de tegels in de badkamer verhelpen

In mijn badkamer zijn 2 tegels in de douche verkleurd, waarschijnlijk omdat er vocht achter de tegels zit door poreus voegwerk.

Toiletruimte betegelen

Betegelen van vloer en wanden en deze afwerken. De ruimte is nu tot halverwege betegeld. Waarschijnlijk kunnen tegels blijven zitten behalve de vloertegels. Afmeting: circa 94 x 180 cm. Er zit in de ruimte een raampje van circa 45x45. Graag offerte voor wanden egaliseren en betegelen/voegen/kitten en evt strip tbv raamafwerking.

Plavuizen laten leggen

Ik wil graag plavuizen laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 38 m2. De vloer is op een klein stukje na overal geëgaliseerd. Graag zou ik willen weten hoeveel het ongeveer kost om de plavuizen te laten leggen. Wij verwijderen zelf de oude laminaatvloer en schaffen ook zelf de plavuizen aan.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten betegelen, het gaat om ongeveer 16 m2 wanden en 4 m2 vloeroppervlakte. Beiden wil ik laten betegelen met tegels van 30 x 60 centimeter. Kunt u de oude tegels ook verwijderen? De nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Tegels in de badkamer vervangen

Ik wil graag de tegels van mijn badkamer vervangen. Dit gaat om de wand en vloertegels. De badkamer is naar schatting is 2.2 x 2.2 meter. Ik kan in overleg met de tegelzetter kijken welke tegels het beste passen.

Vloertegels leveren

Ca. 40 m2 vloertegels leveren, 50x50 of groter.

Douchewand betegelen

Ik zou graag een muurtje in de douche willen laten tegelen. Deze muur is 2 x 1.7 meter groot. Ik zorg er zelf voor dat de huidige tegels worden verwijderd. Ik denk dat de wand wel eerst vlak gemaakt moet worden.

Badkamervloer tegelen

Het gaat om het betegelen van de badkamervloer op afloop naar het afvoerputje. Het gaat om 1.20 x 2.10 meter.

Nieuwe tegels laten zetten

15 m2 vloertegels uithakken en nieuwe tegels zetten. De oude tegels zijn beschadigd en een paar vertonen scheuren. De tegels moeten worden afgevoerd. De vloer beschikt over verwarming.

Badkamervloer tegelen

Ik heb een vakman gehad die al wat werkzaamheden in de badkamer heeft uitgevoerd, alleen niet geheel volgens wens. De ondervloer is enigszins voorbereid voor het leggen van plavuizen en er is ook al een douchedrain gemonteerd. Ik zoek iemand die kan controleren of deze werkzaamheden juist zijn uitgevoerd en indien nodig deze kan verbeteren. Daarna moet de klus worden afgemaakt, 5 vierkante meter plavuizen (60 bij 60 cm) leggen.

Badkamer opnieuw laten betegelen

Badkamer tegels verwijderen en opnieuw tegels leggen badkamer is 2. 70 mtr bij 1. 20 mtr en douche gedeelte is 75 cm bij 96 cm

Vloer tegelwerk

Ik wil graag tegels in de keuken en woonruimte laten leggen. Wat zou dat kosten voor 42 m2 inclusief hulpmaterialen. Tegels kopen we bij Praxis.

vloertegel leggen

Ik wil een tegelwerk laat uitvoeren in de keuken en woonruimte, wat zou dat kosten voor 42 m2 inclusief hulpmaterialen

Badkamer en WC nieuwbouwwoning betegelen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Ik wil graag de wc en badkamer laten betegelen. Afmeting WC: 1.10 x 90 hoogte 2.60 (beneden). WC: 1.140 x 1.10 hoogte 2.60 (boven). Badkamer: 2.40 x 2.10 hoogte 2.60. Het gaat om de vloeren en wanden. Tegels heb ik zelf gekocht.

Het leggen van een plavuizenvloer van ...

Het leggen van een plavuizenvloer van ongeveer 42 m2. De plavuizen worden over de bestaande plavuizenvloer heen gelegd. Tegels schaffen we zelf aan.

wanden tot aan plafond tegelen van ...

wanden tot aan plafond tegelen van toilet en badkamer + keuken wand Geen sanitair plaatsen

HEB N NIEUWE KEUKEN EN DAAR MOETEN NOG ...

HEB N NIEUWE KEUKEN EN DAAR MOETEN NOG TEGELS TEGEN DE ACHTERWAND GEZET WORDEN

Ik wil een nieuwe badkamer en aparte wc; ...

Ik wil een nieuwe badkamer en aparte wc; wand en vloertegels , leiding door trekken, douche, badmeubelen, wc, er moet een bidet geplaats worden en amf badkamer is 2.08x2.79m en toilet 1.09x0.89m.

Iemand die mijn tegelwerk kan doen. ...

Iemand die mijn tegelwerk kan doen. i.v.m. lekkage is spoed geboden, binnen 1 a 2 weken

Douche moet betegeld worden; Wanden en ...

Douche moet betegeld worden; Wanden en vloer. Het liefst op kort termijn.